Dodaj do ulubionych

GDZIE KUPIĆ?

• andrzejkocan Re: GDZIE KUPIĆ? 04.02.13, 13:36
      Kamień naturalny - piękny i ekskluzywny materiał tworzący niepowtarzalny charakter każdego wnętrza.
      Masz pytanie ? Możemy pomóc ! Wyślij zapytanie z formularza kontaktowego z prawej strony - chętnie skontaktujemy się z Tobą, aby pomóc Ci w Twoim projekcie. Służymy radą na każdym etapie realizacji.
      Nie czekaj dłużej, dołącz do grona naszych klientów !
      Adres:
      ul. Międzyrzecka 188
      43-382 Bielsko-Biała
      Telefon: 503 411 957
      77 4609660
      Email: biuro@skalite-kamien.pl
      • piotrfmonka Re: GDZIE KUPIĆ? 20.02.13, 20:24
        Fajne płytki podłogowe oraz do łazienki i kuchni widziałem na
        www.mokka-ceramica.pl
    • laska350 Re: GDZIE KUPIĆ? 26.02.13, 14:22
      Witam. Polecam wszystkim naszpieknydom.pl, czyli bardzo fajny sklep z dodatkami do domu.
    • qewferwger Re: www.luksusowaceramika.pl - Ceramika łazienkowa 28.02.13, 14:15
      Sklep internetowy www.luksusowaceramika.pl oferuje ciekawą ceramikę nadającą się do każdej łazienki. Wszystkie produkty cechuje wysoka jakość wykonania i designerski wygląd.
    • bar-tol Warszawa noże kuchenne 08.03.13, 12:07
      www hiendkitchen.com najlepsze i najbardziej popularne noże wśród kucharzy!! Noże Global Tojiro i Kyocera!!
    • kesiak_77 Re: GDZIE KUPIĆ? 20.03.13, 15:39
      www.hiendkitchen.com akcesoria i noże od nich dostępne są również w kilku sklepach w Krakowie !!
    • karolina98765 Re: GDZIE KUPIĆ? 21.03.13, 10:58
      Lampy inspirowane nalepszych światowych projketantów www.lumenpro.pl/336-produkty-inspirowane
    • orianka.kowalska Re: GDZIE KUPIĆ? 03.04.13, 14:54
      kuponypromocyjne.com/agito-pl
    • udekorujdom.pl Re: GDZIE KUPIĆ? 04.04.13, 13:43
      Tapety ścienne - Sklep z tapetami www.Udekorujdom.pl
      Sklep stacjonarny :ul.Warszawska 37 95-200 Pabianice
      Kontakt:
      twl.kom: 669 230 016
      tel.42 226 30 71
      www.udekorujdom.pl
      www.udekorujdom.blogspot.com/
      www.facebook.com/UdekorujDom
      - blisko 30 tysięcy wzorów w ponad 500 katalogach tapet,;

- tapety dekoracyjne w kategoriach: klasyczne, nowoczesne, graficzne, ornamentowe, a także tapety z elementami 3D. Dużą popularnością cieszą się projekty znanych projektantów

- tapety do pokoju dziecięcego i młodzieżowego,

- efektowne fototapety, panele i tkaniny doskonale dopasowane do tapet,

- tapety obiektowe (winylowe, tekstylne, flizelinowe, jak również akustycze),

- oferujemy również pomoc specjalisty w zakresie wyboru odpowiednich tapet, tkanin, kolorów i pozostałych elementów wyposażenia i aranżacji wnętrz.

• spike777 Re: GDZIE KUPIĆ? 12.04.13, 09:23
      Jeżeli poszukujecie lamp to najlepiej spytać o radę fachowca thelight.home.pl/oswietlenie/home/ mają bardzo dużą ofertę, każdy znajdzie coś dla siebie no i fachowa pomoc ... bezcenne
    • anielsko5 Re: GDZIE KUPIĆ? 24.04.13, 14:02
      SIELSKIE MEBLE - NOWO OTWARTY SALON.
      Bogata oferta mebli rustykalnych: kredensy, stoły, łóżka, komody, szafy, szafki łazienkowe, jak i całe zabudowy kuchenne. PUŁAWSKA 579- POLECAM !!!
    • k_ocosek Re: wkłady kominkowe, obudowy, akcesoria 28.04.13, 21:47
      ja znalazłem tańszy sklep www.wklady-kominkowe.com który współpracuje ze studiem projektowania wnętrz
      • kawaler86 Re: wkłady kominkowe, obudowy, akcesoria 20.08.13, 21:55
        To sprawdź ofertę wkładów kominkowych dostępnych na grupa.owo.pl I co powiesz na ich ofertę?
    • gkati Re: GDZIE KUPIĆ? 09.05.13, 12:35
      Hej
      Poszukuję firmy /sklepu, która wykonuje szafy żaluzyjne na wymiar...nie jestem pewna czy tak to dokładnie się nazywa..;-)chciałabym zaoszczędzić miejsca w pokoju i zamiast zwykłych drzwi do szafy wykonać żaluzje czy też rolety suwane góra dół...polećcie coś jeśli znacie lub może macie jakieś inne dobre rozwiązania zamiast wspomnianego przeze mnie ?
      Dzięki za info
      pozdrawiam
      Kati :-)
    • koronka2012 GDZIE KUPIĆ? komoda Belldeco loft 23.05.13, 17:59
      może ktoś wie, gdzie mogę nabyć coś podobnego (nie ma ich już w sprzedaży):
      sprzedajemy.pl/nowosc-komoda-z-szufladami-loft-belldeco,373906
      drugie pytanie - poszukuję stolarza w Warszawie, który nie zedrze ze mnie skóry za zrobienie drewnianej komody w stylu:
      allegro.pl/rtv-debowa-komoda-szafka-stolik-lcd-debowy-i3263783286.html
      niestety przez internet nie mogę zamówić, bo muszę precyzyjnie dobrać odcień do istniejących szafek.
      • magda0 stoper do drzwi 19.06.13, 09:16
        Wymyśliłam sobie oryginalny kształt itp. i chciałabym kupić gdzieś gumę , piankę koniecznie białą z której mogłabym go wyciąć, ma ktoś pomysł gdzie moge o zrobić najchetniej w warszawie? magda
    • mamamisia07 super sklep z dekoracjami www.home-bazaar.pl 19.06.13, 11:58
      www.home-bazaar.pl Polecam sprawdziłam
      • michalkaminski231 Re: super sklep z dekoracjami www.home-bazaar.pl 29.09.13, 21:38
        Na www.e-aranzacje.pl jest też sporo wzkazówek jak uządzić wnętrza.

www.anpol-meble.pl/ meble systemowe, meble do kuchni, salonu i sypialni.
    • kamjan1 Re: Doskonałe meble biurowe- Kraków 03.07.13, 12:51
      Wyposażenie wnętrz biurowych, meble pracownicze i gabinetowe. Bogata oferta katalogowa na www.meble.lobos.pl
      • kamjan1 Re: Doskonałe meble biurowe- Kraków 03.07.13, 12:55
        Wyposażenie wnętrz biurowych, meble pracownicze i gabinetowe. Bogata oferta katalogowa na www.meble.lobos.pl/
    • tomas03 Re: Doskonałe meble biurowe- Kraków 08.07.13, 14:30
      Najlepsze na rynku meble biurowe, nowoczesne i www.meble.lobos.pl/74,wyniki-wyszukiwania.html?q=meble%20biurowe minimalistyczne. Zapewniają komfort pracy i biznesowy styl.
      • pikosikpikosik Re: Doskonałe meble biurowe- Kraków 11.10.13, 12:26
        Ja tam polecam Meble Koneser
        www.meble-biurowe.koneser.olsztyn.pl
        nie wiem tylko czy do Krakowa dostrczają. Ja zamawiałem od nich do W-wy. Meble może nie futurystyczne ale cena robi cuda:)
        • pikosikpikosik Re: Doskonałe meble biurowe- Kraków 20.10.13, 22:00
          to jest inny adres sorki: www.koneser.olsztyn.pl
          pomyliłem kilka stron :)
        • zagorny4 Re: Doskonałe meble biurowe- Kraków 11.04.14, 14:53
          Z Olsztyna do Krakowa to sobie kawałek przejechały... Bez jaj, na miejscu też można wyposażyć biuro i to z klasą. Polecam zajrzeć tutaj www.lobbysklep.pl, moje już są w drodze i w poniedziałek zaczynam urządzać.
    • kasikeeeeee123 Re: GDZIE KUPIĆ? 23.10.13, 20:52
      polecam firme deccora z tego co wiem sa z lodzi ale dzialaja na terenie calego kraju robia unikatowe stoliki - piekne po prsotu wzory ludowe i nie tylko unikaty

allegro.pl/stylowy-stolik-kawowy-recznie-zdobiony-unikat-i3650983424.html
      tu link do jednego z nich
    • enja11 Gdzie kupić takie lampy? 04.02.14, 11:46
      jak w tej restauracji?
      europeum.pl/galeria-zdjec/brasserie-27-wnetrza/
    • nowagaleriahandmade Re: GDZIE KUPIĆ? 06.02.14, 23:25
      Urządzasz wnętrze? Unikatowa ceramika artystyczna w galerii rękodzieła Grupart.pl
    • ajaaga999 Warszawa - akcesoria łazienkowe 19.03.14, 15:23
      Ja osobiście wypróbowałam sklep internetowy www.in360.pl, mają niesamowicie duży wybór. Urządziłam całą łazienkę od A do Z :). Można też skorzystać z porady fachowca to duży plus, tym bardziej że wybór jest ogromny i samemu trudno podjąć decyzję.
    • samaretto Re: Meble - internetowo 04.04.14, 16:30
      Polecam mebluj4katy.pl :)
    • baska344 Gdzie kupić firany,zasłony w Gliwicach? 04.04.14, 21:00
      Witam,najładniejsze firany i zasłony w pobliżu Gliwic przy drodze 78 to firma Virtuossi,piękne dekoracje i tkaniny,między innymi kolekcja Evy Minge.Polecam

• 8kasierka Re: Odwrócone doniczki - gdzie można kupić? 13.04.14, 08:41
      Gdzie można kupić odwrócone doniczki -wiszące do góry nogami?
    • moonalisa design i mebelki dziecięce-Poznań 12.06.14, 17:10
      www.facebook.com/mebledzieciecePoznan?ref=hl
    • siatkaraka Re: GDZIE KUPIĆ? Drzwi, okna, podłogi drewniane 13.06.14, 15:57
      Podłogę dębową z listwami zakupiłam tu: www.luks-parkiet.pl, jestem zadowolona, profesjonalne podejście.
      • siatkaraka Re: GDZIE KUPIĆ? Drzwi, okna, podłogi drewniane 13.06.14, 16:02
        siatkaraka napisał(a):

> Podłogę dębową z listwami zakupiłam tu: www.luks-parkiet.pl jestem zadowolona,
        > profesjonalne podejście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka