annab1107 Telewizor do zabudowy 24.06.14, 11:04 Telewizor do zabudowy w szafkach kuchennych: mirrormultimedia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
prov-ence Meble prowansalskie sklep internetowy 20.08.14, 19:28 Meble prowansalskie, stylowe meble rustykalne - Na zamówienie, z litego drewna - przepiękne wzornictwo: http://www.milemaison.pl/Meble-Drewniane-na-Zamowienie Odpowiedz Link Zgłoś
prov-ence Re: Meble prowansalskie sklep internetowy 20.08.14, 19:33 Jeszcze raz wklejam link, bo nie potrzebnie dałam url milemaison.pl/Meble-Drewniane-na-Zamowienie Odpowiedz Link Zgłoś
design-expo.pl Warszawa - sofy/kanapy/regały/stoły/krzesła/oświet 26.09.14, 14:34 Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, w której posiadamy oświetlenie - Artemide/temahome meble/ regały - temahome oraz sofy/ kanapy - Innovation. Odpowiedz Link Zgłoś
domowasfera Re: GDZIE KUPIĆ? 18.11.14, 14:23 Zapraszamy do zakupu gotowych ozdób do domu na: www.domowasfera.pl Lampiony, latarnie, doniczki, kwietniki Odpowiedz Link Zgłoś
tojatoja2 Re: GDZIE KUPIĆ? 26.11.14, 11:35 pościel można na przykład kupić w sklepie karo.waw.pl to miejsce, w którym można znaleźć na prawdę fajne wzory pościeli Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Muszle morskie ? 28.11.14, 19:25 Potrzebuję w większej ilości do uzupełnienia szklanego kwietnika - ozdoby łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
pinako.lada Re: GDZIE KUPIĆ? 10.12.14, 19:05 Jeśli lubisz nieco wykręcone i niespotykane wzory, to polecam hugthestuff.com, jak dla mnie lew leżący na pościeli wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: GDZIE KUPIĆ? 05.12.14, 14:27 Muszę coś polecić, bo się uduszę. Szukałam opinii o tym sklepie i nie spamowali na forum, co dla mnie jest zajebiście pozytywne, więc zrobię to legalnie za nich: meble-z-drewna.pl Zamówiłam(a raczej chłop zamówił) biurko. Ja się uparłam na drewniane i nie z ikei i w ogóle... Drogie, ale tak dobrze wykonanego mebla nie widziałam od dawna. Ojciec też chwalił, a on się trochę stolarką para. Mniej więcej w tym samym czasie zamówiliśmy też łóżko z innej firmy, której nie wymienię, bo jestem nieobiektywna. Meble przyszły mniej więcej w tym samym czasie i łóżko jest ok, ale żałuję, że jednak nie zamówiłam z firmy od biurka (nie zamówiłam, bo nie było żadnego w moim stylu), bo jakościowo jest dużo gorsze. Ogólnie zachwyt, och i ach. www.meble-z-drewna.pl/biurko_debowe_oak19-101438-s.html Ogólnie ich styl mi nie pasuje, bo wolę nowoczesne. Jakość muszę pochwalić, bo to teraz cholernie rzadkie. Mam też cichą nadzieję, że zaczną inwestować w taką stylówę:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaganagana Re: GDZIE KUPIĆ? 14.05.15, 11:05 www.fairsquare.com/pl/site/allFairs/category/elektronika-i-agd Dostarczają w całej Polsce. Szczerze polecam choć sam miałem obawy bo nie znam tej strony. Duży wybór AGD w przystępnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ind Beton architektoniczny IP: *.tabo.pl 03.06.15, 11:12 Chciałem kupić płyty betonowe z betonu architektonicznego, znalazłem firmę w Poznaniu ale nie jestem jej pewien, w związku z tym pytanie czy zna ktoś firmę techbeton.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś