Dodaj do ulubionych

nauka chińskiego w Warszawie

03.08.09, 23:09
Witam, chciałam zacząć uczyć się języka chińskiego w Warszawie.
Szukam jakiś dobrych kursów, bo lekcje indywidualne to chyba dośc
droga sprawa. Czy możecie coś polecić? Jest kilka szkół, ale poza
stonami internetowymi niewiele o nich wiadomo. Czekam na Wasze uwagi!
Obserwuj wątek
    • peterpol Re: nauka chińskiego w Warszawie 07.09.09, 11:27
      Osobiście to polecam Ci akademię chińskiego Henhao. Znam ludzi i wiem, że jak
      się za coś biorą to robią to dobrze. Ich strona. www.henhao.pl
      No i powodzenia w nauce..
      • orange_tea Re: nauka chińskiego w Warszawie 16.09.09, 21:47
        Polecam szkołę: www.privet.edu.pl
        • chin-ski Szkoła Języka Chińskiego 好朋友 HAOPENGYOU 23.09.10, 00:02
          Kurs języka chinskiego .
          Centrum Warszawy .
          Rozpoczynamy od października na wszystkich poziomach zaawansowania dla dzieci , młodzieży i dorosłych .
          Zaprasza Szkoła Języka Chińskiego 好朋友 HAOPENGYOU

www.szkolachinskiego.eu

• jezykiazji Re: Szkoła Języka Chińskiego 好朋 21.04.11, 17:50
            Polecam kursy w Językach Azji - jezykiazji.pl/Nauka,Jezyk-Chinski.html

Uczymy przez internet, to dosyć nowatorska metoda - lekcje odbywają się na żywo, z lektorem w kilkuosobowych grupach i toczą się w czasie rzeczywistym.
            W przeciwieństwie do innych "kursów on-line" nie karzemy rozmawiać z wirtualnym lektorem, nie puszczamy wcześniej nagranego głosu i nie nakazujemy mówić do robota badającego poprawność wymowy.
    • padadeszcz-on-line Re: nauka chińskiego w Warszawie 14.07.11, 23:22
      Hej,

Ja od dwóch lat uczę się w Inter-Lin i bardzo sobie chwalę. Szczególnie polecam panią Kai Yu Lin. Ma duże doświadczenie, uczy dokładnie i jest bardzo sympatyczną osobą. Pomoże Ci też zorganizować wyjazd do Chin czy znaleźć dodatkowe materiały.

Pozdr.
    • chin-ski Re: nauka chińskiego w Warszawie 18.08.11, 14:26

• ewelinarochon4 Re: nauka chińskiego w Warszawie 29.04.13, 16:02
      Może lekcje via Skype? U mnie to koszt 50 zł/60 min.
      jiaoyongfeng@126.com
      • marcin44 empikschool Junior centrum 14.05.13, 01:06
        Tam zaczynam kurs od 01.07.2013 wcześniej uczyłem sie tam innego języka i był ok
        • chin-ski Re: empikschool Junior centrum 16.05.13, 00:33
          Zanim Pan podejmie decyzję zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej szkoły .
          Pozdrawiam
          HAOPENGYOU SZKOŁA JĘZYKA CHIŃSKIEGO
          www.szkolachinskiego.eu
          info@szkolachinskiego.eu
          tel +48604846084
    • mariola_ryk Re: nauka chińskiego w Warszawie 29.09.13, 11:25
      Kursy Chińskiego dobrze prowadzone i co najważniejsze w przystępnej cenie są w Centrum Języka Chińskiego. Bardzo mili lektorzy, którzy mają dobre podejście do kursantów i ciekawe zajęcia związane z kulturą Chin
    • 1zaripel2 Re: nauka chińskiego w Warszawie 02.01.14, 11:34
      Polecam zapoznać się ze stroną www.myspeakshop.pl wybieracie lektora, datę rozmowy, godzinę i w dogodnym dla siebie terminie szlifujecie język nie wychodząc z domu. Świetna oferta dla młodych mam, osób z mniejszych miejscowości czy ludzi którzy po prostu wolą spędzać czas w domu.
    • chiny_to_przyszlosc Re: nauka chińskiego w Warszawie 18.02.14, 16:42
      Jest strona: Chinaisfuture.pl
      Nauka chińskiego w Kunming.
      Pomoc, odpowiedzi na pytania oraz dodatkową zniżkę można uzyskać kontaktując się ze mną:)
      Adres e-mail: anna.grabowska@chinaisfuture.pl
    • jarost7923 Re: nauka chińskiego w Warszawie 14.09.16, 11:21
      Cześć, ja się od dwóch lat uczę chińskiego indywidualnie w małej szkole na Tarchominie/
      Nauczyciel jest rewelacyjny, bardzo cierpliwy i nastawiony na to aby mnie nauczyc języka.
      Niestety poprzednio , w innej szkole, trafiłem na native spikera, myślałem ze to plus , ale chinka
      miała wszystko w d... Teraz płacę nawet dużo mniej tj. indywid. 90zł/90min, chodzę dwa razy w tygodniu i naprawdę jestem bardzo zadowolony. Dla chętnych, szkółka nazywa się Mandaryn jest na
      ul. Światowida /Nowodwory, Bialołęka/ tel. 883 132 380 Paweł
    • aga.bondarek Re: nauka chińskiego w Warszawie 09.06.17, 15:39
      Polecam kursy w Centrum Języka Chińskiego :)
      Zajęcia prowadzone bardzo ciekawie, połączenie nauki języka wraz z poznaniem chińskiej kultury.

www.centrumjezykachinskiego.pl
      • chypa Re: nauka chińskiego w Warszawie 04.10.17, 11:36
        Ja polecam szkołę języków sjw.uw.edu.pl/pl/home/. Lekcje prowadzone są zrozumiale a ludzie bardzo sympatyczni. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka