smutnybelg 11.09.04, 18:33 Czy ktos zna kursy arabskiego z ESKK? Wlasnie sie zapisalem i jestem ciekaw jakie one sa. Szukam kogos, kto interesuje sie w ogole jezykami obcymi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolek Re: Arabski z ESKK 18.09.04, 19:51 ja kiedys przegladalam :O) ale znam nieco arabski z innych zrodel. a ciekawi mnie, czy ktos byl w stanie nauczyc sie arabskiego z ESKK :O) ja sie z nimi wieki temu uczylam angielskiego. ale dzis twierdze, ze moze i ESKK jest ok, ale znam lepsze metody na nauke jezykow :O) Odpowiedz Link
haffesh Re: Arabski z ESKK 31.01.05, 13:06 Ja tez zastanawiam sie czy warto wchodzic z nauka arabskiego w ESKK. Prosze o opinie, czy ktos sobie chwali lub uwaza, ze to totalna bula? Odpowiedz Link
haffesh Re: Arabski z ESKK 02.02.05, 23:40 Caly kurs, tj. zeszyty + 20kaset magnetofonowych kosztuje okolo 900 PLN. Moze ktos jest zainteresowany spolka, bo wolalbym caly od razu, a nie na raty. Im wiecej spolkowiczow, tym lepiej. Odpowiedz Link
aaaaaa51 Re: Arabski z ESKK 19.09.05, 21:23 jestem arabem kontak tel:605677033 e-m :aszraf@op.pl Odpowiedz Link