lanz4 28.03.14, 01:16 Poszukuję bardzo dobrej osoby od akupunktury w Warszawie,która jest skuteczna ale też finansowo w granicach rozsądku. Jeżeli ktoś zna kogoś takiego i może polecić będę wdzięczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laura988 Re: Akupunktura Warszawa 31.03.14, 12:28 podobno w centrum im. Garnuszewskiego robią dobrze i robią na NFZ. osobiście próbowałam na łuckiej u Mongołów ale bez skutku, a nawet mam wrażenie, że było gorzej. dlatego jeśli ktoś ma namiary na sprawdzonego akupunkturzystę, to też chętnie skorzystam Odpowiedz Link
wolanska03 Re: Akupunktura Warszawa 02.04.14, 09:52 inovmed.pl/pl/p/-Pain-Gone-Podreczny-Przyrzad-Przeciwbolowy/80 urzadzenie przeciwbólowe poprzez punkty akupuntury na ciele Odpowiedz Link
wolanska03 Re: Akupunktura Warszawa 02.04.14, 09:54 inovmed.pl/pl/p/-Pain-Gone-Podreczny-Przyrzad-Przeciwbolowy/80 urzadzenie przeciwbólowe poprzez punkty akupuntury na ciele działa naturalnie na metodzie prądów TENS Odpowiedz Link
slonecznapalma Re: Akupunktura Warszawa 18.10.14, 16:43 Miałam bóle między oczami od roku oraz problem z kręgosłupem i bardzo pomagła pani z gabinetu na Ursynowie. Miałam na wyzycie robione igły, masaż plus coś na twarzy, trwało to ponad 1,5 godziny,a płaciłam coś ok. 60zł. Dla chętnych strona : akupunktosfera.pl Odpowiedz Link
pastr Re: Akupunktura Warszawa 04.11.14, 17:46 ja z doświadczenia polecam eastmed na puławskiej, okolice przystanku niedzwiedzia. łatwo trafić, śa juz parę lat w tym miejscu. tam szefuję taka przemiła pani dr, która przez zabiegiem dokładnie bada. dla mnie była baredzo wazne to, że ona jest jednoczesnie lekarzem tradycyjnej, europejskiej medycyny jak i wschodniej, więc ma 2 specjalizacje. dlatego sie nie bałem o zdrowie, a leczyłem, bóle kręgosłupa. Odpowiedz Link