Gość: lola Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:31 Truskawkowy YR, mniam mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie 18.09.03, 12:31 Ziaja z kompleksem antycellulitowm, pomaranczowym opakowaniu. Albo zwykla sol kuchenna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 18.09.03, 12:45 Exfotonic L'Oreal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 13:01 Nivea, taki w tubie z niebieska nakrętką i Eris, zielony - delikatniejszy od Nivea, ale super wygładza. Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie 18.09.03, 14:44 dzieki za odzew, moze ktos jeszcze sie wypowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta zwykła sól kuchenna - the best ! IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 18.09.03, 15:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiostacja1 Re: zwykła sól kuchenna - the best ! IP: 156.24.231.* 18.09.03, 15:35 Ja lubię ostre peelingi dlatego polecam Exfotonic L'Oreala (drogi ale świetny). Ostatnio kupiłam sobie peeling Special 3 Kolastyny - nie jest aż taki ostry ale wydaje się być skutecznym, poza tym obłędnie pachnie świeżo skoszoną trawą. Teraz będę polować na nowy peeling Bielendy z serii Bikini w niebieskim pudełku (gdyby ktoś go dorwał w W-wie to bardzo proszę o cynk). Nie polecam natomiast wychwalanych dosyć często peelingów Yves Rochera (truskawkowego i brzoskwiniowego). Były miłe i ładnie pachniały ale ledwo co pogładziły moją skórę zamiast ją porządnie "speelingować". Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: zwykła sól kuchenna - the best ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 17:20 Widac kazdy reaguje inaczej. Uzywam YR i nie dosc ze super wygładza skóre to własnie pieknie pachnie.Uzywajac go wyraźnie czuc ze sciera.Takze bede bronic dobrego imienia tych kosmetyków, bo są skuteczne i bardzo przyjemne w uzyciu, a cena tez przystepna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zwykła sól kuchenna - the best ! IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 18.09.03, 17:26 Dorzuce moje 3 grosze do peelingow YR: rzeczywiscie sa bardzo lagodne w dzialaniu, ale nie zgodze sie, ze nie dzialaja - skora po nich jest gladziutka, a do tego nie wysuszaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: 195.187.102.* 18.09.03, 15:35 Peeling solny Bielendy, moim zdaniem lepszy od L'Oreala. Co prawda zapachem i konsystencją przypomina mi taką pastę do szorowania zlewów sprzed kilkunastu lat (nie wiem, czy ktoś to pamięta...). Ale działanie rewelacyjne, polecam - pięknie wygładza skórę, nie podrażniając przy tym. Trochę małe opakowanie jak na peeling do ciała (150 ml). Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie 18.09.03, 18:50 H2O Formula Peeling pod prysznic. Świetny, skóra gładka jak u niemowlaczka. mam już drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: 81.15.254.* 18.09.03, 17:33 Nivea Eris pmaranczowa Ziaja Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie 18.09.03, 20:57 heleny rubinstein energy of spa czy coś takiego, pomarańczowy cukrowy peeling, bardzo fajny, super pachnie, skóra gładziusieńka :) DC alga - też dobry, drobniejszy niż HR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patsy Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 15:43 cynamonowo-pomarancowo-grejfrutowy na skorce z pomarańczy Woods Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: peelingi do ciała które polecacie-do Patsy 19.09.03, 16:42 Gdzie mozna kupic ten peeling Woods ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiek Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: 62.199.150.* 19.09.03, 16:35 Truskawkowy YR. Odpowiedz Link Zgłoś