Dodaj do ulubionych

peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie

18.09.03, 12:23
j.w.
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:31
      Truskawkowy YR, mniam mniam...
    • ariel23 Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie 18.09.03, 12:31
      Ziaja z kompleksem antycellulitowm, pomaranczowym opakowaniu.
      Albo zwykla sol kuchenna.
    • Gość: Kasia Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 18.09.03, 12:45
      Exfotonic L'Oreal
    • Gość: pixi Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 13:01
      Nivea, taki w tubie z niebieska nakrętką i Eris, zielony - delikatniejszy od Nivea, ale super wygładza.
    • delie Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie 18.09.03, 14:44
      dzieki za odzew, moze ktos jeszcze sie wypowie???
      • Gość: Marta zwykła sól kuchenna - the best ! IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 18.09.03, 15:15
        • Gość: radiostacja1 Re: zwykła sól kuchenna - the best ! IP: 156.24.231.* 18.09.03, 15:35
          Ja lubię ostre peelingi dlatego polecam Exfotonic L'Oreala (drogi ale świetny).
          Ostatnio kupiłam sobie peeling Special 3 Kolastyny - nie jest aż taki ostry ale
          wydaje się być skutecznym, poza tym obłędnie pachnie świeżo skoszoną trawą.
          Teraz będę polować na nowy peeling Bielendy z serii Bikini w niebieskim pudełku
          (gdyby ktoś go dorwał w W-wie to bardzo proszę o cynk).
          Nie polecam natomiast wychwalanych dosyć często peelingów Yves Rochera
          (truskawkowego i brzoskwiniowego). Były miłe i ładnie pachniały ale ledwo co
          pogładziły moją skórę zamiast ją porządnie "speelingować".
          Pozdrawiam, M.
          • Gość: lola Re: zwykła sól kuchenna - the best ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 17:20
            Widac kazdy reaguje inaczej. Uzywam YR i nie dosc ze super wygładza skóre to
            własnie pieknie pachnie.Uzywajac go wyraźnie czuc ze sciera.Takze bede bronic
            dobrego imienia tych kosmetyków, bo są skuteczne i bardzo przyjemne w uzyciu,
            a cena tez przystepna.
            • Gość: Kasia Re: zwykła sól kuchenna - the best ! IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 18.09.03, 17:26
              Dorzuce moje 3 grosze do peelingow YR: rzeczywiscie sa bardzo lagodne w
              dzialaniu, ale nie zgodze sie, ze nie dzialaja - skora po nich jest gladziutka,
              a do tego nie wysuszaja.
    • Gość: Nika Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: 195.187.102.* 18.09.03, 15:35
      Peeling solny Bielendy, moim zdaniem lepszy od L'Oreala. Co prawda zapachem i
      konsystencją przypomina mi taką pastę do szorowania zlewów sprzed kilkunastu lat
      (nie wiem, czy ktoś to pamięta...). Ale działanie rewelacyjne, polecam - pięknie
      wygładza skórę, nie podrażniając przy tym. Trochę małe opakowanie jak na peeling
      do ciała (150 ml).
      • cristinka Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie 18.09.03, 18:50
        H2O Formula Peeling pod prysznic. Świetny, skóra gładka jak u niemowlaczka.
        mam już drugi.
    • Gość: aga Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: 81.15.254.* 18.09.03, 17:33
      Nivea
      Eris
      pmaranczowa Ziaja
    • elve Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie 18.09.03, 20:57
      heleny rubinstein energy of spa czy coś takiego, pomarańczowy cukrowy peeling,
      bardzo fajny, super pachnie, skóra gładziusieńka :)
      DC alga - też dobry, drobniejszy niż HR
      • Gość: patsy Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 15:43
        cynamonowo-pomarancowo-grejfrutowy na skorce z pomarańczy Woods
        • delie Re: peelingi do ciała które polecacie-do Patsy 19.09.03, 16:42
          Gdzie mozna kupic ten peeling Woods ??
    • Gość: Gosiek Re: peelingi do ciała które polecacie-wpisujcie IP: 62.199.150.* 19.09.03, 16:35
      Truskawkowy YR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka