Dodaj do ulubionych

Bioenergoterapia Lublin

23.01.07, 10:57
Poszukuję dobrego, sprawdzonego bioenergoterapeuty w Lublinie, czy możecie mi
kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • novembre Re: Bioenergoterapia Lublin 25.01.07, 18:48
      Czesc,
      odpisalam na priv.

Pozdrawiam,
      novembre
      • natkaa66 Re: Bioenergoterapia Lublin 06.02.07, 15:37
        Wierzycie w "tych" uzdrowicieli????
        • novembre Re: Bioenergoterapia Lublin 12.02.07, 15:14
          W "tych" uzdrowicieli nie wierze.
          Wiem natomiast, ze od dwoch lat, czyli od czasu kilku wizyt u bio-energo, moje
          dziecko nie wzielo ani jednego antybiotyku.
          Nie wiem, jak Ty, ale ja tam wole, zeby bio-energo chwile porozmawial z moim
          dzieckiem i je rozgrzal, niz faszerowac mlodego antybiotykami 4 miesiace non
          stop bez efektu.
          Z pozdrowieniami,
          nov.
          • iga_01 Re: Bioenergoterapia Lublin 14.02.07, 08:34
            Ja też bardzo proszę o adres. Czy wiesz co on jeszcze leczy?
            • novembre Re: Bioenergoterapia Lublin 17.02.07, 21:27
              Iga_01,
              wyslalam namiary na gazetowy.

Pozdrawiam,
              novembre
              • bogunian Re: Bioenergoterapia Lublin 17.06.07, 14:49
                Prześlij, proszę, i dla mnie jego adres. Ile kosztuje wizyta? Pozdrawiam,
                dziękuje
              • annannasek Re: Bioenergoterapia Lublin 07.07.13, 22:54
                Bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam Anka
              • kurupira Re: Bioenergoterapia Lublin 30.06.16, 12:54
                ja poproszę o info na meila marta.c@onet.eu Dziękuję i pozdrawiam
    • mariab6 Re: Bioenergoterapia Lublin 20.11.13, 12:47
      Witam. myśle że warto odwiedzić Studio Medycyny Holistycznej na Ponikwoda w Lublinie. Nie będe tutaj podawać nazwisk, ale bardzo wielu osobom pomogli.Bioenergoterapia to nie żadne czary mary tylko zawód oraz ogromna wiedza i talent.Dla pewności mozna sprawdzić uprawnienia- tytuł wydaje Izba Rzemieślnicza. Pozdrawiam
      • kirela Re: Bioenergoterapia Lublin 25.07.14, 12:52
        A bioenergoterapeuta zadzialaby tak dobrze jak hydrokolonoterapia? Nigdy z bio nie korzystalam. Za to hydro u mnie od kilku tygodni. Mialam juz dwa zabiegi i musze przyznac ze i ogolnie czuje sie duzo lzej, lepiej jak i ten boj glowy praktycznie migrenowy mnie juz nie dotyczy. Gdzie ten bio w Lublinie? Na bol nogi zadziala? Jak ktos ma jakies problemy ze stanami zapalnymi, czy jest ciagle zmeczony, a i choruje czesto, albo alergia czy inne to po sobie spokojnie moge polecic hydrokolonoterapie. Co do miejsca, nie mam doswiadczenia ale wybralam gabinet rehabilitacyjny i hydrokolonoterapii Jach, w naszym miescie. Mam bardzo pozytywne zdanie i zapewne a i na to i na co inne jeszcze wroce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka