baro123
29.09.09, 10:07
Moze moje wątpliwości beda przypominac list 14latki wyslany do bravo, ale widzę, ze pojawiaja się tutaj rozne wątki tak wiec i ten nie powinien bardzo odstępować od niektorych. A wiec spotykam sie z facetem, ktory jest troche starszy ode mnie, ostatnio mialam watpliwa przyjemnosc spr co ma na swoim pendrivie (wiem, to jego rzecz i moze nie powinnam spr, ale sadze, ze wiekszosc z czytających zrobiłaby podobnie) i co sie okazało, oprocz jednego mojego zdjecia schowanego jeszcze w jakims dziwnym folderze, bylo duzo roznych zdjec dziewczyn (ubranych) sciagnietych z roznych portali (wszystkie te dziewczyny sa z miasta w ktorym mieszkamy) i przerobione zdjecia kolezanki z pracy słodko opisane. Szczera rozmowa nic tutaj chyba nie pomoze, tym bardziej, ze oddalamy sie od siebie, odnosze wrazenie, ze koledzy sa nie raz wazniejsi ode mnie, a on traktuje mnie jako jakąś bezrozumną dziewuszkę. Tylko tyle chcialam napisac, bo akurat nie mialam na chwile obecną komu o tym powiedziec. Ale oceniając z boku nie wydaje mi się to byc do końca w porządku.