Gość: mily IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.04, 19:28 która pani nie goli się zimą pod paszkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta nowoczesna Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 03:32 ja, nie gole sie ani zima ani latem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedes Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 03:44 Moja babcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.ath.spark.net.gr 11.01.04, 10:45 Na czym polega Twoja nowoczesnosc? Nie golily sie ani zima ani latem kobiety tak ok 40-50 lat temu. Od tamtego czasu technika poszla do przeodu niesamowicie, nikt juz sie nie zapuszcza, dostepnosc sprzetu golarskiego jest powszechna, nowoczesnosc weszla do naszych lazienek i kazdy moze sie ogolic wybrawszy wczesniej jedna z kilku moliwych metod. Wiec Twoj zwyczaj nie golenia sie wcale, raczej z nowoczesnoscia nie ma nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.04, 14:35 > Od tamtego czasu technika poszla do przeodu > niesamowicie, nikt juz sie nie zapuszcza, dostepnosc sprzetu golarskiego jest > powszechna, nowoczesnosc weszla do naszych lazienek i kazdy moze sie ogolic Moze ale czy musi? Nie golilam sie , nie gole i nie bede golic nigdzie i o zadnej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta nowoczesna Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 15:18 no wlasnei i to jest wielka wada ludzi na forum, potraficei tylko oskarzac innych , nie znajac calej prawdy, wyobraz sobie reniu, ktora z postepem technicznym zatrzymalas sie w XX wieku ze technika poszla dalej niz ty sobie to wyobrazasz, nei jestem jak ty to nazwalas "zapuszczona", poniewaz wszystkie wlosy pod pachami mam usuniete laserem, a ze tego nie napisalam nei znaczy ze wiesz o mnie wszystko i mozesz mnei oskarzac o cokolwiek tylko dlatego ze masz nieco ograniczone myslenie, co sei dotyczy rownez wiekszosci wszystkowiedzacych pseudopsychologow forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczwtwarz Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.lanet.wroc.pl 11.01.04, 14:49 Zarośla i szuwary pod pachami są wstrętne fuuuuuuuuuuuuuuj !!! Ja i moja luba mamy tam zawsze gładko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka do Deszczuwtwarz IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 11.01.04, 15:44 Jakie paskudne polaczenie: wlosy pod pachami=szuwary, bleeeeeee, jeszcze sie z takim nie spotkalam. Teraz juz odwiecznie szuwary beda mi sie kojarzyly z wlochalami. Podam Cie do sadu za zakazenie jezykowe :) Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okeciak Re: do Deszczuwtwarz IP: *.net 11.01.04, 15:54 Siedzi pijaczek w tramwaju i kolo niego stoi panienka i trzyma sie za porecz (ta u gory)no i panience spod pachy wystaje gaszcz wlosow(oczywiscie akcja sie dzieje w lecie. I pijaczek zwraca sie do laski -eeeee baletnica nie za wysoko ta noga??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczwtwarz Re: Mrufka IP: *.lanet.wroc.pl 11.01.04, 16:51 jak juz wspomniałaś o "zakażeniach" językowych purystko, to jak się ma do tego MRUFKA ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? 11.01.04, 16:10 Gość portalu: deszczwtwarz napisał(a): > Zarośla i szuwary pod pachami są wstrętne fuuuuuuuuuuuuuuj !!! a ja sobie zaplatam warkoczyki. Odpowiedz Link Zgłoś