Dodaj do ulubionych

która pani nie goli się zimą pod paszkami?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.04, 19:28
która pani nie goli się zimą pod paszkami?
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta nowoczesna Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 03:32
      ja, nie gole sie ani zima ani latem
      • Gość: dedes Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 03:44
        Moja babcia
      • Gość: renia Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.ath.spark.net.gr 11.01.04, 10:45
        Na czym polega Twoja nowoczesnosc? Nie golily sie ani zima ani latem kobiety
        tak ok 40-50 lat temu. Od tamtego czasu technika poszla do przeodu
        niesamowicie, nikt juz sie nie zapuszcza, dostepnosc sprzetu golarskiego jest
        powszechna, nowoczesnosc weszla do naszych lazienek i kazdy moze sie ogolic
        wybrawszy wczesniej jedna z kilku moliwych metod. Wiec Twoj zwyczaj nie
        golenia sie wcale, raczej z nowoczesnoscia nie ma nic wspolnego.
        • Gość: Joasia Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.04, 14:35
          > Od tamtego czasu technika poszla do przeodu
          > niesamowicie, nikt juz sie nie zapuszcza, dostepnosc sprzetu golarskiego jest
          > powszechna, nowoczesnosc weszla do naszych lazienek i kazdy moze sie ogolic

Moze ale czy musi?

Nie golilam sie , nie gole i nie bede golic nigdzie i o zadnej porze roku.
        • Gość: kobieta nowoczesna Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 15:18
          no wlasnei i to jest wielka wada ludzi na forum, potraficei tylko oskarzac
          innych , nie znajac calej prawdy, wyobraz sobie reniu, ktora z postepem
          technicznym zatrzymalas sie w XX wieku ze technika poszla dalej niz ty sobie to
          wyobrazasz, nei jestem jak ty to nazwalas "zapuszczona", poniewaz wszystkie
          wlosy pod pachami mam usuniete laserem, a ze tego nie napisalam nei znaczy ze
          wiesz o mnie wszystko i mozesz mnei oskarzac o cokolwiek tylko dlatego ze masz
          nieco ograniczone myslenie, co sei dotyczy rownez wiekszosci wszystkowiedzacych
          pseudopsychologow forumowiczow
    • Gość: deszczwtwarz Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? IP: *.lanet.wroc.pl 11.01.04, 14:49
      Zarośla i szuwary pod pachami są wstrętne fuuuuuuuuuuuuuuj !!!
      Ja i moja luba mamy tam zawsze gładko.
      • Gość: Mrufka do Deszczuwtwarz IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 11.01.04, 15:44
        Jakie paskudne polaczenie: wlosy pod pachami=szuwary, bleeeeeee, jeszcze sie z
        takim nie spotkalam. Teraz juz odwiecznie szuwary beda mi sie kojarzyly z
        wlochalami. Podam Cie do sadu za zakazenie jezykowe :)

Mrufka.
        • Gość: Okeciak Re: do Deszczuwtwarz IP: *.net 11.01.04, 15:54
          Siedzi pijaczek w tramwaju i kolo niego stoi panienka i trzyma sie za porecz
          (ta u gory)no i panience spod pachy wystaje gaszcz wlosow(oczywiscie akcja sie
          dzieje w lecie.
          I pijaczek zwraca sie do laski
          -eeeee baletnica nie za wysoko ta noga???????
        • Gość: deszczwtwarz Re: Mrufka IP: *.lanet.wroc.pl 11.01.04, 16:51
          jak juz wspomniałaś o "zakażeniach" językowych purystko, to jak się ma do tego
          MRUFKA ? :-)))
      • diab.lica Re: która pani nie goli się zimą pod paszkami? 11.01.04, 16:10
        Gość portalu: deszczwtwarz napisał(a):

> Zarośla i szuwary pod pachami są wstrętne fuuuuuuuuuuuuuuj !!!

a ja sobie zaplatam warkoczyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka