esterh 06.10.09, 21:32 Kimkolwiek jesteś jesli to czytasz, wiedz że bardzo Cię kocham! Jestem szczęsliwą! Kocham kazda istotę i Ciebie też. Dziękuję Ci że jestęs i wzbogacasz nasz fizyczny świat swym zyciem, pomysłami. Kocham Cię i ubóstwiam. Ester Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pochmurniak Re: Kocham Cię! 06.10.09, 21:34 Już myślałem, że to jakiś forumowy wirus. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 21:41 To moje osobiste przesłanie miłości jaką czuję, do Ciebie też! Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Kocham Cię! 06.10.09, 21:42 ej mieetek, ty plejboju! jakaś pani do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Kocham Cię! 06.10.09, 21:51 Ja też kocham 6 770 000 000 ludzi. Wrogów również. Kocham też wszystkie zwierzątka i roślinki. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:21 meetek napisał: > Ja też kocham 6 770 000 000 ludzi. Wrogów również. > Kocham też wszystkie zwierzątka i roślinki. muchi i komary tyż? Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 21:51 Energia milosci i jej wibracje w naszym otoczeniu są niezmiernie najwyższaą czestotliwoscią energii ktora powoduje w nas wspanaile uczucia i przyciąga do naszego zycia jeszcze wiecej milosci i sprawia ze nasze pragnienia staja sie rzeczywistoscią. ( Zrodlo - Pros a bedzie Ci dane, Ester Hicks, Prawo przyciagania i potega Twoich emocji) Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:04 to nie sekta Droga Nanai11, ani też żadne zgrupowanie, to poprostu styl życia. lepiej zyć miłością niż nienawiścia lepiej podziwiać niż zazdrościć, lepiej kochać niż marudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:08 esterh napisał: > to nie sekta Droga Nanai11, ani też żadne zgrupowanie, to poprostu > styl życia. lepiej zyć miłością niż nienawiścia lepiej podziwiać niż > zazdrościć, lepiej kochać niż marudzić. a czy według was piwo wolno pić? Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:06 nanai11 napisała: > Widzę że jesteś w jakiejs sekcie... na ateistkę to ona rzeczywiście nie wygląda, ale żeby tak od razu sekta? może już taka kochliwa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.wars Re: Kocham Cię! 07.10.09, 15:16 To miłość do człowieka, nie kochliwość chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:12 meetek napisał: > Make love, not war! Odpowiedz Link Zgłoś
kag73 Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:12 Sluchajcie, ja zaraz zrobie w majtki ze smiechu. Dobrze, ze dziewczyzna zadowolona z zycia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:15 To może ja napisze o co mi chodzi. Nie jestem w żadnej sekcie ani żadnej religii. Mój poglad na to wszystko wziąl sie z własnego dosswiadczenia oraz wielu ksiażek z zakresu psychologii sukcesu, metafizyki itp. Wierże że wszyscy funkcjonujemy według jednej siły, jednej energii która nas stworzyła, niekórzy nazywaja to Bogiem, lecz ludzka swiadomoc na przęłomie wieków wytowrzyla wielu Bogów. Wierze ze naszym zadaniem na tej planecie jest neiustanny rozwój i radosć, miłosc, która w naukowym zapisie (wibracyjnej energii) jest najwyżsża mozliwą formą energii. Poczytajcie o tym w Ksiażkah ester Hicks, oraz poszukajcie w necie o prawie przyciągania. Wiem ze napiszecie mi po tym ze to herezja, ze bzdury, ja jeszcze rok temu tez tak uwazalam, ale chcialam spróbowac i to działa! Zaczlea inspirowana sukcesami i niezwyklymi wydarzeniami zglebiac wiedze na ten temat i tak doszlam do tego punktu, wiem nie rozumeicie mnie, by to dokladniep ojac musielibyscie przeczytac te ksiazki i doswiadczyc tego na wlasnej skórze. Powiem tak Im lepiej sie czujesz (milosc jest na najwyzszym poziomie ludzkiego systemu orientacjie emocjonalnej)tym wiecej dobra wraca do ciebie w kazdej postaci Odpowiedz Link Zgłoś
dish A ja Ciebie! 06.10.09, 22:26 Ja również Ciebie kocham...w pupę. Kocham wszystkie kobiety w pupę! Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:29 nie zamierzam polemizować z tym co napisałaś, nie zamierzam też swym autorytetem potwierdzać. wyluzuj się Odpowiedz Link Zgłoś
tata.kasi Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:40 Fajnie, to powiedz to jeszcze paru niegrzecznym chłopcom- terrorystom, którzy najchętniej wysadzili by w powietrze twój zakłamany świat i na gruzach stworzyli własny... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:21 nie wiem coś brało,ale chce poznać Twojego dealer'a ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:26 Oto on: The Secret - Rhonda Byrne Potęga twoich emocji - Ester i Jerry Hicks Prawo przyciągania - Ester i jerry Hicks Proś a bęzie ci dane - Ester i jerry Hicks Potęga świadomej intencji - Ester i jerry Hicks Klucz do Sekretu - Joe Vitale Możesz uzdrowić Swoje Zycie - Louise L Hay Żyj z Pasją - Bożena Figarska To tylko kilku wspaniałcyh ksiażek na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:30 coś w stylu,że jak będę codziennie rano powtarzać swojej podświadomości,że będę bogata i będę w to szczerze wierzyć-to wkrótce tak się stanie? Miałam taki trening profesjonalnej sprzedaży -straszna bzdura :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:38 > coś w stylu,że jak będę codziennie rano powtarzać swojej podświadomości[...]straszna bzdura :) Wbrew pozorom cała idea nie jest taka głupia. Tylko przedstawiona jest "nieco" zbyt hurraoptymistycznie. Bo prawdziwym przesłaniem nie jest "myślę o porsche, więc za tydzień zmaterializuje mi się na trawniku przed domem". Chodzi o koncentrację i przeprogramowanie podświadomości. Na tej samej zasadzie jak dziecko przeprogramowuje matkę, dzięki czemu obudzi ją nawet cichy płacz jej dziecka, czy zdolność rozwiązywania problemów matematycznych/programistycznych przez sen czy w czasie np. wieczornego joggingu. Jeśli będziesz się koncentrować na jakimś temacie to będziesz rejestorwać związane z nim fakty nieświadomie. Ale kosmicznej miłości to bym z tym nie mieszał :D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:47 Być może,ale takie szkolenie jest raczej korzystne dla "odpowiednich",bardziej podatnych osobowości... Mnie zdecydowanie bardziej przekonuje argument -praca od podstaw.Jakieś takie racjonalne to i prawdopodobieństwo większe,że z takim podejściem na pewno coś osiągnę :] Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:38 Nie do konca Kochana, to co mialas to NLP - neurolingwistyczne programowanie swiadomosci, ma to na celu stworzenia w twym podswiadomym umysle stworzenia wzorca bogactwa przez co zmieni sie twoje zachowanie np pewnosc siebei wzgledem pieniedzy. To o czym ja mówie polega na zlozeniu (potwierdzonym naukowo) ze mysl i uczucia są energią (mozna uzyskac zapis jej wibracji za pomoca pewnych maszyn ale nie wazne) kiedy myslimy o czyms z duzym ładunkiem emocjonalnym, energia naszych mysli wibruje (jak clay wszechswiat bo wszystko jest energią, dowód? skladamy sie z czasteczek, czasteczki z pierwiastków, te zas z atomów a z czego atomy??? z czystej energii, tak wiec wszystko na swiecie jest energią i wibruje zgodnie z fizycznymi prawami na okreslonych czestotliwosciac) wracajac do tematu, jesli twoje pragnienei sa na tlye sline ze wytwarzaja spojny ,,system wibracyjny" zgodnie z prawem przyciagania lub grawitacji jak kto woli przyciaga sie to co odpowiada energetcznie naszym pragnieniom. Kochasz siebie a bedziesz kochany przez innych, pragniesz cos miec, i nagle dostrzegasz te rzeczy wokol ciebie w sklepach itp, czasem nieoczekiwanie dostajesz to w prezencie od kogos albo poprostu znajdujesz pienidze by to kupic. Czyż zabrklo komusk iedys pieniedzy na pogrzeb? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:46 >Czyż zabrklo komusk iedys pieniedzy na pogrzeb? Wypasiony przykład. Bo pogrzeb to akurat to o czym wszyscy marzymy i wspólna energia wszechświata sprowadza nam pieniądze... Na pogrzeb to jest zasiłek pogrzebowy, który, dzięki przedsiębiorczości przedsiębiorców pogrzebowych(zaj******te wyrażenie :D ) równa się dokładnie cenie standardowego pogrzebu. Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:49 Ale pamiętaj że Twój System orientacji emocjonalnej to nie tylko emocje dobre ale też złe, które tezp osiadaja wibracje i też przynoszą do Ciebie swoje materialne lub niematerialne odpowiedniki Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:51 Zarówno dobre jak i złe emocje nie mają nic wspólnego z finansowaniem pogrzebu. Także przykład był, jak to się na uczelniach mawia, z dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:57 Więcp odam bardziej banalne przyklady (ps przyklad pieniedzy na pogrzeb jest doskonale opisany w ksiazce Louise L Hay) Przyklady: - Myslisz sobie o swoim dawnym znajomycm którego wieki nie widziales, cieplo go wspominasz i nagle on do ciebie dzwoni, albo pisze, albo spotykasz go na ulicy po jakims czasie - Idziesz na impreze, wierzysz ze wygladasz okropnie bo myslisz ze masz zle ulozone wlosy, odczówasz strach. W efekcie spotykasz ludzi ktorzy smieja sie z twojego wygladu, dostrzegasz usmiechy i drwiny. Przyklad z mojego dzisiejszego doswiadczenia, !!!! Stalam w bardzo ługiej kolejce w Urzędzie (23 osoby) zgodnie z moja wiedzą powtarzalam sobie ze kolejka szybko znika, ze wszystko dobrze przebiega, ze to cudownei jak szybko ta kolejka znika. Po kilku chwilach, kilkanascieo sób odpadlo z ónych powodów, jedny mzadzwonil telefon, inni zostali zawolani do innego okienka, jeszczei nni sami zrezygnowali. W efekci z miejsca 23 trafilam na 4 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kocham Cię! 06.10.09, 23:10 > Przyklady:[...] Litości, jeszcze trochę a zaproponujesz abym połykał małe kulki cukru w przeświadczeniu że jest w nich pamięć lekarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
tata.kasi Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:52 Musiałaś faktycznie przeszorować po dnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais góra urodziła mysz, proszę państwa! 06.10.09, 22:32 tu miłość, tam miłość... a to zwykły, wulgarny spam Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:34 ja tez ciem kocham i tez jestem szczesliwy bo mam wieeeeelu przyjaciol. Oto oni: 360.kombo.com/images/content/news/money250707AP_468x338.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:36 soulshunter napisał: > ja tez ciem kocham i tez jestem szczesliwy bo mam wieeeeelu przyjaciol. Oto oni > : chętnie ich poznam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:38 no wiesz, ale ja jestem o nich bardzo zazdrosny a i oni tez nie pala sie do nowych znajomosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:40 Nie do konca Kochana, to co mialas to NLP - neurolingwistyczne programowanie swiadomosci, ma to na celu stworzenia w twym podswiadomym umysle stworzenia wzorca bogactwa przez co zmieni sie twoje zachowanie np pewnosc siebei wzgledem pieniedzy. To o czym ja mówie polega na zlozeniu (potwierdzonym naukowo) ze mysl i uczucia są energią (mozna uzyskac zapis jej wibracji za pomoca pewnych maszyn ale nie wazne) kiedy myslimy o czyms z duzym ładunkiem emocjonalnym, energia naszych mysli wibruje (jak clay wszechswiat bo wszystko jest energią, dowód? skladamy sie z czasteczek, czasteczki z pierwiastków, te zas z atomów a z czego atomy??? z czystej energii, tak wiec wszystko na swiecie jest energią i wibruje zgodnie z fizycznymi prawami na okreslonych czestotliwosciac) wracajac do tematu, jesli twoje pragnienei sa na tlye sline ze wytwarzaja spojny ,,system wibracyjny" zgodnie z prawem przyciagania lub grawitacji jak kto woli przyciaga sie to co odpowiada energetcznie naszym pragnieniom. Kochasz siebie a bedziesz kochany przez innych, pragniesz cos miec, i nagle dostrzegasz te rzeczy wokol ciebie w sklepach itp, czasem nieoczekiwanie dostajesz to w prezencie od kogos albo poprostu znajdujesz pienidze by to kupic. Czyż zabrklo komusk iedys pieniedzy na pogrzeb? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:43 pragniesz cos miec, i nagle dostrzegasz te > rzeczy wokol ciebie w sklepach itp Dostrzegam, istotnie! Tylko kosztuje ciut za dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
tata.kasi Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:50 Bo za mało pragniesz kasy w portfelu. Musisz pragnąć tak mocno, mocno i zobaczysz....:D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:44 > czasem nieoczekiwanie dostajesz to w prezencie od kogos a czy w ryj za darmoche to tez sie liczy? Bo kiedys tak wlasnie dostalem i nie wiedzialem co o tym myslec a teraz dzieki tobie nareszczie wiem. To bylo z milosci :) tak? Tylko dlaczego mi komorke wzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Fragment filmu dokumentalnego obiasniajacego to 06.10.09, 22:46 www.youtube.com/watch?v=I4zf3aCkl6M Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Fragment filmu dokumentalnego obiasniajacego 06.10.09, 22:47 eeee nie, dziekuje, raz wystarczy. Ja sie szybko ucze. Odpowiedz Link Zgłoś
tata.kasi Re: Fragment filmu dokumentalnego obiasniajacego 06.10.09, 22:49 Bo ta energia przełyneła od Niej do Ciebie :). I pojałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:51 soulshunter napisał: > > czasem nieoczekiwanie dostajesz to w prezencie od kogos > > a czy w ryj za darmoche to tez sie liczy? Bo kiedys tak wlasnie dostalem i nie > wiedzialem co o tym myslec a teraz dzieki tobie nareszczie wiem. To bylo z milo > sci :) tak? Tylko dlaczego mi komorke wzieli? > Bo podświadomie pragnąłeś stracić komórkę, tylko o tym nie wiedziałeś! Oni spełnili twe pragnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:54 > Bo podświadomie pragnąłeś stracić komórkę, tylko o tym nie wiedziałeś! Oni > spełnili twe pragnienia! NIe noooo, faktycznie. Byla zdezelowana i juz od jakiegos czasu szukalem okazji zeby wymienic ja na nowa :) W zyciu bym tych 2 faktow nie polaczyl w logiczna calosc. Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:59 Ja to Ci wytłumacże tak. Jesli nie czujesz się bezpieczny, jezeli boisz sie ze cos stracisz, przywiazujesz duza wage do tych mysli to przyciagasz wydarzenia ktore powierdzaja twoje mysli. Pamietajcie Ze COKOLWIEK myslicie i co czujecie - dazy to do przyciagniecia potwierdzajacej tego sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Kocham Cię! 06.10.09, 23:04 dobra to od dzisiaj bede powtarzal 50 zl 1 punkt, 50 zl 1 punkt, 50 zl 1 punkt Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 23:10 Samo powtarzanie, tzn afirmowanie nie wystarczy. Aby zaczac wysylac spójny energetyczny sygnał przyciagajacy odpowiedniki musisz wykonac kilka rzeczy. Po pierwsze musisż głebogo wierzyc ze otrzymasz, wizualizuj to ze np masz pieniadze (dokladnie kwotę) wyobrazaj sobie to z wysokim ladunkiem emocjonalnym, w roznych sytuacjach, np jak wydajesz te pieniadze, na co je wydajesz. Musisz byc absolutnie pewien ze otrzyamsz i oczekiwac tego. Znam jeszcze kilka metod z ktorych z sukcesem korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Kocham Cię! 06.10.09, 23:12 esterh napisał: > Samo powtarzanie, tzn afirmowanie nie wystarczy. Aby zaczac wysylac > spójny energetyczny sygnał przyciagajacy odpowiedniki musisz wykonac > kilka rzeczy. Po pierwsze musisż głebogo wierzyc ze otrzymasz, > wizualizuj to ze np masz pieniadze (dokladnie kwotę) Najlepiej wydrukuj sobie to zalinkowane zdjęcie i się w nie gap. wyobrazaj sobie > to z wysokim ladunkiem emocjonalnym, w roznych sytuacjach, np jak > wydajesz te pieniadze, na co je wydajesz. Musisz byc absolutnie > pewien ze otrzyamsz i oczekiwac tego. Absolutnie pewnym można być podobno tylko śmierci i podatków. Ale ich nie trzeba wizualizować. I co, sukces masz taki, że płacą ci za spam na gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
tata.kasi Re: Kocham Cię! 06.10.09, 23:08 Dobra, spóbuję...niech ktos jutro zagra ze mną w tenisa, niech ktoś jutro zagra ze mna w tenisa... Ile razy musze to powtórzyć, żeby sie spełniło? I czy mam szansę dziś pójść spać w zwiazku z pracą nad moim przeznaczeniem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 06.10.09, 23:14 KROK PIERWSZY: POPROŚ LISA NICHOLS Pierwszy krok to prośba. Wydaj polecenie Wszechświatowi. Niech wie, czego chcesz. Wszechświat odpowie na Twoje myśli. BOB PROCTOR Czego tak naprawdę pragniesz? Usiądź i zapisz to na kartce, w czasie teraźniejszym. Możesz zacząć od: „Jestem teraz taki szczęśliwy i wdzięczny, że...”. A następnie wyjaśnij, jak według Ciebie powinno wyglądać Twoje życie, w każdym jego przejawie. Możesz wybrać, co zechcesz, ale musisz to jasno określić. To Twoja praca. Jeśli tego nie zrobisz, prawo przyciągania nie będzie mogło zaspokoić Twoich pragnień. Wyślesz jednocześnie różne częstotliwości i siłą rzeczy osiągniesz niejednoznaczne rezultaty. Być może po raz pierwszy w życiu zastanów się, czego naprawdę pragniesz. Teraz, kiedy wiesz, że możesz mieć co tylko sobie zamarzysz, być czymkolwiek i robić cokolwiek, i że nie ma żadnych ograniczeń - czego pragniesz? Prośba to pierwszy krok w Procesie Twórczym, niech więc stanie się ona Twoim nawykiem. Jeśli musisz dokonać wyboru i nie wiesz, w którą stronę podążyć, pytaj! Nigdy nie powinieneś się wahać w żadnej sprawie swego życia. Po prostu pytaj! DR JOE VITALE To naprawdę doskonała zabawa - zupełnie jak posiadanie Wszechświata w formie katalogu. Przeglądasz go i mówisz: „Chciałbym przeżyć to, chciałbym mieć ten produkt i chciałbym mieć kogoś takiego”. To Ty składasz zamówienie we Wszechświecie. To naprawdę takie proste. Nie musisz prosić w kółko. Wystarczy, że zrobisz to raz. To jak składanie zamówienia z katalogu. Zawsze zamawiasz coś tylko jeden raz. Nie jest tak, że składasz zamówienie, a potem masz wątpliwości, czy to coś doszło, więc zamawiasz powtórnie, i znowu, i znowu. Zamawiasz raz. Tak samo jest z Procesem Twórczym. Krok pierwszy to ustalenie, czego naprawdę chcesz. W chwili, gdy określiłeś to jasno w swoim umyśle, poprosiłeś o to. KROK DRUGI: UWIERZ LISA NICHOLS Krok drugi to uwierzyć. Uwierz, że to coś już do Ciebie należy. Powinieneś odznaczać się tym, co uwielbiam nazywać niezachwianą wiarą. Wiara w niewidziane. Musisz uwierzyć, że otrzymałeś. Musisz wiedzieć, że to, czego chcesz, jest Twoje w chwili, gdy o to poprosiłeś. Musisz żywić całkowitą i absolutną wiarę. Kiedy już złożyłeś zamówienie z katalogu, odpręż się, wiedz, że otrzymasz to, o co prosisz, i zajmuj się dalej swoim życiem. „Traktuj rzeczy, których pragniesz, jako już własne. Wiedz, że się pojawią w razie potrzeby. A potem pozwól im się pojawić. Nie przejmuj się i nie martw o nic. Nie myśl o ich braku. Myśl o nich jako o własnych, jako należących do Ciebie, będących już w Twoim posiadaniu”. W chwili, gdy prosisz, wierzysz i wiesz, że masz już to, czego nie widać, cały Wszechświat mobilizuje się, by dostarczyć Ci to w formie widzialnej. Musisz postępować, mówić i myśleć tak, jakbyś to właśnie otrzymywał. Dlaczego? Wszechświat to lustro, a prawo przyciągania odbija w Twoim kierunku Twoje dominujące myśli. Nie jest zatem sensowne, byś widział siebie samego, jak to otrzymujesz? Jeśli będzie wracał w myślach do tego, że jeszcze nie otrzymałeś upragnionej rzeczy, to tym samym będziesz przyciągał właśnie to, że jej nie otrzymałeś. Musisz uwierzyć, że już ją masz. Musisz uwierzyć, że ją otrzymałeś. Musisz emitować częstotliwość uczucia, jakie daje posiadanie, by te obrazy powróciły jako Twoje życie. Kiedy to zrobisz, prawo przyciągania podziała w sposób niepowstrzymany na okoliczności, ludzi i wydarzenia, byś mógł wszystko otrzymać. Kiedy wykupujesz wakacje, zamawiasz nowy samochód albo nabywasz dom, wiesz, że te rzeczy są już Twoje. Nie wykupisz innych wakacji w tym samym czasie ani nie nabędziesz nowego samochodu czy domu. Jeśli wygrasz na loterii albo odziedziczysz duży spadek, wiesz, że pieniądze są Twoje, nawet jeśli fizycznie ich jeszcze nie masz. To jest uczucie wiary, że dana rzecz należy do Ciebie. Uczucie wiary że już ją masz. Uczucie wiary, że otrzymałeś. Zażądaj rzeczy, których chcesz poprzez uczucie i wiarę, że są Twoje. Kiedy to zrobisz, prawo przyciągania w sposób niepowstrzymany podziała na okoliczności, ludzi i wydarzenia, byś mógł to wszystko otrzymać. Jak sprawić, by uwierzyć? Zacznij fantazjować. Bądź jak dziecko i fantazjuj. Zachowuj się tak, jakbyś już to miał. Fantazjując, zaczniesz wierzyć, że otrzymałeś. Dżin odpowiada na Twoje dominujące myśli cały czas, nie tylko w chwili, gdy prosisz. Dlatego, kiedy już poprosiłeś, musisz nadal wierzyć i wiedzieć. Miej w sobie wiarę. Przekonanie, że masz upragnioną rzecz, ta niezachwiana wiara, jest Twoją największą siłą. Kiedy uwierzysz, że otrzymujesz, przygotuj się i patrz, jak zaczyna działać magia! „Możesz mieć to, czego chcesz - jeśli wiesz, jak ukształtować odpowiednią formę w swoich myślach. Nie ma marzenia, które nie mogłoby się ziścić, jeśli będziesz potrafił posługiwać się poprzez samego siebie Twórczą Siłą. Metody, które sprawdzają się w przypadku jednej osoby, sprawdzą się w przypadku wszystkich. Klucz do mocy kryje się w wykorzystywaniu tego, co posiadasz... swobodnie, w pełni... a tym samym w otwieraniu szeroko swych kanałów, by jeszcze więcej Twórczej Mocy płynęło przez Ciebie”. DR JOE VITALE Wszechświat zacznie się dostosowywać, byś osiągnął to, czego pragniesz. JACK CANFIELD Większość ludzi nigdy nie pozwoliła sobie chcieć tego, czego chce naprawdę, nie potrafi bowiem zobaczyć, w jaki sposób ma się to ujawnić. BOB PROCTOR Jeśli tylko zechcesz zainteresować się tym bliżej, to stanie się dla Ciebie jasne, że każdy, kto cokolwiek osiągnął, nie wiedział, jak zamierza to zrobić. Wiedział tylko, że zamierza. DR JOE VITALE Nie musisz wiedzieć, jak się to stanie. Nie musisz wiedzieć, jak Wszechświat się do Ciebie dostosuje. Jak się to stanie, jak Wszechświat Ci to przyniesie, nie jest Twoją troską czy zadaniem. Pozwól, by Wszechświat zrobił to dla Ciebie. Kiedy próbujesz się zorientować, jak się to stanie, emitujesz częstotliwość, która przekazuje brak wiary - że nie wierzysz, że masz to już w swoim posiadaniu. Sądzisz, że musisz to zrobić, i nie wierzysz, że Wszechświat zrobi to za Ciebie. „Jak” nie dotyczy Ciebie w Procesie Twórczym. BOB PROCTOR Nie wiesz jak, a mimo to będzie Ci pokazane. Sam to przyciągniesz. LISA NICHOLS Przez większość czasu, kiedy nie widzimy rzeczy, o które prosiliśmy, odczuwamy niezadowolenie. Ogarnia nas rozczarowanie. I zaczynamy ulegać zwątpieniu. Zwątpienie przynosi uczucie rozczarowania. Pozbądź się go. Uświadom sobie to uczucie i zastąp uczuciem niezachwianej wiary. „Wiem, że to, czego chcę, już się zbliża”. KROK TRZECI: OTRZYMUJ LISA NICHOLS Krok trzeci i ostatni w tym procesie to otrzymywanie. W związku z tym powinieneś czuć się wspaniale. Czuj się tak, jak będziesz się czuł, kiedy to otrzymasz. Odczuwaj to już teraz. MARCI SHIMOFF Ważne jest w tym procesie, by czuć się dobrze, być szczęśliwym, » ponieważ kiedy tak się czujesz, przestawiasz się na częstotliwość tego, czego pragniesz. Poproś raz, uwierz, że otrzymałeś, a wszystko, co musisz zrobić, żeby otrzymać, to czuć się dobrze. Kiedy się czujesz dobrze, znajdujesz się na częstotliwości otrzymywania. Jesteś na częstotliwości wszystkich dobrych rzeczy, które do Ciebie płyną, i otrzymasz to, o co prosiłeś. Nie prosiłbyś o nic, gdyby nie miało to przynieść Ci zadowolenia w chwili otrzymania, prawda? Zatem nastawa się na częstotliwość „czuję się dobrze”, a otrzymasz. Szybki sposób, by przejść na tę częstotliwość, to powiedzieć sobie: „Otrzymuję teraz. Otrzymuję wszystko co w moim życiu dobre, w tej chwili. Otrzymuję [wpisać przedmiot pragnienia] teraz. I poczuj to. Poczuj to tak, jakbyś już to otrzymał. Moja droga przyjaciółka, Marci, to jedna z największych mistrzyń pod tym względem, jaką spotkała Odpowiedz Link Zgłoś
tata.kasi Re: Kocham Cię! 06.10.09, 23:21 Wiedziałem, że jak jutro nie zagram w tenisa, to tylko dlatego, ze za mało o to prosiłem los i nie byłem dla tej mysli wystarczająco dobry i kochany. :) Zastanawiałem się jak wytłumaczyć to, ze jeszcze nie stoi obok kompa torba pełna kasiorki. Teraz już wiem, jak prosto i, trzeba przyznac - elegancko autorzy tych metod wybrneli z nieskutecznych prób wyenergetyzowania sobie np. Mercedesa SLK - widocznei człeku za mała wiara w Tobie była! Ot co ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kocham Cię! 06.10.09, 23:27 OK. Załóżmy że to prawda. Jeśli ja życzę komuś źle, a sobie dobrze, a on sobie dobrze a mi źle to kto wygrywa? Podobnież gdy dwie osoby pragną uwagi(wyłącznej) trzeciej osoby to która może na nią liczyć? W końcu każda z tych osób zasługuje na własny sprzyjający wszechświat. Logika i zdrowy rozsądek podpowiada że osoba która zakupiła więcej książek wymienionych wcześniej autorów. Ale chętnie usłyszę inną teorię Odpowiedz Link Zgłoś
tata.kasi Re: Kocham Cię! 06.10.09, 23:30 Przestań stosowac logikę i dialektykę do prawd objawionych. Otwórz się na poznanie, a zaznasz szczęścia. Wtedy wszystko będzie Cię cieszyć....jak Ci koła z bryki rano rąbną, ptasie g-o na klapie marynarki, stos paierów rzucony na biurko przez szefa ze wzrokiem, który mówi "Na wczoraj". To wszystko wywoła Twój entuzjastyczny uśmiech na twarzy. Az poczujesz, jak przepływa przez Ciebie energia :) Odpowiedz Link Zgłoś
tata.kasi Re: Kocham Cię! 06.10.09, 22:48 aż przysiadłem na krześle z wrażenia (zgodnie z prawem grawitacji) :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: love and piss 06.10.09, 23:25 oraz piss and shit ale nie bądźmy pesymistami, jutro będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.wars Re: Kocham Cię! 07.10.09, 11:39 A ja zgadzam się cąłkowicie z Ester. Prawo przyciągania istnieje, i kazdy je nieswiadomie wykorzystuje, bez wyjatku. Ja i wiele innych osób ktore wiedża jak wykorzystujemy to swiadomie do osiagania wlasnych celów. Wiele znanych osobistosci przyznaje sie do korzystania z tego prawa, wielu mysliciel ii artystow tez z niego korzystali, mozna to przeczytac w ich dzielach, dowiedziec sie z wywiadów i biografii m.in Platon, Bethoven, DaVinci, Hitler, Matka Teresa z Kalkuty, a z Obecnie zyjacych: Madonna, Dolly Parton, Dr Joe Vitale i wielu innych znanych i mniej znanych osób. Nawet w Bilbi są opisane niebezposrednio zasady prawa przyciagania ,,proscie a bedzie wam dane, Wierzcie a dostaniecie" itp, zachcecam goraco do obejrzenia filmu lub przeczytania ksiazki The secret, tam jest wiele o wybitnych postaciach ktore zawszieczaja swo jsukces sprawnemu wykorzystaniu naturalnego prawa przyciagania. polecam wypowiedzi Einsteina. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Kocham Cię! 07.10.09, 15:58 popieram inicjatywe :) a do ksiazek zajze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Kocham Cię! 07.10.09, 17:46 A mnie już nie? Nic mi nie odpisujesz miła kochająca staruszko? Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Bracia! 07.10.09, 17:47 mini_kks napisała: > Obalmy mury! Mniej bombków, więcej gołąbków! A może się po prostu napijmy? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Wiiiinaaaa, nalejcie wiiinaaaaaa... 07.10.09, 19:58 Wszechświecie, chablis premier cru poproszę albo coś tej klasy, niezależnie od ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Wiiiinaaaa, nalejcie wiiinaaaaaa... 07.10.09, 20:11 Całą beczkę, oczywiście niech za to zapłaci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks ps 07.10.09, 20:13 Wszechświecie, dołóż do tego przystojnego masażystę... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ps 07.10.09, 20:21 mini_kks napisała: > Wszechświecie, dołóż do tego przystojnego masażystę... I koniecznie te buty, co dziś widziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: ps 07.10.09, 20:27 To jeszcze zapas czekolady! I, Wszechświecie... zmień mi olej w aucie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wiiiinaaaa, nalejcie wiiinaaaaaa... 07.10.09, 20:20 mini_kks napisała: > Całą beczkę, oczywiście niech za to zapłaci ;) Całą piwnicę! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Wiiiinaaaa, nalejcie wiiinaaaaaa... 07.10.09, 20:27 Cała winnicę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarka.ekspresowa Re: Wiiiinaaaa, nalejcie wiiinaaaaaa... 08.10.09, 11:08 I żeby kaca po tym nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Wiiiinaaaa, nalejcie wiiinaaaaaa... 08.10.09, 11:57 I żeby jeszcze muzyka ładna do tańca przygrywała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila.85 Re: Kocham Cię! 07.10.09, 17:57 Boże, jak mało jest takich ludzi. Cudnie czytać takie posty:) Odpowiedz Link Zgłoś
mila.85 Re: Kocham Cię! 07.10.09, 17:58 Btw rozumiem Twoje podejście, moje jest podobne - staram się:) Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Kocham Cię! 07.10.09, 19:29 Kocham Ciebie jeszcze raz Offfka! Miłuję Twe pozytywne wibracje Odpowiedz Link Zgłoś
juliette_77 Re: Kocham Cię! 13.10.09, 21:54 esterh napisał: > Kocham Ciebie jeszcze raz Offfka! Miłuję Twe pozytywne wibracje Fajnie, fajnie, ale pal już więcej niesprawdzonych ziół ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt a będziemy palić trawę i uprawiać seks grupowy? 07.10.09, 20:10 esterh napisał: Dziękuję Ci że jestęs i wzbogacasz nasz fizyczny świat swym zyciem, pomysłami. Kocham Cię i ubóstwiam. > Ester ja też cię kocham, a pomysły mam zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Kocham Cię! 07.10.09, 20:27 Pachnie mi to sekciarstwem niestety. Już Platon podzielił miłość na Eros, Philos i Agape. Agape to miłość do wszystkich ludzi, również do wrogów. W praktyce to takie zachowanie "jak gdyby" się wszystkich kochało. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Co Ty qrwa wiesz o kochaniu! 07.10.09, 20:33 To tak jakby powiedzieć Pier***dolę Cię i dorobić do tego ideologię. To jak psychodeliczny ku...zm:) Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Co Ty qrwa wiesz o kochaniu! 07.10.09, 20:35 Ja jednak kocham cię miłością piekną, bo jestes wspaniałą wibrujacą istota w tym wibracyjnym rokosznie genialnym w swym pięknym cudzie wszechświecie Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Co Ty qrwa wiesz o kochaniu! 07.10.09, 20:52 A jednak k u r w i z m :) Zdecydowanie psychiatra Cipo może:) Odpowiedz Link Zgłoś
juliette_77 Re: Co Ty qrwa wiesz o kochaniu! 13.10.09, 21:56 wacikowa napisała: > Zdecydowanie psychiatra Cipo może:) Wacikowa, to nie było miłe ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: a po co? 08.10.09, 13:55 skoro ja Ciebie nie kocham na przykład? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla-6 Re: Kocham Cię! 09.10.09, 14:23 Dziękuje za te miłe słowa :) Zrobiło mi się dzięki nim tak cieplutko :) Ja także dziękuje Tobie za to, że jesteś i wzgobagacasz nasz fizyczny świat swym życiem i pomysłami. A są naprawdę fajne. Buziaki w policzki!! Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Kocham Cię! 09.10.09, 14:39 kochajcie się, rozmnażajcie, wizualizujcie, tylko przestańcie już wibrować, bo jeszcze wszechświat rozpier&olicie tym wibrowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Kocham Cię! 09.10.09, 14:42 Nie smucę sie, kocham, jestem kochana, jednakowoż słowa autorki postu brzmią jak cytat z jakiejś sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Kocham Cię! 09.10.09, 14:47 rumak.hrabiny napisał: > kochajcie się, rozmnażajcie, wizualizujcie, tylko przestańcie już wibrować, bo jeszcze wszechświat rozpier&olicie tym wibrowaniem Ależ skąd - wibracje kobiecego orgazmu mają przebudzić boginię ze snu i zakończyc erę kali jugi, więc raczej nic się nie powinno rozwalić. Na marginiesie: Całkiem fajna sekta mogłaby powstać z uczestników tego wątku - sporo alkoholu, trawka, wolny seks. Myslę, że i esterh by się zresocjalizował i wyluzował jakby popił i zająłby się miłowaniem poszczególnych egzemplarzy bliźniego zamiast ogółu. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kocham Cię! 09.10.09, 15:33 Dziękuję, ale ja wzbogacam też świat duchowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś