evil-minded 30.10.09, 14:39 Tak się zastanawiam, co musi czuć jego była żona i dzieci, patrząc na taką okładkę i czytając ten wywiad. polki.pl/viva.html Przykre to i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 14:41 mnie tam zastanawia co innego, kiedy panna Isabel się obłowi na tyle, by atrakcyjnego Kazimierza kopnąć w cztery litery. Odpowiedz Link Zgłoś
malwan Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 18:54 niebawem zapewne ;-) też o tym myślę jak widzę albo o nich słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
haalszka Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 14:48 ex zona, mam nadzieje ze patrzy i ma niezly ubaw... zreszta tylko czas pokarze co bedzie dalej w tej sielance dziadziusia i typowej blondynki..... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:01 Kazik dał czadu nie dawno u Małgorzaty Domagalik w programie Ona i on! Ten Pan naprawde nie wie co to żenada! Zawsze jak go widze to sie zastanawiam czy on ma jakiś umiar w tym swoim ekshibicjonistycznym epatowaniu głupotą, ale chyba nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
evil-minded Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:16 U Małgorzaty Domagalik nie miałam wątpliwej przyjemnosci Kazia oglądać, a co tam takiego wygadywał? Chociaż patrząc na wybrankę Czarka Pazury, to Izabel i tak należy do wiekowych kobiet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: Głowa siwieja-d.upa ... 30.10.09, 16:00 Przed czterdziestką im się zaczyna. Szybsze samochody, coraz młodsze panny do granic śmieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: A tu się mylisz 30.10.09, 18:33 bo to nie z tego że ciśnienie rośnie, a z tego że tak strasznie spada stąd takie kompulsywne odmładzanie się i przedłużanie pewnych rzeczy cisnienie za to rosnie u kobiet i do nich sie owa mądrośc ludowa odnosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:24 U Domagalik opowiadał m.in: -że najważniejsze jest dla niego szczęsicei najbliższych (rozumiem, ze do tego kręgu byłej żony i dzieci nie zalicza - jakby zaliczał, to by się tak nie ośmieszał publicznie) -że lubi tańczyć przy muzyce techno -że tańczy z Izabell sam w chałupie, bo to takie romantyczne (do tego wyznania nakłoniła go przebiegle Domagalik, podpuszcając go jak małolata) - że świetnie bawi się w klubach gejowskich Wszystkie te wyznania były okraszona durnowato-głupawym uśmieszkiem podstarzałego ogra, tzn. ogiera:) Oczywiscie spłycam nieco całą treści, ale z kolei wielkiej głębi też nie ujmuje. Szczerze mówiąc nie jestem jakąs nienawistną konserwatywną zawistnicą, ale ten człowiek, jego hipokryzja i stopień zatracenia się w medialnym podnieceniu własną osobą bardzo mnie bulwersuje!!! Ufff poużywałam sobie na biednym Kaziu! No ale przeciez on sam się prosi! Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:30 Mnie fascynuje jak koles spuszcza wlasnie z woda swoje opcje zawodowe. Przeciez zaden szanujacy sie bankowiec czy biznesmen (on zdaje sie teraz w takich kregach dziala?) nie bedzie chcial pracowac z takim bezmozgiem? Albo powierzylibyscie Isabel jakies finanse? Oboje zachowuja sie po prostu glupkowato, ja rozumiem za Chmielewska, ze kogos "milosc sparla" i mu sie poswiergolilo ale dlaczego na wizji! :D Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 18:44 pan K.M. nie jest i nigdy nie będzie żadnym bankowcem, biznesmenem itp. jest utrzymywany na pensji dla swego notatnika z numerami do premiera, ministrów itd zmieni sie władza atrakcyjnośc Kazmierza spadnie do zera i cichaczem się go zwolni po czym jak mniemam Izabel odkryje że związek jej nie jest juz taki jak dawniej i zwróci Kaziowi wolnośc a ten z konieczności wróci do Gorzowa i zapuka do żony prosząc o łaskę grzechów odpuszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:29 na halloween mogliby straszyć oboje. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:30 wiesz co kazdy jest dorosly i wstepujac w zwiazek z kims musi sie liczyc, ze ten zwiazek moze sie rozpasc kiedys i kazdy ma prawo do zycia, po zyciu bo bycie z kims to prawo i przywilej a nie obowiazek Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:37 kazdy z kims byl kiedys wiec czy ty sie zastanwiasz jak sie czuje poprzednia dziewcyzna twojego faceta kiedy was zobaczy na ulicy? toz to nieludzkie a sasiad? jak moze z zona chodzic za reke?jak sie czuje wtedy jego pierwsza dziewczyna? nie lubie go bo jest infantylny, ale to szczucie przekracza wszelkie granice zdrowego rozsadku 90%okladek to ludzie, ktorzy zyja w kolejnym zwiazku ciekawe czy wy zyjecie z pierwszym, pierwsza i nikogo nie opusciliscie nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:39 > 90%okladek to ludzie, ktorzy zyja w kolejnym zwiazku Ale tylko Kazio i Iza sie tak wydurniaja i pisza do siebie publicznie kiepskie wiersze, i tylko Kazio robil za swietego. Taki chocby Cezary Pazura z druga (?) zona nie siegaja im do piet. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:43 emma_ja napisała: > 90%okladek to ludzie, ktorzy zyja w kolejnym zwiazku > ciekawe czy wy zyjecie z pierwszym, pierwsza i nikogo nie opusciliscie nigdy tylko, że te 90% nie opowiadało wszem i wobec o swojej gorliwej katolickiej wierze Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:38 Rozkoszne jest czytanie, jak to szykują się na przyszłą first parę...A Kaziu jest żenujący, bo niedawno gadał jakiemuś dziennikarzowi, że wara od jego prywatności, a tu wyprzedaż prywatności do urzygania. I pomyśleć, że to facet,były ZCHN-owiec, który wywalił kiedyś z partii młodego, nieżonatego działacza, bo ten na dyskoteki chodził.... Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:43 marzeka1 napisała: > Rozkoszne jest czytanie, jak to szykują się na przyszłą first parę...A Kaziu > jest żenujący, bo niedawno gadał jakiemuś dziennikarzowi, że wara od jego > prywatności, a tu wyprzedaż prywatności do urzygania. I pomyśleć, że to > facet,były ZCHN-owiec, który wywalił kiedyś z partii młodego, nieżonatego > działacza, bo ten na dyskoteki chodził.... o, właśnie. nie chodzi o to że się rozwiódł, a o tę nieskończoną hipokryzję Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:50 hipokryta bylby krzyczac o swietosci rodziny-teraz czy za rok, ukrywajac rozwod facet promowal jakies wartosci, a potem sie przekonal, ze w zyciu roznie bywa z ich dotrzymywaniem, ze czlowiek zdanie zmienia moze glupota, niedojrzalosc ale hipokryzja? no chyba, ze planowal ten rozwod juz 5 lat temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evil-minded Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:59 Jakoś mi się nie chce wierzyc, że tak szczerze promował wartości katolickie, rodzinne i takie tam. Raczej robił to, bo koniunktura taka była, a nie od dzisiaj wiadomo, że u nas ludziom się podoba, jak polityk taki rodzinny i kościelny jest. A że hipokryta? Cóż, im większy katolik na zewnątrz, tym przeważnie większy hipokryta w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:51 Właśnie ta hipokryzja jest najgorsza. Niedawno: różaniec na palcu obowiązkowo, rok temu w listopadzie wykład o świętości rodziny u benedyktynów w Tyńcu wygłaszał, a w grudniu pierścionek Isabel z "Faktem" kupował. To właśnie jest takie obrzydliwe, Kaziu to "człowiek bez właściwości". Odpowiedz Link Zgłoś
evil-minded Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:44 Zgadza się, każdy jest dorosły. Jak facet chciał odejść od żony dla młodszej, to spoko - nie on pierwszy i nie ostatni. Chociaż zawsze wydawało mi się to żałosne, bo jakie to wspólne tematy może mieć 50latek z 20paroletnią panienką? No i Kazio urodą nie grzeszy, George Clooney to nie jest, raczej dołożyć mu wąsy i będzie wyglądał jak co drugi facet z polskiej ulicy. Ciekawe, czy gdyby był takim przeciętnym Kaziem z pensją 1500zł ze starego osiedla, co zakupy robi w Biedronce, a podróżuje co najwyżej nad morze, też by 20parę lat młodsza kobieta na niego poleciała? Mocno wątpliwe. No i ten ewidentny brak szacunku do uczuć byłej żony i dzieci. Gdyby mój tata taki numer wywinął i się lansował z tym wszędzie, straciłabym do niego szacunek. Była żona Kazia jest jednak kobieta z klasą, to trzeba jej oddać. Brudów publicznie nie pierze. Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:58 > żałosne, bo jakie to wspólne tematy może mieć 50latek z 20paroletnią panienką? Co na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 16:01 > Chociaż zawsze wydawało mi się to > żałosne, bo jakie to wspólne tematy może mieć 50latek z 20paroletnią panienką? Tutaj poradzono sobie w ten sposob, ze Kazio zdziecinnial. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:42 No pewnie tak ale po co się tym ekscytować? Wiele rzeczy jest przykrych. Dla mnie żenujący jest blog laski, która wie w jakiej sytuacji się znajduje, że odpowiada w tej chwili nie tylko za siebie, a mimo to pogrąża swojego partnera, który jest osobą publiczną. Wiedziała w co wchodzi, więc teraz swój bełkot powinna zachować dla siebie, bo to jest autentycznie bełkot - nie chciałam iść z tłumem, więc poczytałam.. długo nie wytrzymałam. Ten wywiad i zdjęcia - zupełnie niepotrzebne i zupełnei z dupy, po co? kogo to obchodzi? Z jednej strony narzekają na zainteresowanie dziennikarzy, niedawna wypowiedz marcinkiewicza nt. jego życia prywatnego, z drugiej sami się pchają na afisz. Schizofrenicy. Jak się pchasz do vivy z wystylizowaną sesją, licz się że komuś może się to nie podobac i ma prawo do wyrażenia swojej negatywnej opinii. Osobiście mam gdzieś ich związek ale też nie będę się użalać nad jego byłą rodziną. Bo ich nie znam. Może się przecież okazać, że żona miała 5 kochanków, dzieci prowadzą swobodny tryb żcyia, który w dużej mierze zawdzięczają finansom tatusia, może nie obce im są używki, skandaliczne zachowania.. może nie są święci. Bo kto powiedział, że porzucany partner jest święty? Ludzie nie powinni się ekscytowac takimi rzeczami, jakby nei było zapotrzebowania, to nie byłoby tych sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 16:44 TUTAJ akurat sie zgadzam ona moglaby sie zachowywac znaczniej taktowniej, nie sciagac nieprzychylnosci ludzi na swojego wybranka, nie dolewac oliwy do ognia, jej zachowanie jest nieodpowiedzialne, infantylne a nawet glupkowate tym bardziej, ze jest on osoba publiczna ja nie pochwalam ich, nie uwazam za osoby zbyt rozumne, ale takiej nagonce tez jestem przeciwna,jestem za zdrowym osadem, opartym na faktach a nie emocjach i zadzy krwi a fakty sa takie, ze on udzielil dopiero 2 wywiadu.wiec histeria pt lansuja sie -to klamstwo krzwydzace.badzmy sprawiedliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
gamonek Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 15:45 jak to było: sałatka z lobstera, czyli z takiego dużego raka? :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx duzy rak! 30.10.09, 15:57 taaaaaaaaaaaak!!!!! duzy rak!!! jaki tam homar tożto duzy rak :) Odpowiedz Link Zgłoś
evil-minded Re: duzy rak! 30.10.09, 16:02 deser.pl/deser/1,97052,7199217,Isabel_i_Marcinkiewicz_znowu_w_podrozy_poslubnej___.html Pan premier piękny ma uśmiech na okładce. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 16:15 wysmiewanie cudzego wygladu...no coz... ciekawa jestem czy ci wszyscy ktorzy tak krytykuja, to co glosza- zawsze i wszytsko spelniaja...ja kamieniem nie rzuce maricnkiewicz sie pomylil, jest infantylny, niedojrzaly, ale nie jest neibezpieczny, do tego nie jest przy wladzy, i nikogo juz nie poucza wiec nie wiem dlaczego jest obiektem az takich atakow a pijany prezydent na delegacji za granica, na grobach zolnierzy- nikogo tak nie bulwersowal to jest hipokryzja moim zdaniem i igrzyska.... Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: duzy rak! 30.10.09, 16:26 Kryzys wieku średniego i andropauza w jednym przeżywana na oczach wszystkich ludzi musi bawić. Robi z siebie błazna, to ludzie się śmieją. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: duzy rak! 30.10.09, 16:28 ciekawa jestem czy ci wszyscy ktorzy tak krytykuja, to co glosza- zawsze i wszytsko spelniaja...ja kamieniem nie rzuce maricnkiewicz sie pomylil, jest infantylny, niedojrzaly, ale nie jest neibezpieczny, do tego nie jest przy wladzy, i nikogo juz nie poucza wiec nie wiem dlaczego jest obiektem az takich atakow Prócz tego, sprzedaje swoją prywatność i to już nie jest śmieszne, ale żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 16:36 sprzedaja jego prywatnosc media, pisza nieprawde on moze wyjasnia i wlasna wersje przedstawia raz na rok.co w tym zlego? byla afera, ze sie rozstaje z zona.wystapil w tv aby powiedziec prawde-to zle? tez chcialabym miec szanse powiedziec prawde i wlasna wersje przedstawic w obliczu takiej nagonki w mediach Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: duzy rak! 30.10.09, 16:41 > sprzedaja jego prywatnosc media, pisza nieprawde > on moze wyjasnia i wlasna wersje przedstawia raz na rok.co w tym zlego? > > byla afera, ze sie rozstaje z zona.wystapil w tv aby powiedziec prawde-to zle? Bzdurzysz i juz ci to kilkukrotnie udowodniono, a ty ciagle swoje. Twoj jest lepszy od Kazia, wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 16:46 udowodniono? cos ci sie pomylio napisanie blabalbla jakos mnie nie przekonuje a twoja analiza psychol mojej osoby wyjatkwo nie trafiona zabierz sie lepiej za hobbystyczne sadzenie kwiatkow Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 16:50 to ze pare osob ma takie zdanie jak ty- to nie znaczy ze wy macie racje raczej nie myslicie samodzielnie i jestscie zadni krwi, wbrew faktom( a fakty sa takie ze on udzielil 2 wywiadow aby wyjasnic sytaucje ludziom- a wszysyc histeryzuja ze sie nahalnie lansuje...) jesli lansem sa zdjecia z ukrycia w Fakcie to gratuluje umiejetnosci rozumowania a faceta( kawalera) okrutnie porzucilam niedawno wiec daruj sobie nietrafione,niekulturalne,osobiste wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: duzy rak! 30.10.09, 16:54 > raczej nie myslicie samodzielnie i jestscie zadni krwi, wbrew faktom( a fakty s > a > takie ze on udzielil 2 wywiadow aby wyjasnic sytaucje ludziom- a wszysyc > histeryzuja ze sie nahalnie lansuje...) > jesli lansem sa zdjecia z ukrycia w Fakcie to gratuluje umiejetnosci rozumowani > a Naprawde sadzisz, ze reportaz z kupowania pierscionka czy obraczki sa fotografowane przez paparazzi z ukrycia??? Albo latanie gondola? A wywiadow byly masy, nie wiem gdzie sie schowalas. > a faceta( kawalera) okrutnie porzucilam niedawno wiec daruj sobie > nietrafione,niekulturalne,osobiste wycieczki A to pardon, ale osobista to jest twoja reakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: duzy rak! 30.10.09, 17:33 >ze on udzielil 2 wywiadow aby wyjasnic sytaucje ludziom wez sie nie osmieszaj "pani empatyczna" Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 17:37 masz racje. nie ma co sie wypuszczac z empatia i wyrozumialoscia tudziez lagodnoscia w osądach w kraju chamow, burakow, psychologow i sędziów domoroslych jak tu przyjezdzam wystarczy ze pojde na poczte-i juz mnie mdli -tacy mili, wyrozumiali , uprzejmi sa polacy szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 17:38 i ciagle was nie razi ze wybieracie zlodziei do wladzy, lepiej pogadac o kaziu co z zona sie rozstal.podgryzc mu gardlo. smutny to kraj,smutnych, agresywnych, nieprzychylnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: duzy rak! 30.10.09, 17:42 emma_ja napisała: > i ciagle was nie razi ze wybieracie zlodziei do wladzy skończ już z tymi pustymi sloganami, bo aż mnie wykręca jak czytam takie 'argumenty'. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: duzy rak! 30.10.09, 17:38 emma_ja napisała: > masz racje. > nie ma co sie wypuszczac z empatia i wyrozumialoscia tudziez lagodnoscia w > osądach w kraju chamow, burakow, psychologow i sędziów domoroslych > jak tu przyjezdzam wystarczy ze pojde na poczte-i juz mnie mdli -tacy mili, > wyrozumiali , uprzejmi sa polacy > > szkoda czasu ach jakie to chrześcijańskie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 17:48 blad logiczny. to wy macie mu do zarzucenia lamanie wartosci - nie ja. ale sami ich nie stosujecie. ja jestem ateistka.i nic mu nie zarzucam. nie piszcze z oburzenia ze zlamal zasady jakies. bo tak nie uwazam. glupiutki moze jest.ale po co go tak gnoic?bo to lubicie wanilinowa napisała: > emma_ja napisała: > > > masz racje. > > nie ma co sie wypuszczac z empatia i wyrozumialoscia tudziez lagodnoscia > w > > osądach w kraju chamow, burakow, psychologow i sędziów domoroslych > > jak tu przyjezdzam wystarczy ze pojde na poczte-i juz mnie mdli -tacy mil > i, > > wyrozumiali , uprzejmi sa polacy > > > > szkoda czasu > > ach jakie to chrześcijańskie było :) > Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: duzy rak! 30.10.09, 17:51 emma_ja napisała: > blad logiczny. błąd w kojarzeniu, napisałam to ironicznie, w nawiązaniu do: forum.gazeta.pl/forum/w,16,102289003,102300107,Re_Syndrom_Lady_Makbet.html kiedy ja odpowiedziałam jak Ty poniżej to nie przyjęłaś mojej argumentacji, kaziowa hipokryzja? :) > to wy macie mu do zarzucenia lamanie wartosci - nie ja. > ale sami ich nie stosujecie. > ja jestem ateistka.i nic mu nie zarzucam. nie piszcze z oburzenia ze zlamal > zasady jakies. bo tak nie uwazam. ale on sam by tak uważał jeszcze rok temu, ROZUMIESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: duzy rak! 30.10.09, 17:53 a co generalnie ateizm ma do - postaw moralnych - zaklamania - sprzecznych zachowan ? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: duzy rak! 30.10.09, 17:55 > ale on sam by tak uważał jeszcze rok temu, ROZUMIESZ? Zgadza sie, on zlamal WLASNE zasady. Co wiecej - aktywnie dzialal na rzecz wprowadzenia takich wartosci jako obowiazkowych dla wszystkich obywateli, chrzescijan czy nie. A teraz ech och jednak okazalo sie, ze nie sa w sumie takie wazne... To po co bylo szaty rozdzierac?... Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: duzy rak! 30.10.09, 17:52 >> ach jakie to chrześcijańskie było :) wiesz ona jest empatyczna tylko dla tych co na okladkach Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: duzy rak! 30.10.09, 17:41 > jak tu przyjezdzam wystarczy ze pojde na poczte-i juz mnie mdli -tacy mili, > wyrozumiali , uprzejmi sa polacy Isabel! Milo cie poznac :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 17:46 szkoda slow ja nawet nie uwazam jej za madra, razi mnei jej infantylizm... chyba nie zostalam zrouzmiana zapewniam ze jak sie zyje gdzies indziej,lepiej. to sie nie traci czasu na myslenie o polskim piekielku.szkoda czasu. teorie spiskowe to takze polska specjalnosc;)) czasem sama nawet ulegam no nic nie przeszkadzam w swietnej zabawie.powyzywajcie sobie faceta.narodowy sport. cherry.coke napisała: > > jak tu przyjezdzam wystarczy ze pojde na poczte-i juz mnie mdli -tacy mil > i, > > wyrozumiali , uprzejmi sa polacy > > Isabel! Milo cie poznac :) Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: duzy rak! 30.10.09, 17:50 Nie przyjezdzaj zatem. Zostaw swoje zachwyty razem ze swoja osoba tam gdzie sa. Nikt tu nie placze. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 17:43 wiem wiem w tym kraju chamstwo sie szanuje i podziwia no coz,milego wieczoru zycze, mnie dawka bezientersownej zawisci polskiej juz wystarczy na jakis tydzien milego nazywania kogos palantem, zdrajca, a jego kobiety brzydka idiotka,bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: duzy rak! 30.10.09, 17:48 emma_ja napisała: > wiem wiem > w tym kraju chamstwo sie szanuje i podziwia > > no coz,milego wieczoru zycze, mnie dawka bezientersownej zawisci polskiej juz > wystarczy na jakis tydzien > milego nazywania kogos palantem, zdrajca, a jego kobiety brzydka idiotka,bawcie > sie dobrze widzę, że podkręciłaś się i teraz już w każdym poście nawiązujesz do tego kraju :D Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: duzy rak! 30.10.09, 17:49 > wiem wiem > w tym kraju chamstwo sie szanuje i podziwia daruj sobie te uogolnienia i wracaj do lektury Vivy. Do tego pieknego krysztalowego swiata doskonalych ludzi. Pamietaj zeby sama nie myslec, brukowce zrobia to za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 18:22 hehe nawet w zyciu w rekach jej nie mialam a ze rozpetala sie nagonka w sieci to weszlam na strone z ciekaowosci zeby zobaczyc co takiego neigodziwego znow ten kazimierz uczynil no straszne - z zona pare zdjec sobie zrobil.dran. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 18:25 to za ciebie brukowce mysla szczujac cie na czlowieka niezbyt zrecznego w postepowaniu, omylnego i smiesznego ale czy to pwood nazywac go takimi epitetami?odsadzac od czci i wiary? moze dla ciebie a myslisz wlasnie tak jak chca brukowce i tym sie zajmujesz czym chca a pani sawicka zlodziejka pewnie cie wzruszyla za to.bo sie poplakala.bo zostala wykorzystana ;) bezmyslnosc ludzka nie zna granic. steady_at_najx napisał: > > wiem wiem > > w tym kraju chamstwo sie szanuje i podziwia > > daruj sobie te uogolnienia i wracaj do lektury Vivy. Do tego pieknego krysztalo > wego swiata doskonalych ludzi. Pamietaj zeby sama nie myslec, brukowce zrobia t > o za Ciebie > Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: duzy rak! 30.10.09, 19:39 myslisz swoja reakcje z moja ja nie czytam zadnych brukowcow i szmatlawych gazetek ktore dla ciebie sa wyznacznikami zycia. Ja komentuje temat ktory jest poruszony zostal w tym watku i dodaje do niego swoje wlasne opinie ale dla kogos kto zyje artykulami z vivy i innych szmatlawcow i kto na dodatek mowi o sesjach jako o "zdjeciach z ukrycia" pewnie ciezko to zrozumiec. Jeszcze raz powtorze nie sadz o mnie po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: duzy rak! 30.10.09, 20:02 > to za ciebie brukowce mysla > szczujac cie na czlowieka Brukowce oraz pisemka kolorowe to sie akurat nad nimi slinia, wiec kula w plot. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: duzy rak! 30.10.09, 17:41 KPISZ? czy masz jakies argumenty na obrone tego 5-gwiazdkowego katolika, jak sie przedstawial, a ktor okazal sie totalnym hipokryta sprzedajacym sie dla KASY gazetom od 2 lat tylko z racji, ze dla jakiegos balwana byl kiedys odpowiednim pajacem na stanowisko premiera tego walnietego kraju?! Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: duzy rak! 30.10.09, 17:43 jack20 napisał: > KPISZ? > czy masz jakies argumenty na obrone tego 5-gwiazdkowego katolika, > jak sie przedstawial, a ktor okazal sie totalnym hipokryta > sprzedajacym sie dla KASY gazetom od 2 lat tylko z racji, ze dla > jakiegos balwana byl kiedys odpowiednim pajacem na stanowisko > premiera tego walnietego kraju?! > > ja mogę przytoczyć te argumenty: wybieramy do władzy złodziei, lubimy opalonych polityków i w ogóle to ciemnogród :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 17:55 okazal sie hipokryta bo okazal sie omylny? i zasady jakie promowal oakzalo sie nie latwo dotrzymac czasem? no i jakie znow zasady zlamal? raptem jedna- rozwiodl sie. klamie?oszukuje? nie- zmienil zasady.zweryfikowal pogaldy. czy do czasu rozwodu pouczal kogos/?ukrywał rozwod dla glosow?zostal z zona dla wyborow? nie. wiec gdzie tu hipokryzja??? wyrazaj sie i mysl logicznie zycze ci zebys nigyd nie musial zmienic pogladow.i zeby cie wtedy ludzie nie ukrzyzowali.i do konca zycia nie wypominali. a kraj walniety- musze sie niestety zgodzic sprzedal sie...no udzielil kilak wywiadow. moze jest glupi?moze nieroztropny? moze próżny?moze gadatliwy? i co? to taki grzech? odpowiedziec dziennikarzowi na pytanie kto jest teraz twoja zona?przyznac sie ze sie rozwodzi? poszaleliscie jack20 napisał: > KPISZ? > czy masz jakies argumenty na obrone tego 5-gwiazdkowego katolika, > jak sie przedstawial, a ktor okazal sie totalnym hipokryta > sprzedajacym sie dla KASY gazetom od 2 lat tylko z racji, ze dla > jakiegos balwana byl kiedys odpowiednim pajacem na stanowisko > premiera tego walnietego kraju?! > > Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 17:58 teraz jest czlowiekiem przyznal ze nie mial racji potepiajac gejow- bo ich nie znal!ze zmienil zdanie chlop pojechal w swiat i znormalnial, zlagodnial czego i wam zycze a poparcie tutaj mial ogromne -jak byl ultra-chrzescijanskim oszolomem, ktory tepil ludzi za odmienna orietnacje taki sie wam podobal!! macie mu za zle ze znormlanial... jak go uwazam za dyzme polityki, to przynajmneij jest teraz ludzki. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: duzy rak! 30.10.09, 18:00 > teraz jest czlowiekiem > przyznal ze nie mial racji potepiajac gejow- bo ich nie znal!ze zmienil zdanie > chlop pojechal w swiat i znormalnial, zlagodnial > czego i wam zycze > > jak go uwazam za dyzme polityki, to przynajmneij jest teraz ludzki. A to fakt. Ale smieszny tez, przez landrynkowe idiotyzmy, ktore oboje plota. > a poparcie tutaj mial ogromne -jak byl ultra-chrzescijanskim oszolomem, ktory > tepil ludzi za odmienna orietnacje > taki sie wam podobal!! No no mow za siebie. Dla mnie Kazio byl zawsze pacynka. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: duzy rak! 30.10.09, 18:03 emma_ja napisała: > teraz jest czlowiekiem > przyznal ze nie mial racji potepiajac gejow- bo ich nie znal!ze zmienil zdanie > chlop pojechal w swiat i znormalnial, zlagodnial > czego i wam zycze skąd wiesz co będzie potępiał za rok? może izabel go rzuci, może zauroczenie przejdzie i wróci nawracać grzeszników? tacy są najbardziej zaciekli :) > > a poparcie tutaj mial ogromne -jak byl ultra-chrzescijanskim oszolomem, ktory > tepil ludzi za odmienna orietnacje > taki sie wam podobal!! macie mu za zle ze znormlanial... puk puk, mamy mu za złe że jest hipokrytą - oszczędź nam pisania tego 100 razy i przeczytaj to 100 razy, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: duzy rak! 30.10.09, 19:42 >przyznal ze nie mial racji potepiajac gejow- bo ich nie znal! a teraz ich zna bo z nimi pracuje, wiec zeby sie oczyscic musi palic glupa. Tym bardziej swiadczy ze jego zdanie jak choragiewka a jego slowo g... warte. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: duzy rak! 30.10.09, 18:02 dziewczyno, z byka spadlas? jako 5-gwiazdkowy katol zlamal najwazniejszya przysiege jaka skladal KOSCIOLOWI i PANSTWU ktore prezentowal - przysiege malzenska. to wiecej niz przestepstwo jesli tyczy takiego czlowieka od ktorego oczekuje sie postawy takiej jaka przedstawial - ojklamal swoich wyborcow. polityka to nie showbisnes. wystarcza ci te argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: duzy rak! 30.10.09, 17:34 a pijany prezydent na delegacji za granica, na grobach zolnierzy- nikogo tak nie bulwersowal Czytalas wtedy wszystkie fora czy tak strzelilas ? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 17:40 owszem czytuje komentarze 90% chwali jego "elegancka" ;) zone i wspomina z rozrzewnieniem swiatowego prezydenta zenada steady_at_najx napisał: > a pijany prezydent na delegacji za granica, na grobach zolnierzy- nikogo tak > nie > bulwersowal > > Czytalas wtedy wszystkie fora czy tak strzelilas ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: duzy rak! 30.10.09, 17:44 emma_ja napisała: > owszem czytuje komentarze > 90% chwali jego "elegancka" ;) zone i wspomina z rozrzewnieniem swiatowego > prezydenta > > zenada > > steady_at_najx napisał: > > > a pijany prezydent na delegacji za granica, na grobach zolnierzy- niko > go tak > > nie > > bulwersowal > > > > Czytalas wtedy wszystkie fora czy tak strzelilas ? > > > > chyba sobie żartujesz. te 90% z nosa wydmuchałaś, czy z jakiegoś innego szlachetnego miejsca wzięłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: duzy rak! 30.10.09, 17:55 bo jak chce udowodnic "polskie piekielko" siega do forow. Jak chce idealizowac siega do Vivy.... ot takie dobieranie zrodel do oczekiwanych wynikow. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: duzy rak! 30.10.09, 18:19 no ciebie nie podejrzewam ze bralas kiedykolwiek udzial w kilkugodzinnej dyskusji potepiajacej naszego postkomunistycznego przystojnego prezydenta za zataczanie sie na mogile ;) ty pewnie z tych co uwazaja ze swoj chlopak cos sobie chlapnal - wielka mi rzecz...jeszcze bardziej ludzki i swojski a w szlachetnym miejscu mam te dyskusje mam ciekawsze zreczy do roboty swoja droga ciekawe- wsytarczy napisac ze nie ma co czlowieka obrazac.i samemu sie zostanie zwyzywanym. czasy samosadow i czarownic nie tak odlegle co?? Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: duzy rak! 30.10.09, 18:23 emma_ja napisała: > no ciebie nie podejrzewam ze bralas kiedykolwiek udzial w kilkugodzinnej > dyskusji potepiajacej naszego postkomunistycznego przystojnego prezydenta za > zataczanie sie na mogile ;) > ty pewnie z tych co uwazaja ze swoj chlopak cos sobie chlapnal - wielka mi > rzecz...jeszcze bardziej ludzki i swojski opowiedz mi jeszcze coś o moich poglądach. > > a w szlachetnym miejscu mam te dyskusje > mam ciekawsze zreczy do roboty > > swoja droga ciekawe- wsytarczy napisac ze nie ma co czlowieka obrazac.i samemu > sie zostanie zwyzywanym. czasy samosadow i czarownic nie tak odlegle co?? radzę zrobić rachunek sumienia, bo dałaś tu nieźle czadu wyzwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 17:05 zalosny palant. i takie COS byl premierem 40-mil. panstwa w EUROPIE!! kim sa ci co tego pajaca do zloba dopuscily? wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 17:11 Ex żona i dzieci to pewnie szyją sobie już worki na głowę i przeglądają listę nowych nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 17:33 Nie on jedyny porzucił żonę dla młodej siksy. Mdli mnie coś innego. Ten pan miał do niedawno gębę wypchaną wartościami chrześcijańskimi, o których jak spotkał młodą dupencję najwyraźniej zapomniał.Takie typy co to ci mówią jak masz żyć, a sami się do tych zasad nie stosują są najgorsi. Odpowiedz Link Zgłoś
haylee Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 17:35 dwa brzydkie przygłupy ch8j z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 18:25 Kazio odgrywa w swoim zyciu role - ta akurat jest dosc slabo przecwiczona... i mysle ze gdyby moj ojciec robil z siebie glupka i jeszcze sie z tego cieszyl to raczej wolalabym z nim nie miec za duzo wspolnego tym bardziej gdyby byl rozpoznawalny i obracal w srodowisku ludzi powaznych i myslacych... powiedzmy takze raczej jego rodzina powinna (paradoksalnie) sie cieszyc ze kojazony jest z Isą i pajacuje za granica :) Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 18:51 nie wyobrazam sobie jak ten ch** kaziuk dzieciom w oczy moze spojrzec tak pajacujac. katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Kazio i Izabel w "Vivie" 30.10.09, 18:30 To najwyraźniej takie halloweenowe wydanie Vivy :) Odpowiedz Link Zgłoś