ha_nuta 16.11.09, 17:47 czegoś słodkiego. W domu nie mam nic a nic, a wyjsc raczej nie mogę bo obłożnie chora leżę w łóżku ;] Muszę zatem coś wykombinowac. A Wam, czego sie chce TU i TERAZ? :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Chce mi się ;] 16.11.09, 17:55 Zrob se kogel- i slodkie i dobre dla zdrowotnosci. A mi sie chce herbatki z pradem.... Sam jednak nie bede pil. Poczekam az goscie przyjda :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Chce mi się ;] 16.11.09, 18:00 ha_nuta napisała: > czegoś słodkiego. W domu nie mam nic a nic, a wyjsc raczej nie mogę > bo obłożnie chora leżę w łóżku ;] Muszę zatem coś wykombinowac. na pewno masz tylko nie wiesz, że masz ;) 1) jeśli masz ziemniaki to możesz je obrać i zrobić placki ziemniaczane posypane cukrem 2) jeśli masz mąkę, mleko i jajka to możesz zrobić racuchy, a jak masz w dodatku jabłka do racuchy z jabłkami, pycha ;) 3) w desperacji -> zadzwonić do fajnej koleżanki lub kolegi i poprosić o zrobienie zakupów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue.chaczapuri Re: Chce mi się ;] 17.11.09, 00:14 wrrr... opchałam się alpejskim mleczkiem milki, słodkie?? - ohydota! Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Chce mi się ;] 17.11.09, 00:20 A mnie się chce już chyba spać :) (tu i teraz :p) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Chce mi się ;] 17.11.09, 00:27 może mleko z miodem? też mi się chce słodkiego i lody se zamówiłam z zakupami, ale przyjdą dopiero w środę, a do środy to mi się odechce i postoją pewnie następne dwa tygodnie czekając na kolejny apetyt cukrowy. gruszke se zjem chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Chce mi się ;] 17.11.09, 09:23 Tu i teraz, niezmiennie, chciałabym być z moimi przyjaciółmi, posianymi po jakichś barbarzyńskich krajach ;) A z rzeczy bardziej możliwych do zrealizowania to spać ;) Odpowiedz Link Zgłoś