rosyrose Re: gdzie robicie zakupy? 16.01.14, 12:53 A sprzęt agd? Gdzie kupujcie? Choćby taki okap. Pytam, bo sama stoję przed wyborem czegoś konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ola87r amica 10.02.14, 08:04 ja tam się już nauczyłam, że pod względem agd a okapów w szczególności najlepsza będzie amica Odpowiedz Link Zgłoś
monia34 Re: gdzie robicie zakupy? 17.01.14, 18:33 Multimedia to głownie empik, ubrania to już różnie: C&A, answear, allegro, jakieś ozdoby do domu czy pościel to www.dekoria.pl/offer/group/71/ czasem też korzystam z agito. Odpowiedz Link Zgłoś
lulaaaa Re: gdzie robicie zakupy? 28.01.14, 13:24 Ja mam przeważnie pozytywne doświadczenia w robieniu zakupów przez internet :) Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żebym została na przykład oszukana ;) Kupiłam sobie ostatnio nową lampkę na biurko : www.poled.eu/pl/c/Lampy-LED-biurkowe/17 - firmy Poled i osobiście jestem zadowolona :) Bardzo dobrze wygląda i świetnie się spisuje. Pierwsza lampka, która wieczorami nie męczy moich oczu. No i muszę dodać, że jest bardzo dekoracyjna. Praktycznie każdy kto mnie odwiedza zwraca na nią swoją uwagę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lukka33 Re: gdzie robicie zakupy? 28.01.14, 18:51 Swoje akcesoria do tworzenia biżuterii na sprzedaż, jak i gotowe błyskotki, kupuję na www.newcraft.eu - sprawdzone miejsce na udane prezenty. Fantastyczne ceny i mnóstwo koralików, rzemyków, kryształków - cała paleta kolorów! Odpowiedz Link Zgłoś
niltawa Re: gdzie robicie zakupy? 04.02.14, 11:30 Ja nie mam jakiegoś wybranego sklepu, jednak można kupić w niektórych przypadkach o wiele taniej niż w tradycyjnych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
lilyaldrin Re: gdzie robicie zakupy? 04.02.14, 20:24 W ulubionych sieciówkach: Mohito, Reserved, Orsay i Camaieu. Poza tym niekiedy na allegro i w lumpeksach ;) --- excambium.pl/oferta/smierc-osob-bliskich/ Odpowiedz Link Zgłoś
lalena Re: gdzie robicie zakupy? 11.02.14, 21:45 Ciuchowych zakupów nie robię przez internet bo wolę przymierzyć:-S ale agd zdarza mi się kupić np. w elektroworld, w internecie kupuję głównie kosmetyki, mam swój ulubiony sklep biosna.pl. Nie miałam nigdy problemów z zakupami. A i zdażyło mi się kupować też szklanki w necie i o dziwo przyszły w całości.:brawo: Odpowiedz Link Zgłoś
lukka33 Re: gdzie robicie zakupy? 12.02.14, 16:19 To prawda, większość rzeczy można dostać przez internet i nawet bardziej się to opłaca. W moim przypadku, gdzie muszę zamawiać akcesoria do tworzenia biżuterii, np. koraliki, rzemyki, ćwieki itd. (www.newcraft.eu) - internet daje mi możliwość wygodnego doboru asortymentu po hurtowych cenach. W sklepach stacjonarnych nie mam takiego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
goniata zakupy 09.03.14, 22:54 łoo matko, dopiero, przez przypadek zobaczyłam twoje pytanie ;) Jasne dużo promocji i darmowa dostawa w okreslonych godz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diana_ Re: gdzie robicie zakupy? 11.03.14, 13:16 Ja jeszcze nigdy nie kupowałam w taki sposób, bo nie widzę takiej potrzeby. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonilka frisco 20.03.14, 07:33 Jeśli chodzi o ciuchy to tak, dobrze jest się przyjrzeć i zmierzyć, ale jeśli chodzi o spożywkę to zamawiam to jest mi potrzebne bez dłuższego zastanawiania się. Kilka ruchów myszka na stronie frisco.pl i koszyk gotowy do wysłania >) Odpowiedz Link Zgłoś
monia34 Re: frisco 19.04.14, 19:28 No takich zautomatyzowanych portali jest wiele, kilka kliknięć i sprawa załatwiona. Ja ostatnio sprawdzałam stronę fotolab i zamawianie odbitek zajmuje około minuty. Ogólnie chyba coraz więcej takich portali zakupowych będzie powstawać. Odpowiedz Link Zgłoś
modna.wygodna Re: gdzie robicie zakupy? 22.04.14, 09:11 Aktualnie najchętniej kupuję na stronach takich jak tablica.pl zmieniona ostatnio na olx.pl. Można znaleźć tam wiele fajnych rzeczy po bardzo atrakcyjnych cenach. Trzeba jedynie uważać na oszustów i podróbki. Odpowiedz Link Zgłoś
mandar Re: gdzie robicie zakupy? 28.04.14, 23:10 Lubię kupować w necie, jest duży wybór i konkurencyjne ceny. Zawsze tez patrzę czy jest sklep stacjonarny, żeby iść i obejrzeć w relau. Ostatnio kupowałam sporo sprzętu na biwak w militaria pl Odpowiedz Link Zgłoś
mandar Re: gdzie robicie zakupy? 23.05.14, 22:37 Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest ;p Nie to dopiero były moje pierwsze zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rajtar Re: gdzie robicie zakupy? 24.05.14, 20:33 jeśli masz zamiar częściej je robić polecam żebyś się rozejrzała Odpowiedz Link Zgłoś
alis81 gdzie robicie zakupy? 06.05.14, 16:27 Ja z reguły robię zakupy w sklepach tradycyjnych, choć zdarza mi się również w tych internetowych. Ostatnio kupiłam w sieci takie kamery CCTV, bo postanowiliśmy z mężem zainstalować monitoring u siebie w domu a w intenecie łatwiej namierzyć dobre promocje.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeniaa Re: gdzie robicie zakupy? 09.05.14, 16:08 stać mnie tylko na sieciówki _______ Stylowe trampki tommy hilfiger Odpowiedz Link Zgłoś
firletka74 Re: gdzie robicie zakupy? 30.08.14, 14:55 ja sklepie internetowym c&a, bo w stacjonarnych mają wyższe ceny, na allegro, w ciuchlandii, h&m, reserved, itp Odpowiedz Link Zgłoś
lulrun Re: gdzie robicie zakupy? 16.01.15, 10:22 ja nie kupuję ubrań, kupuję tylko jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy W Biedrze. 07.05.22, 19:31 od lat stwierdzilem znaczny wzrost JAKOSCI u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
lenamagda11 Re: gdzie robicie zakupy? 13.05.22, 14:31 Ja bardzo dużo kupuję w necie, ale zazwyczaj patrzę na cenę, a nie na własne preferencje Odpowiedz Link Zgłoś