Dodaj do ulubionych

gdzie robicie zakupy?

• rosyrose Re: gdzie robicie zakupy? 16.01.14, 12:53
      A sprzęt agd? Gdzie kupujcie? Choćby taki okap. Pytam, bo sama stoję przed wyborem czegoś konkretnego.
      • ola87r amica 10.02.14, 08:04
        ja tam się już nauczyłam, że pod względem agd a okapów w szczególności najlepsza będzie amica
    • monia34 Re: gdzie robicie zakupy? 17.01.14, 18:33
      Multimedia to głownie empik, ubrania to już różnie: C&A, answear, allegro, jakieś ozdoby do domu czy pościel to www.dekoria.pl/offer/group/71/ czasem też korzystam z agito.
    • lulaaaa Re: gdzie robicie zakupy? 28.01.14, 13:24
      Ja mam przeważnie pozytywne doświadczenia w robieniu zakupów przez internet :)
      Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żebym została na przykład oszukana ;)
      Kupiłam sobie ostatnio nową lampkę na biurko : www.poled.eu/pl/c/Lampy-LED-biurkowe/17 - firmy Poled i osobiście jestem zadowolona :)
      Bardzo dobrze wygląda i świetnie się spisuje. Pierwsza lampka, która wieczorami nie męczy moich oczu.
      No i muszę dodać, że jest bardzo dekoracyjna. Praktycznie każdy kto mnie odwiedza zwraca na nią swoją uwagę ;)
      https://www.poled.eu/environment/cache/images/200_200_productGfx_e1fe78ed70ba6d93457826bfff100946.jpg
    • lukka33 Re: gdzie robicie zakupy? 28.01.14, 18:51
      Swoje akcesoria do tworzenia biżuterii na sprzedaż, jak i gotowe błyskotki, kupuję na www.newcraft.eu - sprawdzone miejsce na udane prezenty. Fantastyczne ceny i mnóstwo koralików, rzemyków, kryształków - cała paleta kolorów!
    • niltawa Re: gdzie robicie zakupy? 04.02.14, 11:30
      Ja nie mam jakiegoś wybranego sklepu, jednak można kupić w niektórych przypadkach o wiele taniej niż w tradycyjnych sklepach.
    • lilyaldrin Re: gdzie robicie zakupy? 04.02.14, 20:24
      W ulubionych sieciówkach: Mohito, Reserved, Orsay i Camaieu. Poza tym niekiedy na allegro i w lumpeksach ;)

---
      excambium.pl/oferta/smierc-osob-bliskich/
    • lalena Re: gdzie robicie zakupy? 11.02.14, 21:45
      Ciuchowych zakupów nie robię przez internet bo wolę przymierzyć:-S ale agd zdarza mi się kupić np. w elektroworld, w internecie kupuję głównie kosmetyki, mam swój ulubiony sklep biosna.pl. Nie miałam nigdy problemów z zakupami. A i zdażyło mi się kupować też szklanki w necie i o dziwo przyszły w całości.:brawo:
    • lukka33 Re: gdzie robicie zakupy? 12.02.14, 16:19
      To prawda, większość rzeczy można dostać przez internet i nawet bardziej się to opłaca. W moim przypadku, gdzie muszę zamawiać akcesoria do tworzenia biżuterii, np. koraliki, rzemyki, ćwieki itd. (www.newcraft.eu) - internet daje mi możliwość wygodnego doboru asortymentu po hurtowych cenach. W sklepach stacjonarnych nie mam takiego wyboru.
    • goniata zakupy 09.03.14, 22:54
      łoo matko, dopiero, przez przypadek zobaczyłam twoje pytanie ;) Jasne dużo promocji i darmowa dostawa w okreslonych godz ;)
    • diana_ Re: gdzie robicie zakupy? 11.03.14, 13:16
      Ja jeszcze nigdy nie kupowałam w taki sposób, bo nie widzę takiej potrzeby. :)
    • sonilka frisco 20.03.14, 07:33
      Jeśli chodzi o ciuchy to tak, dobrze jest się przyjrzeć i zmierzyć, ale jeśli chodzi o spożywkę to zamawiam to jest mi potrzebne bez dłuższego zastanawiania się. Kilka ruchów myszka na stronie frisco.pl i koszyk gotowy do wysłania >)
      • monia34 Re: frisco 19.04.14, 19:28
        No takich zautomatyzowanych portali jest wiele, kilka kliknięć i sprawa załatwiona. Ja ostatnio sprawdzałam stronę fotolab i zamawianie odbitek zajmuje około minuty. Ogólnie chyba coraz więcej takich portali zakupowych będzie powstawać.
    • modna.wygodna Re: gdzie robicie zakupy? 22.04.14, 09:11
      Aktualnie najchętniej kupuję na stronach takich jak tablica.pl zmieniona ostatnio na olx.pl. Można znaleźć tam wiele fajnych rzeczy po bardzo atrakcyjnych cenach. Trzeba jedynie uważać na oszustów i podróbki.
    • mandar Re: gdzie robicie zakupy? 28.04.14, 23:10
      Lubię kupować w necie, jest duży wybór i konkurencyjne ceny. Zawsze tez patrzę czy jest sklep stacjonarny, żeby iść i obejrzeć w relau. Ostatnio kupowałam sporo sprzętu na biwak w militaria pl
      • rajtar Re: gdzie robicie zakupy? 30.04.14, 17:54
        a masz kartę stałego klienta?
        • mandar Re: gdzie robicie zakupy? 23.05.14, 22:37
          Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest ;p Nie to dopiero były moje pierwsze zakupy :)
          • rajtar Re: gdzie robicie zakupy? 24.05.14, 20:33
            jeśli masz zamiar częściej je robić polecam żebyś się rozejrzała
    • alis81 gdzie robicie zakupy? 06.05.14, 16:27
      Ja z reguły robię zakupy w sklepach tradycyjnych, choć zdarza mi się również w tych internetowych. Ostatnio kupiłam w sieci takie kamery CCTV, bo postanowiliśmy z mężem zainstalować monitoring u siebie w domu a w intenecie łatwiej namierzyć dobre promocje.:-)
    • xeniaa Re: gdzie robicie zakupy? 09.05.14, 16:08
      stać mnie tylko na sieciówki

_______

Stylowe trampki tommy hilfiger
    • firletka74 Re: gdzie robicie zakupy? 30.08.14, 14:55
      ja sklepie internetowym c&a, bo w stacjonarnych mają wyższe ceny, na allegro, w ciuchlandii, h&m, reserved, itp
    • lulrun Re: gdzie robicie zakupy? 16.01.15, 10:22
      ja nie kupuję ubrań, kupuję tylko jedzenie
    • obrotowy W Biedrze. 07.05.22, 19:31
      od lat stwierdzilem znaczny wzrost JAKOSCI u nich.
    • lenamagda11 Re: gdzie robicie zakupy? 13.05.22, 14:31
      Ja bardzo dużo kupuję w necie, ale zazwyczaj patrzę na cenę, a nie na własne preferencje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka