green-chmurka 14.12.09, 20:11 Proktologa, za tydzien, spac juz nie moge ze wstydu i strachu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varia1 Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:13 ze strachu to mogę rozumieć, ale wstydu? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:16 no nie wiem, mojej znajomej przytrafilo sie podczas badania kupke zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:16 green-chmurka napisała: > Proktologa, za tydzien, spac juz nie moge ze wstydu i strachu. Ups... Chmurko nie martw się :) Na pewno chadzasz do ginekologa, więc w czym problem? Życzę Ci zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:17 0ffka napisała: > green-chmurka napisała: > > > Proktologa, za tydzien, spac juz nie moge ze wstydu i strachu. > > Ups... > Chmurko nie martw się :) Na pewno chadzasz do ginekologa, więc w czym problem? > Życzę Ci zdrówka! Do ginekologa chodze regularnie 2 razy w roku, ale to jakos bedzie inaczej, termin mam 22 we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:34 Nie myśl o tym, nie zadręczaj. Co ma być i tak będzie. Nie stanie się Ci żadna krzywda. To dla Twojego zdrowia. Trzymaj się ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:37 0ffka napisała: > Nie myśl o tym, nie zadręczaj. > Co ma być i tak będzie. Nie stanie się Ci żadna krzywda. To dla Twojego zdrowia > . > Trzymaj się ciepło! Dziekuje ci bardzo, trzymaj za mnie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:58 Będę trzymać kciuki! A propos jednego z Twoich postów powyżej to może nie jedz kilkanaście godzin przed badaniem i weź smectę, lub węgiel przed pójściem do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:59 0ffka napisała: > Będę trzymać kciuki! > A propos jednego z Twoich postów powyżej to może nie jedz kilkanaście godzin > przed badaniem i weź smectę, lub węgiel przed pójściem do lekarza? Tak wlasnie zrobie, zeby nie bylo niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:16 nie ma się czego wstydzić, to normalne a dla lekarza to chleb powszedni, jeden odbyt w tą czy tamtą... bez różnicy, nie stresuj się Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:16 Jeżeli masz mieć robioną kolonoskopię, to upewnij się, że będzie pod znieczuleniem. W prywatnych klinikach jest to zazwyczaj oczywiste, ale państwowa służba zdrowia na ogół się w to nie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:19 horpyna4 napisała: > Jeżeli masz mieć robioną kolonoskopię, to upewnij się, że będzie pod > znieczuleniem. W prywatnych klinikach jest to zazwyczaj oczywiste, > ale państwowa służba zdrowia na ogół się w to nie bawi. Kolonoskopie nie bede miala robionej tylko normalne badanie, mysle ze palcem i potem jakas rurke do pupy mi wloza. Czy ktoras z was miala takie badanie.? Odpowiedz Link Zgłoś
ania78p Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:38 Nie ma co panikować, dla lekarza to normalne badanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais . 14.12.09, 20:31 ...a lekarz też baba? ;-) Trzymaj się, kobieto, kiedyś musi być ten pierwszy raz! Mało to proktolog zadków widział? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: . 14.12.09, 20:38 maitresse.d.un.francais napisała: > ...a lekarz też baba? ;-) > > Trzymaj się, kobieto, kiedyś musi być ten pierwszy raz! > > Mało to proktolog zadków widział? ;-) Nie dosc ze nie baba, to facet bardzo przystojny, w dodatku mieszkam w bloku gdzie na dole mamy lekarzy a na 2 i 3 pietrze sa mieszkania prywatne i znam tego przystojnego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: . 14.12.09, 20:47 To pewnie ten lekarz zna zadki połowy twojego osiedla. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: . 14.12.09, 20:53 maitresse.d.un.francais napisała: > To pewnie ten lekarz zna zadki połowy twojego osiedla. ;-) A od wtorku jeszcze moj bedzie znal. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: . 14.12.09, 20:56 > A od wtorku jeszcze moj bedzie znal. No widzisz, i myślisz, że on jest w stanie je spamiętać? I skojarzyć zadek z właścicielką? Łeb by musiał mieć jak sklep! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 20:39 nie bądź głupia i dziecinna :) pocieszę Cię, że jak mi diagnozowali wyrostek i zdiagnozować nie mogli, to miałam palec w d.. tyle razy, że chyba przeglądu zębów w życiu tylu nie miałam jeden chcial nawet w zabiegowym wolac pielegniarke, zeby mi bylo razniej, wiec z poblazliwym usmiechem powiedzialam mu, ze w ostatnich kilku dniach jest to siódme czy ósme badanie, więc niech śmiało działa :> żeby Ci się nic nie przytrafiło, to się postaraj wypróznić i pogłoduj jeden dzień ale moim zdaniem stresujesz się bardziej niż to warte Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Kupka rzecz ludzka! 14.12.09, 20:55 mi_nutka3 napisała: > To napewno, ale wolalabym ja robic bez swiadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 21:02 Nic się nie bój, słonko! Naprawde Ci współczuje, bo jak kidyś miałam brzuchowe problemy to też musiałam chodzić do różnych lekarzy i robili mi obleśne, obsceniczne badania i też byłam zestresowana i zawstydzona! Pomyśl sobie, ze taki Pan proktolog potraktuje Twoją pupę przedmiotowo, jak jedną z wielu - w przypadku każdego innego faceta to by była zła wiadomośc, ale w tym przypadku to raczej dobra!:) Bądz dzielna i nie rozmyślaj o tym za dużo, bo niepotrzebnie się stresujesz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 21:07 hermina26 napisała: > Nic się nie bój, słonko! > Naprawde Ci współczuje, bo jak kidyś miałam brzuchowe problemy to > też musiałam chodzić do różnych lekarzy i robili mi obleśne, > obsceniczne badania i też byłam zestresowana i zawstydzona! > Pomyśl sobie, ze taki Pan proktolog potraktuje Twoją pupę > przedmiotowo, jak jedną z wielu - w przypadku każdego innego faceta > to by była zła wiadomośc, ale w tym przypadku to raczej dobra!:) > Bądz dzielna i nie rozmyślaj o tym za dużo, bo niepotrzebnie się > stresujesz!:) Wielkie dzieki za podtrzymywanie mnie na duchu, zrobie sobie w poniedzialek juz dietke, zeby nic mi nie sie przytrafilo, wstane o 6 rano, siade na nocniczek, no musze to jakos przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 21:12 Rozumiem Cię, bo smaa umierałam z rozpaczy przed takimi "uroczymi" badaniami!!:) Łącze się w cierpieniu! Najlepiej jakbyś sobie wyłączyłą myślenie o tym do poniedziałku, bo to jeszcze troche czasu!:) Miej to w dupie:) na razie:) Pozdrawiam i trzymkaj się dzielnie! Napisałabym zaćiśnie pośladki, ale to w niczym nie pomoże:) a wręcz utrudni:) BUZIAKI Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 21:17 hermina26 napisała: > Rozumiem Cię, bo smaa umierałam z rozpaczy przed takimi "uroczymi" > badaniami!!:) > Łącze się w cierpieniu! > Najlepiej jakbyś sobie wyłączyłą myślenie o tym do poniedziałku, bo > to jeszcze troche czasu!:) > Miej to w dupie:) na razie:) > Pozdrawiam i trzymkaj się dzielnie! Napisałabym zaćiśnie pośladki, > ale to w niczym nie pomoże:) a wręcz utrudni:) > BUZIAKI W dupie bede miala we wtorek:), o jej, sproboje nie myslec, ale to samo przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
buzkashi Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 21:22 z tego co wiem, to nalezy dokladnie wyczyscic jelito. nie zadna smecta tylko takim preparatem, ktory rozciencza sie w 2 ltr wody. twoja znajoaa tego nie zrobila i marobila sobie wstydu. mozna wiedziec po co to badanie?moze sie obedzie, ja wybieram sie od kilku lat, ale jak tylko mina dolegliwosci przechodzi mi ochota. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 21:26 buzkashi napisała: > z tego co wiem, to nalezy dokladnie wyczyscic jelito. nie zadna > smecta tylko takim preparatem, ktory rozciencza sie w 2 ltr wody. > twoja znajoaa tego nie zrobila i marobila sobie wstydu. > mozna wiedziec po co to badanie?moze sie obedzie, ja wybieram sie od > kilku lat, ale jak tylko mina dolegliwosci przechodzi mi ochota. > Ty piszesz o kolonoskopi, do tego trzeba pic ten preparat. Ja ide na zwykle badanie palcem i rurke wklada lekarz do pupy i oglada scianki odbytu. Mnie boli zaraz przy wejsciu i swedzi, wydaje mi sie ze tam cos jest, wiec wole przezyc tez wstyd i strach i spokojnie spac ze jest wszystko w porzadku. Przyczyn moze byc wiele, polipy, hemoroidy jak rowniez to najgorsze, czyli rak. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 23:53 Przyczyn moze > byc wiele, polipy, hemoroidy jak rowniez to najgorsze, czyli rak. A jaka będziesz szczęśliwa, kiedy się dowiesz, że to tylko niewinne hemoroidy, na przykład! Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Ide do lekarza:((((( 14.12.09, 21:21 Dzieki wam wszystkim za cieplutkie slowka. Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia884 Re: Ide do lekarza:((((( 15.12.09, 10:30 Jak się boisz, to idz do labolatorium i zrób sobie markery nowotworowe z surowicy krwi, zapłacisz 30 zl i masz swiety spokój w obawie przed nowotworem Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Ide do lekarza:((((( 15.12.09, 10:31 moze przeprowadz wczesniej ANALize tego problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś