a1ma 21.12.09, 20:04 No to co ja mam do cholery kupić mu na gwiazdkę????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:07 Kup mu książkę, chociaż ....książkę pewnie tez juz ma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:23 książkę ma. jedną? premierę mu kup książki, płyty z muzyką, filmem, bilet na koncert skoro nie masz zupełnie pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:29 Jedną, jedną ;) Jedną ścianę w sypialni, dwie w salonie i pół pawlacza. Książki kupujemy na co dzień, to trochę tak, jakbym mu gazetę kupiła ;) Filmy, płyty, koncerty - nie bardzo. Rok temu dostał ode mnie weekend gdzieś, więc też nie. Dałam mu również (jesteśmy już trochę razem): wszystko co możliwe z ubrania, akcesoria sportowe, dwa zegarki (w odstępie pięciu lat), lot szybowcem, kurs jazdy ekstremalnej, dużo damskiej bielizny z wypełnieniem, długopisy, pióra, kalendarze, maszynki do golenia i kosmetyki (używa szczątkowo), karnety na masaże, spinki do mankietów i krawatów, wizytowniki, teczki, walizki, kubki, kieliszki, szklanki, alkohole różne. No i skończyły mi się pomysły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:32 No przecież alkohole się zużywa... nie żartuj. Kup mu jakiś dobry zestaw alkoholi, to i sama przy okazji się załapiesz. Dla osób mających wszystko najlepsze są właśnie prezenty "zużywalne". Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:40 Racja, ale kolejna butelka whisky to raczej mało osobisty prezent od żony. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynawitryna Re: mój mąż ma wszystko 22.12.09, 18:14 Zwykła whisky się nie nadaje, ale jakiś bardziej wyszukany, trudny do zdobycia alkohol z "historią"? Jak choćby słynny Kina Lillet, likier, który konieczny jest Jamesowi Bondowi do sporządzenia ulubionego, wstrząśniętego drinka? Inna sprawa, że o tym to trzeba jednak wcześniej pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:39 to zrób mu własnoręcznie karnet z 10 życzeń erotycznych do wykorzystania w dowolnym czasie to zawsze jest dobry prezent Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: mój mąż ma wszystko 22.12.09, 15:25 fajny pomysl, tylko skad wziac ładne karnety? :) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:09 roczny karnet do najlepszej w okolicy agencji towarzyskiej i kota Odpowiedz Link Zgłoś
haylee Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:10 kup sobie zestaw sexi bielizny i wyjdź z łazienki odziana weń + szpilki w poranek świąteczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:14 Ale pod choinkę, przy teściowej to się raczej nie nada ;P Odpowiedz Link Zgłoś
haylee Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:21 Aha.No tak, bo u mnie jest tradycja,że prezenty się rano spod choinki wyjmuje i otwiera :) no to oprócz tego kup jakiś szalik, dobry alkohol, w sumie nieważne co i ładnie zapakuj :P Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:29 Przy teściowej? Kup mu Pismo Święte. Jak rozwinie, to teściowej szczęka opadnie... A zupełnie serio: czymś się przecież interesuje. I ponieważ wiesz, jakie książki są w domu, możesz kupić książkę z interesującej go dziedziny bez obawy, że już ją ma. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:33 Kupię mu poradnik "tatuś doskonały", teściowa padnie ze szczęścia <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis [...] 21.12.09, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:15 teletoobis napisał: > Gumowa lale, bo na takiego debila jak ty pewnie juz nie spoglada WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:27 Daj mu karnety na seks. ze kiedy tylko bedzie mial ochote (a np. ty nie) to daje ci taki bilecik i ty musisz go zadowolic. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:35 www.toys4boys.pl/Drapaczka-Dzentelmena-item2090.html Będzie oczarowany:P Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:36 Tak, toys4boys TEŻ już przerobiliśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flesh_for_lulu Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:45 - to może jazda na quadach lub gokarty? - bilety do teatru, opery, filharmonii, na koncert (może jest fanem Metallicy? 16go czerwca grają w Warszawie) - kurs językowy, fotograficzny, studia podyplomowe itp. - wypad na narty - elektronika? głośniki, drukarka, gps, radiobudzik... - gra planszowa Monopol lub Scrabble ;) kurcze, tyle jest możliwości przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:50 flesh_for_lulu, serio WSZYSTKIE wymienione już miały miejsce, często wielokrotnie. Chciałabym coś oryginalnego, ale kompletnie nie mam pomysłu. Zastanawiam się nad militariami. Ktoś coś na ten temat wie? Odpowiedz Link Zgłoś
flesh_for_lulu Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:57 militaria... to może miecz Gandalfa? ;) nie wierzę, że wyczerpałaś wszystkie możliwości, gry planszowe serio też już były? to ile lat jesteście razem? 100? - sprzęt do paintballa - "ekstremalne doświadczenie strzeleckie" ze strony wyjątkowe prezenty - łuk + kołczan + strzały - katana - nóż składany Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:02 Z 1000 <lol> > - "ekstremalne doświadczenie strzeleckie" ze strony wyjątkowe prezenty > - łuk + kołczan + strzały > - katana > - nóż składany O czymś takim myślę ;) I dzięki za tę stronę www, fajna! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:54 wyjedz na tydzień żeby sobie chłopak odetchnął :D sfinansuj domową imprezę z panienkami Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:58 Proszę, proszę jaka mądralińska:P To ty najpierw sfinansuj swojemu facetowi a potem namawiaj:P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 20:59 mój nie ma wszystkiego tak gwoli ścisłości ja nie mam mojego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sapiencja Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:01 Kup mu złotą rybkę i dołącz listę trzech życzeń dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:02 > tak gwoli ścisłości ja nie mam mojego ;))) Masz cudzego ??? No wiesz co, a nie wyglądasz:P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:05 :P nie mam niczyjego, nie żebym się żaliła przynajmniej z prezentem nie mam problemu ;) i proszę nie krytykować ojej kreatywności i chęci niesienia pomocy koleżance :D Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:14 Nie no ja się właśnie zachwycam twoją kreatywnością: "kolonia skulkowanych skarpetek" mnie urzekła do tego stopnia że przez moment chciałem podzielić się z tobą piwem które obecnie spożywam:P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:17 to akurat pomysł mojego eksa ja tylko zwerbalizowałam jego poczynania ;) co do piwa to jestem pod wrażeniem Twojego altruizmu :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:20 No wiem, wszyscy mi mówią że jestem za dobry dla kobiet:P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:21 wszyscy mężczyźni jak znam życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:22 I wszystkie kobiety które nie wiedzą jak mi powiedzieć że "nic z tego nie będzie":P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:31 Pewnie że były, a ja cierpiałem kiedy serce parowało zgaszone kubłem zimnej wody... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:34 do czasu aż sięgnąłeś po piwo i z uśmiechem zauważyłeś że teraz całe masz dla siebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:38 Jak już para nieco się przerzedziła to dostrzegłem że w sumie to tyle fajnych kobiet chodzi po tym świecie i może tak z jedną poznać to by mi nie zaszkodziło...:D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:40 no widzisz czyli szybko otrzepujesz się piachu i ruszasz dalej ;) co do tego cy to szkodzi czy nie są sprzeczne opinie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:02 Odetchnąć też mu czasem daję, nawet bez okazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:07 ale 2 godziny bo u fryzjera jesteś to mało tydzień, żeby dom mógł brudem zarosnąć, kolonia skulkowanych skarpetek pod fotelem mogła się rozwinąć swobodnie i żeby można było chodzić na grzyby do kosza na śmieci :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:09 Tydzień też się zdarza, jak jedziemy z dziewczynami chlać, ups, DO SPA!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:11 no jesli Twój wtedy bierze sobie wolne i harcuje bo kota nie ma to ok :P Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:15 Ja nie wiem, co on wtedy, ale wolne ma? Ma. No :] Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:02 Kubek termiczny czerwonamaszyna.pl/kubek-termiczny-menu-black-contour-300-ml-1,977,p.html Książkę z waszych zdjęć www.odbitki.fotojoker.pl/zamow-cewe-fotoksiazke.html Lot balonem, masaż czekoladowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:07 nothing.at.all, żartujesz, prawda? MÓJ MĄŻ NIE JEST KOBIETĄ ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: mój mąż ma wszystko 22.12.09, 15:16 Oczywiście, że nie żartuję. To takich prezentów nie można dac facetowi? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 22.12.09, 19:04 Można. Ale mało który się ucieszy ;) W każdym razie mój mąż na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:09 a taki kubek gdzie pod wpływem gorąca pokazuje się goła babka? - do pracy jak znalazł :P Odpowiedz Link Zgłoś
malwan Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:16 obawiam się, że to czego nie ma nie kupisz za pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:32 pokwitowanie za kurs masażu erotycznego na który się zapisałaś :) (nie wiem czy są szkolenia z Kamasutry :D) Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:33 a kochankę ma? jak nie to może warto pomyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
melixsa Re: mój mąż ma wszystko 21.12.09, 21:44 Zamówić obraz jego ukochanej rzeczy czy tam wykonanie miniatury uwielbianego auta lub jakiś zestaw kolekcjonerski, jeśli ma zapędy. Ewentualnie jakiś antyk, wizyta w antykwariacie się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: nie ma to jak subtelnie się polansować 22.12.09, 15:06 A co to, marzenia są zakazane?:P Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: nie ma to jak subtelnie się polansować 22.12.09, 15:08 Że prezent kupiłam w końcu, to lansowanie się dobrobytem? Cieszę się jak nie wiem co, bo problem z głowy. Czy nikt inny tutaj nie kupuje prezentów, to aż tak dziwne o tej porze roku? Odpowiedz Link Zgłoś
marciasek nie przejmuj się zazdrośnikami 22.12.09, 16:35 tylko się pochwal co kupiłas :) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: nie przejmuj się zazdrośnikami 22.12.09, 19:07 Jasne, jasne, ale po świętach, bo jeszcze przeczyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: mój mąż ma wszystko 22.12.09, 19:42 Aparat fotograficzny robiacy trojwymiarowe zdjecia. Absolutna nowosc. Jesli dasz rade na te swieta. Malenki komputer wielkosci cienkiej ksiazki. Faceci lubia takie gadzety - moze twoj tez. Lubi kawe? Dobry ekspres do kawy najnowszej generacji, tak zeby bylo co obslugiwac (programy, guziczki) Lubi wino? zestaw do kosztowania win: woreczki z numerami do ktorych chowa sie butelki, goscie odgaduja jakie to wino. PS. W ogole byloby latwiej jakbys podrzcuila co on lubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mój mąż ma wszystko 22.12.09, 19:51 > Aparat fotograficzny robiacy trojwymiarowe zdjecia. Absolutna > nowosc. Jesli dasz rade na te swieta. > > Malenki komputer wielkosci cienkiej ksiazki. Faceci lubia takie > gadzety - moze twoj tez. Nie kupujemy sobie tak drogich prezentów na święta. > Lubi kawe? Dobry ekspres do kawy najnowszej generacji, tak zeby > bylo co obslugiwac (programy, guziczki) > > Lubi wino? zestaw do kosztowania win: woreczki z numerami do ktorych > chowa sie butelki, goscie odgaduja jakie to wino. Nie, wino i kawę lubię ja ;) Ale już kupiłam, dzięki! :) Odpowiedz Link Zgłoś