oposka 22.12.09, 20:08 Dlaczego większość kobiet nie lubi koloru niebieskiego ? --- www.youtube.com/watch?v=zioyPy1dfb0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacikowa Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:11 Ja lubię niebieski i jest mi ładnie w tym kolorze:) Z tym "większość"to chyba przesadzasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:15 no nie wydaje mi się gdyż był kiedyś wlaśnie post jakiego koloru kobiety nie lubią i właśnie większość uznała kolor niebieski --- www.youtube.com/watch?v=zioyPy1dfb0 Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:19 Może niebieski kojarzy im się z fartuszkiem szkolnym?:) A tobie o jaki niebieski chodzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:28 oj to będzie cała paleta niebieskiego :D łącznie z morskim .... prawie kazdy odcień i sama nie wiem dlaczego tak mnie do niego ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:50 Pewnie Ci ładnie w tym kolorze Masz niebieskie oczy i jesteś blondynką? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: bo lubi go wiekszosc facetow nt 22.12.09, 20:25 a lubi ??? tego nawet nie wiedziałam ...hmmm ? Odpowiedz Link Zgłoś
buzkashi Re: bo lubi go wiekszosc facetow nt 22.12.09, 20:37 zauwaz, co drugi polityk ma na sobie niebieska lub blekitna koszule oposka napisała: > a lubi ??? tego nawet nie wiedziałam ...hmmm ? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: bo lubi go wiekszosc facetow nt 22.12.09, 20:40 tak masz racje ale to nie ta kwestia lubienia czy nie lubienia Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: bo lubi go wiekszosc facetow nt 22.12.09, 21:43 buzkashi napisała: > zauwaz, co drugi polityk ma na sobie niebieska lub blekitna koszule > > -------------- No to faceci czy co drugi polityk lubi niebieski? Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:23 ja lubie niebieski, za to nie lubie różowego ale uwielbiam połączenie tych kolorów- fiolet:P Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:26 kobiety lubia kolor z ktorym im do twarzy. Moze niebieski nie gra za bardzo z bialymi bladymi cerami? Moze bardziej ladnie w niebieskim jest kobietom z oliwkowa cera? nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:29 Bladym twarzom ładnie w niebieskim. Ja bardzo lubię ten kolor, a moja cera przy nim i przy niebieskich oczach w nim wygląda wręcz porcelanowo. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 21:23 to moze mi sie pomylilo i jest na odwrot, a zbyt duzo Polek chodzi na solarium ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:36 je też jestem raczej blada nie opalam się no może trochę latem ale nie za mocno a w niebieskim czuje się jak ryba ... w wodzie na dodatek mam niebieskie oczy i słyszałam ,że nie powinno się łączyć kolorów ubrań z kolorem tęczówki bo wówczas oczy "tracą barwę , blask" a moje wrażenie jest ,ze dopiero przy niebieskim moje oczy robią się bardziej wyraziste . Wiec juz nic nie kumam ? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:38 "większość " "+" "-" napisała ,że właśnie nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:44 dziwi mnie to, bo przy niebieskim a zwłaszcza błękitnym bardzo ładnie wygląda opalenizna :) i niebieski miło się kojarzy niebo spokój :) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:51 tak masz rację ale zauważ ,że paleta odcieni niebieskiego jest bardzo rozpięta poprzez błekitny , turkusowy , szafirowy , ciemno niebieski , akwamaryn i ... itp jest tego naprawdę dużo a opalenizna i tak pięknie wyglada przy każdym z odcieni niebieskiego koloru . Mnie tez to zdziwiło Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:54 no tak ale psiałaś o niebieski wydaje mi się ze jasne odcienie ładnie komponują się z opalenizna wg mnie granat może nie każdemu pasować i kojarzy się nie za dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:38 ja uwielbiam niebieski i wszystkie jego odmiany ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:50 ja lubie, chyba nie pasuja mi do twarzy wszystkie odcienie, ale mam w szafie 2 ciuchy w kolorach nieba :) jak bylam mala dziewczynka to chcialam zmienic okladke z ksiazeczki zdrowia z niebieskiej na czerwona (ktos taka mial). od kilku lat sie ciesze ze mam niebieska, ale niestety od dawna jest juz nieuzywana przeze mnie - teraz wystarczy karta elektroniczna ;/ szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
panismok Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 20:59 Nie wiem, ja lubię. Za to żółty już nie bardzo, a na różowy mam alergię. Niebieski podobno kojarzy się z kompetencją, spokojem, zrównoważeniem i intelektem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Chłodne pytanie ...;-) 22.12.09, 22:58 jak to nie?pokój mam niebieski,zasłonki niebieskie i świetnie się czuje w tym kolorku :] Odpowiedz Link Zgłoś