buzkashi 22.12.09, 20:14 co roku szykuje zarcie na swieta i ciagle sie boje,ze bedzie za malo, a potem czesc wyrzucam, a czesc przerabiam.i tak od lat, czy to sie da wyleczyc? zebym chociaz miala koty toby sie nie zmarnowalo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herbatka.malinowa Re: fobia 22.12.09, 20:19 buzkashi napisała: zebym chociaz miala koty toby sie nie > zmarnowalo... o nie! jeśli chcesz dać kotu 'coś z obiadu/kolacji' to przede wszystkim obierz z nasączonej przyprawami skórki-inaczej bardzo mu zaszkodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: fobia 22.12.09, 20:24 a to czy mu zaszkodzi czy nie to już nieistotne ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
buzkashi Re: fobia 22.12.09, 20:28 lacido napisała: > chyba pomyliłaś kota ze świnią :D napisalam wyraznie,ze nie mam kota, swinie jedna mam w domu Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: fobia 22.12.09, 20:35 skoro myślisz, że kot zjada resztki i jest wszystkożerny to jednak pomyliłaś ze świnią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buzkashi Re: fobia 22.12.09, 20:41 lacido napisała: > skoro myślisz, że kot zjada resztki i jest wszystkożerny to jednak pomyliłaś ze > świnią ;) tak mysle, glodny kot zje wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: fobia 22.12.09, 20:43 a to czy to jest dla niego dobre to nieistotne? Odpowiedz Link Zgłoś
buzkashi Re: fobia 22.12.09, 20:45 lacido napisała: > a to czy to jest dla niego dobre to nieistotne? nieistotne. dla bezdomnego kota to nieistotne co je,wazne aby sie najadl.jak bedziesz bezdomnym to zrozumiesz kota:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: fobia 22.12.09, 20:49 jasne, w końcu wrzody czy nieustająca biegunka to fajne uczucie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: fobia 22.12.09, 21:58 Tak jak i człowiek! Ale człowiek to czasem świnia! Odpowiedz Link Zgłoś
herbatka.malinowa Re: fobia 22.12.09, 20:34 skarpetka_szara napisała: > daj bezdomnym kotom. bez skorki. do już jest myśl:) piszę o tej skórce, bo widziałam psa karmionego jedzeniem dla ludzi-chlebem ze smalcem, plackiem, rybą w panierce (na szczęście bez ości) - w krótkim czasie wydrapał sobie niezłą ranę na grzbiecie, tak go to swędziało, a ile trzeba było właścicielowi nagadać..ech.. taka moja mała dygresja. Odpowiedz Link Zgłoś
buzkashi Re: fobia 22.12.09, 20:43 skarpetka_szara napisała: > daj bezdomnym kotom. bez skorki. przeciez ja se jaja robie z tymi kotami, jak toe.ortalion:))) chyba facet ma racje, majac obsesje na ich tle. duzo tu kociar. a ja akurat kotow nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: fobia 22.12.09, 20:46 Buuuuu!!!! kotow nie lubi... patologia jestes i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
buzkashi Re: fobia 22.12.09, 20:50 skarpetka_szara napisała: > Buuuuu!!!! kotow nie lubi... patologia jestes i tyle. koty smierdza, drapia i dra sie cale noce w marcu. i nie dadza sie poglaskac.aha,jeszcze sraja w domu,jak sie na nie krzyczy.mialam kota 3 tygodnie, oddalam go. zdemolowal mi bardziej dom niz moje kolejne dwa psy przez kilkanascie lat. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: fobia 22.12.09, 22:00 buzkashi napisała: aha,jeszcze sraja w domu Ludzie też! Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: fobia 22.12.09, 22:04 bo Cie kot nie lubil !!! Na kota milosc trzeba zasluzyc. moja kotka nie smierdzi (koty sa bardzo czyste), nie drapie (do drapania dajesz kotu drapke), nie drze sie (musisz kota wykastrowac), caly czas wlazi na ludzi aby glaskali, NIE SRA bo jest dobrze wychowana. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: fobia 22.12.09, 22:05 skarpetka_szara napisała: > NIE SRA bo > jest dobrze wychowana. > > A to kwestia wychowania? Brak srania?:D To ja chyba jestem zle wychowana!:D Co za komiczna dyskusja!:) Uwielbiam takie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kleks.keks.eks.seks Re: fobia 22.12.09, 20:39 zebym chociaz miala koty toby sie nie > zmarnowalo... Pewnie, truj biedne zwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: fobia 22.12.09, 20:43 oddaj biednym.... nie lubię czytać o tym że są ludzie, którzy wyrzucają jedzenie, to przykre i głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
buzkashi Re: fobia 22.12.09, 20:48 lesialesia napisała: > oddaj biednym.... nie lubię czytać o tym że są ludzie, którzy wyrzucają > jedzenie, to przykre i głupie. glupie jest oddac skwasniala salatke biednemu, bo moze sie zatruc. przykre jest to ,ze ludzie duzo pisza , a malo rade.przyznaj sie, dalas kiedys biednemu jedzenie, ktore ci zostalopo swietach, albo po jakims przyjeciu? tylko nie pisz mi o bulce pod supersamem \. Odpowiedz Link Zgłoś
buzkashi Re: fobia 22.12.09, 20:44 umiesz czytac z zrozumieniem? kleks.keks.eks.seks napisała: > zebym chociaz miala koty toby sie nie > > zmarnowalo... > > > Pewnie, truj biedne zwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: fobia 22.12.09, 20:41 za stara jesteś żeby z tym coś zrobić, to część Ciebie. Głupia bo głupia w wrosła jak 25 letni cierń w dupę i już nie wyrwiesz. pozostaje opcja z kotami Odpowiedz Link Zgłoś
buzkashi Re: fobia 22.12.09, 20:46 czy ty rozumiesz o czym piszesz? bo ja nie. tytus_flawiusz napisał: > za stara jesteś żeby z tym coś zrobić, to część Ciebie. Głupia bo głupia w > wrosła jak 25 letni cierń w dupę i już nie wyrwiesz. > > pozostaje opcja z kotami Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia buzkashi 22.12.09, 20:58 a koniecznie musisz dawać jak już sie zepsuje? aż tak kompletnie nie masz wyobraźni, że po ugotowaniu wizualnie nie jesteś w stanie ocenić jaką część tego jest w stanie skonsumować Twoja rodzina? resztę wystarczy oddać biednym jeszcze tego samego dnia. zresztą to Twoje sumienie i Twoje pieniądze- ciesz się że nigdy nie byłaś głodna, a bycie dobrym człowiekiem przecież nie jest obowiązkiem. ja co roku pomagam przy organizowaniu wigilii dla bezdomnych i potrzebujących- wtedy oddaje im nie tylko jedzenie ale i własny czas. ugotować potrafię tyle ile damy radę zjeść. a co do kotów to i dla nich się znajdzie puszka whiskasa albo surowe mięsko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: fobia 22.12.09, 20:53 no to spróbujmy jak krowie > czy to sie da wyleczyc? za stara jesteś żeby z tym coś zrobić, to część Ciebie.... to mniej więcej znaczy tyle co NIE !!! > zebym chociaz miala koty toby sie nie zmarnowalo... pozostaje opcja z kotami to mniej więcej znaczy - kup sobie kota !!! łapiesz now ? Odpowiedz Link Zgłoś
akjawah polskie święta.... 22.12.09, 21:41 lepiej zjeść i zwymiotować niżby miało się zmarnować Odpowiedz Link Zgłoś