hermina25 29.12.09, 20:51 u mnie w pracy nie ma neta :( znaczy się jest taki potrzebny tylko do pracy,a cała reszta zablokowana ...nie mogę w czasie pracy wątków na forum pisać...chyba się zwolnię ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: kolejny tragiczny wątek :( 29.12.09, 20:57 <tuli> No, JA bym się na twoim miejscu zwolniła. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: kolejny tragiczny wątek :( 29.12.09, 20:59 Zgłoś to do PIPu jako mobbing :) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: kolejny tragiczny wątek :( 29.12.09, 21:09 Bez sensu się zwalniać z takiego powodu. Niedługo wszędzie tak będzie. Blokady są instalowane teraz w większości firm i blokują co się da. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: kolejny tragiczny wątek :( 29.12.09, 21:20 jak to nie warto? do PiP ich podam,sprawę w sądzie wytoczę i jeszcze odszkodowanie mi będą płacić za uszczerbek na zdrowiu psychicznym :P zabić,zniszczyć...jak to Mann w Tętnie Pulsu powiadał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: kolejny tragiczny wątek :( 29.12.09, 22:51 Może w ogóle firmy zrezygnują z komputerów i przejdą na liczydła i segregatory? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 21:11 Tu masz pierwszą lepszą listę bramek proxy prx.centrump2p.com/ możesz sobie wejść np. na blackproxy.eu/ i wpisać adres blokowanej strony :] Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 21:13 Te wszystkie bramki Proxy są najczęściej blokowane na pierwszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 21:46 tow.ortalion napisał: > Te wszystkie bramki Proxy są najczęściej blokowane na pierwszym miejscu myślisz, że domenę google też admini zablokowali? :D Bo na upartego można usługę "google translate" wykorzystać jako bramkę proxy, myślę że większość adminów na to nie wpadła :] np. translate.google.com/translate?hl=pl&sl=pl&tl=en&u=http%3A%2F%2Fforum.gazeta.pl%2Fforum%2Fw%2C16%2C104939561%2C104939561%2Ckolejny_tragiczny_watek_.html&anno=2 PS. Najlepiej robić to pod przeglądarką Operą gdyż pod innymi przeglądarkami strona jest przeładowywana i nie można swobodnie klikać w linki zablokowanych stron ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:00 a niech Cię :) googli nie zablokowali,książek tel,mapy miast i różniastych informatorów też nie :) muszę spróbować jutro :D ,już abstrahując ,że nie mam kiedy śmigać po necie,ale...tak z czystej ciekawości po prostu muszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:03 myślisz, że informatyk to kretyn? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:13 gr.een napisał: > myślisz, że informatyk to kretyn? myślisz, że jeden informatyk nie może przechytrzyć drugiego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:19 niestety, tylko na krótki okres ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:25 jan_hus_na_stosie napisał: > PS. Najlepiej robić to pod przeglądarką Operą gdyż pod innymi przeglądarkami strona jest przeładowywana i nie można swobodnie klikać w linki zablokowanych str on ;] > ----------------------- Jaką Operą? W fajnej firmie musisz pracować. W nowoczesnej firmie przestrzega się 10 przykazań i jest tak: 1. Oficjalna Lista dozwolonych programów zainstalowanych na kompie (żadne Opery, GG, shareware, freeware) 2. Użytkownik nie zna hasła admina na kompa. 3. Blokada N-K, GG, Youtube, Wykopy, Pudelki i miliony innych stron 4. Rejestracja każdej próby wejścia na strony nie związane z pracą 5. Rejestracja braku aktywności na kompie. 6. Podgląd i rejestracja zrzutów ekranów użytkowników 7. Użytkownik podpisuje glejt, że wie co mu wolno, a co nie. 8. Kontrola zawartości maili służbowych 9. Audyty zawartości komputera i rejestru zdarzeń. 10. Artykuł 52 KP w przypadku złamania regulaminu. I nikt nie kombinuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:29 dobrze,że Stalinizm upadł bo by pewnie jeszcze rozstrzelali, Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:30 gr.een napisał: > dobrze,że Stalinizm upadł bo by pewnie jeszcze rozstrzelali, ------------------- Ale za Stalina nie blokowali przecież neta ! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:35 :)idę spać, kiedy indziej pogadamy o kotach Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:36 raczej o sankcje karne za wykroczenia chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:40 lacido napisała: > raczej o sankcje karne za wykroczenia chodziło ---------------- Aha ! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:46 tow.ortalion napisał: > W fajnej firmie musisz pracować. W fajnej firmie nie traktuje się ludzi jak potencjalnych złodziei, leni i nicponi, którzy tylko czekają na okazję aby okraść właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 22:50 jan_hus_na_stosie napisał: > W fajnej firmie nie traktuje się ludzi jak potencjalnych złodziei, leni i > nicponi, którzy tylko czekają na okazję aby okraść właściciela. > --------------------------------- Toteż napisałem, że w fajnej firmie pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 21:13 Jasiek, Ty do piekła pójdziesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: spróbuj przez bramki proxy ;) 29.12.09, 21:18 złooo,złooo i nie dobro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: kolejny tragiczny wątek :( 29.12.09, 21:53 Ja w pracy tez nie mam, tez zablokowany. Odpowiedz Link Zgłoś