Gość: avag IP: *.gn.ae.wroc.pl 02.02.04, 11:52 poznałam wczoraj ex mojego faceta. I od tego czasu mam doła. on cała piękna i wypicowana a ja byłam akurat na kacu i niespecjalnie wyglądałam.Olać czy co robić?źle mi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: avag Re: poznałam ex IP: *.gn.ae.wroc.pl 02.02.04, 11:58 no wiem wiem, tak sie tylko zapytałam, bo doła mam.Ty Kini w samo sedno trafiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: poznałam ex 02.02.04, 12:02 Miałaś po prostu pecha, że w momencie spotkania nie prezentowałaś się najlepiej. Może po prostu włącz poczucie humoru i śmiej się z tej sytuacji? Zresztą on woli ciebie, a nie ją - i to powtarzaj sobie trzy razy dziennie po każdym posiłku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avag Re: poznałam ex IP: *.gn.ae.wroc.pl 02.02.04, 12:04 DZIĘKI. juz mi ciut lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: poznałam ex 02.02.04, 13:01 Gość portalu: avag napisał(a): > poznałam wczoraj ex mojego faceta. I od tego czasu mam doła. on cała piękna i > wypicowana a ja byłam akurat na kacu i niespecjalnie wyglądałam.Olać czy co > robić?źle mi!!! Przynajmniej się dowiedziałaś, dlaczego Cię zostawił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avag Re: poznałam ex IP: *.gn.ae.wroc.pl 02.02.04, 13:06 to urocze, pajdeczka że chcesz być złośliwa ale nie zrozumiałaś. ja jestem aktualna, a poznałam ex. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: poznałam ex 02.02.04, 14:06 Gość portalu: avag napisał(a): > to urocze, pajdeczka że chcesz być złośliwa ale nie zrozumiałaś. ja jestem > aktualna, a poznałam ex. Ex czyli były. A dlaczego były? To ty raczej nie zrozumiałaś pytania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka do Pajdy IP: 217.153.15.* 02.02.04, 14:11 Oj, Pajda, wszyscy zrozumieli, a Ty (znowu) nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do Pajdy 02.02.04, 14:13 Gość portalu: Anka napisał(a): > Oj, Pajda, wszyscy zrozumieli, a Ty (znowu) nie. Aaaaaa...zrozumiałam wreszcie. No to się ciesz! Może taką Cię właśnie chciał? Tamta pewnie była za porządna dla niego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: do Pajdy IP: 217.153.15.* 02.02.04, 14:16 Każdy ma czasem mniej "kumaty" dzień;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Pajdunia ma rzadko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 14:18 tylko raz dziennie - od świtu do nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajdunia ma rzadko, 02.02.04, 14:20 Gość portalu: lolek napisał(a): > tylko raz dziennie - od świtu do nocy :) raczej na twardo. cierpię na zaparcia w związku ze starością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avag Re: do Pajdy IP: *.gn.ae.wroc.pl 02.02.04, 14:19 o rety, przeciez to nie znaczy że ja ciągle na kacu jestem,Pajda!akurat tak sie złożyło! he he, no naprawdę już mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do Pajdy 02.02.04, 14:23 Gość portalu: avag napisał(a): > o rety, przeciez to nie znaczy że ja ciągle na kacu jestem,Pajda!akurat tak sie > > złożyło! he he, no naprawdę już mi przeszło. Ja też bywalam na kacu, ale to było w ubiegłym stuleciu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do Pajdy 02.02.04, 14:19 Gość portalu: Anka napisał(a): > Każdy ma czasem mniej "kumaty" dzień;) Ja, z racji wieku, mam ich coraz więcej. Dzisiaj sobie kanał zablokowałam w moim internetowym koncie. 3 razy źle wprowadzałam kod i i dopiero za 4tym zorientowałam się, że robię coś źle. Ani chybi początki Alheimera.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avag Re: do Pajdy IP: *.gn.ae.wroc.pl 02.02.04, 14:27 a ja mam czasami i po prostu zła jestem że akurat WTEDY musiała się ona napatoczyć, a nie jak też byłam odpicowana(bo czasami-jak nie mam kaca-to bywam) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Powiem Ci tak.... 02.02.04, 14:32 Gość portalu: avag napisał(a): > a ja mam czasami i po prostu zła jestem że akurat WTEDY musiała się ona > napatoczyć, a nie jak też byłam odpicowana(bo czasami-jak nie mam kaca-to bywam > ) Młodosc musi się wyszumieć. Nie wiem ile masz lat, ale może czas już zacząć być damą, tzn. być zapiętą na ostatni guzik w każdej sytuacji? Tak, żeby inne ci zazdrościły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avag Re: Powiem Ci tak.... IP: *.gn.ae.wroc.pl 02.02.04, 14:36 hmmm....pewnie masz rację ale obawiam się że ja tak nie potrafię.i dlatego takie sytuacje mi sie zdarzać będą. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: poznałam ex 02.02.04, 16:34 miałaś fatalny dzień ot co!wyluzuj,pewno na co dzień wyglądasz lepiej niż na kacu.ja zawsze jak poznaję ex moich facetów wpadam w dobry humor,przy tych myszach wyglądam jak księżniczka:))a jeśli tak Ci to przeszkadza,to może zaaranżuj spotkanie z tą ex i zrob sie na bostwo tak aby to ją powaliło z nóg??:)) Odpowiedz Link Zgłoś