shine_eyes 21.01.10, 16:05 czym sie sugierowałyscie wybierajac z partnerem date ślubu,tym aby w miesiącu był "r",zeby było koniecznie w letni czas,data rocznicy ,spotkania...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 16:07 pierwszy wolny termin. Odpowiedz Link Zgłoś
sleepsafe Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 20:19 O! To tak jak ja! Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 22.01.10, 18:16 TYM,ABY DON JUANA USIDLIC W SIECI. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 16:09 trzeba iść do wróżki i zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek posugieruj się na inne forum! 21.01.10, 16:26 np forum Ślub i Wesele! Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: posugieruj się na inne forum! 21.01.10, 23:19 Dawaj punkt tego forum,że nie można pisać o ślubie czy weselu..... Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: posugieruj się na inne forum! 22.01.10, 19:53 chodziło mi o pisownię - czego nikt poza mną chyba nie zauważył 0_0 Odpowiedz Link Zgłoś
milfur Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 16:28 tarotem i wizytą u maga oraz ilością pieprzyków na lewym ramieniu Odpowiedz Link Zgłoś
wioska2009 Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 17:26 Letni miesiąc od czerwca do wrzesnia wchodzil w rachube, i mielismy miec w roku 2012 wesele ale akurat trafily sie 3 wolne terminy rok weczesniej, w tym lokalu co mi sie spodobal. Odpowiedz Link Zgłoś
donnaanna Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 17:30 my nie chcielismy zeby bylo za goroco/za zimno wiec zdecydowalismy sie na wrzesien, a do tego jakos tak wszyscy w naszych rodzinach mieli sluby wrzesniowe i tak jakos razem obchodzimy np jadac razem na wakacje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyes86 Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 17:29 Tym, żeby był w lato, bo jestem ciepłolubna :) A potem jeszcze wolną i dobra godziną w kościele (dobra to dla mnie 17, nie chciałam żadnej innej;) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 17:31 pora roku którą lubimy tj. zimą żadnym R czy rocznicą Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 17:35 Ja się jeszcze niczym nie sugerowałam i nie zamierzam, bo na słowo ślub mam dreszcze. :D Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 18:03 Mam oojową pamięć do dat. Wybrałam 1 czerwca, bo był szybko po zaręczynach i łatwo zapamiętać, choć oczywiście zdarza mi się zapomnieć (jestem dwa lata po ślubie) :D Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 18:10 Niczym. Po prostu wybralismy weekend, tak akurat nam pasowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
czarne_wino Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 19:41 skarpetka_szara napisała: > Niczym. Po prostu wybralismy weekend, tak akurat nam pasowalo. ja wybralam srode, bo to z lit "r" Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 23:20 I w dodatku należało wybrać o czternastej czterdzieści cztery bo wtedy więcej "r" jest. Odpowiedz Link Zgłoś
czarne_wino wielkoscia brzucha 21.01.10, 19:28 im pozniejsza tym ryzyko,ze beben coraz wiekszy i wstyd isc do oltarza. to juz lepiej poczekac do rozwiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: wielkoscia brzucha 21.01.10, 21:20 A co to za różnica czy do ołtarza idziesz z wielkim brzuchem czy z dzieckiem na ręku. To tylko w Polsce takie zakłamanie społeczne- brzuch płaski musi być i pal licho czy już tam coś kiełkuje i jeszcze nie widać,czy już żniwo zebrane i płacze podczas ceremonii..... Odpowiedz Link Zgłoś
czarne_wino Re: wielkoscia brzucha 21.01.10, 22:15 no sory,ale figura znieksztalcona, poza tym, jak balowac na wlasnym weselu? Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: wielkoscia brzucha 21.01.10, 22:56 No jasne- na ślubie koniecznie musi być biała suknia z wcięciem w talii jak osa-ubiór to rzecz najważniejsza... ...no i koniecznie trzeba balować na weselichu na 100 osób- przecież małe przyjęcie w gronie najbliższych to taka żenada i nawet jak się nie chce to "zastaw się, a postaw się". Kto by tam decydował się na zawarcie związku małżeńskiego dla samego faktu wstąpienia w niego, formalnego złożenia przysięgi ukochanej osobie-przecież impreza najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wielkoscia brzucha 22.01.10, 19:12 jeju ale emocjonalnie ;) może ktoś lubi pobalować z okazji własnego ślubu i niekoniecznie na weselu z setką gości, a w ciąży bywają różne mniejsze lub większe przypadłości i czasem może być ciężko z balowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 21:20 Tym kiedy się chcemy pobrać i wolnymi terminami- w żadne zabobony jak litery nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kirkunia Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 21:39 Wolnym terminem. Się sugerowałam (bez "i") Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 22:43 iczym, nie jestemmezatka i teraz dziekuje Bogu, ze mnie ochronil przed tym bledem i nie wyszlam za ojca mojego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 22:45 ale jesli jakiemus sie uda zdobyc moje sere to wezme slub w dogodnym terminie,czy bedzie litera r, lato czy zima, wszystko jedno...wkurzaja mnie przesady Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 23:34 Żeby było ładnie na dworze, dlatego brałam ślub z maju. W zabobony nie wierzę, więc "r" mi zwisa i powiewa. I jeszcze braliśmy pod uwagę, żeby data była łatwa do zapamiętania (to ukłon w stronę męża, który nie ma pamięci do dat). Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 23:38 nie uklon w strone meza, tylko twoja wygoda, co roku dostaniesz przynajmniej bukiet, bo nie zapomni:-D Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 23:41 No, w jego stronę jednak tez ukłon, bo moje fochy go ominą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 21.01.10, 23:48 ano fakt:-D zawsze moga go twoje fochy dopasc jak nie dostniesz wymarzonego futra z norek, tak czy inaczej facet ma problem co roku:- D i tak zle i tak niedobrze:-P Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 22.01.10, 10:19 11 września wypada w tym roku w sobotę, więc uznaliśmy, że przynajmniej daty nie zapomnimy... Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 22.01.10, 19:23 Ja też wybrałam datę, która była dobrze znana z innych powodów. Właśnie po to, żeby nie zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 22.01.10, 19:55 ...i co roku w waszą rocznicę bedą w tv pokazywać ludzi spadających z wieży WTC i opłakujących ich bliskich - super :/ Odpowiedz Link Zgłoś
happy_end Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 22.01.10, 11:32 Sugierowalismy sie wolnym terminem. Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 22.01.10, 11:37 Lansem ;) 07.07.07. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 22.01.10, 11:39 shine_eyes napisała: > czym sie sugierowałyscie wybierajac z partnerem date ślubu, Kalendarzem Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwaanka77 Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 22.01.10, 16:33 A my chcieliśmy mieć ślub w sierpniu, a że nie było wolnych termonów to wzieliśmy pierwszy wolny i wypadł 2 września :) i było super Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 22.01.10, 19:09 kilka lat wstecz byłam na zajebistym złotym weselu moich dziadków i stwierdziłam, że to fajna data poza tym chciałam, żeby był to miesiąc ciepły Odpowiedz Link Zgłoś
alajna85 Re: data śubu,czym sie sugierowałyście 22.01.10, 20:00 My chcieliśmy ślub w wakacje, żeby było ciepło, poza ty, jak skończę studia (licencjat), no i myśleliśmy, ze fajnie będzie, jak nam się uda w naszą rocznicę no i udało się:) Odpowiedz Link Zgłoś