ron23 21.01.10, 23:21 Pytanie do kobiet: wolicie zeby Wasz facet mial wygolone pachy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la-bast Re: Golenie się pod pachami 21.01.10, 23:27 tak!!!i jeszcze tors i okolice miejsc intymnych, owlosione moze miec nogi i glowe, rszta ma byc gladka Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Golenie się pod pachami 21.01.10, 23:29 Co do miejsc intymnych to nie ma litości, ale na pachy jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Golenie się pod pachami 21.01.10, 23:35 jajka i pachy ,golić trza! Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: Golenie się pod pachami 21.01.10, 23:57 Nie ma to jak krzaki pod pachami, a najlepiej jeszcze jak na nich zwisają kropelki potu w porze letniej, a delikwent stoi w tramwaju i trzyma się rurki u góry. A fuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Golenie się pod pachami 23.01.10, 18:42 posh_emka napisała: > Nie ma to jak krzaki pod pachami, a najlepiej jeszcze jak na nich zwisają > kropelki potu w porze letniej, a delikwent stoi w tramwaju i trzyma się rurki u > góry. > A fuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale teraz zima przecież jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 08:30 w miejscach intymnych najlepiej, żeby były przycięte (np. 1 cm) - broń bosz ogolone. Pod pachami mogą być jakiekolwiek, w ogóle mnie to nie rusza. W ogóle mężczyzna to mężczyzna musi mieć włosy. Nie lubię tylko na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
wioska2009 Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 09:39 Tak tak tak !!!! pacvhy musza być wygolone to chodzi o higienę, czystość no i estetyke ;] Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 09:45 Od higieny i czystosci to jest mycie. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 09:48 No właśnie. Ponadto, antyperspiranty to wynalazek już nie nowy. Nie wiem, skąd to przekonanie (za kwestionowanie którego dostałem raz cięgi na jednym forum), że golenie pach sprzyja higienie. Włosy w tym miejscu nie są aż tak gęste, by uniemożliwiały umycie. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 10:05 To próba racjonalizowania nawkładanych do głowy bzdur. Dziwne, że teorii o higienie przez golenie nie stosują w przypadku głowy... Ogolone pachy bez mycia będą smierdziały tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 10:10 Moda (w tym przypadku metroseksualna) szuka racjonalizacji, dokładnie tak. A tymczasem to tylko kulturowy wymóg, a nie higieniczny. Pamiętam jak dziś reklamę antyperspirantu w żelu Gillette. Umięśniony macho smarował żelem swoją włochatą pachę- a rzecz miała miejsce w latach 90. Okazuje się zatem, że to WYŁĄCZNIE kulturowa a nie higieniczna sprawa, skoro nawet w reklamie- przekazie bazującym zawsze na skrajnie idealistycznym założeniu- facet może i nawet powinien mieć owłosione pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 11:23 Jasne, że to wymóg kulturowy, a nie higieniczny. Podobnie jak golenie nóg przez kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 10:20 jedzoslaw napisał: > Nie wiem, skąd > to przekonanie (za kwestionowanie którego dostałem raz cięgi na jednym forum), > że golenie pach sprzyja higienie. Włosy w tym miejscu nie są aż tak gęste, by > uniemożliwiały umycie. Gdybyś nie spał na biologii, to byś wiedział. Owłosienie pod pachami i w miejscach intymnych pierwotnie miało sprzyjać większej potliwości i tym samym miało śmierdzieć mocniej. Im mocniej wali - tym lepszy sygnał dla partnerki / partnera. informacja o zdrowiu, sile i płodności. Nie żyjemy w jaskiniach, żeby się smrodem przyciągać i tak się składa, że nawet najlepszy antyperspirant nie zadziała tak, jak całkowita redukcja włosia z okolic wyżej wspomnianych. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 10:25 > Nie żyjemy w jaskiniach, żeby się smrodem przyciągać i tak się składa, że nawet > najlepszy antyperspirant nie zadziała tak, jak całkowita redukcja włosia z oko > lic wyżej wspomnianych. > Nie spałem, co więcej zdawałem z biologii nawet maturę. Spójrz jednak wyżej i przeczytaj ponownie co napisałem. Spot reklamowy, powstały w czasach, gdy golenie pach nie było modne wskazuje, że antyperspiranty można stosować na owłosione pachy. Sam stosuję antyperspiranty (Gillette, Rexona) i sprawdza się znakomicie. Wierz mi, że nikt nie ma pod pachami takiej "szczoty", by środek nie pokrył dokładnie całej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 11:07 no dobra, a ja jestem kobietą, owłosienie podpachowe golę, bo nawet mały jeżyk pokryty antyperspirantem mocniej czuć, niż wygoloną pachę z antyperspirantem. Matury z biologii nie zdawałam, ale miałam 6, jak już się chwalimy kwalifikacjami do udziału w dyskusjii. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 11:14 alpepe napisała: > no dobra, a ja jestem kobietą, owłosienie podpachowe golę, bo nawet mały jeżyk > pokryty antyperspirantem mocniej czuć, niż wygoloną pachę z antyperspirantem. > Matury z biologii nie zdawałam, ale miałam 6, jak już się chwalimy > kwalifikacjami do udziału w dyskusjii. Nie chwalę się, tylko wcześniej zarzucono mi, że spałem na lekcjach biologii :) Golisz się przede wszystkim dlatego, że depilacja kobiecych pach i nóg to kulturowy wymóg. A jeśli skuteczność antyperspirantu zależy u Ciebie od długości włosów to jedynym sposobem na to jest jego zmiana na lepszy. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 11:20 nie, golę się pod pachami i mój mąż goli się pod pachami, bo bardziej czuć rozkładający się pot, jeśli osadza się on na włosach. Nawet samo golenie bez aplikacji antyperspirantu, powoduje, wedle mojego doświadczenia, zmiejszone wonienie potem :-D. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 11:24 alpepe napisała: > nie, golę się pod pachami i mój mąż goli się pod pachami, bo bardziej czuć > rozkładający się pot, jeśli osadza się on na włosach. Jeśli stosuje się antyperspirant to nie ma mowy o pocie na włosach, bo po prostu nie jest wydzielany. Nawet samo golenie bez > aplikacji antyperspirantu, powoduje, wedle mojego doświadczenia, zmiejszone > wonienie potem :-D. Ciekawe doświadczenie, może sam wypróbuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 17:09 alpepe napisała: Nawet samo golenie bez > aplikacji antyperspirantu, powoduje, wedle mojego doświadczenia, zmiejszone > wonienie potem :-D. tez przeprowadzilam ten eksperyment i guzik prawda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 18:51 cóż, niektórym nic nie pomaga, poza sprowadzeniem do domu skunksa i zwaleniem na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 19:23 nowatorska (i kontrowersyjna rzeklabym) metoda utrzymania higieny. do mycia czy do wycierania? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 19:48 taki kawał był, myślałam, że znasz, to było coś w stylu: Ale nie wchodź do sypialni, tam trzymamy naszego nowego skunksa. - A co ze smrodem? -Będzie musiał się jakoś przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia_od_lewej Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 16:33 Więc nie wiem kto Ci to 6 dał!! Ale jak czytam te głupoty, to nie wytrzymuje! Wiesz cokolwiek na temat budowy skóry i jej wydzielin? W skórze właściwej znajdują się gruczoły potowe, które produkują pot i puki się ich nie wypali albo nie załatwi w inny sposób, będą go produkowały! Obok nich (w skórze) znajdują się mieszki włosowate, z których wyrastają włosy, przebijają naskórek i rosną dalej ponad skórą. "Kanał", w którym włos rośnie jeszcze pod skórą, stanowi także ujście dla gruczołów łojowych, produkujących łój, czyli tłuszcz. Natomiast przycięcie (ogolenie) włosa przy skórze w żaden sposób nie ogranicza pracy tych gruczołów łojowych. Nie wiem jak to wygląda podczas depilacji, czyli usuwania włosów razem z cebulkami, ale podejrzewam, że to też niczego nie zmienia, gdyż skoro włosy i tak odrastają, to znaczy, że ujście dla gruczołów łojowych też nie jest zablokowane (mogłoby to o najwyżej tłumaczyć powstawanie krostek po depilacji, ale my tu mówimy o goleniu, czyli ten problem i tak nas nie interesuje). Tak więc golenie włosów nie wpływa w żaden sposób na pracę gruczołów łojowych, a już na pewno nie ma związku z pracą gruczołów potowych, które znajdują się w innym miejscu niż włosy. Gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości co do związku obecności owłosienia z poceniem się, to niech spróbuje się zastanowić, dlaczego ludzie pocą się również np. na twarzy, albo plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 18:26 > Tak więc golenie włosów nie wpływa w żaden sposób na pracę gruczołów łojowych, > a > już na pewno nie ma związku z pracą gruczołów potowych, które znajdują się w > innym miejscu niż włosy. > Gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości co do związku obecności owłosienia z > poceniem się, to niech spróbuje się zastanowić, dlaczego ludzie pocą się równie > ż > np. na twarzy, albo plecach. Wreszcie jakiś zdroworozsądkowy i na nauce oparty post. Szkoda tylko, że i tak na wszelkich forach usiłuje się dorobić biologiczno-higieniczne uzasadnienie czegoś, co jest wyłącznie kulturowym wymysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 22:00 jedzoslaw napisał: > Wreszcie jakiś zdroworozsądkowy i na nauce oparty post. Raczej na bzdurach z palca wyssanych :-) Wystarczy poczytać o związku potu z temperaturą (którą owłosienie również reguluje), a także z bakteriami, które namnażają się częściej i szybciej w środowisku krzaczastym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 19:46 o, to do mnie było? A czy to, co napisałaś, kłóci się z tym, co napisałam? Pot nie śmierdzi, sam z siebie, chyba, że masz specyficzną dietę i wtedy to śmierdzi tym, co zjesz. Natomiast bakterie, które wydzieliny rozkładają, powodują powstawanie/wzmocnienie zapachu. I teraz, jeśli te bakterie sobie siedzą na włosach i na skórze, to siłą rzeczy jest ich więcej, niż, gdyby sobie siedziały tylko na skórze. Mam nadzieję, że teraz dotarło, bo już prościej chyba się nie da. Niektórym trzeba jak krowie na miedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Jedzoslaw 22.01.10, 13:44 Miejsce ogolone słabiej się poci, ponieważ jest mniej dogrzewane. Miejsce ogolone nie utrzymuje zapachui i nie wzmacnia go jak to się ma w przypadku pachy nieogolonej. Dlatego nalezy uznać, że jest to część higieny osobistej - golenie - w przypadku sfer takich jak łono czy pacha, bo ma związek z dłuższym utrzymaniem czystości a także świeżości. Wymogiem kulturowym jest golenie nóg i ono samo w sobie z higieną ma niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Jedzoslaw 22.01.10, 14:25 nglka napisała: > Miejsce ogolone słabiej się poci, ponieważ jest mniej dogrzewane. > Miejsce ogolone nie utrzymuje zapachui i nie wzmacnia go jak to się ma w przypa > dku pachy nieogolonej. > Dlatego nalezy uznać, że jest to część higieny osobistej - golenie - w przypadk > u sfer takich jak łono czy pacha, bo ma związek z dłuższym utrzymaniem czystośc > i a także świeżości. Zgadzam się. Ale miejsce dobrze pokryte dobrym antyperspirantem- czy to golone czy nie- nie poci się wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Jedzoslaw 22.01.10, 15:38 jedzoslaw napisał: > Zgadzam się. Ale miejsce dobrze pokryte dobrym antyperspirantem- czy to golone > czy nie- nie poci się wcale. Może u Ciebie. Niestety z mojego doświadczenia wynika, że u większości jest inaczej. Na prawdę czuję kiedy ktoś goli pachy a kiedy nie (a raczej kiedy goli - nie czuję). Jestem raczej bezpośrednia więc potrafię się spytać bezpośrednio. Póki co trafiam :) I antyperspirant niekoniecznie wiele zmienia - znam doskonale mix antyperspirantu ze smrodem potu. Są ludzie, ktrz pocą się bardziej niż inni, są też ostrzejsze i bardziej łagodne zapachy potu. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Jedzoslaw 22.01.10, 16:33 I antyperspirant niekoniecznie wiele zmienia - znam doskonale > mix antyperspirantu ze smrodem potu. Antyperspirant to nie dezodorant. Nie ma mowy o mixie, bo jedno z drugim się nie miesza z racji braku potu. Prawidłowo używany antyperspirant nie dopuszcza do uwalniania jakiegokolwiek potu. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Jedzoslaw 24.01.10, 18:21 jedzoslaw napisał: > Antyperspirant to nie dezodorant. Nie ma mowy o mixie, bo jedno z drugim się ni > e > miesza z racji braku potu. Prawidłowo używany antyperspirant nie dopuszcza do > uwalniania jakiegokolwiek potu. Błędne informacje. Antyperspirant ma na celu zmniejszyć potliwość a ta uzależniona jest od szeregu przeróżnych reakcji chemicznych organizmu.Samo posmarowanie pachy nie spowoduje całkowitego braku potliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Jedzoslaw 24.01.10, 18:31 Błędne informacje. Antyperspirant ma na celu zmniejszyć potliwość a ta uzależni > ona jest od szeregu przeróżnych reakcji chemicznych organizmu.Samo posmarowanie > pachy nie spowoduje całkowitego braku potliwości. > > Może i tak. Jednak z mojej autopsji wynika, że dobry antyperspirant utrzymuje absolutnie suchą skórę przynajmniej przez około 12 godzin. Ale to pewnie sprawa indywidualna, bo zależna od metabolizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikary.bis Re: Jedzoslaw 22.01.10, 18:42 w stajniach czy oborach zyjecie bez dostepu do wody czy mydla, ze smierdzicie jak kunsksy? i myslisz ze wygolenie wszystkich wlosow na ciele cos wam pomoze i zastapi uzywanie wody i mydla i mniej smierdziec bedziecie? to ze prostytutki i pedalstwo z przyczyn zawodowych wygala sie nie znaczy jeszcze dlugo, ze ktokolwiek za wyjatkiem paru gupoli wygalanie preferuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Jedzoslaw 24.01.10, 00:39 nie wszycy mają możliwość mycia się co godzinę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wikary.bis Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 11:11 pierd.. kotka przy pomocy mlotka. od utrzymania higieny jest mydlo, deo itp. co jeszcze zaproponujewsz? pedicure? manicure? Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 13:42 wikary.bis napisał: > pierd.. kotka przy pomocy mlotka. od utrzymania higieny jest mydlo, > deo itp. co jeszcze zaproponujewsz? pedicure? manicure? Kiedyś do utrzymania higieny było mydło raz na miesiąc. Nie zrozumiałaś/eś o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna ogolnoe 22.01.10, 17:12 czystość, higiena i estetyka ładnie ujęte Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 14:29 Wolę nie. Wystarczą przystrzyżone. Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 14:56 Dal mnie facet caly wygolony - pod pachami, w miejscach intymnych,na klatce piersiowej....jest niemeski. Jak taka gumowa lala. Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 15:14 WYDEPILOWANE. Co będzie szedł na łatwiznę;P Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 16:14 moze to szokujace ale NIE. okolice bardziej strategiczne natomiast powinny byc przyzwoicie przyciete. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 16:51 Zdecydowanie wygolone, a przynajmniej krotko podciete. Nienawidze malpiszonow. Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Intrygujące... 22.01.10, 17:20 Wkrótce włosy z dupska też trzeba będzie drzeć i to najlepiej gorącym woskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Intrygujące... 22.01.10, 17:55 ahahahaha :D póki co to chowaj i nikomu nie pokazuj Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Intrygujące... 23.01.10, 19:08 dziwię się, że jeszcze te włochy się uchowały na dupsku ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
k2i Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 17:26 no co ja czytam:) kurcze przyciąć to mogę i nawet przycinam, ale golić całkowicie...powaliło was kobiety?! a jeszcze tors golić...żeby takie głupoty pisac to trzeba miec naprawdę odwagę:) Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 18:11 Ciekawa jestem ilu facetow tak sie wszedzie depiluje??? Chyba niewielu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 18:47 Faceci! nie dajcie się zwariować! Nie gólcie się! W życiu nie widziałam faceta z ogolonymi włosami łonowymi. I widzieć nie chcę! Co zaś do pach - jeśli gość ma problemy z nadmierną potliwością (wierzę, że antyrespirant lepiej działa nałożony bezpośrednio na skórę), lub jeśli lubi jeżdzić tym nieszczęsnym tramwajem w nieszczęsnej koszulce typu łajfbiter - niech goli, trudno. Owłosione męskie pachy są ładne, moim zdaniem. A jeszcze w zeszłym wieku "złote pieniste loki" pod pachą u kobiety były sexy - polecam lekturę książek Colette, na dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
gorillon Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 00:59 Jak dla mnie, to i dziś kobieta nie musiałaby się golić pod pachami. Ca m'est égal. Tyle tylko, że sama chce. Jest wolność. Ja się nie goliłem, nie golę i nie będę golić. Jest wolność. Golić pachy, łono? Niewolnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 19:09 Od kiedy faceci maja zaczac sobie malowac rzesy i paznokcie? Odpowiedz Link Zgłoś
wen_yinlu Re: Golenie się pod pachami 25.01.10, 23:22 Od jutra, jestem za! Wielu by się przydał porządny makijaż ja za dawnych czasów :) Odpowiedz Link Zgłoś
b.montana Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 21:21 muszą być ogolone. nie mam ochoty przytulać się do owłosionej pachy (jak on lezy na plecach a ja się przytulam). Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 22:31 Wolę aby golił, ale jak akurat tego nie zrobi to mi nie przeszkadza. Poczytałam wpisy i nie wyobrażam sobie aby facet całkowicie depilował sobie okolice intymne. Ja miałabym wrażenie, że jestem z nieletnim. Odpycha mnie od takich gładkich chłopczyków. Ale cieszę się, że mój mąż nie ma włosów na plecach i tyłku, bo tego nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 00:37 wiesz, że okres dojrzewania zaczyna się grubo przed tym zanim się jest pełnoletnim? A co za tym idzie można być zarośniętym nieletnim :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Golenie się pod pachami 22.01.10, 22:42 Po gruntownym i gorliwym namyśle: tak. Klatę też - nie wyobrażam sobie lizać włosy, od razu mam wizję przylepienia się tychże do języka. Natomiast strefy intymne - to zależy, jak hojnie facet obdarzony, ale mogą być co najwyżej przystrzyżone. Odpowiedz Link Zgłoś
madame.live Re: Golenie się pod pachami 23.01.10, 14:21 jeżeli coś to tylko pachy... Nie słuchaj tych bzdur o goleniu innych części ciała.. Masz być MĘŻCZYZNĄ. Zadbanym, pachnącym, ale MĘŻCZYZNĄ. Widziałeś kiedyś łysego kota?? bo tak właśnie wygląda wydepilowany facet... Odpowiedz Link Zgłoś
tylna.szyba Re: Golenie się pod pachami 23.01.10, 19:46 lubie wlosy pod pachami u mezczyzn. wole tez jak moj mezczyzna pachnie soba niz gilette czy innym antyperspirantem jak 100 innych facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 00:35 tylna.szyba napisała: wole tez jak moj mezczyzna pachnie soba niz gilette czy innym antyperspirantem jak 100 innych facetow. zwłaszcza po 3 godzinach pracy fizycznej <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 00:50 > zwłaszcza po 3 godzinach pracy fizycznej a pewnie. może nie "zwłaszcza", ale "również". mój facet ma ładny "swój" zapach - taki lekko korzenny. może co innego bym powiedziałą, gdyby się tydzień nie mył, ale tego eksperymentu nie przeprowadzaliśmy jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 00:51 mhm może nie wiesz ale pot jest bezwonny, zapach powodują bakterie rozkładające pot, widać twojego bakterie się nie imają :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 22:20 lacido napisała: > mhm może nie wiesz ale pot jest bezwonny, zapach powodują bakterie rozkładające > pot, widać twojego bakterie się nie imają :DDD Z bakteriami to prawda, ale prawdą jest również to, że każdy z nas ma swój specyficzny zapaszek. Niektórzy, kiedy są UMYCI i na czysto się spocą, to ładnie pachną ;-) Ten zapach może być afrodyzjakiem. Wtedy można nawet wsadzić nos pod pachę takiemu panu :-) Wracając do tematu: ja lubię wygolone, ale nie muszą być super-gładkie. Może być trochę włosów, byleby nie wisiały smętne, pozlepiane kilkudniowym potem kłaki. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 22:22 chodziło mi raczej o to, że jak już bakterię porozkładają to i owo to ja bym nie ryzykowała wkładania nosa :)ale ja wrażliwa na zapachy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
tylna.szyba Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 21:55 pewnie powiecie zem zboczona ale lubie swojego po trzech godzinach pracy fizycznej bo lubie zapach jego potu. JEGO potu a nie potu pana z tramwaju czy innego autobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 21:58 sprawię Ci tę przyjemność i powiem to: jesteś zboczona zboczuchu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 10:47 Wolę wygolone, ale w kraju, gdzie faceci uważają noszenie innych butów niż szeroko pojęte sportowe za brak męskości, niestety nieczęsto spotykane zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Golenie się pod pachami 24.01.10, 21:00 ron23 napisał: > Pytanie do kobiet: wolicie zeby Wasz facet mial wygolone pachy czy > nie? te, które wolą niewygolone uważam ze dewiantki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wen_yinlu Re: Golenie się pod pachami 25.01.10, 23:29 Tak, wygolone! Mięciutkie, umyte, wygolone i pachnące. Ale ja ogólnie nie lubię włochatych mężczyzn, nawet bujne i czarne włosy na rękach mnie odpychają. Nie mówiąc już o klacie czy plecach. Za to na głowie mogą być długie :) Odpowiedz Link Zgłoś