aga.l.21 24.05.05, 10:26 Czy moze mi ktos polecić dobrą kosmetyczke w Hajnówce? Wiem ze nie ma duzego wyboru ale tez nie chce trafic w "złe ręce" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mihaj Re: KOSMETYCZKA 24.05.05, 22:20 kuna00 napisał: > czy jest jeszcze "praktyczna pani" ? Są "praktyczne panie" w hajnówce. niektóre chodzą po łąkach, by zbierać bratki i rumianki, by je później na własne buźki kłaść, ale nie wiem Kuna00 czy je miałeś na myśli? jeśli o jakieś inne "praktyczne panie" pytałeś, to pogadamy... napisz ty albo inni, a odpiszę, bo to ciekawy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KOSMETYCZKA 24.05.05, 23:46 mihaj napisał: > kuna00 napisał: > > czy jest jeszcze "praktyczna pani" ? > > Są "praktyczne panie" w hajnówce. niektóre chodzą po łąkach, by zbierać bratki > i rumianki, by je później na własne buźki kłaść, ale nie wiem Kuna00 czy je > miałeś na myśli? jeśli o jakieś inne "praktyczne panie" pytałeś, to pogadamy... jak najbardziej "praktyczna" i żeby dobrą gospodynia również była której w rękach wszystko rośnie .... ;-) > > napisz ty albo inni, a odpiszę, bo to ciekawy temat. > Odpowiedz Link Zgłoś