jan_hus_na_stosie 08.02.10, 23:15 "I change my mind" ;D www.youtube.com/watch?v=iL1HRvzeLK0&feature=rec-rev-rn-1f-3-HM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarpetka_szara Re: typowa kobieta 08.02.10, 23:17 AAAHAHAHAHAHAHhahahaha, TO PRAWDA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: typowa kobieta 08.02.10, 23:19 Tylko krowa nie zmienia zdania xP I changeD my mind ->dodajemy d, bo czas przeszły Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: typowa kobieta 08.02.10, 23:21 otusz, z moich obserwacji całodobowych wynika, kobiety się tak nie pioro po facjatach. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 To ja jestem jakaś nietypowa... 08.02.10, 23:24 Nigdy nie grałam w hamerykańskim serialu. Czy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: typowa kobieta 08.02.10, 23:27 Tam to było typowe zachowanie dwóch typowych kogucików :P A ta pani powinna odpowiedzieć: "Bo tak postanowiłam" :P Ja tak mówię ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 08.02.10, 23:33 rzeka.chaosu napisała: > A ta pani powinna odpowiedzieć: "Bo tak postanowiłam" :P > Ja tak mówię ;D bo się doigrasz i jeszcze Cię polubię za Twoją wredność :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: typowa kobieta 08.02.10, 23:34 Jak tak postanowię to mnie polubisz. Rozważam to ;D Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: typowa kobieta 08.02.10, 23:40 A ja mówię "oj tam oj tam" :) Bez sensu robić problem z niczego :-D Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: typowa kobieta 08.02.10, 23:47 www.youtube.com/watch?v=yzibA7YP7VM Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: typowa kobieta 08.02.10, 23:53 ojejkuuu ale trafiłaś z the cardigans, od rana dzisiaj prześladuje mnie jedna z ich piosenek idzie jakoś tak dear i fear we're facing a problem lalalala. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko To ta: 09.02.10, 11:21 ze ścieżki z Romea i Julii :) www.youtube.com/watch?v=MuQ0AQ7YWS8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: typowa kobieta 08.02.10, 23:51 Typowi faceci w88.wrzuta.pl/film/2PD2dVHgTg1/typowy_mezczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
saraisa Re: typowa kobieta 09.02.10, 00:23 no i właśnie w tym nasza siła :) facetowi byłoby głupio się do tego przyznać, a my możemy po prostu to powiedzieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 09.02.10, 00:35 saraisa napisała: > facetowi byłoby głupio się do tego przyznać, a my możemy po prostu to powiedzie > ć :)) dlatego faceci wola interesy robić z innymi facetami niż z kobietami :] Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: typowa kobieta 09.02.10, 10:52 ciekawe dlaczego do łózka wolą zaciągać kobiety :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 09.02.10, 11:11 bo większość facetów jest heteroseksualna? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: typowa kobieta 09.02.10, 12:10 i mimo to chcą się zdawać z takimi zmiennymi ludźmi?? Toż to zakrawa o hipokryzję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 09.02.10, 12:26 popęd seksualny i presja społeczna na łączenie się w pary, zlikwidować te dwa czynniki a ludzkość by wyginęła :) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: typowa kobieta 09.02.10, 20:33 chcesz powiedziec ze faceci sie poswiecaja aby byc w zwiazku z kobietami? Dla dobra cywilizacji? ;) jan_hus_na_stosie napisał: > popęd seksualny i presja społeczna na łączenie się w pary, zlikwidować te dwa > czynniki a ludzkość by wyginęła :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 09.02.10, 20:43 skarpetka_szara napisała: > chcesz powiedziec ze faceci sie poswiecaja aby byc w zwiazku z > kobietami? Dla dobra cywilizacji? ;) Raczej dla podbudowania własnego ego i zaspokojenia potrzeb seksualnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: typowa kobieta 09.02.10, 20:48 > Raczej dla podbudowania własnego ego i zaspokojenia potrzeb seksualnych ;) Niech zgadnę - Ty traktujesz kobiety zupełnie inaczej, wszak jesteś jedynym wartościowym facetem stąpającym po ziemi a ten opis dotyczy wszystkich 'naszych'* facetów? * facetów wszystkich forumek Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 09.02.10, 20:55 kitek_maly napisała: > Niech zgadnę - Ty traktujesz kobiety zupełnie inaczej, wszak jesteś jedynym > wartościowym facetem stąpającym po ziemi a ten opis dotyczy wszystkich > 'naszych'* facetów? A to sobie zgaduj dalej, nie musisz wiedzieć jak traktuję kobiety i jakoś nie czuję specjalnej potrzeby aby się tutaj w tym temacie uzewnętrzniać. Więc pisz sobie na mój temat co chcesz, ja tego nie potwierdzę ani nie zaprzeczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: typowa kobieta 09.02.10, 21:01 Przecież już się uzewnętrzniłeś. Dokładnie w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 09.02.10, 21:13 kitek_maly napisała: > > Przecież już się uzewnętrzniłeś. Dokładnie w tym temacie. Ale o co ci chodzi? Masz jakiś problem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: typowa kobieta 09.02.10, 21:06 Hłe, hłe... no faktycznie bardzo głębokie przesłanki masz (bo rozumiem mówisz za siebie ;) ) Na nic cała ta ewolucja jeśli na końcu i tak sprowadzamy wszystko tylko do jednego :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 09.02.10, 21:11 zmienna_elfka napisała: > Na nic cała ta ewolucja jeśli na > końcu i tak sprowadzamy wszystko tylko do jednego :P nie do jednego, dla niektórych liczy się jeszcze kasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: typowa kobieta 09.02.10, 21:15 skarpetka_szara napisała: chcesz powiedziec ze faceci sie poswiecaja aby byc w zwiazku z kobietami? Dla dobra cywilizacji? ;) hihihi To byłby szczytny cel (po wojnie tak robili sądząc po skoku liczby narodzin) ;D Zastanawiam się tylko po co w takim razie kobiety są z facetami? Koty są fajniejsze. Gdyby zalegalizowali w Polsce posiadanie tygrysów syberyjski wymieniłabym faceta bez zastanowienia ;D na takiego futrzaka ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 09.02.10, 21:31 rzeka.chaosu napisała: > Zastanawiam się tylko po co w takim razie kobiety są z facetami? 1) dla seksu 2) dla kasy 3) dla dowartościowania się 4) żeby mieć się na kim wyżywać w czasie "tych dni" ;D 5) dla poczucia bezpieczeństwa 6) czasem po prostu aby zabić nudę przy czym nie wszystkie 6 czynników muszą występować jednocześnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: typowa kobieta 09.02.10, 21:38 No wiesz co! O dzieciach zapomniałeś... Z resztą dam sobie radę sama ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:11 więc wystarczy by kobiety same sobie stworzyły taki świat i wyeliminowały mężczyzn , przynajmniej powietrza by nie psuli Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:13 Sugerujesz, ze mężczyźni nie robią nic tylko bąki puszczają? ;:P Hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:16 no cóż jakieś efektu ich rozumowania są widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:17 O ty niedobra ;D:D:D:D:D:D:D Hihihihi Zaraz cię tu Janek zamorduje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:21 a niby co on mi może zrobić ? Internet nie wszystkiego jest nośnikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:15 bądź tak szlachetny i zacznij od siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: typowa kobieta 09.02.10, 21:46 To dobrze ze przynajmniej troche dobrego mezczyzni z tego czerpia. Bo sluchajac niektorych to moznaby bylo pomyslec ze zaciskaja zeby i cierpia. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:05 czy czasem Ci mądrzy mężczyźni nie powinni być ponad to? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:10 już Ty się nie martw o mądrych mężczyzn, oni dadzą sobie radę, zarówno z kobieta jak i bez :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:15 jan_hus_na_stosie napisał: > już Ty się nie martw o mądrych mężczyzn, oni dadzą sobie radę, zarówno z kobiet > a > jak i bez :) > > błędem kobiet jest ciągłe zamartwianie się o swoich facetów. Zastanawianie się co on zrobi a czego nie zrobi. czy jakiś facet zastanawia się nad kobietą? nie - on po prostu wymienia na inną Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:24 widać nie słyszałam o żadnym mądrym, znaczy coś jak te mityczne dziewice :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:31 lacido napisała: > widać nie słyszałam o żadnym mądrym to zmień towarzystwo/otoczenie, może wówczas usłyszysz Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: typowa kobieta 09.02.10, 22:51 żartujesz chyba, mnie chodziło o wieści ze świata,nie słyszałam o takim mądrym Odpowiedz Link Zgłoś