halohalo12 26.02.10, 18:54 chodzi mi o taką, która o siebie dba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_end Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 18:58 Do 37 roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 18:58 Naukowcy już dawno ustalili, że do 35. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:00 Dla siebie, dopóki zmarszczki nie zaczną przeszkadzać, dla partnera bywa, ze i do końca dni.Jeśli chodzi oczywiście o atrakcyjność fizyczną;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:02 Moja była nauczycielka od niemieckiego pewnie myśli, że nadala jest atrakcyjna, a jest już po 50. Odpowiedz Link Zgłoś
halohalo12 Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:04 A skąd wiesz ,że ona tak mysli o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
e-muffinka Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:05 > Dla siebie, dopóki zmarszczki nie zaczną przeszkadzać, dla partnera bywa, ze i > do końca dni.Jeśli chodzi oczywiście o atrakcyjność fizyczną;-) A jeśli chodzi o atrakcyjność ętelektualną to już nie do końca? :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-muffinka Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:03 Naukowcy już dawno ustalili, że do 35. Phi. Naukowcy. Mówisz o tych dziwolągach w białych kitlach z denkami od butelek na oczach? Dla nich atrakcyjna jest wyłącznie nauka. Nie reagują na kobiety. Nie wierzę zatem w ich wymysły ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:19 Ja żartowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:58 Muffinka uważaj, niektórzy tu albo już są, albo planują do tej grupy należeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-muffinka Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:34 Jak nie mają denek i nie są impotentami to dupa nie naukowcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aggull Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:05 zalezy dla kogo. Nawet bardzo mloda kobieta moze byc nieatrakcjna dla swoich rowiesnikow (nawet jesli dba o siebie). Kazdy jest zawsze dla kogos tam atrakcyjny, a dla kogos oblesny. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:11 Jak byłem na praktyce w trakcie studiów, to przychodziła czasem do biura pewna pani architekt która podobno miała prawie 50 lat. I jak pani weszła tak wszyscy faceci zamierali, szczerze mówiąc wcześniej nigdy w życiu nie widziałem tak pięknej i z taką klasą kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:21 > I jak pani weszła tak wszyscy faceci zamierali, I też żeś pewnie zamarł, zamiast wzgardzić z godnością. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:31 W XXI ciągle jeszcze bywają kobiety atrakcyjne dla mężczyzn, chociaż z lektury poczytnych dzienników można wywnioskować, że jednak to faceci są dla facetów coraz bardziej ponętni. Odpowiedz Link Zgłoś
ardenty Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 19:31 dopóki moze rodzić zdrowe mądre dzieci. 29 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:08 Miałam kiedyś obleśnego kolegę. Absolutnie serio twierdził, że kobieta mająca 18 lat, jest już stara. Wydziwiał na swoją "starą" żonę, wg mnie babeczkę całkiem do rzeczy,liczącą sobie wtedy 28 lat. Ów kolega podrywał chętnie panny w wieku od 15 do 17 lat. Chociaż i tak kwiat młodości przypadał na 13 lat. Potem straciłam z człowiekiem kontakt, ale słyszałam, że z racji swoich podrywów zaliczył kłopoty z prawem. Czyli każdy ma indywidualne upodobania. Odnośnie atrakcyjności też :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:09 ardenty napisał: > dopóki moze rodzić zdrowe mądre dzieci. Coś w tym jest...kobieta wydaje się pociągająca dla większości mężczyżn, gdy jest płodna, zdrowa, i młoda na tyle by bez problemu donosić ciążę i urodzić oraz wykarmić potomstwo. Wiem, wiem...to okrutne,ale to prawa socjbiologii:) Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:39 rosa_de_vratislavia napisała: > ardenty napisał: > > > dopóki moze rodzić zdrowe mądre dzieci. > > Coś w tym jest...kobieta wydaje się pociągająca dla większości > mężczyżn, gdy jest płodna, zdrowa, i młoda na tyle by bez problemu > donosić ciążę i urodzić oraz wykarmić potomstwo. > Wiem, wiem...to okrutne,ale to prawa socjbiologii:) > > żeby było sprawiedliwie, ta sama biologia sprawia, że młode i płodne lecą na zaradnych facetów którzy dysponują dobrymi genami Odpowiedz Link Zgłoś
dostaneszalu Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:50 eby było sprawiedliwie, ta sama biologia sprawia, że młode i płodne lecą na > zaradnych facetów którzy dysponują dobrymi genami > a często grubym portfelem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:56 dostaneszalu napisała: > eby było sprawiedliwie, ta sama biologia sprawia, że młode i płodne lecą na > > zaradnych facetów którzy dysponują dobrymi genami > > > > > a często grubym portfelem:) to miałam na myśli pisząc "zaradnych" Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:06 Dopóki w oku patrzącego jest miłośc. Odpowiedz Link Zgłoś
alikate Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:09 To zależy od wieku mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:11 alikate napisała: > To zależy od wieku mężczyzny. Taaaa...ale panowie po czterdziestce/pięćdziesiatce/sześćdziesiątce mają częściej ślinotok na widok licealistek niż trzydziestoparolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:16 Bo u trzydziestoparolatek nie mają już szans, a u piętnastoletnich galerianek - owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:32 rosa_de_vratislavia napisała: > alikate napisała: > > > To zależy od wieku mężczyzny. > > Taaaa...ale panowie po czterdziestce/pięćdziesiatce/sześćdziesiątce > mają częściej ślinotok na widok licealistek niż trzydziestoparolatek. > > tacy panowie to mają już permanentny ślinotok. i nie mówię o pożądaniu Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:11 Do 50 lat jesli naprawde o siebie dba, zalezy jeszcze od oceniajacego, co za atrakcyjne uwaza. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 20:24 Do 100 lat. Wszystko zależy od rodzaju zboczenia potencjalnego partnera:P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Jak to fo kiedy? 26.02.10, 20:46 Acha... <nerwowo przełyka ślinę> Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Jak to fo kiedy? 26.02.10, 21:19 - Ale o co chodzi? (zapytał potworski popijając kieliszek wina). rzeka.chaosu napisała: > Acha... > <nerwowo przełyka ślinę> Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Jak to fo kiedy? 26.02.10, 21:25 O to, że pijesz sam, a mi nie nalejesz. <idzie płakać w kącie - strzela focha> Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Jak to fo kiedy? 26.02.10, 21:31 O to, że pijesz sam, a mi nie nalejesz. <idzie płakać w kącie - strzela focha> Widownia wzrusza się i bije brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Jak to fo kiedy? 26.02.10, 22:23 - Mam dosyć bycia ciągle strzelanym! - wykrzyknął foch i strzelił rzekę prosto w łokieć. rzeka.chaosu napisała: > O to, że pijesz sam, a mi nie nalejesz. > <idzie płakać w kącie - strzela focha> Odpowiedz Link Zgłoś
layale Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 21:21 A taka Kim Cattrall ma na przykład 54 lata. A ja w filmowym <Sex and the City> oczu nie mogłam od niej oderwać. Kto oglądał ten wie, jak fajnie na niej leżało sushi;) Odpowiedz Link Zgłoś
dostaneszalu Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 21:33 a ..i miała 23 lata młodszego chłopa, ale go rzuciła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 21:38 ile masz lat, ze takie smieszne pytanie zadajesz? rozejrzyj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dostaneszalu Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 21:42 No ja się rozejrzałam... Ale nie znam tego co w głowie u innych siedzi.,a chcę [pznac opinie innych......chyba min po to są fora....................? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 21:40 Zależy dla kogo atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
musam Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 22:07 zapasiona 20cha z tradzikiem...pychotka -:) w kazdym wieku znajdziesz ladne i poczwary. Odpowiedz Link Zgłoś
dostaneszalu Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 22:20 hmm, bo ja wiem....o 70-80- letniej pani, nie mówi sie chyba juz w kategoriach atrakcyjności..... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 26.02.10, 22:21 do 40 później umiera Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 27.02.10, 00:27 Ja mam 40 dychy na karku i jakby mnie potworski zobaczyc to by mi nie popuscil. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 28.02.10, 23:36 do 40-43 lat powiedzmy.nawet taka monica bellucci(45 lat), choć nadal piękna,najlepsze lata ma już za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 28.02.10, 23:42 Ciekawe jest to, ze w waszych mozdzkach atrakcyjnosc czlowieka ogranicza sie tylko i wylacznie do dupy. Czyzby zadna nie slyszala o tym, ze istnieje cos takiego jak intelekt, ujmujaca powierzchownoasc i inne atrybuty ogolnie pojetej sedukcji? Jak czytam takie bzdety to co raz bardziej wierze w to, ze larwy komara to Himalaje intelektu przy niektorych bywalczyniach forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 znajomy poderwal 62-latke 01.03.10, 11:09 (sam ma 45) chwalil sie, ze Pani w te klocki byla znakomita. Poczulam przed soba dluga przyszlosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: znajomy poderwal 62-latke 01.03.10, 11:39 gocha033 napisała: > chwalil sie, ze Pani w te klocki byla znakomita. > > Poczulam przed soba dluga przyszlosc :) jesteś znakomita w te klocki? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: znajomy poderwal 62-latke 01.03.10, 12:28 grassant napisał: > > jesteś znakomita w te klocki? na razie dopiero nad tym pracuje, jednak licze, ze w wieku tej Pani dojde do mistrzostwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 01.03.10, 11:38 Kobieta, która o siebie dba, jest atrakcyjna aż do samej śmierci ze starości. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 01.03.10, 11:47 Nie wydaje mi sie, aby łatwo było taką granicę ustawić. Eksżona mojego faceta ma prawie 50 i jest bardzo atrakcyjną babką. Oglądają sie za nią młodzi faceci. To najstarsza atrakcyjna baka jaką znam osobiście, natomiast znam trochę kobiet mniej więcej w tym wieku które są bardzo seksowne i piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
dostaneszalu Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 01.03.10, 17:55 Widziałam kiedyś kobietę lat około 60 -65...i wyglądała pięknie... fajnie ubrana, jasne związane włosy, klasa sama w sobie, ładna buzia,,,widac ze starsza...ale naprawde zrobiła na mnie wrażenie:) Nie wiem tylko czy to na pewno była Polka..no nieważne...to było dobrych kilka lat temu, do dzisiaj nie widziałam w tym wieku tak ładnej kobiety,,, Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna? 01.03.10, 18:20 mniej wiecej do 18 roku zycia, potem to juz tylko stare zrzedzace babsko, ktore duzo kosztuje. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś