tiresias 07.03.10, 14:39 to PT Kobiety już były? Jakie hasła w tym roku propagujemy? "Golenie nóg - twój wróg!"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumak.hrabiny Re: a na Manifie 07.03.10, 14:54 a może - wystarczy nam paluszek mały, by mieć orgazm doskonały? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio przypowiesc o wysilku: 07.03.10, 15:21 menk.a napisała: > Łał co za wysiłek.;) Gdy rankiem z lozka nie chce Ci sie podniesc doopska To sobie pomysl - jak wstawala Nadja Krupska. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: a na Manifie 07.03.10, 15:18 nigdy nie byłam i uczestniczyć nie zamierzam, chociaż niektóre hasła są niezłe manifa wzbudza raczej uczucie politowania czy głupowatego uśmiechu na męskich twarzach i nic nie zmienia co z tego, że od wielu lat kobiety wychodzą na ulice, jak w dalszym ciągu jeśli chodzi o płace i podejście pracodawcy są szczebel albo i dwa niżej niż faceci, po podpisaniu umowy o pracę słyszą wypowiedziane z przekąsem "i mam nadzieję, że mi pani w ciążę nie zajdzie" itd. nie chodzi o to, żeby nie golić nóg ale albo jesteś złośliwy albo głupi skoro tego nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a na Manifie 07.03.10, 15:29 vandikia napisała: > nie chodzi o to, żeby nie golić nóg ale albo jesteś złośliwy albo > głupi skoro tego nie rozumiesz Najwyraźniej.;) A co do uczestników... z roku na rok uczestnicy są coraz bardziej zróżnicowani. I coraz bardziej słyszani. Kropla drąży skałę.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: a na Manifie 07.03.10, 16:18 menk.a napisała: > A co do uczestników... z roku na rok uczestnicy są coraz bardziej zróżnicowani. O tak, tutaj się zgodzę, w tym roku np. gościem honorowym Manify była sama Aneta Krawczyk, ta z seksafery w Samoobronie jakby ktoś nie pamiętał ;) Ale tak to jest, swój do swojego ciągnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: a na Manifie 07.03.10, 16:25 ciągnęła, ciągnie i ciągnąć będzie. taki już jej podły los Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a na Manifie 07.03.10, 17:09 Z łaski swojej... odkróliczkuj się od moich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: a na Manifie 07.03.10, 17:24 menk.a napisała: > Z łaski swojej... odkróliczkuj się od moich postów. z łaski swojej jak ci coś nie pasi to w ustawieniach forum jest taka opcja "dodaj nieprzyjaciela", jak dodatkowo zaznaczysz "Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół" to na tym forum przestanę dla ciebie istnieć :) więc jako dumna feministka sama się ode mnie odkróliczkuj a nie z jakąś łaską mi to wyskakujesz :] Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a na Manifie 07.03.10, 17:33 Naprawdę. Tak jak ja obchodzę z daleka to, co Ty piszesz, bardzo proszę o podobne ignorowanie moich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a na Manifie 07.03.10, 17:33 Bez osobistych wycieczek. To nie jest trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: a na Manifie 07.03.10, 17:42 skoro tak ładnie prosisz to ok, właśnie przestałaś dla mnie istnieć na tym forum, zadowolona? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: a na Manifie 07.03.10, 22:29 na pewno kropla drązy skałę :) dla mnie jednak taka manifa ma w sobie coś z parady gejów, której nie popieram nie chodzi o to, żeby krzykliwie zaznaczyć swoją obecność ale o to, żeby codziennie pokazywać, że jest się przede wszystkim człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: a na Manifie 07.03.10, 18:47 Nie były, bo zajęte były czym innym. Ale trochę mi szkoda, pokrzyczałabym sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: a na Manifie 07.03.10, 19:03 Nieee, nie lubię manifestacji ;P A przykłady haseł tu: Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: a na Manifie 07.03.10, 19:55 dziwne, ale mój wątek o feministkach na usługach kremla, nie cieszył się zbytnim zainteresowaniem. ciekawe dlaczego? Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: a na Manifie 07.03.10, 20:04 Bo trzeba kliknąć w link, żeby dowiedzieć się o co chodzi :) Usability siada ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: a na Manifie 07.03.10, 20:13 rzeka.chaosu napisała: > Usability siada ;P hehe, jakie słownictwo ;) tak spytam z ciekawości, jesteś grafikiem webowym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: a na Manifie 07.03.10, 20:26 Obecnie nie, ale robiłam kiedyś proj. stron gł. pod Flasha albo strony we Flashu łącznie z zabawą w ActionScript. Na szczęście już zajmuję się czymś innym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: a na Manifie 07.03.10, 20:37 rzeka.chaosu napisała: > Na szczęście już zajmuję się czymś innym ;) a czym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: a na Manifie 07.03.10, 20:46 Teraz (od niedawna) bardziej konceptami niż wykonawstwem ostatecznym, że tak powiem ;) Bardzo różnie: szeroko rozumiana grafika na potrzeby promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: a na Manifie 07.03.10, 20:49 czyli layoutów stron nie robisz?, szkoda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: a na Manifie 07.03.10, 20:59 Jak zgłaszają się do nas klienci to najczęściej potrzebują całego pakietu, strony to tylko jeden z elementów. To jest raczej całościowe myślenie o identyfikacji wizualnej firmy albo o rożnego rodzaju grafikach promocyjnych :) Ale zdarza się, że ktoś chce tylko stronę, ale wtedy mu się u nas nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: a na Manifie 07.03.10, 21:03 to się nazywa agencja interaktywna, sama niewiele robi tylko przerzuca dużą część na podwykonawców a klient za wszystko buli dwa razy więcej niż gdyby udał się ze swoją sprawą do trzech innych firm specjalizujących się w jednej dziedzinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: a na Manifie 07.03.10, 21:19 Hmmm raczej studio projektowe (teoretycznie, wg mojego szefa). Trzej rożni wykonawcy nie zrobiliby jednolitej identyfikacji dla firmy, a o to chodzi. Nie zajmujemy się drobnymi projektami dla maluśkich osiedlowych firmek. ;) Podwykonawców też raczej nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: a na Manifie 07.03.10, 21:24 to musicie być dobrzy w ściemnianiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: a na Manifie 07.03.10, 21:27 moja pierwsza firma w której pracowałem korzystała z podobnych firm jak Twoja, gdy w końcu prezes się zorientował, że jest dojony z kasy rozwiązał umowę, rozbudował własny dział IT oraz marketingu i lepiej na tym wyszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: a na Manifie 07.03.10, 21:40 Bo wykonawcę trzeba dopasować do swoich potrzeb. Są firmy, którym loga "projektowali" licealiści z Allegro ;) Efekty są widoczne wszędzie wokół ;P, wystarczy wyjść na miasto. Dział marketingu swoją drogą - przecież oni zajmują się czymś zupełnie innym (przynajmniej w teorii, bo w praktyce to mogą i kwiatki sadzić jak szef sobie zażyczy :P). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: a na Manifie 07.03.10, 21:45 a tak w ogóle to wizytówkę byś sobie w końcu założyła bo nawet nie mogę Cię zaprosić do listy przyjaciół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: a na Manifie 07.03.10, 21:49 Dobra, może sobie kiedyś założę ;D Odpowiedz Link Zgłoś