sid.leniwiec 13.03.10, 19:11 Właśnie utwierdziłam się w tym przekonaniu, po obejrzeniu "Wrogów Publicznych".;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sid.leniwiec Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 13:07 Ok, jestem sama ze swoim uczuciem, ale może chociaż ktoś film widział i się wypowie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 13:10 może mnie niewypieprzą za ponowną informację, ale ja nie mogę żyć bez Koticka i Kotmanna. Depp może być, ale nie ma tego "czegoś" w twarzy co moi ukochani.... Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 13:11 Widzisz, masz trudniej niż ja, bo jesteś rozdarta między dwoma obiektami uczuć wzniosłych i nawet sonda forumowa nie pomogła, jak widzę.:( Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 13:31 mam jeszcze dwóch filmowych ulubieńców: króla lemurów z Madagaskaru i sida z epoki :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 14:00 chyba tak... mam go na tapecie na PC. Trochę się ludzie śmieją, jak go nie zdążę ukryć przy okazji jakichś prezentacji... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 21:51 no i jeszcze ktoś specjalny..... Al ( nie Gore, nie Bundy..) Panie i Panowie : Al Pacino ! Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kocham Johnny'ego Deppa 16.03.10, 20:08 Tak, ja jestem w tej mniejszości, która woli Pacino od De Niro.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Kocham Johnny'ego Deppa 16.03.10, 20:18 nie prowokuj mnie, bo ja mam następny problem: www.youtube.com/watch?v=zTcoBRjsM3U I teraz to już koniec Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kocham Johnny'ego Deppa 16.03.10, 20:24 Seksi!;) No to jesteś w kropce... Odpowiedz Link Zgłoś
k2i kapral Kowalski najlepszy... 14.03.10, 15:11 ...oczywiście pingwin z madagaskaru;) Odpowiedz Link Zgłoś
poprostu_basia Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 14:33 Nie jesteś sama;) A "Wrogowie" akurat mi sie nie podobali:P Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 16:04 A mnie się film podobał, chociaż był taki romantyczno-gangsterski i pro-Dillingerowy. Depp stworzył postać, że nic tylko mdleć :), za to Bale nie miał pola do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
poprostu_basia Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 18:28 Oglądałam dość dawno więc już nie pamiętam, ogólnie pozostało poczucie że mi sie nie bardzo podobał ten film. Ale to absolutny wyjątek pośród filmów z udziałem Johnny'ego;) Oczywiście Jack Sparrow, Sweeny Todd, ale też Don Juan de Marco, i nie pamiętam jak się nazywał jego bohater w "Czekoladzie" albo w "Jeźdźcu bez głowy"-wszystko świetne role. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Kocham Johnny'ego Deppa 15.03.10, 00:12 W "czekoladzie" - Willy Wonka. Genialna rola moim zdaniem. On się do takich najlepiej nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
annbell Re: Kocham Johnny'ego Deppa 15.03.10, 19:55 poprostu_basia napisała: > Oglądałam dość dawno więc już nie pamiętam, ogólnie pozostało poczucie że mi si > e > nie bardzo podobał ten film. Ale to absolutny wyjątek pośród filmów z udziałem > Johnny'ego;) > Oczywiście Jack Sparrow, Sweeny Todd, ale też Don Juan de Marco, i nie pamiętam > jak się nazywał jego bohater w "Czekoladzie" albo w "Jeźdźcu bez głowy"-wszystk > o > świetne role. Nie zapominajcie o Edwardzie Nożycorękim :) I fryzurze a la the Cure:P Ten film to klasyka starych lat. Bardzo fajna, charakterystyczna postać i fabuła:) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kocham Johnny'ego Deppa 16.03.10, 19:36 No a Czekolada, Desperado 2 (film gorszy niż jedynka, ale postać Johnny'ego boska), Donnie Brasco, Blow... Można wymieniać i wymieniać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 15:04 ja go nie kocham, ale już w "Piratach z Karaibów" mi zawrócił w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
k2i heh 14.03.10, 15:09 ja facetem jestem i też uważam go za mistrzunia w swojej dziedzinie;) Osobiście uważam że filmy z nim są bardzo ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: heh 14.03.10, 16:02 Fakt, nie dość, że jest dobrym, charakterystycznym aktorem, to jeszcze prawie nie zdarza mu się grać w słabych filmach. Plus ten urok osobisty.:) Odpowiedz Link Zgłoś
annbell Re: heh 15.03.10, 19:49 sid.leniwiec napisała: > Fakt, nie dość, że jest dobrym, charakterystycznym aktorem, to jeszcze prawie > nie zdarza mu się grać w słabych filmach. Plus ten urok osobisty.:) prawie:))? zgadzam się. Jest aktorem dramatycznym, ta mimika, wyraz oczu;) Ale... Ma takie predyspozycje, a nie zagrał 2 POSTACI :) Nie powiem jakich;) A mógłby;)Podsyłają mu tak "słabe" scenariusze, z tak słabą charakterystyką postaci;) hm hm:P Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: heh 16.03.10, 19:33 Uchyl rąbka tajemnicy, bo chyba nie łapię :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 18:32 Ja też, musimy mu tak ustalić grafik spotkań by żadna nie była poszkodowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 20:43 Potwierdzam, po dzisiejszym obejrzeniu "Alicji":) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 22:21 Średnio w właściwie wcale mi ten film nie przypadł do gustu-słaby był ;) A Depp jako Depp z pewnością go lubię, ale nie jest w moim typie :) za to Vincent Gallo jest najseksowniejszym aktorem jak dla mnie od lat, nikt go nie przebije :) Odpowiedz Link Zgłoś
milfur Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 22:31 sid.leniwiec napisała: > Właśnie utwierdziłam się w tym przekonaniu, po obejrzeniu "Wrogów Publicznych". > ;) powiedz lepiej czy lekcje odrobiłaś egzamin gimnazjalny niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 23:21 nie rób wiochy... mój ukochany sid po 2 fakultetach jest... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 23:02 Lubie go, uważam, że jest dobrym aktorem. A jego rola w Piratach mnie urzekła. Z takim piratem to mogłabym mieć parę przygód :) Zastanawiam się tylko co on brał przed kręceniem scen. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Kocham Johnny'ego Deppa 14.03.10, 23:03 a ja Matta Damona i Stinga,ten choc stary,ciagle jary.Moglby mi tak nucic ballady przed snem. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Kocham Johnny'ego Deppa 15.03.10, 22:12 nie jestem jego wielką fanką,ale ma zadatki na bycie aktorem przez wielkie A - ma talent, charyzmę,osobowość i jest baaardzo charakterystyczny(a dzisiaj to rzadkość). Odpowiedz Link Zgłoś