katherin14 20.03.10, 19:18 Wiem, że są większe problemy ale nie ukrywam, że zdołowałam sie tym. Zadzwonił ale nie złożył mi życzeń, poprostu zapomniał. Olać to a może przy najbliższej okazji zwrócić mu uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutka07 Re: zapomniał o urodzinach !!! 20.03.10, 19:34 Ja bym mu powiedziala, ze mialam urodziny. A tak na marginesie. Mezczyzna jak chce to pamieta. Jak mu zalezy to potrafi wiele zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
sandymann Re: zapomniał o urodzinach !!! 20.03.10, 19:37 Niedawno byl juz identyczny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: zapomniał o urodzinach !!! 20.03.10, 19:48 ja tam lubię prosto z mostu. Jeśli faktycznie zależałoby mi na tym tak jak Tobie powiedziałabym: "stary, liczyłam na to że będziesz pamiętał o moich urodzinach" Nie rozumiem, po co się dołować w samotności czy na forum, strzelania focha niewiele też da... Proste rozwiązania są najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
katherin14 Re: zapomniał o urodzinach !!! 20.03.10, 19:59 no tak, z facetami trzeba jasno i konkretnie, focha nie zrozumie dopóki nie wyjaśni się w czym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: zapomniał o urodzinach !!! 20.03.10, 20:03 No, nie tylko nie zrozumie focha, ale jeszcze dodatkowo pomysli, ze ci odbija bez powodu:) Zwyczajnie "czebalo" mu powiedziec, ze masz dzis urodzny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: zapomniał o urodzinach !!! 20.03.10, 20:21 Nie bylabym taka optymistka. Moze sie zdarzyc, ze mu to powiesz a on dalej nie bedzie widzial problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: zapomniał o urodzinach !!! 20.03.10, 20:02 sama często zapominam, nie ze złośliwości, ale tak po prostu. Generalnie ja w takiej sytuacji mówię zawsze: - no a teraz możesz złożyć mi życzenia, bo wiem że przecież dzwonisz w tej sprawie :D troszkę luzu Odpowiedz Link Zgłoś
taja11 Re: zapomniał o urodzinach !!! 20.03.10, 21:43 Jestem już sporo po ślubie a mąż do dzisiaj nie pamięta o moich urodzinach.A kiedy mu przypominam to twierdzi że nie chce mi sprawiać przykrości i wypominać mi wieku... Ale za chwilę biegnie do kwiaciarni po kwiaty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Kolejny problem z dupy... 20.03.10, 21:52 Co za bydlak!!! Dosyp mu do jedzenia jakaś trutkę by wyeliminować chwasta!! hahahahahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Kolejny problem z dupy... 20.03.10, 23:30 Urodziny juz od dawna obchodze z daleka, no bo i z czego tu sie cieszyc? Z tego, ze od urodzenia czlowiek sie starzeje? To bylo po pierwsze, a po drugie, to sama nie pamietam, maz tez nie pamieta wiec w zgodzie i swietym spokoju nie obchodzimy zadnych rocznic i urodzin, a swieto sobie robimy wtedy gdy mamy na to chec. Odpowiedz Link Zgłoś
jeden.0 geburstag? 20.03.10, 23:32 Urodziny obchodzisz? Z Górnego Śląska jesteś, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
coralina1982 Re: zapomniał o urodzinach !!! 21.03.10, 09:26 Może po prostu mu przypomnieć. I po problemie... Odpowiedz Link Zgłoś