stedo 24.03.10, 18:19 ..a jak wiele mówi o człowieku: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7697364,Bush_podal_reke_Haitianczykowi__Pozniej_wytarl_ja.html Ciekawe czy on ma taką fobię tylko przy dotknięciu z kolorowymi;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarpetka_szara Re: Mały gest... 24.03.10, 18:24 Ach, te wampiryczne media szukajace coraz to nowej sensacji... a ty jak malpka na to sie nabierasz... Sciskalas kiedys czlowieka brudna reke? albo spocona? albo usmarowana olejem albo czyms tam? Nie wytarlas reki po tym? Oczywiscie ani slowa o gescie takim ze znalazl czas aby pojechac, i charetatywnie zajac sie ta wyspa, zbiera kase na tych ludzi, oj, to to nic. Wazne aby sie dopieprzyc do tego ze wytarl reke - ach, jaki on zly. Ja niecierpie Busha calkowicie z innych powodow, ale nie moge byc cicho jak bezsensu sie kogos oskarza. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Mały gest... 24.03.10, 19:01 Przecież on tam nie pojechał z dobroci serca. To po prostu dobry PR, a jako były prezydent musi się pokazywać, bo inaczej byłoby o nim cicho. Sam gest chamski. Mógł chociaż nie robić tego tak ostentacyjnie i nie musiał wycierać ręki w koszulę Clintona. Jak tak dba o czystość dłoni, to mógł w ogóle jej nie podawać. Przecież tego nikt by chamsko chyba nie odbierał aż tak. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Mały gest... 24.03.10, 19:26 nie uwazam ze gest byl chamski. Chamska byla osoba ktora podala mu brudna/morka dlon na przywitanie sie. Ja osobiscie chetnie sie witam z ludzmi podajac reke, ale jezeli ktos mi poda jakas spocona reke, to mam ochote taka osobe palnac w leb! jezeli Haiti jest takim swietnym PR to czemu zaden Polski polityk tam sie nie zjawil? Poztaym jest tysiace innych haretatywnych celow ktore moglby wspierac. A Bush jest tak bogaty ze do konca zycia nie musialby palcem kiwnac. A jednak on, a juz napewno jego zona caly czas wspieraja przerozne organizacjie i wkladaja tam kupe kasy. Moze ty patrzysz na to jako "oh, zadna laska", ale jest duzo bogatych ludzi ktorzy tego nie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Mały gest... 24.03.10, 19:09 Brudna lape ktos mu podal to sie chlopina wytarla. Dobrze, ze w poblizu byl Clinton, a nie jakis czarny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: Mały gest... 24.03.10, 19:38 wycierać się o Billa Clintona to dopiero historia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Mały gest... 24.03.10, 19:45 a co to ma do życia w Polsce Tu i teraz? Postklimakteryjne odruchy. Odpowiedz Link Zgłoś