Dodaj do ulubionych

Buzek Modelka

22.02.04, 12:02
Naprawde, to jakis koszmar.
Agata Buzek jest odrazajaca, zwlaszcza na tych zdjeciach, bo widzialam juz
wczesniej jakies bardziej udane, moze mniej udziwnione.
Po prostu "wymoczek"!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: Buzek Modelka IP: *.wmid.amu.edu.pl 22.02.04, 12:18
      To prawda, ona jest wyjątkowo brzydką kobietą, może to właśnie jest jej atut??
      • Gość: renia Re: Buzek Modelka IP: *.ath.spark.net.gr 22.02.04, 12:34
        A jakis link moze?
        • Gość: mamosz Re: Buzek Modelka IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.02.04, 12:36
          To w ramach walki GW z plagą anoreksji wśród mlodych dziewczyn.Sorry Agatko.to
          nie Twoja wina tylko fotografa
          • Gość: kkk_m Re: Buzek Modelka IP: 195.85.249.* 22.02.04, 19:25
            to nie wina fotografa, raczej jego zasługa...
            przeciez fotki robił jej obecny facet - ów tajemniczy fotograf z Francji
            więc to, co możemy zobaczyć na zdjęciach, to po prostu wizja zakochanego w
            swojej kobiecie mężczyznay...
            ja za taką wizję dziękuję!
        • Gość: Klara Link. IP: *.pl 22.02.04, 12:52
          www2.gazeta.pl/obcasy/5,25364,1921612.html
          • Gość: :) Re: Link. IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.04, 15:10
            ale koszmar....

nawet brzydota moze byc interesujaca, ale w tym przypadku...to ta brzydota jest
            brzydka...
    • 18lipiec Re: Buzek Modelka 22.02.04, 12:35
      ja tak samo myślę , totalna porażka...
      • ha-jo Re: Buzek Modelka 22.02.04, 14:15

moglaby byc na jedna noc...fakt, z twarzy to ona nie jest piekna, ale reszta
        calkiem calkiem...cos jak steczkowska.
        • Gość: Kropisia Re: Buzek Modelka IP: *.proxy.aol.com 22.02.04, 15:15
          Nie bede wypowidala sie na temat urody p. Buzek. Powiem tylko, ze pomysl sesji
          bardzo mi sie nie podoba. Chyba fotorraf mial na mysli slaniajaca sie z
          wyczerpania anorektczke, albo w ogole tytul powinien byc "Ostatnie tchnienie".
          • Gość: Dag Re: Buzek Modelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 15:59
            Kurcze, nie rozumiem dlaczego anorektyczkę??? Agata Buzek ma bardzo szczupłą
            twarz i wystające kości policzkowe, ale na to akurat nie ma się żadnego wpływu.
            Figurę ma w normie, nie jest wychudzona, nogi świetne. Co za terror- jak ktoś
            nie waży co najmniej 70 kilogramów to od razu anoreksja. Wiem, że trudno to
            zrozumieć, ale niektórzy są szczupli z natury, niezależnie od ilości
            pochłanianych kalorii.
    • Gość: bo Re: Buzek Modelka IP: *.dialup.nuria.telefonica-data.net 22.02.04, 16:43
      O Jezu!
      Faktycznie wyglada przerazajaco!Najlepsze jest zdjecie z numerem 7,powinno
      nosic tytul "czy ktos moze pomoc w ustaleniu tozsamosci..."
      Wybacz Agato,ale cos nie do twarzy ci w tej twarzy.
      Choc jako aktorka jest niezla wg mnie.
      • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Najazd wścirekłych pasztetów na ładną laskę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 17:11
        Tylko dlatego,że jest ładna i znana i sukces osiągnęła.Polaczkowate
        piekiełko.Życzyłbym panią,żeby choć w jednej trzeciej tak dobrze się
        prezentowały.Baby jesteście paskudne w tym najeżdżaniu na inne.
        • Gość: Szarak1 Re: Najazd wścirekłych pasztetów na ładną laskę. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.04, 17:41
          Agata pięknością nie jest ,ale moze ma wielkie serce?Na pewno jest bardzo
          zgrabna ,a to atut u modelki.
        • Gość: , Re: Najazd wścirekłych pasztetów na ładną laskę. IP: *.4web.pl 22.02.04, 18:53
          paniom jeśli już
      • Gość: toto Re: Buzek Modelka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.04, 21:24
        chuda jest (bo nie szczupla) ale czy nie mamy ladniejszych dziewczyn do
        pokazywania mody??? jej twarz jest odstraszajaca i sadze ze gdyby nie nazwisko
        nigdy nie pojawilaby sie na lamach jakiejkolwiej gazety
        • zdzichu-nr1 Re: Buzek Modelka 22.02.04, 21:31
          Marna, a to ostatnie zdjęcie faktycznie odstrasza na potęgę.

Są jednak styliści, co się podobnym typem wyglądu (jednak nie napiszę "urody")
          ekscytują... wiele obiektywnie brzydkich dziewczyn robi karierę np. Karolina
          Malinowska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka