maitresse.d.un.francais Re: Majtek bez kobiety 27.03.10, 00:18 ursyda napisała: > wolę majtka bez majtek To se znajdź! Ile się tego naszukałam po necie! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda to se znalazłam 27.03.10, 00:29 patriotycznie- Polaka se znalazłam:P www.pitbul.pl/i/article/1339/main.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: to se znalazłam 27.03.10, 00:41 ursyda napisała: > patriotycznie- Polaka se znalazłam:P a narodowość i to, że majtek, to po dupie czy po pacyfce widać? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Majtek bez kobiety 27.03.10, 00:21 Straszne. Musi okropnie cierpieć! ;D:D:D:D:DD: Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais a myślisz że kogo on tak rozpaczliwie wypatruje? 27.03.10, 00:27 Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: a myślisz że kogo on tak rozpaczliwie wypatr 27.03.10, 00:32 No baby, baby, jak to majtek. Oby do portu wytrzymać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais ten post można czytać na dwa sposoby: 27.03.10, 00:44 rzeka.chaosu napisała: >1. No baby, baby, jak to majtek. {Wypatruje baby-kobiety, zwyczajem majtków] 2. Zakładamy, że rzeka zapomniała o myślniku i uzyskujemy: No bejbi, bejbi, jak to - majtek. [No bejbi, bejbi, jak to czego wypatruje? Pary majtek!] Bo przez ursydę mi się pokręciło, bez czego ten majtek ma być... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: ten post można czytać na dwa sposoby: 27.03.10, 00:54 Majtek wypatruje na babie! :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ten post można czytać na dwa sposoby: 27.03.10, 00:59 rzeka.chaosu napisała: > Majtek wypatruje na babie! :D:D:D:D Nieee, męskich, bo mu w zad wieje na rei. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: a myślisz że kogo on tak rozpaczliwie wypatr 27.03.10, 00:33 Z pewnością kobiety bez majtek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Majtek bez kobiety 27.03.10, 00:47 majtek bez kobiety kobieta bez majtek majtek bez majtek Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Majtek bez kobiety 27.03.10, 00:50 mason_i_cyklista napisał: > majtek bez kobiety > kobieta bez majtek > majtek bez majtek mason, bo się zapętlisz...zamajtkisz... Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Majtek bez kobiety 27.03.10, 00:55 Mam prawie konstytucyjne prawo do pętlenia się w czyich majtkach chce! Odpowiedz Link Zgłoś