Dodaj do ulubionych

Do panów - skóra, latex itp.

IP: 212.75.99.* 26.07.01, 11:46
Mój mąż twierdzi, że 90% (wg niego przynajmniej tyle!!!) mężczyzn marzy o tym,
żeby kochać się z kobietą ubraną (najlepiej od stóp do głów) w obcisłe ubranko
z wyżej wymienionych materiałów.

No i jak panowie, prawda to, czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: momog Re: Do panów - skóra, latex itp. IP: *.cezex.pl 26.07.01, 14:31
      Gość portalu: Józia napisał(a):

> Mój mąż twierdzi, że 90% (wg niego przynajmniej tyle!!!) mężczyzn marzy o tym,
      > żeby kochać się z kobietą ubraną (najlepiej od stóp do głów) w obcisłe ubranko
      > z wyżej wymienionych materiałów.
      >
      > No i jak panowie, prawda to, czy nie?

widocznie mój mąż należy do tych pozostałych 10%. No chyba żebym to była ja -
      wtedy jest mu wszystko jedno, ale najlepiej jak jestem już bez ubrania, czyli
      wychodzi,ze skóra górą:))))))))
      pozdrawiam, momo

• Gość: Józia Re: Do panów - skóra, latex itp. IP: 212.75.99.* 26.07.01, 15:00
        Gość portalu: momog napisał(a):

> widocznie mój mąż należy do tych pozostałych 10%. No chyba żebym to była ja -
        > wtedy jest mu wszystko jedno, ale najlepiej jak jestem już bez ubrania, czyli
        > wychodzi,ze skóra górą:))))))))
        > pozdrawiam, momo
        >
        Ech momo, zazdroszczę Ci....

A co z Wami, panowie? Nikt nie zaspokoi mojej żądzy wiedzy?
      • Gość: Józia Re: Do panów - skóra, latex itp. IP: 212.75.99.* 26.07.01, 15:01
        Gość portalu: momog napisał(a):

> widocznie mój mąż należy do tych pozostałych 10%. No chyba żebym to była ja -
        > wtedy jest mu wszystko jedno, ale najlepiej jak jestem już bez ubrania, czyli
        > wychodzi,ze skóra górą:))))))))
        > pozdrawiam, momo
        >
        Ech momo, zazdroszczę Ci....

A co z Wami, panowie? Nikt nie zaspokoi mojej żądzy wiedzy?
    • Gość: Michael Re: Do panów - skóra, latex itp. IP: 157.25.121.* 26.07.01, 14:46

> Mój mąż twierdzi, że 90% (wg niego przynajmniej tyle!!!) mężczyzn marzy o tym,
      > żeby kochać się z kobietą ubraną (najlepiej od stóp do głów) w obcisłe ubranko
      >

Dlaczego od razu od stóp do głów.
      pozdrawiam

• Gość: oszczep Re: Do panów - skóra, latex itp. IP: 157.25.86.* 26.07.01, 18:31
      czasem dla urozmaicenia fajnie jak jest ubrana ale odrazu lateksy itp.. ee tam
    • Gość: borys Re: Do panów - skóra, latex itp. IP: *.tera.com.pl 26.07.01, 23:17
      Najlepiej w strój płetwonurka. Z butlą.
      • Gość: Lucy Re: Do panów - skóra, latex itp. IP: 195.94.198.* 27.07.01, 13:11
        Gość portalu: borys napisał(a):

> Najlepiej w strój płetwonurka. Z butlą.

I z płetwami.
    • Gość: gostek Re: Do panów - skóra, latex itp. IP: *.wcomnet.com 27.07.01, 19:21

>

Cos w tym jest. Nie kazdy chce sie do tego przyznac...
    • Gość: Misia Re: Do panów - skóra, latex itp. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 20:54
      Cos w tym jest....... moj facet lubi skore, w szczegolnosci kozaki na
      szpilkach. Chce bym w nich chodzila do lozka.
      • Gość: Anna26 Misia i kozaki... IP: *.244.84.31.Dial1.Washington2.Level3.net 03.11.01, 01:39
        No to chyba nasi mezowie maja zes soba cos wspolnego.
        • Gość: Misia Re: Misia i kozaki... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 14:15
          Ich to bardzo pociaga..
          • mag_nolia Re: Misia i kozaki... 07.11.01, 14:20
            a może to ten sam facet-bigamista?!
            żartowałam
            Pozdrawiam!
            • Gość: Anna26/7 Re: Misia i kozaki... IP: *.loc.gov 07.11.01, 15:43
              Calkiem mozliwe, ze bigamista, bo wczoraj starsznie pozno wrocil z pracy. Podobno konczyl jakis raprt...
              • Gość: fanp Re: Misia i kozaki... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.11.01, 15:46
                Fajnie ma, dwie kobitki w kozaczkach po łóżku gania z zaganiaczem na
                wierzchu :O)

pozdr
                • Gość: Anna26/7 Re: Misia i kozaki... IP: *.157.58.91.Dial1.Washington1.Level3.net 08.11.01, 01:41
                  Fanp, nic sie nie martw...dolacz do mnie, Misi i bigamistow i zrobimy se orgie.
                  W kozakach i na skorze z lwa....
                  • Gość: fanp Re: Misia i kozaki... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 08.11.01, 10:36
                    Gość portalu: Anna26/7 napisał(a):

> Fanp, nic sie nie martw...dolacz do mnie, Misi i bigamistow i zrobimy se orgie.
                    > W kozakach i na skorze z lwa....

No wiesz....środek nocy, a Ty wciąż na necie siedziałaś... czyżby już było po?
                    :o)

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka