vandikia 12.04.10, 14:10 dla "odświeżenia" umysłu forum.gazeta.pl/forum/w,619,106960275,,Rozne_koncepcje_czyli_Zia86_wychodzi_za_maz_.html?v=2 mnie tam "scenka" opadła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annjen Re: wątek plotkarski 12.04.10, 14:22 bywałam na tym forum i faktycznie wątki tej autorki zawsze mnie szokowały... ostatnio napisałam jej parę przykrych słów, bo zdzierżyć nie mogłam, ale w sumie to nie wiem po co:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wątek plotkarski 12.04.10, 14:36 a ja sobie czytam, narazie jestem na jakimś 3setnym wpisie :) generalnie w tym wątku podoba mi się wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wątek plotkarski 12.04.10, 14:37 wszystko w sensie i wpisy autorki (przypomina mi jedną forumowiczkę) i większość komentarzy praca socjologiczna mogłaby spokojnie z tego wątku powstać Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: wątek plotkarski 12.04.10, 14:36 A kto to jest? Jakaś trendsetterka promująca akcesoria ślubne? Czy jakaś businesswoman, której blog jest rodzajem reklamy bo gdzieś drobnym drukiem jest odnośnik do firmy organizującej ślubne imprezy, salonu sukien itp? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wątek plotkarski 12.04.10, 14:39 chyba jednak forumowiczka, bo różne marki i nazwiska różnych osób padają w tym wątku trendsetterka chyba nie :) raczej kumulacja wszystkich zawścieczonych przyszłych panien młodych :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: wątek plotkarski 12.04.10, 15:36 Ale komu by się chciało włożyć w to tyle czasu i pracy, nie zarabiając przy tym ani grosza? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: wątek plotkarski 12.04.10, 14:55 zazdrościsz, bo nie masz życia w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: wątek plotkarski 12.04.10, 15:06 dżołk taki, kamon, nie pamiętacie już tego? Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: wątek plotkarski 12.04.10, 15:12 no i wyszło, jak mało dżołkowa się stałam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wątek plotkarski 12.04.10, 15:01 ? znowu nadinterpretacja czy pomyliłaś wątki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: wątek plotkarski 12.04.10, 15:05 nie pamiętasz, że kiedyś to był centralny zarzut na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wątek plotkarski 12.04.10, 15:11 pamiętam, tyle że nie określiłam czy mi się to podoba czy nie, ta cała zia :) poza tym alpepe Ty czasem tak piszesz, że cięzko się połapać czy zamierzasz dowalić, czy żartujesz, czy może lekko się wyzłośliwiasz :) ja tam wolę wiedzieć odrazu Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: wątek plotkarski 13.04.10, 10:55 no fakt, zwykle mam gorzkie poczucie humoru, takie chłe, chłe właśnie i faktycznie niektórym ciężko się połapać. Ja nie wiem, jak ja mogłam mieć skromny ślub w pożyczonej sukni i ze standardową dekoracją?! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wątek plotkarski 13.04.10, 11:11 ja też nie wiem jak mogłaś :) od wczoraj zmieniłam zdanie, przeczytałam 500 wpisów i najlepsze jest to, że zia jest niewierząca, a taką oprawę ślubu strzela zresztą wiem chyba czemu to robi ale nie będę się już wyzłośliwiać Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: wątek plotkarski 13.04.10, 11:17 no teraz to mi szczęka opadła, ale w sumie to, że ona jest niewierząca nawet bardzo pasuje. Która dziewczynka nie marzy o byciu piękną księżniczką i cudownym weselu? Ja w sumie żałuję nieco, że miałam skromny ślub, bo to był szybki ślub i ja nie miałam kasy na wesele, a od rodziców ciągnąć nie chciałam, a po 6 latach się dowiedziałam od mamy, że obraziłam całą rodzinę, bo ich nie zaprosiłam na wesele i że iście królewskie wesele brata to takie zadośćuczynienie. Cycki mi opadły. Cóż, brat się wżenił w elyty i dla elyt to było oczywiste, a moi rodzice nadal chyba nie wyszli z dołka po kredycie na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: wątek plotkarski 12.04.10, 16:18 chrystusie panie, czegos glupszego w zyciu nie czytalam. dalam rade 1 setce. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: wątek plotkarski 12.04.10, 17:24 ubawilam sie niezle, ale gratuluje ze dotrwalas do trzeciej setki...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian boszzz 12.04.10, 17:37 i niech mi ktoś powie, że kobiety są normalne forum.gazeta.pl/forum/w,619,109949329,,Druhna_party_relacja.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: boszzz 12.04.10, 19:53 tak, zia będzie chyba jednak jedną z moich ulubionych forumowiczek :) osobiście zwariowałabym chyba jakbym miała patrzeć czy kolor serwetki zgrywa się z kolorem koperty na spotkaniu druhen organizowanym chyba pół roku? przed ślubem Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: boszzz 12.04.10, 23:13 sor. 1.5 roku przed ślubem już są imprezy przedślubne w sumie można i 10 lat zapełnić przygotowaniami przed, w trakcie i po. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: wątek plotkarski 12.04.10, 17:56 jedno rzucilo mi sie w oczy, jej watki ciesza sie ogromna popularnoscia, te zdjecia kosciola, kul i barmanow widzialam juz chyba przed rokiem. a ona musi ciagle nowe otwierac, bo te poprzednie sa tak oblegane, ze nie mozna juz w nich pisac. i znowu wkleja te zdjecia, albo pytania w stylu: lizaki czy cukierki? morski blekit czy jasny blekit? i znowu tysiace wpisow! jakby nie bylo, stala sie popularna, pochwalila sie nawet, ze ma juz zlecenia na organizowanie slubow w najblizszym czasie. pewnie za 10 lat bedzie plywac w kasie (wlasnorecznie zarobionej) i smiac sie z tych, ktorzy ja na forum wysmiewali. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: wątek plotkarski 12.04.10, 18:00 Zważywszy,że chce zostać notariuszem;) Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: wątek plotkarski 12.04.10, 18:04 ee tam, ja ci mowie, bedzie organizowac wesela :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: wątek plotkarski 12.04.10, 18:06 Sama traktuje pracę konsultantki tylko jako czasową,ale kto wie;) Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: wątek plotkarski 12.04.10, 18:12 szacuje, ze ma juz okolo 500 fanek, ktore bez wahania oddalyby jej organizacje wlasnego slubu, wiec... kto wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: wątek plotkarski 12.04.10, 18:15 Dziewczyny z forum właśnie raczej by jej nie zaufały w kwestii własnego ślubu, twierdząc że jest zbytnio oderwana od rzeczywistości.Nawet z tego powodu były głosy krytyki cd. jej pracy jako konsultantki. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: wątek plotkarski 12.04.10, 18:36 ta krytyke tez widzialam, ale widzialam tez cos w stylu: i ciesze sie bardzo, ze zdecydowalas sie na moj pomysl z pierniczkami. wariatkowo. nie analizowalam tego tak dokladnie, wiec nie wiem, ile zwolenniczek, a ile przeciwniczek, ale nie zapominajmy o tych wszystkich czytajacych, a nie piszacych. Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: wątek plotkarski 13.04.10, 10:46 No ja mam wątpliwości. Po tym śmiesznym spotkaniu z "druhnami" przekonałam się na 100%, że miałam rację co do jej gustu i wyczucia stylu - a raczej ich braku. Ona nie ma żadnego swojego pomysłu, wszystko ściąga z amerykańskich portali, na dodatek miesza różne koncepcje w taki sposób, że wychodzą z tego rzy...iny kota;) Gdybym oddała swój ślub w jej ręce i zobaczyła takie "pikne" dekoracje to chyba bym zawału serca dostała. Zia nie zna znaczenia słów - umiar, prostota, elegancja. Niestety nie spodziewam się już niczego wspaniałego po tym spektaklu zwanym jej ślubem/weselem. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: wątek plotkarski 15.04.10, 10:16 lili-2008 napisała: > Ona nie ma żadnego swojego pomysłu, wszystko ściąga z amerykańskich portali, na > dodatek miesza różne koncepcje w taki sposób, że wychodzą z tego rzy...iny kota > ;) > zwanym jej ślubem/weselem. > no chyba byś zwiała jakbyś zobaczyła efekty swojego ślubu i wesela w taki sposób :-D. Właśnie to jest kompletnie bezosobowa dziewczyna. Bez swojego JA. Chwyta i łyka jak bocian żabę, wszystko co modne i najdroższe zżynane z Hameryki przede wszystkim. Taka zagubiona owieczka która szuka czym by jeszcze zszokować. Odpowiedz Link Zgłoś
disa to jest chyba zart jakiś 12.04.10, 18:05 ... ja już to kiedyś widziałam nafaszerowane reklamami Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: to jest chyba zart jakiś 12.04.10, 19:55 myślisz, że reklamowałaby tak wszystko jak leci? dziewczyny piszą o jakiś spotkaniach forumowiczek, no nie znam tamtego forum ale cały czas wydaje mi się, że to jednak forumowiczka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: to jest chyba zart jakiś 12.04.10, 20:07 a mnie się to nawet podoba! dobrze że w młodości nie wyszłam za mąż bo jechałabym do ślubu starym polonezem z bukietem frezji na masce jak moje koleżanki (koniec lat 80) a teraz proszę ! jeszcze będzie przepięknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: to jest chyba zart jakiś 12.04.10, 21:14 tylko czy to jest ważne? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa lepszy polonez i frezje ;] 12.04.10, 21:19 niż atak "wścieku dupy weselnej" - tak nazywam przesadne ślubne przygotowania ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: wątek plotkarski 13.04.10, 09:36 Strach pomyśleć,że mogę znać tą pannę:) Miejsca mi znane aż za dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: wątek plotkarski 13.04.10, 13:55 To "druhna party" to chyba jest jakis tragiczny zart. Tyle przygotowan, florystki, stylistki, duperele - a efekt jak nasiadowka w szkolnej swietlicy. I ladniejszy bukiet na stol zrobilaby pierwsza lepsza babcia ze straganu z kwiatami. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: wątek plotkarski 15.04.10, 10:44 W wątku druhna party masz jej zdjęcia, więc albo przeżyjesz szok, albo odetchniesz z ulgą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liliana_17 Re: wątek plotkarski 13.04.10, 14:34 Odświeżyłam umysł pierwszą setką. 80 000zł z portfela rodziców na logo, sztaluga z napisem przed kościołem,druhny, muzyka na wejście druhen, muzyka na wejście z tatą (co to za zwyczaj?), kiecka u zienia lub baczyńskiej...kolory przewodnie, kiecki dla druhen..ślub za ponad rok. kurczę, a dopiero był tutaj wątek o dystansie do organizacji ślubu. I zdrowym rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: wątek plotkarski 15.04.10, 10:12 liliana_17 napisała: > Odświeżyłam umysł pierwszą setką. 80 000zł z portfela rodziców na logo, sztalug > kiecki dla druhen..ślub za ponad rok. kurczę, a dopiero był tutaj wątek o > dystansie do organizacji ślubu. I zdrowym rozsądku. i podobno to indywidualistka-tak piszą w jej postach.Mocno naciągnięte stwierdzenie,tak nie ma to jest sobie dodać indywidualizmu za cudzą kasę i co krok podkreślanie ile to się wydaje na to i na tamto.Klasy również zero.Tej dziołsze kompletnie brak zdrowego rozsądku, każdy z moich znajomych bliższych i dalszych jak trochę poczytał jej posty to wyśmiewa się z jej naiwności. O tego to powiedzieć nie mogę,że nie ma.Posiada chyba więcej naiwności niż 4-ro letnie dziecko, któremu rodzice tłumaczą już pewne zasady nieufności wobec obcych. Ale to można pisać jak groch o ścianę,a mało rozważny osobnik dalej będzie brnąć w swoje przekonania i ćwierkania o rzekomo cudnym ślubie. trochę też wina piszących w jej wątkach,gdyby przestały się odzywać i olewać jej posty to znikały by posty jak śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś