maitresse.d.un.francais 14.05.10, 22:56 ... niemanie ;-) faceta lepsze jest od mania ;-) faceta. Jeden wymieniła forumka w wątku obok - chłop budzi ją o piątej w celach seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijatyka Re: Powody, dla których... 14.05.10, 22:58 deska w klozecie ! no to przecież podstawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Powody, dla których... 14.05.10, 22:59 bijatyka napisała: > deska w klozecie ! no to przecież podstawa ! jak mogłam zapomnieć! pilot od telewizora! Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Powody, dla których... 14.05.10, 23:14 No i najwazniejsze wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Powody, dla których... 14.05.10, 23:16 To zależy od konkretnego faceta. Ja tam jestem zadowolona z mania. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Powody, dla których... 14.05.10, 23:27 Nie trzeba dopłacać za canal+ sport ! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Powody, dla których... 14.05.10, 23:37 Hahaha! I słuchać jęków rozrywanych potworów z konsoli. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.mirabelka Re: brak:) 14.05.10, 23:44 Ogólnie chłop to fajny wynalazek ułatwiający i uprzyjemniający życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dona_lukrecja Re: brak:) 15.05.10, 16:01 Można cały dzień łazić po domu w rozciągniętym dresie, z tłustymi włosami i żreć czosnek z cebulą! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Powody, dla których... 15.05.10, 16:07 wiesz co wcześniej sądziłam,że posiadanie chłopa przeszkadza we wszystkim ;) teraz wiem,że są wolne związki (nie mylić z wolnością seksualną) i można bez problemu połączyć przyjemne z pożytecznym :P Jeśli mój związek będzie wyglądał tak jak teraz całe życie (w sensie mieszkamy osobno,nie planujemy wspólnej przyszłości i nie mówimy o sferze uczuciowej i w każdej chwili możemy to skończyć),to mogę go do kontynuować nawet do 90-tki,w końcu trafiłam na to o czym zawsze marzyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Powody, dla których... 15.05.10, 16:43 Mi chłop porwała lapka na weekend, w związku z czym muszę się męczyć na starym złomie z jakąś dziewną klawiaturą, na którym nawet hiroski nie pójdą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Powody, dla których... 15.05.10, 17:10 Nie trzeba iść na kompromisy w życiu prywatnym, można chodzić na randki bez wyrzutów sumienia, można wszystkie decyzje podejmować samodzielnie, na wakacje jedzie się gdzie się chce i z kim się chce, można wydać 500 zł na buty i nie znosić głąbiastego spojrzenia + pytania "ileee?", ma się więcej czasu dla siebie, nie wkurza się na wady i nielubiane zachowania faceta, nie trzeba lubić minusów (ok, jest świetny, więc pal licho te 12 cm, nikt nie jest doskonały;P), nie trzeba się tłumaczyć dlaczego poszło się na piwo z Ł. sam na sam i dlaczego się powiedziało, że T. to ciacho, nie stwierdza się po 3 latach "co ja w nim widziałam", itd. itp... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Powody, dla których... 15.05.10, 17:16 hehe,ja tak,mimo,że spotykam się z moim facetem od ponad roku :P Odpowiedz Link Zgłoś