nothing.at.all 01.06.10, 09:16 Szukam pomysłu na długi weekend, który mam za kilkasiedziąt godzin:). Wy też macie? No i jakie plany? Może jakieś pomysły mi podsuniecie:). Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekna.i.wyrafinowana Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 09:22 ja juz dzis po pracy pakuje się i wypieprzam bo mam dosyc tej Warszawy, moj M juz na mnie czeka:), a jedziemy na działkę nad jeziorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
malwan Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 11:02 may, wypoczynek nad Biebrzą w pięknym dworku Odpowiedz Link Zgłoś
malwan Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 11:02 mamy miało być Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 11:09 chcę pojechać do Żelazowej Woli do odrestaurowanego parku przejeżdżam często tamtędy ale w samym parku byłam ostatnio w podstawówce jak już się wybiorę, to stamtąd pojadę do babci i przenocuję nie wiem jeszcze, który to będzie dzień, wszystko zależy od pogody poza tym mąż zabiera mnie na ryby któregoś dnia :) i mamy 5 rocznicę ślubu, więc może coś się wymyśli niestandardowego Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 12:28 A coś w tym parku w Żelazowej Woli jest ciekawego, oprócz parku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 12:31 Fortepian Szopena :) i podniosła atmosfera jest też nowa restauracja Gesslerowej z bardziej przyziemnych rzeczy i mają być sale multimedialne ale nie wiem czy już działają, bo otwarcie wyremontowanego parku było 7 maja i chyba jeszcze nie wszystko jest zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 12:32 Duch wielkiego artysty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 22:50 zawsze jak jade przez Żelazową Wolę to sobie wyobrażam natchnionego Szopena w długim czarnym płaszczu chodzącego między wierzbami i czerpiącego wenę z krajobrazu wiem, że nierealne raczej, bo by się biedak od pyłków zadusił, pewnie chorowitka wcale na podmokłe łąki nie puszczali ale tak pięknie to wygląda w mojej wyobraźni.. ten duch jest prawie namacalny za każdym razem :) i jesli ktoś nie widział na żywo Japończyka - turysty, to tam spotka :D Odpowiedz Link Zgłoś
disa :/ 01.06.10, 12:35 ja żyje w innym świecie i myślałam, że długi weekend jest za tydzień 10-13 :D i zaplanowałam wypad w góry HAHAHAHA ;] no i oczywiście jadę ;] A co zrobię w prawdziwy długi weekend? nic ;] NIC NIC NIC kompletnie NIC ;] no.. planuje się upić i zrobić grilla ;] Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: :/ 01.06.10, 21:43 mi sie pomyliło o dzień, a to jutro jeszcze do pracy... :( zła jestem ale w sumie lepiej o dzień niz tydzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: :/ 02.06.10, 11:20 no ja mam chyba lepiej bo mam 2 długie weekendy HAHAHAHA ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Tak 01.06.10, 12:47 Zakuwanie do sesji. Ale w lipcu może wyjadę :D:D::D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Tak 01.06.10, 21:44 przyjedź do mnie (nie chodzi mi o Wawę), ładne okolice na lubelszczyźnie, nieopodal Parku Krajobrazowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Tak 02.06.10, 12:07 Lubię lubelszczyznę - Roztocze, okolice Zamościa, Zwierzyńca są mi dobrze znane:). Odpowiedz Link Zgłoś
ha_nuta Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 13:08 Po pierwsze, mam zamiar porządnie się wyspać. W zależności od pogody, coś się wymyśli. Konkretnych planów brak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 13:14 Jeżeli będzie pogoda wybieramy się w 3, 4 motory na wyprawę... Już się nie mogę doczekać :D Odpowiedz Link Zgłoś
mimiko Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 13:28 Jak ktoś już wcześniej napisał, także mam dość naszej wspaniałej stolicy... Planowaliśmy nasze wspaniałe Tatry, uwielbiamy Zakopane:) Ale niestety, chyba nic nie wyjdzie, bo pogoda podła... Jak ma lać, to ja dziękuję:/ Może ew. Kraków na jeden dzień i słodkie lenistwo w tamtejszym Parku Wodnym.. polecam, rewelacja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 14:52 pisze prace mgr:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 14:58 U mego chłopa w robocie akurat dużo zleceń i nie mógł wyrwać sobie dwóch dni pracujących (piątku i soboty) :/ U mnie za to piątek dali wolny odgórnie (za jakiś tam inny dzień świąteczny co w weekend wypadł). Siedzimy więc w mieście (bleee), chyba że się wyrwę z rodzicami na działkę (ale mi się samej nie chce). Kumple albo wyjeżdżają, albo zakuwają do egzaminów to się nawet z kim spotkać nie ma. Pewnie będę ciupać w WoWa lub czytać książki w parku (jak znam swoją leniwa dupę to raczej to pierwsze), no może w czwartek wyciągne chłopa na spacer lub rolki. Na pocieszenie mam to, że ustaliłam z szefem urlop i mogę sobie go planować (tylko 5 dni z ponad 2 tygodni z chłopem...buuu...). Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 02.06.10, 12:12 Sweet-pink, mówiłam już że cię lubię? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 02.06.10, 15:55 Chyba tak, ale nie pamiętam za co ;) A w temacie weekendu to do mnie się przeziębienie dodatkowo przyplątało i nawet na działkę się nie nadaję..buu... No nic będę siedzieć w domu i coś knuć. Odpowiedz Link Zgłoś
outthereltd Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 15:47 mam nadzieję, że będę gościć gościa ;)ugotuję więc mnóstwo pyszności, żeby za dużo czasu poza łóżkiem nie spędzać ;)no ewentualnie, jak będzie grzeczny zabiorę go na piwo do miasta, niech ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 20:58 Może nad morze. A jak nie, to na ognisko. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 21:39 ja się chcę wyżyć rowerowo. a potem spałaszować coś z grilla. mało fantazyjnie, ale jak się spędza 15 godzin przed kompem dziennie, to są to wyjątkowe i pożądane rozrywki :) a, do tego bardzo lubię czytać siedząc na tarasie w domu mojego chłopaka, więc zamierzam się również temu oddać :) (czytaniu, nie chłopakowi... chłopakowi później :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 23:11 czwartek-bialowieża piątek-picie gdzieś sobota- grill niedziela- poprawiny po weselu na ktorym nie będę w sobotę:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 23:15 poniedziałek - dlaczego nie umarłam w sobotę :P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 01.06.10, 23:49 Jogurt naturalny, zero procent,sokolski właśnie mi poszedł nosem przez Ciebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 02.06.10, 11:53 ursyda napisała: > Jogurt naturalny, zero procent,sokolski właśnie mi poszedł nosem Jak zero procent, to tylko na zdrowie Ci wyjdzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
murzyn.bambo Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 02.06.10, 03:09 Ruchanko, ruchanko i jeszcze raz ruchanko! Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 02.06.10, 12:11 Ja nie mam jakiś konkretnych, ale moi rodzice jadą na daczę, więc ja jadę do nich popilnować kotów. Tyż fajnie, bo oni mieszkają na wsi, odpocznę sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Macie długi weekend czerwcowy? Jakie plany? 02.06.10, 15:57 Oczywiście, że mam. W piątek druga zmiana. W sobotę od otwarcia do zamknięcia. W niedzielę od otwarcia do zamknięcia. W poniedziałek pierwsza zmiana. Ale się dałam wyru... :( Odpowiedz Link Zgłoś