twojabogini 04.06.10, 15:34 Panie Janie - rano wstań :) Prawą nogą najlepiej. Albo jakie zimne piwko strzel z kumplami z wieczorka. Paskudny humor Pan dzisiaj ma. Panu tez wykupili wymarzone pierogi sprzed nosa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-chmurka Re: Panie Janie, 04.06.10, 15:47 a ja to znam tak: panie janie panie janie komu predzej stanie tobie po mleku czy mnie posmietanie. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Panie Janie, 04.06.10, 15:53 Tak mi się skojarzyło - a to tak go napełniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Panie Janie, 04.06.10, 15:49 > Paskudny humor Pan dzisiaj ma. Znowu? :D To ja lepiej nie zaglądam do wątków wszelakich. :P Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Panie Janie, 04.06.10, 16:11 No właśnie z fabryki pojadę do ogródka ! Do tej pięknej pogody ! Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Panie Janie, 04.06.10, 16:04 wstalem, nie lewa nie prawa a na czworaka, piwo, ktore mialem wypic wieczorem, wypilem rano a pierogi zwrocilem co poprawilo mi humor zwlaszcza, ze udalo mi sie przeczyscic nos przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Panie Janie, 04.06.10, 16:33 Permanentne niedobzykanie ma swoje skutki. Odpowiedz Link Zgłoś