blue_oczko_1 24.08.10, 21:48 On wspomina swoje czasy z ex... chyba cały czas analizuje co zrobił źle... dlaczego im się nie udało... .Bo gdyby nie tamto to miałby już ułożone życie z kobietą i może rodzine... nie wiem co o tym myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 21:51 > nie wiem co o tym myśleć... pomysl sobie dziecko "JAPIRDOLE" Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 21:54 a ty jestes glupia czy tylko glupia udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
happy_end Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 21:53 soulshunter napisał: > > nie wiem co o tym myśleć... > > pomysl sobie dziecko "JAPIRDOLE" I w nogi...! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 21:54 bożżż,ja mam teraz prośbę telepatyczną do Twoich rodziców....żeby Ci w końcu blokadę rodzicielską na kompa zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_oczko_1 Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 21:57 Wkurzacie mnie! jak nie macie ochoty odpowiadać na temat to sie nie odzywajcie... bo takie głupie posty od rzeczy i tematu powinny zostać usuwane... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 21:59 przeciez dostalas juz kilka odpowiedzi na temat. Taka niekumata jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 22:00 lubimy się pastwić nad głupkami, to superprześmiewcze forum. Poza tym radę już dostałaś: zakląć szpetnie i w nogi, bo koleś jest daremny. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: troll:) 24.08.10, 22:04 blue_oczko_1 napisała: > Wkurzacie mnie! jak nie macie ochoty odpowiadać na temat to sie nie > odzywajcie... bo takie głupie posty od rzeczy i tematu powinny zostać usuwane.. zacznij korzystac dzieciaku z reszty tych wakacji, wszak do szkoly niedlugo i skonczy sie przesiadywanie przy kompie i wyklepywanie glupotek na forum:D > . Odpowiedz Link Zgłoś
galasretka.pluskawkowa Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 22:01 Dlaczego takie proste rzeczy trzeba Ci tłumaczyć? Zapamiętaj sobie raz na zawsze: zasługujesz na faceta, który będzie chciał układać sobie życie z TOBĄ, a nie z ex. Jest takich troszke na tym świecie, więc weź się rozejrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 22:02 cos Ty, naprawde??? mowi o eks, ktorz go rzekomo zdradzila? przeciez pisalas, ze babki z ktorymi byl zwiazany przed Toba, zdradzaly go:D Odpowiedz Link Zgłoś
blue_oczko_1 Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 22:15 deodyma napisała: > cos Ty, naprawde??? > mowi o eks, ktorz go rzekomo zdradzila? > przeciez pisalas, ze babki z ktorymi byl zwiazany przed Toba, > zdradzaly go:D > No wreszcie ktoś kumaty. No widzisz... gdyby nie to (zdrada)... to teraz byłoby fajnie... słysze tez teksty w stylu że: to JA powinnam być WTEDY zamiast NIEJ... że dlaczego nie spotkał mnie wtedy kiedy miał większe możliwości... i mógłby mi wiecej zaoferować. Mnie to nastroju nie poprawia... jestem taka podejrzliwa... że przstaję wierzyć w jego intencje... W końcu miał z ta babą zaplanowany prawie ślub... w końcu to ona go zdradziła a nie on jej. Może jemu pasowała... Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 22:16 blue_oczko_1 napisała: > On wspomina swoje czasy z ex... chyba cały czas analizuje co zrobił źle... > dlaczego im się nie udało... .Bo gdyby nie tamto to miałby już ułożone życie z > kobietą i może rodzine... > nie wiem co o tym myśleć... to pomyśl jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 22:21 ja wiem, powiedzieć ci? blue_oczko_1 napisała: > On wspomina swoje czasy z ex... chyba cały czas analizuje co zrobił źle... > dlaczego im się nie udało... .Bo gdyby nie tamto to miałby już ułożone życie z > kobietą i może rodzine... > nie wiem co o tym myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_oczko_1 Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 22:25 ursyda napisała: > ja wiem, powiedzieć ci? > > blue_oczko_1 napisała: > > > On wspomina swoje czasy z ex... chyba cały czas analizuje co > zrobił źle... > > dlaczego im się nie udało... .Bo gdyby nie tamto to miałby już > ułożone życie z > > kobietą i może rodzine... > > nie wiem co o tym myśleć... Tylko... ale ja się zaangażowałam. To tez jest dla mnie którys partner i strasznie mi z nim było dobrze, bezpiecznie, ale teraz przez to paplanie... może to mu sie nasili... co kobieta moze zrobic w takiej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 22:33 zamknąć za sobą drzwi i nie żyć z cieniem na ścianie Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 22:50 Uważam, że każdy powinien dodawać rok urodzenia do swojego nicka? Obowiązkowo. Wtedy by było wiadomo, że z tymi 85+ nie gadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 22:53 oczko jest 1, to który rok to będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wciąż mówi o ex 24.08.10, 22:58 Jakie to zdolne dzieci nam sie rodzo, pani ! Odpowiedz Link Zgłoś
1.zwariowalam Re: wciąż mówi o ex 26.08.10, 08:54 Jeśli ten Twój chłoptaś ma na imię Tomek, to olej go ciepłym moczem :D Z resztą szkoda czasu na faceta, który nie może pogodzić się z rozstaniem ze swoją byłą, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś