shaken_not_stirred 11.06.10, 18:25 szukam stron, które z kobiety zrobią kogoś a nie coś, czyli ciekawe teksty do poczytania ... wszędzie tylko fatałaszki, sposób na cellulit czy inne pudle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: w sieci ... 11.06.10, 18:31 a jaka jest różnica między zrobieniem z mężczyzny kogoś a zrobieniem z kobiety kogoś? Co to za szowinizm? Wiedza nie ma płci. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: w sieci ... 11.06.10, 18:36 Alcia, nie o wiedze chodzi ale o to cus Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: w sieci ... 11.06.10, 18:40 alpepe napisała: > a jaka jest różnica między zrobieniem z mężczyzny kogoś a zrobieniem z kobiety > kogoś? > Co to za szowinizm? Wiedza nie ma płci. No a te wszystkie Noble (prawie wszystkie) to co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: w sieci ... 11.06.10, 18:52 Szczegolnie Noble dla cioty Milosza, grafomanki Sienkiewicz i jedynego faceta w tym gronie, ze wzgledu na posiadany was, - Walesy :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: w sieci ... 11.06.10, 18:57 A ja do Sienkiewicza mam sentyment do dziś.;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: w sieci ... 11.06.10, 19:01 Jako malolat tez m ialem, ale wierz mi moja kochana, to mija wraz z wiekiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: w sieci ... 11.06.10, 18:35 wejdz na strony dla feministek. Zrobia z ciebie potwora :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: w sieci ... 11.06.10, 18:35 o, jak nie jesteś kimś, to może trzeba do rodziców z reklamacją i o odszkodowanie jakieś? WTTG? BMN! [wam też tak gorąco? bo mnie nie!] Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: w sieci ... 11.06.10, 18:37 ewentualnie do proboszcza, bo to pewnie za sprawa polania lba woda w okresie niemowlectwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: w sieci ... 11.06.10, 18:53 mnie polali woda i 20 lat musialem walczyc by odczynili te swoje czary-mary :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: w sieci ... 12.06.10, 00:34 shaken_not_stirred napisała: > szukam stron, które z kobiety zrobią kogoś a nie coś, czyli ciekawe teksty do > poczytania ... wszędzie tylko fatałaszki, sposób na cellulit czy inne pudle. Feminoteka. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: w sieci ... 12.06.10, 00:34 maitresse.d.un.francais napisała: > shaken_not_stirred napisała: > > > szukam stron, które z kobiety zrobią kogoś a nie coś, czyli ciekawe tekst > y do > > poczytania ... wszędzie tylko fatałaszki, sposób na cellulit czy inne pud > le. > > Feminoteka. a z gazet polecam "Zadrę", pojawi się w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: w sieci ... 12.06.10, 10:51 shaken, poszukaj strony z literatura klasyczna polska czy zagraniczna i juz zacznie byc ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś