swin 07.12.01, 13:19 ;Gdy serce ukłuje przykrości igiełka I biedne się czuje, niczyje Ciepełka ździebełko Ździebełko ciepełka Wystarczy i wszystko przemija; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magnolia Re: -//-\\ zdziebełko/ IP: 195.205.73.* 07.12.01, 13:24 ...lecz słodycz...niech we wspomnieniach...powraca... pozdr... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
swin Re: -//-\\ zdziebełko/ 07.12.01, 14:09 ;Błogi spokój wyrówna mi tętno Gdy się życia nauczę na pamięć Wiosny czułej bolesne piękno Pożyczoną poezją zakłamię; ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: -//-\\ zdziebełko/ 07.12.01, 14:18 ...Swin..., bo całkiem smutno...nam sie zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
swin Re: -//-\\ zdziebełko/ 07.12.01, 14:27 ale to dlatego ... ze jest ... milo ...:) bardzo ... mi... wtedy budzi sie ... poezja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: -//-\\ zdziebełko/ IP: *.chello.pl 09.01.02, 16:31 Ździebełko ciepełka Diamencik ze szkiełka Czułości kropelka na listku Ciepełka ździebełko Tkliwości światełko W twych oczach wystarczy za wszystko (Jonasz Kofta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: -//-\\ zdziebełko/ IP: *.chello.pl 09.01.02, 16:50 ...... chciałbym opisać światło które we mnie się rodzi ale wiem że nie jest ono podobne do żadnej gwiazdy bo jest nie takie jasne nie tak czyste i niepewne ;) (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś