Dodaj do ulubionych

dobry biustonosz !!!!!!!!!!!!

IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.04, 11:32
Moje Drogie ! Zapewne przetestowałyście już dużo staników i natrafiłyście na
ten NAJ !Proszę podzielcie się swoimi odkryciami i doradzcie gdzie i jaki
szukać !
Obserwuj wątek
    • Gość: a_drop_of_sadness Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! IP: *.wlan.pl 10.03.04, 16:55
      amourette triumpha!!!!!!!!najlepsze staniki pod sloncem, sliczne, doskonale sie
      nosza, swietnie skrojone, pasuja nawet na "nietypowy" biust (wiecie, np. zbyt
      szeroko rozstawiony) - po prostu ideal.
      • midgeure Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! 10.03.04, 18:51
        a ile on kosztuje?
        • Gość: patelaineen Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 10.03.04, 20:45
          > a ile on kosztuje?

Po co ci biustonosz? Co bedziesz w nim nosic, hehehe? Te szeroko rozstawione
          pryszcze pod pachami mozesz sobie zalepic plastrem, albo tasma przezroczysta,
          bedzie bardziej sexy, hehehe
          • midgeure Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! 11.03.04, 12:14
            Lesbijka? Gej? Bo jak inaczej wyjaśnić twoje nastawienie do cycek i to w
            rozmiarze 75 B?
      • Gość: monika Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 10.03.04, 20:05
        no nie wiem , przymierzyłam i wogóle na mnie nie pasował- dodam ze mam mały
        biust a kttos fgo polecał- wiec postanowilam spróbowac- neisety nic anic nie
        pasował- kosztuje 79zł, za to taki inny zjakby z atłasu z "glutem" w srodku był
        swietny- ta sama cena i tez triumph
        • Gość: baba Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.03.04, 21:10

Jesli chodzi o duze cyganskie oczy i nosicielke lubiaca ruch (jogging,
          gimnastyka)- polecam Doreen Triumpha.
          Wiem, co mowie- jako mac karmiaca dumnie obnaszam D :-)
          • kuragan Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! 11.03.04, 12:21
            Kilka dni temu rozmawialam z kolezanka na ten temat. Ona jest z Lodzi, ale
            mowi, ze po staniki jezdzi specjalnie do Warszawy, do malego sklepu na ul.
            Grochowskiej. Zostala namowiona przez kolezanke i po pierwszej wizycie doznala
            olsnienia. Panie wlascicielki sklepu a zarazem ekspedientki po zlustrownaiu
            biustu klienki przynosza narecze stanikow (na ogol w rozmiarze innym niz
            klientka do tej pory nosila) i wszystkie pasuja jak ulal! Staniki sa tam od 60
            zlotych wzwyz.
            Nie wiem dokladnie gdzie ten sklep jest, ale gdy nastepny raz odwiedze moje
            miasto rodzinne, na pewno sie na zakupowy spacer na Grochowska wybiore.
    • Gość: beti Byłam ! Kupiłam ! Nosze ! IP: 195.116.161.* / 195.116.161.* 11.03.04, 15:12
      jw. nic dodać nic ująć z 85D "zrobiło" się 75G i jest super. Kupiłam Felinę za
      190 PLN, jeśli jest się posiadaczką taaaaaaaaaaakiego biustu to warto wydać te
      pieniądze.
    • Gość: beti Byłam ! Kupiłam ! Nosze ! IP: 195.116.161.* / 195.116.161.* 11.03.04, 15:15
      jw. nic dodać nic ująć z 85D "zrobiło" się 75G i jest super. Kupiłam Felinę za
      190 PLN, jeśli jest się posiadaczką taaaaaaaaaaakiego biustu to warto wydać te
      pieniądze.Wreszcie mam biust w odpowiednim miejscu ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka