Gość: gunia IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.04, 11:32 Moje Drogie ! Zapewne przetestowałyście już dużo staników i natrafiłyście na ten NAJ !Proszę podzielcie się swoimi odkryciami i doradzcie gdzie i jaki szukać ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a_drop_of_sadness Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! IP: *.wlan.pl 10.03.04, 16:55 amourette triumpha!!!!!!!!najlepsze staniki pod sloncem, sliczne, doskonale sie nosza, swietnie skrojone, pasuja nawet na "nietypowy" biust (wiecie, np. zbyt szeroko rozstawiony) - po prostu ideal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patelaineen Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 10.03.04, 20:45 > a ile on kosztuje? Po co ci biustonosz? Co bedziesz w nim nosic, hehehe? Te szeroko rozstawione pryszcze pod pachami mozesz sobie zalepic plastrem, albo tasma przezroczysta, bedzie bardziej sexy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
midgeure Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! 11.03.04, 12:14 Lesbijka? Gej? Bo jak inaczej wyjaśnić twoje nastawienie do cycek i to w rozmiarze 75 B? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 10.03.04, 20:05 no nie wiem , przymierzyłam i wogóle na mnie nie pasował- dodam ze mam mały biust a kttos fgo polecał- wiec postanowilam spróbowac- neisety nic anic nie pasował- kosztuje 79zł, za to taki inny zjakby z atłasu z "glutem" w srodku był swietny- ta sama cena i tez triumph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.03.04, 21:10 Jesli chodzi o duze cyganskie oczy i nosicielke lubiaca ruch (jogging, gimnastyka)- polecam Doreen Triumpha. Wiem, co mowie- jako mac karmiaca dumnie obnaszam D :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuragan Re: dobry biustonosz !!!!!!!!!!!! 11.03.04, 12:21 Kilka dni temu rozmawialam z kolezanka na ten temat. Ona jest z Lodzi, ale mowi, ze po staniki jezdzi specjalnie do Warszawy, do malego sklepu na ul. Grochowskiej. Zostala namowiona przez kolezanke i po pierwszej wizycie doznala olsnienia. Panie wlascicielki sklepu a zarazem ekspedientki po zlustrownaiu biustu klienki przynosza narecze stanikow (na ogol w rozmiarze innym niz klientka do tej pory nosila) i wszystkie pasuja jak ulal! Staniki sa tam od 60 zlotych wzwyz. Nie wiem dokladnie gdzie ten sklep jest, ale gdy nastepny raz odwiedze moje miasto rodzinne, na pewno sie na zakupowy spacer na Grochowska wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Byłam ! Kupiłam ! Nosze ! IP: 195.116.161.* / 195.116.161.* 11.03.04, 15:12 jw. nic dodać nic ująć z 85D "zrobiło" się 75G i jest super. Kupiłam Felinę za 190 PLN, jeśli jest się posiadaczką taaaaaaaaaaakiego biustu to warto wydać te pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Byłam ! Kupiłam ! Nosze ! IP: 195.116.161.* / 195.116.161.* 11.03.04, 15:15 jw. nic dodać nic ująć z 85D "zrobiło" się 75G i jest super. Kupiłam Felinę za 190 PLN, jeśli jest się posiadaczką taaaaaaaaaaakiego biustu to warto wydać te pieniądze.Wreszcie mam biust w odpowiednim miejscu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś