pajdeczka 11.03.04, 14:12 Wiosna idzie. Wszystko puszcza (się): lody, pączki...Może i ja się puszczę? Tylko jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanchet " a na ziemi wszystko się rucha" tak było w pewnym 11.03.04, 14:15 tekście w podręczniku z języka polskiego Pamiętam z LO czas zastosować :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: " a na ziemi wszystko się rucha" tak było w p 11.03.04, 14:18 blanchet napisała: > tekście w podręczniku z języka polskiego Pamiętam z LO > czas zastosować :) jednym słowem wiosna to wielka puszczawka i ruchawka!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: O puszczaniu 11.03.04, 14:18 kini napisała: > Może najpierw puść latawca dla wprawy? :) Eeee, łatwiej mi co innego puścić...z latawcem tyle roboty.... Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: O puszczaniu 11.03.04, 14:32 To może bąka (takiego kolorowego, co się kręci na podłodze)? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: O puszczaniu 11.03.04, 15:02 To już lepiej sobie puszczę , ale wodze fantazji, przynajmniej bez szkody dla innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: O puszczaniu 11.03.04, 15:08 tylko nie puszczaj wodzy za bardzo, bo może cię ponieść! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: O puszczaniu 11.03.04, 14:17 pajdeczka napisała: > Wiosna idzie. Wszystko puszcza (się): lody, pączki...Może i ja się puszczę? > Tylko jak? może wpław ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: O puszczaniu 11.03.04, 14:20 losiu4 napisał: > pajdeczka napisała: > > > Wiosna idzie. Wszystko puszcza (się): lody, pączki...Może i ja się puszczę > ? > Tylko jak? > > może wpław ;) odrę już przeszłam..... > > Pozdrawiam > > Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spa Re: O puszczaniu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.04, 16:19 Muzyczkę fajną puść sobie. Ja puściłam i od razu mi się zachciało. :))) Przyjemnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: O puszczaniu 11.03.04, 16:37 chcesz puścić parę z gęby? (sorki za takie określenie, ale tak jest w powiedzonku) ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś