mathias_sammer 24.06.10, 22:03 to ja pierwszy: za gracje, wdziek, delikatnosc i eurydycje (eureke?:) wyrazona w slowie wywazonym, cieplym, niedpowiedzianym, po ktorym takim jak mnie po prostu staje ostatni wlos na glowie:) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_end Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:04 Ta, wlos. Akurat :P Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:06 :) a teraz zagram sobie- jestem selbständig i radze sobie w zyciu:))) www.youtube.com/watch?v=i3dK2pDB9Fc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:08 tttttttttt- i to te tez mi tylko tu umknelo, nie bede jednak juz szukal w slowniku wyrazow obcych jak poprawnie nalezaloby napisac: polakow czy polakuw :) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:08 za cycki. Nigdzie nie ma czegos tak zajebistego. Powinna je mieć każda kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:10 cala rodzina valdeza nawet w kopii wspaniala www.youtube.com/watch?v=7WrXqN_qEy0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Ta ekipa gasi wszystkich innych latynosów ;-> 24.06.10, 22:20 www.youtube.com/watch?v=GWGh1YYT4vI Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Powinna je mieć każda kobieta 24.06.10, 22:16 www.youtube.com/watch?v=39gMpvLcHCI&feature=related no dobra, juz nie patrze na forum, tylko youtube (bylem w hawanie na jego koncercie), ale zajrze jeszcze. dobra juz nie bede sie smiac, bede naprawde juz tylko przyjemniaczkiem. mozecie doniesc kaczynskiemu- fala ocieplenia znow sie zbliza...:)- na chwilke, by potem na dlugo ustapic mrozom od rosji:) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Powinna je mieć każda kobieta 24.06.10, 22:32 tam tez bylem i tanczylem z nimi- znaczy ja bujalem swoje brzuszysko pod scena, bim bim tututut tutajaaaa m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Powinna je mieć każda kobieta 24.06.10, 22:32 www.youtube.com/watch?v=ygPttV46nn8 Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:17 za nieprzewidywalność, delikatność, umiejętność wybaczania, cierpliwość i teksty w stylu "naprawdę dobrze się dziś z tobą bawiłam", "to było naprawdę miłe z twojej strony, jesteś kochany" i temu podobne :) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:18 gdyż ponieważ iż że, ciekawe wątki są usuwane a ja odczuwam nagłą potrzebę wypowiedzenia się: kocham kobiety, bo tylko kobieta w krytycznej sytuacji zawsze powie, że ma tampon na zbyciu, za to, że tylko z nimi można pogadać na temat swojej fryzury, a potem stwierdzić, że jesteśmy głupie, że o tym gadamy za to, że żadna mnie jeszcze nie zdradziła za to, że nasza przyjaźń jest długa i trwała hm więcej nie chce mi się pisać Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:30 Kocham kobiety za wyczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:33 brms napisała: > Kocham kobiety za wyczucie. taaa, wyczucie w stylu: "wiesz, nie możemy być razem, ja kocham Marka. Wiem co myślisz, on mnie zdradził i w ogóle różnie między nami było, ale nie mogę przestać o nim myśleć" wyczucie jak cholera :D Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:35 ale jednak sobie poradziła! :P za odpowiednie wyczucie smaku stylu chwili i punktu g Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:45 oraz za genialne wprost wyczucie kiedy juz mozna puscic starą gałąź po złapaniu nowej i upewnieniu sie że ta nowa jest lepsza od starej. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:49 wyczucie punktu g powinien mieć facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:54 powinien, ale jak nie ma, to dobrze, że ma je kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:58 w sensie ma być samowyczuwalna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:47 Za to, że mamy tylko kilka dni płodnych, przy czym mężczyźni płodne mają całe życie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:49 w sensie że kto ma lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:51 No my :D Kobiety :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 24.06.10, 22:54 biorąc pod uwagę fakt że to my jednak zaciążamy to do końca nie byłabym przekonana :) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: mamy kilka dni płodnych, oni całe życie 24.06.10, 22:56 Pewnie stąd ta potrzeba płodozmianu... ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: za nic 24.06.10, 22:58 uważaj aby ci garb od tej eksploatacji nie wyrósł :D Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Woman... 24.06.10, 23:01 Lennonowi ("Woman is the neger of the word") nie wyrosl - wiec i mnie nie wyrosnie Buenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago 4 pory roku 24.06.10, 23:25 Za to że potrafią być powabne jak wiosenne kwiaty, piękne jak letnia burza, ciepłe jak pachnąca jesień w parku, i zaskakujące jak lawina w zimie na stoku góry. Niektóre. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: powiedzcie za co kochacie kobiety? 25.06.10, 01:06 kocham za to ze są tak po prostu, bez powodów i wymagań nei kocha sie kogos za cos tylko sie kogos kocha bezwzglednie albo interesownie ja interesow w uczuciach nie szukam wiec raczej jest to czyste Odpowiedz Link Zgłoś