Dodaj do ulubionych

kobiety same sobie zaprzeczaja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 15:48
najpierw mowia ze kulturysci sa debilami i niechca miec z nimi nic do
czynienia a potem chca zeby faceci poszli na silownie>
Obserwuj wątek
    • mobypussy Re: kobiety same sobie zaprzeczaja 13.03.04, 15:50
      niech ida na silownie, ale niech nie robia z niej swiatyni!
    • uri_ja Re: kobiety same sobie zaprzeczaja 13.03.04, 15:51
      ...no już takie z nas stworzenia! a Ty za mało kobiet znasz, żeby odkrywać
      tutaj Amerykę?
      myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam!
      stary dowcip, wiem...
    • evvusia Re: kobiety same sobie zaprzeczaja 13.03.04, 15:56
      Za kulturystami nie przepadam, bo oni sa za bardzo napakowani.

Ale cos takiego:

celebritiespictures.supereva.it/Marcus%20Schenkenberg/15485.jpg

to miodzio!
      • mobypussy Re: kobiety same sobie zaprzeczaja 13.03.04, 15:59
        to jest wiecej niz miodzio! panowie juz widza o co nam chodzi?
        • mobypussy Re: kobiety same sobie zaprzeczaja 13.03.04, 16:01
          jak ma tlusty brzuch to tych dodatkowych 10cm i tak nie wcisnie. a ten z 10
          chociaz ma werwe do porzadnego mieszania. i z pewnoscia nie zasnie "na".
          • Gość: adam Re: kobiety same sobie zaprzeczaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 16:02
            wiec wyglad zewnetrzy jest wazniejszy od rozmiaru penisa?
            • mobypussy Re: kobiety same sobie zaprzeczaja 13.03.04, 16:05
              wyglad od penisa tak. z penisem nie chodzimy do parku na spacer (no moze majac
              sztucznego w kieszeni). ale facet do pary musi byc inteligentny. taki juz
              bedzie wiedzial co zrobic nawet z tymi 10 cm. a jak do tego jest przystojny...
              ehhh, tworze ideal?
        • Gość: s Re: kobiety same sobie zaprzeczaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 16:01
          koles wyglada jak kulturysta w czasie zawodów ma miesnie ale jest
          odtłuszczony,ale cwiczy i wyglada jak kulturysta.
      • Gość: benek Re: kobiety same sobie zaprzeczaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 15:59
        a co dla kobiet jest wazniejsze umiesniony facet taki jak tam na fotce z malym
        penisem 10 cm czy tłuscioch z 20 cm penisem?
        • mobypussy eeeeeeeeehh to tu mialo byc :D 13.03.04, 16:02
          • Re: kobiety same sobie zaprzeczaja
          mobypussy 13.03.2004 16:01 odpowiedz na list odpowiedz cytując

jak ma tlusty brzuch to tych dodatkowych 10cm i tak nie wcisnie. a ten z 10
          chociaz ma werwe do porzadnego mieszania. i z pewnoscia nie zasnie "na".
        • Gość: karina_k Panowie,nie liczy sie dlugość, tylko JAKOŚĆ n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 17:46
        • evvusia Re: kobiety same sobie zaprzeczaja 13.03.04, 20:46
          Gość portalu: benek napisał(a):

> a co dla kobiet jest wazniejsze umiesniony facet taki jak tam na fotce z
          malym
          > penisem 10 cm czy tłuscioch z 20 cm penisem?

Umiesniony facet na fotce. Zawsze mozna go zdradzic lub kupic sobie wibrator.
          Zreszta widzialam takie fajne nakladki na penisa, wiec mozna z nich skorzystac.
    • midgeure Re: kobiety same sobie zaprzeczaja 13.03.04, 16:11
      Chwila! Moment! Chyba czegoś nie rozumiesz! Mężczyzna powinien dbać o sylwetkę,
      by nie zarosnąć brzuchem i drugą brodą. I to czy będą biegać, czy będą grać w
      piłę, kosza, siatkę, tenisa, czy pójdą do siłowni, to jest ich wybór jak dbać o
      sylwetkę i zdrowie. Nikt nie mówi o tym, by się "pakować" jak to wygląda u
      kulturystów, którzy raczej nie mają dobrze w głowie poukładane...
    • Gość: A Re: kobiety same sobie zaprzeczaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 16:38
      CO?
      • karl_der_berliner Re: kobiety same sobie zaprzeczaja 13.03.04, 16:47
        kobiety nie dosc, ze notorycznie klamia, to czesto zmieniaja zdanie.
        one chyba mysla, ze zrobienie takiej sylwetki jak ten koles na zdjeciu to
        kwestia pogrania w kosza...wolne zarty.
        otoz zareczam, ze ten facet chodzi co najmniej 4x w tygodniu na silownie+
        szpikuje sie talbetkami, o ktorych nigdy nie uslyszycie.
        • mirkamookie Re: kobiety same sobie zaprzeczaja 13.03.04, 17:42
          To teraz was panowie zdziwie!
          Mam kilka koleżanek, ślicznych i na prawde zgrabnych dziewczyn, ktore uwazaja,
          ze facet nie powinien byc "ładny"(upraszczając). Mężczyzna powinien BYĆ! TO PO
          PIERWSZE najlepszym przyjacielem, po drugie to chyba sami tak pomyślicie nie
          kocha sie czyjegoś brzucha, czy... ale osobe jako całosć.Jako całokształt
          osobowości, reakcjina konkretne sytuacje i dopiero pozniej jako zewnetrzność ,
          ktora nie musi byc odzwierciedleniem piekna wewnetrznego.Może okazac sie tylko
          reklamą czygoś co tak na prawde jest niczym tylko powierzchowna warstwa
          (przepraszam za wyrażenie)gówna.
          PS. ja wole facetów którzy nie chodza na silownie, ale ,a ja nimo wszystko duzo
          energi i checi do zycia. Nie jestem tez ,az tak przesadnie poprawna ---nie
          nawidze u facetów okragłych wystajacych posladkow ---okropnosc
          Pozdrawiam
        • evvusia Re: kobiety same sobie zaprzeczaja 13.03.04, 20:49
          karl_der_berliner napisał:

> otoz zareczam, ze ten facet chodzi co najmniej 4x w tygodniu na silownie+
          > szpikuje sie talbetkami, o ktorych nigdy nie uslyszycie.

Etam. Wazne, ze wyglada dobrze. :D Kobiety sie glodza, to faceci niech sie
          truja tabletkami.
    • Gość: złośnica Re: kobiety same sobie zaprzeczaja IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.03.04, 19:47
      napisałam raz, napiszę drugi - jest różnica między pakerem a cherlakiem.
      znacząca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka