Dodaj do ulubionych

Czy grubasy to złodzieje?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:00
Tak się właśnie zastanawiam.Spaśli się z chęci własnej,słabości charakteru.
To dlaczego Ja Aguirre mam na nich łożyć kasę?Płacę bilet normalny 3 złote w
autobusie czy adekwatnie więcej w pociągu ,samolocie a spaślak nie.A przecież
zajmuje więcej miejsca.Jak wysyłam paczkę to płacę za każdy kilogram.
Dlaczego spaślak nie płaci za siebie?.Przecież sam się do tego stanu
doprowadził.To tak jakby kieszonkowiec kradł mi z kieszeni prawie.Ja Aguirre
dobrze się odżywiam,uprawiam sport,dbam o swoje zdrowie to dlaczego mam płacić
taką samą składkę jak spaśluśmak.To z mojej kieszeni pójdzie na leczenie tego
wieprza nie z jego.Dlaczego mam mu dopłacać skoro sam się doprowadził do tego
stanu.Zajmują więcej miejsca,zabierają więcej powietrza,korzystają z lekarzy
dużo czescie,śmierdza,psują nieraz cały dzień człowiekowi swym nieestetycznym
wyglądem.No czy to nie jest złodziejstwo?
Obserwuj wątek
    • ruda-kotka Re: Czy grubasy to złodzieje? 22.03.04, 19:21
      > To tak jakby kieszonkowiec kradł mi z kieszeni prawie.

Gomrowicz smieje sie zza grobu. Ja tez :)

> Dlaczego mam mu dopłacać skoro sam się doprowadził do tego
      > stanu.

Otylosc nie zawsze jest spowodowana obzarstwem.

>Zajmują więcej miejsca,zabierają więcej powietrza,korzystają z lekarzy
      > dużo czescie,śmierdza,psują nieraz cały dzień człowiekowi swym nieestetycznym
      > wyglądem.No czy to nie jest złodziejstwo?

Chyba chamstwo raczej.

Proponuje tez nalozyc specjalne oplaty na kobiety o wymiarach innych niz
      96-60-90 o wzroscie nie nizszym niz 166 cm. i nie wyzszym niz 176 i
      niemieszczacch sie w przedziale wiekowym 20-35 lat. Takze na mezczyzn
      wygladajacych inaczej niz Mike Patton czy Gary Oldman. Dziadkow i babc wogole
      nie wpuszczajmy do autobusow czy pociagow, po co maja nam przypominac ze i my
      kiedys umrzemy? O chorych, lysych, kalekach i gejach chyba pisac nie musze? Bo
      to obraza dla naszej normalnosci, prawda?
      • Gość: baba Re: Czy grubasy to złodzieje? IP: *.acn.waw.pl 22.03.04, 19:24

Mamy na czarnej liscie jeszcze lysych i garbatych. NO i z krzywymi nogami oraz
        z odstajacymi uszami.
        Coz za policzek dla mego poczucia piekna !
        Czy wylupiastych tez wpisujemy ?
        • ruda-kotka Re: Czy grubasy to złodzieje? 22.03.04, 19:45
          > Czy wylupiastych tez wpisujemy ?

Wylupiastych i tych wkleslych. I tych bez tez.
        • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Czy grubasy to złodzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:56
          Gość portalu: baba napisał(a):

> Czy wylupiastych tez wpisujemy ?

No nie wiem,chyba nie.Szpakowski wraca po rocznej przerwie do TVP i wszyscy się
          cieszą a jest to "wytrzeszcz" jakich mało.
      • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Czy grubasy to złodzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:54
        ruda-kotka napisała:

>
        > Otylosc nie zawsze jest spowodowana obzarstwem.
        >

Oczywiście i trzeba na to wziąśc poprawkę ale to jest niewielki procencik
        kotletów na życzenie własne a poza tym większośc tłuściochów chętnie i
        bezprawnie używa tego argumentu a to nie prawda.

>
        > Chyba chamstwo raczej.
        >

Chamstwo,chamstwo wynikające z obżarstwa.

> Proponuje tez nalozyc specjalne oplaty na kobiety o wymiarach innych niz
        > 96-60-90 o wzroscie nie nizszym niz 166 cm. i nie wyzszym niz 176

Dlaczego nie wyższym niż 176 cm.???Im wyższa laska tym lepiej.

> O chorych, lysych, kalekach i gejach chyba pisac nie musze?

No wiesz co,pedały obraziłyby się.Toć to ponoć nie jest choroba.

• ruda-kotka Re: Czy grubasy to złodzieje? 22.03.04, 21:17
          > Dlaczego nie wyższym niż 176 cm.???Im wyższa laska tym lepiej.

Za wysokie tez beda za duzo powietrza zabieraly. Pozatym taka wyyysoka panna ma
          ogromne stopy co jest niezwykle nieestetyczne.

> > O chorych, lysych, kalekach i gejach chyba pisac nie musze?
          >
          > No wiesz co,pedały obraziłyby się.Toć to ponoć nie jest choroba.

Obzarstwo tez nie, a obzartuchow nie chcesz. Ja nie chce pedalow i lesbijek
          (siebie wiec tez nie chce... ale co tam!)
          • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Czy grubasy to złodzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:33
            ruda-kotka napisała:

> Za wysokie tez beda za duzo powietrza zabieraly. Pozatym taka wyyysoka panna
            ma
            > ogromne stopy co jest niezwykle nieestetyczne.

Kamasutra widzi tu pewną zależność.Im mniejsze stopy tym mniejsza Vagina czyli
            tym lepiej tak mawia prastara księga serio.

> Obzarstwo tez nie, a obzartuchow nie chcesz. Ja nie chce pedalow i lesbijek
            > (siebie wiec tez nie chce... ale co tam!)

???????????????????????????????????????????????????????
            • ruda-kotka Re: Czy grubasy to złodzieje? 22.03.04, 22:35
              Gość portalu: Aguirre_Gniew_Boży napisał(a):

> ruda-kotka napisała:
              >
              > > Za wysokie tez beda za duzo powietrza zabieraly. Pozatym taka wyyysoka pan
              > na
              > ma
              > > ogromne stopy co jest niezwykle nieestetyczne.
              >
              >
              > Kamasutra widzi tu pewną zależność.Im mniejsze stopy tym mniejsza Vagina czyli
              > tym lepiej tak mawia prastara księga serio.

Wiem. Czytalam. Dlatego za wysokim kobietom mowimy NIE!

ruda 167 centymetrowa kotka :)
              • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Czy grubasy to złodzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:49
                ruda-kotka napisała:

> Wiem. Czytalam. Dlatego za wysokim kobietom mowimy NIE!
                >
                > ruda 167 centymetrowa kotka :)

Jak na kotkę to naprawdę wystarczy.A gdzie odpowiedź na drugą część tzn. na moje
                ?????????????
                • ruda-kotka Re: Czy grubasy to złodzieje? 22.03.04, 22:55
                  > Jak na kotkę to naprawdę wystarczy.A gdzie odpowiedź na drugą część tzn. na moj
                  > e
                  > ?????????????

Chodzi mi o to ze akceptujesz chorych grubasow, a tych zwyklych obzartuchow nie.
                  Gejom pozwalasz przebywac w autobusie bo to nie choroba. Gdzie tu logika?

a moze pytasz o moja orientacje?
                  • aguirre_gniew_bozy Re: Czy grubasy to złodzieje? 27.03.04, 23:27
                    ruda-kotka napisała:

>
                    > a moze pytasz o moja orientacje?
                    >

No raczej tak skoro poszło:"Ja nie chce pedalow i lesbijek(siebie wiec tez nie
                    chce... ale co tam!)"

• blanchet zakochałaś się w Oldmanie po Szkarłatnej Literze 23.03.04, 07:49
        czy Draculi -bo ja po Literze. :))))))
        • ruda-kotka Re: zakochałaś się w Oldmanie po Szkarłatnej Lite 23.03.04, 07:56
          blanchet napisała:

> czy Draculi -bo ja po Literze. :))))))

Ja po ym jak poznalam faceta ktory wyglada jak Gary :)
    • Gość: Richelieu* Re: Czy grubasy to złodzieje? IP: 217.98.107.* 22.03.04, 19:28
      ;)))))
      no właśnie, w pociągu 8 miejsc i ja zajmuję 3/4 a spaślak 1,5. I krzywo się
      patrzy, że nie biorę teczki na kolanak, a co, niech się gnieździ. Nie mam
      ochoty by się podczas jazdy ocierał swoim grubym ramieniem. Jedynie bardzo
      podeszłe w wieku babcie, dziadkowie i kaleki zasługują na to bym im ze swojego
      miejsca robiła prezent.
      O!
      • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Czy grubasy to złodzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:58
        Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> Jedynie bardzo
        > podeszłe w wieku babcie, dziadkowie i kaleki zasługują na to bym im ze swojego
        > miejsca robiła prezent.

Dokładnie tak myślę,oni już swoje przeszli i należy im się szacunek.

• anahella Re: Czy grubasy to złodzieje? 22.03.04, 19:58
      Facet, po co powtarzasz stare tematy Pajdeczki?
      • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Czy grubasy to złodzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 20:05
        anahella napisała:

> Facet, po co powtarzasz stare tematy Pajdeczki?

Niczego nie powtarzam,nie czytałem żadnej pajdeczki.O spaślakach pisze już od
        dawna.Wierz mi że niczego nie staram się kopiować.A jak wszystko już tu było to
        może Ty napiszesz coś czego jeszcze nie było.
      • nat.ka Re: Czy grubasy to złodzieje? 22.03.04, 20:09
        a jak ktoś ma większe płuco ode mnie, to też jest złodziejem??
        • Gość: Aguirre_gniew_Boży Re: Czy grubasy to złodzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 20:13
          nat.ka napisała:

> a jak ktoś ma większe płuco ode mnie, to też jest złodziejem??
          >

Nie.
          • nat.ka Re: Czy grubasy to złodzieje? 22.03.04, 20:17
            no to ciekawe...ale przecież zabiera Ci tlen...jeszcze zachorujesz na coś i to
            TY będziesz musiał płacić za leki, nie??
            a skoro grubasy są złodziejami, to chudzielce kim są??
            • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Czy grubasy to złodzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 20:35
              nat.ka napisała:

> a skoro grubasy są złodziejami, to chudzielce kim są??

Oni nikomu nie szkody nie czynią,najwyżej sobie jeśli przesadzą.
    • soup_nazi Hehe, parterowcy, grubasy - kto nastepny? 22.03.04, 20:20
      Cyklisci, masoni, zydzi - a moze wzialbys sie za kretynow - zaczynajac od
      siebie, hehehe?
      • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Hehe, parterowcy, grubasy - kto nastepny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 20:22
        soup_nazi napisał:

> Cyklisci, masoni, zydzi - a moze wzialbys sie za kretynow - zaczynajac od
        > siebie, hehehe?
        >

Cieszę się że tak mnie dokładnie czytasz.Może sie czegoś nauczysz.
        • uri_ja only to AGB 23.03.04, 10:25
          brechczę, po [prostu. masz ode mnie list- sorki:-)POzdrawiam.
          myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam!
          stary dowcip, wiem...
    • soup_nazi Na wage z nimi! A pozniej na diete! 22.03.04, 20:22

• Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Na wage z nimi! A pozniej na diete! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 20:28
        Dokładnie tak!Anoreksje przecież się leczy i to często pod przymusem.
        Czas najwyższy zabrać się za tłuściochy.Oni bardziej zdecydowanie
        szkodzą niż anorektyczki(tak nawiasem mówiąc dziwne że ta choroba idiotów
        dotyka wyłącznie kobiety,ciekawe czemu?),bardziej korzystniejsze społecznie
        byłoby zabranie się za te właśnie grupę rospasionych degeneratów.
        • Gość: Richelieu* Re: Na wage z nimi! A pozniej na diete! IP: 217.98.107.* 22.03.04, 20:32
          a choroba przetrenowanych i przesterydowanych idiotów ciekawe dlaczego dotyka
          wyłącznie facetów?
          • Gość: Aguirre_Gniew_Boży [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:03
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • ruda-kotka ... 22.03.04, 21:21
              Tego sie nie spodziewalam po Tobie Aguirre... Wykasowali Ci posta a Ty przeciez
              taki kulturalny jestes.
              • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:29
                ruda-kotka napisała:

> Tego sie nie spodziewalam po Tobie Aguirre... Wykasowali Ci posta a Ty
                przeciez
                > taki kulturalny jestes.
                >
                >

Też nie wiem o co chodzi.Tym bardziej ze komplement napisałem do Richelieu.
                Admin szaleje jak Tsunami.
                • ogurre_bek_kozy Re: ... 22.03.04, 21:33

> Też nie wiem o co chodzi.

Nie dość że niewychowany to jeszcze głupi (nie rozumie prostych rzeczy).
                  Mam przygotowany cennik usług dla chamów i głupków. Ładnie, ładnie. Ty mieścisz
                  się w trzydziestym progu tego obliczenia, byle tak dalej, jeśli komisja sejmowa
                  przyjmie mój projekt, to razem z Lepperem będziecie w pełni finansowali mój
                  dostęp do internetu. Kieszeń mi odpocznie.
                  • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:36
                    ogurre_bek_kozy napisał:

> Nie dość że niewychowany to jeszcze głupi (nie rozumie prostych rzeczy).
                    > Mam przygotowany cennik usług dla chamów i głupków. Ładnie, ładnie. Ty
                    mieścisz
                    >
                    > się w trzydziestym progu tego obliczenia, byle tak dalej, jeśli komisja
                    sejmowa
                    >
                    > przyjmie mój projekt, to razem z Lepperem będziecie w pełni finansowali mój
                    > dostęp do internetu. Kieszeń mi odpocznie.

Możesz sobie pisać,możesz mnie nawet obrażać tylko rób to w jakimś stylu.
                    Po prostu nie jesteś zabawny.Jesteś żenujący.Wysil się trochę bardziej naprawde
                    nie będe miał nic przeciw.

• ogurre_bek_kozy Re: ... 22.03.04, 21:50

> Możesz sobie pisać,możesz mnie nawet obrażać tylko rób to w jakimś stylu.
                      > Po prostu nie jesteś zabawny.Jesteś żenujący.Wysil się trochę bardziej
                      naprawde
                      > nie będe miał nic przeciw.

Lubisz jak się ciebie obraża, co? Dominacji ci brakuje? Ależ tak, oczywiście,
                      wystarczy odpowiednio zbesztać, i zaraz miękniesz i skomlesz o jeszcze.
                      I nie podniecaj się tak określeniem "żenujący". Jedno na wątek absolutnie
                      wystarczy.
                      • ruda-kotka Re: ... 22.03.04, 21:55
                        ogurre_bek_kozy napisał:

> Lubisz jak się ciebie obraża, co? Dominacji ci brakuje? Ależ tak, oczywiście,
                        > wystarczy odpowiednio zbesztać, i zaraz miękniesz i skomlesz o jeszcze.

Och, zaraz sie wcisne w skorzany gorset i szpilki... Odkad obejrzalam Aguirre
                        Wrath of God mam ochote troche obic Klaus Kinskyego...
                        • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:59
                          ruda-kotka napisała:

> Och, zaraz sie wcisne w skorzany gorset i szpilki... Odkad obejrzalam Aguirre
                          > Wrath of God mam ochote troche obic Klaus Kinskyego...
                          >

Aguirre die Zorn Gottes-tak to szło w oryginale.Poza tym Kinsky i Herzog górą!

• ruda-kotka Re: ... 22.03.04, 22:03
                            > Aguirre die Zorn Gottes-tak to szło w oryginale.Poza tym Kinsky i Herzog górą!

Zakladam szpilki!
                      • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:55
                        ogurre_bek_kozy napisał:

>
                        > Lubisz jak się ciebie obraża, co? Dominacji ci brakuje? Ależ tak, oczywiście,
                        > wystarczy odpowiednio zbesztać, i zaraz miękniesz i skomlesz o jeszcze.
                        > I nie podniecaj się tak określeniem "żenujący". Jedno na wątek absolutnie
                        > wystarczy.

No comments,bełkot jak zwykle przyznaj sie lepiej pod jakim zwykle piszesz
                        nickiem tchórzu.

• ogurre_bek_kozy Re: ... 22.03.04, 22:09

> No comments,bełkot jak zwykle przyznaj sie lepiej pod jakim zwykle piszesz
                          > nickiem tchórzu.

Siad, Aguirre! I nie mów "tchórzu", odważny matołku internetowy. Jeśli
                          przeczytam w jakimś szmatławcu albo usłyszę w programie Michała Wieśniewskiego
                          o człowieku który głośno i publicznie mówi o tym, o czym tutaj pisze, to wtedy
                          uznam, że to ty jesteś odważny a ja tchórzę.
                          Na razie jednak nie wycieraj sobie swojej idealnej gębuchny tchórzami. Stoimy
                          na tych samych pozycjach, Aguirre, obaj mamy nicki. I to powino ci wystarczyć.
                          Wygodnie ci na krzesełku przed monitorem? Tak? To bez pretensji. Rozumiemy się,
                          bohaterze od siedmiu boleści???
                          Siad, bo ci zaraz ruda kotka tak przydzwoni pejczem, że ci lateksowe gacie z
                          tyłka opadną.
                          • ruda-kotka Re: ... 22.03.04, 22:11
                            > Siad, bo ci zaraz ruda kotka tak przydzwoni pejczem, że ci lateksowe gacie z
                            > tyłka opadną.

Tak naprawde to mam nadzieje ze bedzie mial na sobie tylko stylowa obrozke...
                          • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:17
                            ogurre_bek_kozy napisał:

> Siad, bo ci zaraz ruda kotka tak przydzwoni pejczem, że ci lateksowe gacie z
                            > tyłka opadną.

Niepokoją mnie twoje fantazje seksualne.Ale spoko to się podobno da leczyć.
                            I nie myśl tyle o gniewie_bożym.Może płcią odmienną próbowałbyś się
                            zainteresować.No chyba że za twym nowym nickiem kryje się niejaki randall.
                            No wtedy to marne szanse na kontakt z kobietą.

• ogurre_bek_kozy Re: ... 22.03.04, 22:36

> Niepokoją mnie twoje fantazje seksualne.

Coraz lepiej, kołku, coraz lepiej. Kto tu ma obsesję na czyim punkcie?
                              I radzę uważaj, żeby na dociekanie kim to ja jestem nie poszła ci cała moc
                              twoich cieniutkich zwojów.
                              • ruda-kotka Re: ... 22.03.04, 22:37
                                > I radzę uważaj, żeby na dociekanie kim to ja jestem nie poszła ci cała moc
                                > twoich cieniutkich zwojów.

To moze napiszesz od razu? :)
                                • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:00
                                  ruda-kotka napisała:

>
                                  > To moze napiszesz od razu? :)
                                  >

Niech nie pisze.Robię gnojkowi łaskę że odpisuje.Biedaczek nie ma z kim
                                  pogadać,nikt mu nie odpisuje więc te pare wpisów od Wielkiego Aguirre to będzie
                                  dla niego jak psychoterapia.Nie będzie czuł się samotny taki.Może mu to pomoże
                                  jakoś.No chyba dobrze robię nie?Lituje się nad losem tego biednego żuczka.
                                  • ruda-kotka Re: ... 22.03.04, 23:03
                                    > No chyba dobrze robię nie?Lituje się nad losem tego biednego żuczka.

Moze. A moze ten "maly zuczek" siedzi teraz przed kompem, pije herbate i smieje
                                    sie z tego ze Wielki Aguirre marnuje swoj czas na niego.

Ps. Madafaka... dzis bede miala niegrzeczne sny przez Ciebie... Wciaz ten Kinsky
                                    w glowie... Ech...
                                  • ogurre_bek_kozy Re: ... 22.03.04, 23:18

> Lituje się nad losem tego biednego żuczka.

Kołku, nie oszukuj sam siebie. To że jest mi miło patrzeć jak się rzucasz, nie
                                    przymierzając jak g.... w przeręblu nie znaczy że robisz to dla mojej
                                    przyjemności. Ja ci powiem, dlaczego to robisz (skoro ty możesz sobie pozwolić
                                    na nędzną psychoanalizę to ja tym bardziej). Myślisz, że uda ci się mnie w
                                    pewnym momencie pognębić, że wygrasz pojedynek słowny - błąd, nie uda ci się. A
                                    na pewno nie do momentu, kiedy będziesz taki spięty (ho ho ho, jakich to
                                    argumentów nie wytacza nasz Aguirre żeby wygrać tą batalię, tchórzami
                                    żenującymi rzuca i innymi sierioznymi obelgami.. i nie trafia.)
                                    Tylko nie próbuj mi tu teraz demonstrować jaki to jesteś luźny i nie spięty, bo
                                    sobie zapaskudzisz krótkie majteczki, moja ty satyro człowieka.
                                    • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:30
                                      ogurre_bek_kozy napisał:

> Kołku, nie oszukuj sam siebie. To że jest mi miło patrzeć jak się rzucasz,
                                      nie
                                      > przymierzając jak g.... w przeręblu nie znaczy że robisz to dla mojej
                                      > przyjemności. Ja ci powiem, dlaczego to robisz (skoro ty możesz sobie
                                      pozwolić
                                      > na nędzną psychoanalizę to ja tym bardziej). Myślisz, że uda ci się mnie w
                                      > pewnym momencie pognębić, że wygrasz pojedynek słowny - błąd, nie uda ci się.
                                      A
                                      >
                                      > na pewno nie do momentu, kiedy będziesz taki spięty (ho ho ho, jakich to
                                      > argumentów nie wytacza nasz Aguirre żeby wygrać tą batalię, tchórzami
                                      > żenującymi rzuca i innymi sierioznymi obelgami.. i nie trafia.)
                                      > Tylko nie próbuj mi tu teraz demonstrować jaki to jesteś luźny i nie spięty,
                                      bo
                                      >
                                      > sobie zapaskudzisz krótkie majteczki, moja ty satyro człowieka.

Pojedynek??Hehe.To ty tu toczysz jakiś pojedynek?No nieźle :-))))))
                                      No to w takim razie wygrałeś go tzn.ten "pojedynek".Przyznaję ci tą
                                      wygraną.Ciesz się.

ROTFL

PS.To są ostatnie słowa jakie do ciebie wypowiedziałem,nie licz na więcej.
                                      • ogurre_bek_kozy Re: ... 22.03.04, 23:34

> PS.To są ostatnie słowa jakie do ciebie wypowiedziałem,nie licz na więcej.

Tak, oczywiście, wierzę ci.
                                        Logicznie rzecz biorąc powinieneś wobec tego już zupełnie zamilknąć, zniknąć z
                                        tego forum. Przecież ciągle n i e w i e s z k i m jestem.
                                    • uri_ja only to ogurek 23.03.04, 10:44
                                      ...człowieku, opanuj się, TY nie jesteś chamem? słownik to ty masz, i nie
                                      myśl,że będę zaskoczona, jakąkolwiek odpowiedzią, nawet brakiem, albo TYM ŻE MI
                                      ODPOWIESZ, ŻE CI LATA. weż jakieś tabletki na wstrzymanie...bo obraz nędzy i
                                      rozpaczy. howgh!
                                      ******************************************
                                      stary dowcip, wiem...
                                      • ogurre_bek_kozy Re: only to ogurek 23.03.04, 14:35
                                        uri_ja napisała:

> ...człowieku, opanuj się

I kto to mówi? unosisz się jak nerwowy balon, wzniecasz masę zamieszania w
                                        różnych wątkach i radzisz się opanować komuś kto spokojniutko wszystko czyta,
                                        capslockiem nie rzuca nadmiernie i nie plącze się w zdaniu?

> TY nie jesteś chamem? słownik to ty masz, i nie

Uśmiechnęłaś się kilka razy do skarlałego intelektu jakim jest Aguirre i on ci
                                        za to wdzięczny jest, bo znalazł wreszcie jakieś poparcie a nie szyderstwo
                                        tudzież wyzwiska. Nic to, poczekaj, aż dotknie ciebie osobiście. Pewnie, nie
                                        będzie robił tego specjalnie, nie zarzyna się kury znoszącej złote jaja, ale
                                        kiedyś poruszy czułą strunę produkując kolejny pogardliwy wątek, może nie o
                                        spaśluchach ale o staruchach, idiotach którzy słuchają muzyki disco,
                                        babochłopach które chodzą w spodniach, kretynkach które mają krótkie włosy,
                                        debilkach lubiących zupę pomidorową... Coś się znajdzie i na ciebie.

Ale na razie jesteś dla niego użyteczna bo mu przyklaskujesz. Powodzenia.
                                        Wcale nie musisz czytać tego co piszę, wystarczy że wygasisz mojego nicka i
                                        będziesz miała spokój.
                                        • uri_ja Re: only to ogurek 24.03.04, 07:54
                                          ogurre_bek_kozy napisał:

> uri_ja napisała:
                                          >
                                          > > ...człowieku, opanuj się
                                          >
                                          > I kto to mówi? unosisz się jak nerwowy balon, wzniecasz masę zamieszania w
                                          > różnych wątkach i radzisz się opanować komuś kto spokojniutko wszystko czyta,
                                          > capslockiem nie rzuca nadmiernie i nie plącze się w zdaniu?

??????? NEOBARoK-plączesz się, ale w zeznaniu!
                                          > > TY nie jesteś chamem? słownik to ty masz, i nie
                                          >
                                          > Uśmiechnęłaś się kilka razy do skarlałego intelektu jakim jest Aguirre i on
                                          ci
                                          > za to wdzięczny jest, bo znalazł wreszcie jakieś poparcie a nie szyderstwo
                                          > tudzież wyzwiska. Nic to, poczekaj, aż dotknie ciebie osobiście. Pewnie, nie
                                          > będzie robił tego specjalnie, nie zarzyna się kury znoszącej złote jaja, ale
                                          > kiedyś poruszy czułą strunę produkując kolejny pogardliwy wątek, może nie o
                                          > spaśluchach ale o staruchach, idiotach którzy słuchają muzyki disco,
                                          > babochłopach które chodzą w spodniach, kretynkach które mają krótkie włosy,
                                          > debilkach lubiących zupę pomidorową... Coś się znajdzie i na ciebie.

Twa i ma charaktetrystyka powyżej...Już się znlazło, lubię zupę pomidorową (w
                                          szczególności z makaronem) i mam krótkie włosy, no cóż...jestem dwa w jednym
                                          (kretynka i debilka)!
                                          jak miło,że zauważyłeś, że robię zamieszanie, ale nikogo słownie nie obrażam!
                                          Po to jest Forum! mam takie samo prawo jak i Ty pisać.

> Ale na razie jesteś dla niego użyteczna bo mu przyklaskujesz. Powodzenia.
                                          > Wcale nie musisz czytać tego co piszę, wystarczy że wygasisz mojego nicka i
                                          > będziesz miała spokój.

przeczytaj moje wszystkie odpowiedzi do AGB, zanim zaczniesz znowu...pisać(?)
                                          ;-)
                                          mam Cię w... rubryce "nie pokazuj"- zadowolony?Mimo wszystko...Pozdrawiam
                                          P.S. a o co Ci chodziło z tymi kapslami, to jeden Pan Bóg raczy wiedzieć!
                                          ale zrobię to dla CIEBIE!
                                          ******************************************
                                          stary dowcip, wiem...
                  • magic00 Re: ... 23.03.04, 10:45
                    Chętnie podpiszę się pod tym projektem. Jakoś dziwnie wolę grubasów niż chamów
                    i głupków.
              • nat.ka Re: ... 22.03.04, 21:31
                hehe, nieprawdaż??
                idąc tokiem myślenia szanownego kolegi, można by uznać, że chudzielce w
                zasadzie są pewnego rodzaju darczyńcami!! płacą za cały bilet, a zajmują 1/3
                siedzenia...no i wszystko się wyrównuje...natura dąży do wyrównania energi!!
                • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:40
                  nat.ka napisała:

> hehe, nieprawdaż??
                  > idąc tokiem myślenia szanownego kolegi, można by uznać, że chudzielce w
                  > zasadzie są pewnego rodzaju darczyńcami!! płacą za cały bilet, a zajmują 1/3
                  > siedzenia...no i wszystko się wyrównuje...natura dąży do wyrównania energi!!

Ale po to jest człowiek,istota myśląca by sterować procesami natury.Z resztą
                  to nie jest naturalne.Taki dajmy na to lew upoluje ofiarę,wpierdzieli i ma dośc.
                  Nie będzie załatwiał kolejnych bo by przytył,spasł się i nie mógł upolować
                  następnej.Spaślaki są sprzeczne z natura.Nigdy nie mają dość.Są jak pasożyty.
                  • nat.ka Re: ... 22.03.04, 21:49
                    lew ma dość, ale potem jego kał, za przeproszeniem, nawozi..rodzą się kolejne
                    życia!! on ma siłę do reprodukcji!!
                    a spaślaki wcale nie są takie złe...wiesz jak straszna jest nadwyżka
                    wieprzowiny w naszym kraju?!? kto to ma jeść??
                    a poza tym, model ewolucji jest taki, że człowiek będzie tył,a płeć męska
                    zniknie!! najzdrowsze narody-Ameryki Południowej są lekko spasione. mocniejszy
                    wypiera słabszych, nieprawdaż??
                    • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:53
                      nat.ka napisała:

> a poza tym, model ewolucji jest taki, że człowiek będzie tył,a płeć męska
                      > zniknie!!

No nie tylko bez takich feministycznych bzdetów proszę.Płeć męska zniknie?
                      A kto będzie Ci dogadzał,chodził na polowania,zdobywał pożywienie,rozpalał
                      ogień?Zastanów sie co piszesz.
                • Gość: Richelieu* Re: ... IP: 217.98.107.* 22.03.04, 21:41
                  nie chodzi ile miejsca jeden i drugi zajmuje, ale, że chudy jest wyraźnie
                  osaczony grubasem gdy ten usiądzie obok niego. Jeśli usiądą w autobusie na
                  siedzeniu podwójnym to chudszy albo będzie ściśnięty pod oknem jak sardynka
                  albo z fotela będzie spadał siedząc z brzegu
                  won mi z rozpychaczami
                  i dotyczy to nie tylko grubych, bo ci mogą być grubi bo np. mają cukrzycę,
                  takich rozumiem i współczuję, innym w ogóle. Ale chodzi też o młode z melkiem
                  pod nosem, ale rozczapierzające swoje odnóża na całe przejścia. burakodresy po
                  prostu
                  • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:44

> nie chodzi ile miejsca jeden i drugi zajmuje, ale, że chudy jest wyraźnie
                    > osaczony grubasem gdy ten usiądzie obok niego. Jeśli usiądą w autobusie na
                    > siedzeniu podwójnym to chudszy albo będzie ściśnięty pod oknem jak sardynka
                    > albo z fotela będzie spadał siedząc z brzegu
                    > won mi z rozpychaczami
                    > i dotyczy to nie tylko grubych, bo ci mogą być grubi bo np. mają cukrzycę,
                    > takich rozumiem i współczuję, innym w ogóle. Ale chodzi też o młode z melkiem
                    > pod nosem, ale rozczapierzające swoje odnóża na całe przejścia. burakodresy
                    po
                    > prostu

Czytałem w jakimś poważnym periodyku że z pośród chorych na ocieractwo(takie
                    zaburzenie seksualne) większość to grubasy właśnie.
                    • Gość: Richelieu* Re: ... IP: 217.98.107.* 22.03.04, 22:07
                      hihi, ale nie chodzi o ocieractwo zamierzone tylko takie przypadkowe. Więc
                      przypadkiem siedzi niemalże na mnie swoimi grubymi częściami ciała.

też osoby ze zwierzętami, albo jest malusie i napewno nie gryzie więc bierze
                      się go na kolana. a milusiński zaraz przełazi swoimi brudnymi łapami na moje
                      kolana
                      albo bydle bez kagańca wielkie jak ciele leży pod fotelem na moich stopach i
                      przez pół godziny zastanawiam się kiedy mi je odgryzie
                      • ruda-kotka Re: ... 22.03.04, 22:08
                        A nie mozna zwrocic uwagi wlascicielowi?

Wiecej asertywnosci!
                      • Gość: Aguirre_Gniew_boży Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:11

> albo bydle bez kagańca wielkie jak ciele leży pod fotelem na moich stopach i
                        > przez pół godziny zastanawiam się kiedy mi je odgryzie

No tu się trochę nie zgadzam.Sam mam takie bydlę wypasione na maxa i ono się
                        raczej nie zastanawia.Jestem miłośnikiem zwierząt.
                        • ruda-kotka Re: ... 22.03.04, 22:13
                          > No tu się trochę nie zgadzam.Sam mam takie bydlę wypasione na maxa i ono się
                          > raczej nie zastanawia.Jestem miłośnikiem zwierząt.

Aguirre, ranisz serce swej dominy (pac! pejczykiem), grubas nie moze sie
                          ocierac, a pies juz moze?
                  • undyna Re: ... 23.03.04, 10:45
                    W przypadku cukrzycy jestem skłonna do polemiki:), otóż przyczną cukrzycy typu
                    2 jest przede wszystkim otyłość i podstawowym jej leczeniem: dieta,
                    normalizacja masy ciała, wysiłek fizyczny, przyczyną cukrzycy typu 1 jest
                    przede wszystkim genetyka, ale i w tym przypadku, szczupli unikają powikłań.
                    Kurczę nic nie mam do grubasków, powaga, nawet znam paru i ich lubię szczerze,
                    ale muszę wam się przyznać, miałam kiedyś miejsce w autobusie obok jednego
                    pana, cóż starczyło dla mnie tylko na jeden półdupek, przez 4 h jazdy w myślach
                    złorzeczyłam jemu i im podobnym, a nawet myślałam, że powinien mi oddać za
                    bilet.
            • Gość: Richelieu* powtórz mi pliz komplement IP: 217.98.107.* 22.03.04, 21:36
              bo nie miałam nieprzyjemności go przeczytać
              • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: powtórz mi pliz komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:41

> bo nie miałam nieprzyjemności go przeczytać

Jak mi tamto skasował to teraz mnie zabanuje.Admina poproś żeby Ci powtórzył.
              • nat.ka Re: powtórz mi pliz komplement 22.03.04, 21:42
                pewnie Ci tak STRAAASZNIE pojechał, że sama jesteś grubym sterydowcem i się tu
                wytrząsasz...argh...aż mię ciarki przeszły!!!!
                • Gość: aguirre Re: powtórz mi pliz komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:42
                  nat.ka napisała:

> pewnie Ci tak STRAAASZNIE pojechał, że sama jesteś grubym sterydowcem i się
                  tu
                  > wytrząsasz...argh...aż mię ciarki przeszły!!!!

A wcale nie,miły byłem jak na studenta(lekko przeterminowanego) WSZ/POU
                  przystało.O Richelieu to mogę tylko same superlatywy.
                  • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Potwierdzam autentyczność mojego wpisu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:44
                    Gość portalu: aguirre napisał(a):

> nat.ka napisała:
                    >
                    > > pewnie Ci tak STRAAASZNIE pojechał, że sama jesteś grubym sterydowcem i si
                    > ę
                    > tu
                    > > wytrząsasz...argh...aż mię ciarki przeszły!!!!
                    >
                    >
                    >
                    > A wcale nie,miły byłem jak na studenta(lekko przeterminowanego) WSZ/POU
                    > przystało.O Richelieu to mogę tylko same superlatywy.

Coś za szybko mi się wysłało.Nie dokończyłem mego wspaniałego Nicka.
                    Potwierdzam raz jeszcze.
                  • Gość: Richelieu* Re: powtórz mi pliz komplement IP: 217.98.107.* 23.03.04, 01:32
                    studenta WSZ? i ja jeszcze nie zdążłam na Fstudia wtrącić swojego długiego i
                    haczykowatego nosa? ojojoj, to trzeba nadrobić

co to znaczy lekko przeterminowany? jeszcze przydatny do spożycia, bo otuć się
                    nie można, ale już zapaszek nie ten? ;)
        • uri_ja Re: Na wage z nimi! A pozniej na diete! 23.03.04, 10:29
          ooo, tu przesadziłeś, anoreksja nie jest chorobą idiotów (niestety) i nie
          dotyczy wyłącznie kobiet (skąd masz takie informacje). wiesz mnie wszyscy
          pytają, czy nie mam anoreksji albo bulimii (jestem wysoki szkieletorek),
          niestety nie...świadczą te choroby co prawda o zaburzeniach psychicznych, ale i
          wielkiej wrażliwości!!!
          stary dowcip, wiem...
          • aguirre_gniew_bozy Re: Na wage z nimi! A pozniej na diete! 27.03.04, 23:41
            uri_ja napisała:

> ooo, tu przesadziłeś, anoreksja nie jest chorobą idiotów (niestety) i nie
            > dotyczy wyłącznie kobiet (skąd masz takie informacje). Wiesz mnie wszyscy
            > pytają, czy nie mam anoreksji albo bulimii (jestem wysoki szkieletorek),
            > niestety nie...świadczą te choroby co prawda o zaburzeniach psychicznych, ale
            > i wielkiej wrażliwości!!!

No to ja też się nie zgodzę.Wrażliwośc nie ma tu nic do rzeczy.To świadczy
            raczej o niedojrzałej osobowości,jakimś narcyźmie,niesamowitym egocentryźmie
            i obsesji na punkcie własnego wyglądu i presji otoczenia.Można by to chyba
            nazwać głupotą.To wogóle chyba jakiś mit,że psychicznie chorzy muszą od razu
            być wrażliwi.Znam osoby z nerwicą,większych egoistów doprawdy nie
            widziałem,uważają się za najnieszczęśliwszych na świecie,sami swoim zachowaniem
            krzywdzą w poważnym stopniu innych i przede wszystkim swa rodzinę ale to im
            nawet przez myśl nie przejdzie za to owszem potrafią sie użalić nad
            rozgniecionym pajączkiem,rozpłakać że autko przejechało pieska itp.ale czy to
            ma być wrażliwość?
            • uri_ja Re: Na wage z nimi! A pozniej na diete! 28.03.04, 08:50
              aguirre_gniew_bozy napisał:

> uri_ja napisała:
              >
              > > ooo, tu przesadziłeś, anoreksja nie jest chorobą idiotów (niestety) i nie
              > > dotyczy wyłącznie kobiet (skąd masz takie informacje). Wiesz mnie wszyscy
              > > pytają, czy nie mam anoreksji albo bulimii (jestem wysoki szkieletorek),
              > > niestety nie...świadczą te choroby co prawda o zaburzeniach psychicznych,
              > ale
              > > i wielkiej wrażliwości!!!
              >
              >
              > No to ja też się nie zgodzę.Wrażliwośc nie ma tu nic do rzeczy.To świadczy
              > raczej o niedojrzałej osobowości,jakimś narcyźmie,niesamowitym egocentryźmie
              > i obsesji na punkcie własnego wyglądu i presji otoczenia.Można by to chyba
              > nazwać głupotą.To wogóle chyba jakiś mit,że psychicznie chorzy muszą od razu
              > być wrażliwi.Znam osoby z nerwicą,większych egoistów doprawdy nie
              > widziałem,uważają się za najnieszczęśliwszych na świecie,sami swoim
              zachowaniem
              > krzywdzą w poważnym stopniu innych i przede wszystkim swa rodzinę ale to im
              > nawet przez myśl nie przejdzie za to owszem potrafią sie użalić nad
              > rozgniecionym pajączkiem,rozpłakać że autko przejechało pieska itp.ale czy to
              > ma być wrażliwość?
              ...AGB?!!! krzywdzą tylko siebie, każdy musi umrzeć i powiesz umierającemu, że
              krzywdzi swą rodzinę? te choroby nie wynikaja z narcyzmu, tylko z kompleksu
              niższości! i kończą się często tragicznie. można je też wyleczyć, ale często
              zdarzają się nawroty, w szczególności jeśli zabraknie w trakcie leczenia
              psychoterapii.POzdrawiam
    • undyna Mam pytanie. 22.03.04, 22:40
      ...i proszę o odpowiedź w miarę Twoich możliwości szczerą. Czemuż to tak bardzo
      się rajcujesz wsadzaniem kija w mrowisko? Chciałam jeszcze zapytać czemu nie
      robisz tego w sposób bardziej wysublimowany, ale chyba znam odpowiedź, pewności
      jednak nie mam.
      PS. Czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz.
      • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Mam pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:47
        undyna napisała:

> ...i proszę o odpowiedź w miarę Twoich możliwości szczerą. Czemuż to tak
        bardzo
        >
        > się rajcujesz wsadzaniem kija w mrowisko?

Bez przesady.

> Chciałam jeszcze zapytać czemu nie
        > robisz tego w sposób bardziej wysublimowany, ale chyba znam odpowiedź,
        pewności
        >
        > jednak nie mam.

Proszę wyjaw co sądzisz?
        > PS. Czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz.
        • undyna Re: Mam pytanie. 22.03.04, 22:50
          Bardzo sprytnie się wymigałeś od odpowiedzi.
          • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Mam pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:55
            undyna napisała:

> Bardzo sprytnie się wymigałeś od odpowiedzi.

Jak na faceta przystało.No podpowiedz mi tylko jak się mam inaczej
            sublimowaś,może skorzystam z rady.
            • undyna Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:07
              Jeśli chodzi o podniesienie poziomu wysublimowania wkładania kija w mrowisko:
              albo jesteś za głupi na bardziej wysubl..., albo uważasz, że nie zasługujemy na
              większy wysiłek w tym celu, czyli postrzegasz nas jako masę, czytaj bandę
              idotów. No cóż, zawiodłam się na tobie, przykro mi, raczej wcale nie jest mi
              przykro, omija mnie to szerokim łukiem.
              • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Mam pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:20
                > Jeśli chodzi o podniesienie poziomu wysublimowania wkładania kija w mrowisko:
                > albo jesteś za głupi na bardziej wysubl..., albo uważasz, że nie zasługujemy
                na
                >
                > większy wysiłek w tym celu, czyli postrzegasz nas jako masę, czytaj bandę
                > idotów. No cóż, zawiodłam się na tobie, przykro mi, raczej wcale nie jest mi
                > przykro, omija mnie to szerokim łukiem.

Większy wysiłek wkładam w sytuacji tete a tete(sorry za brak franc.czcionki)
                Tutaj piszą przeróżne osoby m.in.cyt."banda idiotów".Nie mogę do każdego podejść
                indywidualnie.O Tobie myślę jak najlepiej.
                .
                • undyna Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:25
                  Wytrąciłeś mi włócznię;) Boshe zwykły komplement, a ja już bez włóczni.
                  PS.Nąproblemas i tak była tępa.
                  • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Mam pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:38
                    undyna napisała:

> Wytrąciłeś mi włócznię;) Boshe zwykły komplement, a ja już bez włóczni

Nie zwykły tylko od Aguirre,a poza tym szczery jak najbardziej.
                    A nie przychodzi mi tak lekko.
                    • frontenac Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:52
                      Tylko w mordzie jestes taki mocny,zalosny chlopcze.
                • ogurre_bek_kozy Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:38

> indywidualnie.O Tobie myślę jak najlepiej.

Tak, trzeba pilnować nielicznych życzliwych duszyczek... Kiełbaska wyborcza
                  marki Aguirre, hę? :D
          • mobypussy Re: Mam pytanie. 22.03.04, 22:55
            dyplomatyczne odpowiedzi sa najlepsze
            to jednak jest zwykle wywrocenie kota ogonem
            ktos chce udac ze nie jest idiota a jedynie przedluza to odkrycie jeszcze
            niezdecydowanym
            • undyna Witaj Mobypussy 22.03.04, 23:08
              Obyś nie miała racji, nie znoszę natykać się na idiotów;)
            • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Mam pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:13
              mobypussy napisała:

> dyplomatyczne odpowiedzi sa najlepsze
              > to jednak jest zwykle wywrocenie kota ogonem
              > ktos chce udac ze nie jest idiota a jedynie przedluza to odkrycie jeszcze
              > niezdecydowanym

Masz mnie za idiotę Moby?No zastanów się i powiedz szczerze,przyjmę z
              godnością :-)
              • ruda-kotka Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:15
                > Masz mnie za idiotę Moby?No zastanów się i powiedz szczerze,przyjmę z
                > godnością :-)

Ja mysle ze zwykly idiota nie wywolalby takiej burzy w szklance wody :)

Ale moze nie jestes zwyklym idiota?

Jak zwykl mawiac Mistrz:
      • Gość: prion Re: Mam pytanie. IP: *.acn.waw.pl 22.03.04, 22:58
        A tak swoja droga, to facet ma troche racji. Dlaczego, ja mam placic
        za to, ze ktos sam, siebie, z wlasnej, nieprzymuszonej woli wpedza w chorobe.
        Dlaczego mam placic za operacje kratni palacza, czy kuracje watroby alkoholika?
        Dlaczego wiec pieniadze ktore oddaje na zus maja wedrowac na operacje serca
        tlusciocha, ktory nie potrafi zapanowac na soba zapanowac?
        I zeby nie bylo - odrozniam potrzeby takie jak nieszczesliwe wypadki czy
        starosc ktorej nie da sie uniknac. Ale mlody (30-40 letni) czlowiek
        z zaczatkami choroby wiecowej - za jego niechlujstwo nie chce placic!
        • mobypussy Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:02
          a sejm i senat utrzymujesz. wszelkie inwestycje, edukacje poselskich dzieci,
          wyjazdy na wczasy, dziwki...
          i to ci (wam) nie przeszkadza???
          czepacie sie grubasow... ja tez nie lubie jak mam dzielic siedzenie z kims kto
          mnie przykleja do szyby, ale bez przesady!!!
          ludzie!
          gdzie wasza j*** tolerancja?
          a jak potrzebny wam bedzie przeszczep serca i akurat grubas umrze ale odda wam
          to serce, to co? nie wezmiecie? bo przyklejal was do szyby?
          PARANOJA
          • Gość: prion Re: Mam pytanie. IP: *.acn.waw.pl 22.03.04, 23:12
            > a sejm i senat utrzymujesz. wszelkie inwestycje, edukacje poselskich dzieci,
            > wyjazdy na wczasy, dziwki... i to ci (wam) nie przeszkadza???

A kto napisal ze mu to nie przeszkadza?!
            Mam prosbe, postaraj sie nie dodawac do moich
            wypowiedzi czegos, czego nie napisalem.

> czepacie sie grubasow... ja tez nie lubie jak mam dzielic siedzenie z kims kto
            > mnie przykleja do szyby, ale bez przesady!!!
            > ludzie! gdzie wasza j*** tolerancja?

Tolerancja? Jaki fajny frazes. Tak oklepany, ze az mdli.
            Co jeszcze podciagniesz pod tolerancje?

> a jak potrzebny wam bedzie przeszczep serca i akurat grubas umrze ale odda
            wam
            > to serce, to co? nie wezmiecie? bo przyklejal was do szyby?

Do tego sie nadaja. Na narzady :-)
            • mobypussy Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:21
              pisze to co jest oczywiste. bo placac na grubasow placisz na rzad. i jakbys
              tego nie chcial ujac to jest niestety prawda.
              a nie przeszkadza to nikomu bo o tym watku nikt nie zalozy. bo przeciez kto sie
              bedzie bawil w polityke?, lepiej wiekszosci po uczuciach pojechac.
              Tolerancja moze jest dla ciebie frazemsem bo nie umiesz z niego skorzystac.a
              piszac ze jest to bzdura, pokazujesz jaki masz stosunek do rzeczy ktore nie
              dotycza ciebie. i siejesz dookola te swoje frazesy... zwlaszcza ostatnim zdaniem
              > > a jak potrzebny wam bedzie przeszczep serca i akurat grubas umrze ale odda
              >
              > wam
              > > to serce, to co? nie wezmiecie? bo przyklejal was do szyby?
              >
              > Do tego sie nadaja. Na narzady :-)
              • Gość: prion Re: Mam pytanie. IP: *.acn.waw.pl 22.03.04, 23:29
                > a nie przeszkadza to nikomu bo o tym watku nikt nie zalozy. bo przeciez kto sie
                > bedzie bawil w polityke?

Na jakiej podstawie twierdzisz, ze to nie przeszkadza nikomu?
                Bo nikt o tym tu nie napisal? Po raz kolejny Cie prosze, zebys
                nie wciskala w moje usta nie moich slow. Chcesz? Zaloze specjalnie
                dla Ciebie watek o tym ze nie chce placic na luksusy politykow.
                Ale to nie zmieni faktu, ze nie chce placic za leczenie grubasow!

> bedzie bawil w polityke?, lepiej wiekszosci po uczuciach pojechac.
                > Tolerancja moze jest dla ciebie frazemsem bo nie umiesz z niego skorzystac.a
                > piszac ze jest to bzdura, pokazujesz jaki masz stosunek do rzeczy ktore nie
                > dotycza ciebie.

Przeczytaj laskawie jeszcze raz moj pierwszy post. Zwroc uwage na zdanie
                o wypadkach i starosci (ani jedno ani drugie mnie sie nie dotyczy).
                Jak przeczytasz, wroc i napisz cos sensowniejszego.
                • ruda-kotka Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:31
                  > (ani jedno ani drugie mnie sie nie dotyczy).
                  > Jak przeczytasz, wroc i napisz cos sensowniejszego.

A moze byc tak?:

Nie mowi ani nie pisze sie "mnie sie nie dotyczy" a "mnie nie dotyczy" badz
                  "mnie to nie dotyczy"
                  • ogurre_bek_kozy Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:44
                    ruda-kotka napisała:

> "mnie to nie dotyczy"

...powiedział żebrak pod kościołem kiedy pies ugryzł go w protezę nogi.
                    :D
                    • ruda-kotka Re: Mam pytanie. 23.03.04, 00:00
                      ogurre_bek_kozy napisał:

> ruda-kotka napisała:
                      >
                      > > "mnie to nie dotyczy"
                      >
                      > ...powiedział żebrak pod kościołem kiedy pies ugryzł go w protezę nogi.
                      > :D

Dobre! :)

cmox
                  • Gość: prion Re: Mam pytanie. IP: *.acn.waw.pl 22.03.04, 23:46
                    Wczesniej splodzilem jeszcze ciekawszy kwiatek: choroba wiecowa.
                    Ma sie ta ulanska fantazje (i luki w wyksztalceniu)!
                • mobypussy Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:47
                  Gość portalu: prion napisał(a):

> > a nie przeszkadza to nikomu bo o tym watku nikt nie zalozy. bo przeciez kt
                  > o sie
                  > > bedzie bawil w polityke?
                  >
                  > Na jakiej podstawie twierdzisz, ze to nie przeszkadza nikomu?
                  > Bo nikt o tym tu nie napisal? Po raz kolejny Cie prosze, zebys
                  > nie wciskala w moje usta nie moich slow. Chcesz? Zaloze specjalnie
                  > dla Ciebie watek o tym ze nie chce placic na luksusy politykow.
                  > Ale to nie zmieni faktu, ze nie chce placic za leczenie grubasow!
                  >
                  > > bedzie bawil w polityke?, lepiej wiekszosci po uczuciach pojechac.
                  > > Tolerancja moze jest dla ciebie frazemsem bo nie umiesz z niego skorzystac
                  > .a
                  > > piszac ze jest to bzdura, pokazujesz jaki masz stosunek do rzeczy ktore ni
                  > e
                  > > dotycza ciebie.
                  >
                  > Przeczytaj laskawie jeszcze raz moj pierwszy post. Zwroc uwage na zdanie
                  > o wypadkach i starosci (ani jedno ani drugie mnie sie nie dotyczy).
                  > Jak przeczytasz, wroc i napisz cos sensowniejszego.

postaram sie napisac cos sensownego dla ciebie. UWAGA.
                  tak, smiem twierdzic ze
                  > Na jakiej podstawie twierdzisz, ze to nie przeszkadza nikomu?
                  > Bo nikt o tym tu nie napisal?
                  bo milczenie jest akceptacja. wystarczajaco madre wielmozny kolego?
          • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Mam pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:24
            mobypussy napisała:

> a sejm i senat utrzymujesz. wszelkie inwestycje, edukacje poselskich dzieci,
            > wyjazdy na wczasy, dziwki...
            > i to ci (wam) nie przeszkadza???
            > czepacie sie grubasow... ja tez nie lubie jak mam dzielic siedzenie z kims
            kto
            > mnie przykleja do szyby, ale bez przesady!!!
            > ludzie!
            > gdzie wasza j*** tolerancja?
            wam
            > PARANOJA

Ah cóż za nerwowa reakcja.Nieadekwatna zupełnie.Dlaczego?Ile ważysz i przy
            jakim wzroście?Może to wyjaśni ten napad złości.
            • ruda-kotka Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:29
              > Ah cóż za nerwowa reakcja.

A nie o to Ci chodzilo od poczatku tego watku? ;
            • ogurre_bek_kozy Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:31

>> Ah cóż za nerwowa reakcja.Nieadekwatna zupełnie.Dlaczego?Ile ważysz i przy
              > jakim wzroście?Może to wyjaśni ten napad złości.

BUEHEHEHEHE.
              Twój tok myślenia jest prosty jak pręt w reaktorze atomowym. Kołku.
            • mobypussy Re: Mam pytanie. 22.03.04, 23:41
              52kg/167cm
              chociaz nie wiem czy ci to pomoze mnie rozgrysc do konca bo przy kazdej wadze
              kobieta czuje sie grubo.
              staram sie bronic jedynie tego kogo nieslusznie szykanujecie.
              bo nie kazda otylosc jest kontrolowana.
              taka jak nie kazda wypowiedz na tym forum...
              • aguirre_gniew_bozy Re: Mam pytanie. 27.03.04, 23:47
                mobypussy napisała:

> 52kg/167cm

B.dobra waga.Tak trzymaj.
          • aguirre_gniew_bozy Re: Mam pytanie. 27.03.04, 23:45
            mobypussy napisała:

wam
            > PARANOJA

Serc grubasów sie nie przeszczepia.Nie nadają się.Ale to dobry pomysł w
            sumie.Każdego zmarłego tłuściocha powinni obowiązkowo brać na narzady bez
            pytania nikogo o zgodę.Tyle korzystał z służby zdrowia że sam wreszcie
            powinien być wykorzystany do czegoś pożytecznego.
    • frontenac [...] 22.03.04, 23:37
      • ruda-kotka [...] 22.03.04, 23:39
        • ruda-kotka grrr 22.03.04, 23:40
          Przeciez mila bylam :)

Swoja droga cenzura nie spi :)

A Aguirre i tak jest moj :)
          • admin_kobieta Re: grrr 22.03.04, 23:44

owszem byłaś miła ale zacytowałaś kogoś, kto był troszkę mniej
            a co do AGB to nie mam nic przeciwko temu, abyś go sobie wzięła ;-)

pozdrawiam
            • ruda-kotka Re: grrr 23.03.04, 00:01
              admin_kobieta napisała:

>
              > owszem byłaś miła ale zacytowałaś kogoś, kto był troszkę mniej
              > a co do AGB to nie mam nic przeciwko temu, abyś go sobie wzięła ;-)

Zdarza ci sie sypiac? :)
              • admin_kobieta Re: grrr 23.03.04, 00:05
                ruda-kotka napisała:

> Zdarza ci sie sypiac? :)

hmmm
                chciałabym powiedzieć, że właśnie się wybieram do krainy Morfeusza, ale przecie
                nie powiem tego głośno bo rano będę mieć dużo pracy ;-)

ps. a jak weźmiesz sobie tego AGB, to go za szybko nie oddawaj, dobrze?
                ;-))
                • ruda-kotka Re: grrr 23.03.04, 00:11
                  > ps. a jak weźmiesz sobie tego AGB, to go za szybko nie oddawaj, dobrze?
                  > ;-))

To sie chyba rozumie? :)

Tylko kurcze gdzies zniknal... Moze tez juz spi? :)
                  • mobypussy Re: grrr 23.03.04, 00:58
                    dostal bana niechcacy
                    • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: grrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 01:00
                      mobypussy napisała:

> dostal bana niechcacy

Kto???BTW nie odpowiedziałaś mi.
                      • mobypussy Re: grrr 23.03.04, 01:21
                        czy mam cie za idiote tak?
                        widze ze bardzo ci zalezy. :]
                        no jak dla mnie to normalny nie jestes.
    • ruda-kotka 100 MOJA!!!!!!! 23.03.04, 07:54
      :)
    • mary_an Re: Czy grubasy to złodzieje? 23.03.04, 11:04
      Mysle, ze watek jest interesujacyn jako osoba szczupla przylaczam sie do tego
      wezwania! Opodatkowac tluszcz!
      Jak widze takiego grubasa wcinajacego kielbase z gora frytek z majonezem to az
      mi sie niedobrze robi. W dodatku grubasy okropnie sie ubieraja, nie dbaja o
      siebie (moze wychodza z zalozenia, ze skoro juz sa grubi to nic im nie poloze),
      poki byla zima to bez problemu, ale jak na wiosne wcisna sie w krotkie spodenki
      i T-shirty to bedzie strrraszne! Jeszcze wydaje mi sie, ze w Polsce troche
      inaczej to wyglada, bo ludzie sie jednak przejmuja w miare swoim wygladem, ale
      tutaj (Niemcy) - ehhhhhhhhhhhh tragedia. Czesto widuje takie zapasione cos,
      odrosty do polowy dlugosci wlosow, codziennie ten sam podkoszulek, kalosze
      (serio!!!!!) i wieczne przezuwanie kolejnych kalorii. Okropne!
      Moze dodatkowe oplaty to wlasnie dobry pomysl, aby ich jakos zmobilizowac do
      schudniecia. A swoja droga slyszalam, ze w niektorych krajach wysokosc skladki
      za ubezpieczenie (np na zycie) jest wyzsze, jezeli osoba jest bardzo opasla -
      wieksze prawdopodobienstwo smierci - czy w Polsce tez tak jest, ze sie wylicza
      BMI w takich przypadkach?
      • aguirre_gniew_bozy Re: Czy grubasy to złodzieje? 28.03.04, 22:01
        mary_an napisała:

> Mysle, ze watek jest interesujacyn jako osoba szczupla przylaczam sie do tego
        > wezwania! Opodatkowac tluszcz!

To taka sama hołota jak alkoholicy,ten żre,ten pije,inny ćpa.To jeden pies.
        Jakoś alkoholik jest postrzegany spolecznie jednoznacznie negatywnie
    • minnetou Re: Czy grubasy to złodzieje? 24.03.04, 08:36
      Jasne! Obciazmy tez dodatkowymi oplatami inwalidow ( w koncu wozki sporo
      miejsca zajmuja, buduje sie podjazdy, specjalne toalety- czyste zlodziejstwo) ,
      koniecznie ludzi uposledzonych ( lataja po lekarzach, ciagna z TWOICH skladek i
      niewiele im sie moze polepszyc, wiec po co placic? ) , a jesli ktos z Twoich
      najblizszych nagle zacznie tyc, zerwij z nim kontakt. Po jaka cholere ma Cie
      obrzydzac swoim widokiem albo zajmowac wiecej miejsca przy wigilijnym stole.
      Tez dbam o sylwetke, ale na tak kretynski post bym sie nie zdobyl...
      • aguirre_gniew_bozy Re: Czy grubasy to złodzieje? 27.03.04, 23:52
        minnetou napisał:

> Jasne! Obciazmy tez dodatkowymi oplatami inwalidow ( w koncu wozki sporo
        > miejsca zajmuja, buduje sie podjazdy, specjalne toalety- czyste zlodziejstwo)

Nie to nie jest ich wina i wolna wola.Tzn.w niektórych przypadkacj jest np.
        debil skacze w niedozwolonym miejscu do wody na główkę i łamie sobie kręgosłup.
        Jego wina.W przypadkach niezawinionych przez siebie należy się inwalidom pomoc.

>
        > koniecznie ludzi uposledzonych ( lataja po lekarzach, ciagna z TWOICH skladek
        i
        >
        > niewiele im sie moze polepszyc, wiec po co placic? )

To też nie ich wina oni są dotknięci chorobą nie jak spocone,śmierdzace grubasy
        upasiene na własne życzenie.
    • Gość: bliska otyłości masz rację Aqirre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 10:35
      aczkolwiek niezbadana jest przyszłość każdego z nas. życzę, mimo wszystko, abyś
      nie musiał za 20 lat odszczekiwać tego, co tutaj napisałeś:))))
      • koaa Re: masz rację Aqirre 29.03.04, 10:54
        Ja uważam że powinno byc zróżnicowanie- odnosnie płaconych składek na
        ubezpieczenie zdrowotne- dlaczego osoba palaca papierosy czy pijaca wódke
        ma płacic tyle samo co osoby które nie pala i pija?
        Osoby otyłe duzo cześciej zapadaja na pewne typy chorób- na zdrowy rozum
        powinny wiec płacic wieksze składki od osób szczupłych-ale musimy jeszcze wziac
        pod uwage nasz genotyp np taki Gniewek jest wysportowany dba o siebie i dzieki
        temu ma duza szanse ze omina go choroby układu krążenia ale np w jego rodzinie
        główna przyczyna zgonu jest rak - leczenie raka tez kosztuje bardzo duzo -wiec
        jezeli maja płacic grubi niech zapłaci i Gniewek w koncu dlaczego maja łozyc na
        niego Ci którzy umieraja z powodu starości?
      • aguirre_gniew_bozy Re: masz rację Aqirre 02.04.04, 21:10
        Gość portalu: bliska otyłości napisał(a):

> aczkolwiek niezbadana jest przyszłość każdego z nas. życzę, mimo wszystko,
        abyś
        >
        > nie musiał za 20 lat odszczekiwać tego, co tutaj napisałeś:))))

Chciałabyś.Na pewno nie.
    • Gość: mikkamukkajokka TAK IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.04, 12:08
      tak!! tak!! tak!!
      powinni płacić za każdy dodatkowy kilogram w autobusie!
      a filigranowe martynki powinny mieć zawsze bilet ulgowy ;)
      • aguirre_gniew_bozy A tu parę przyładów, że spaślaki to źli ludzie: 31.03.04, 14:49
        Takie małe zestawienie dobry i chudy kontra gruby i zły,proszę bardzo:

Wisława Szymborska - Andrzej Lepper
        Święta Matka Teresa z Kalkuty - Ariel Sharon

I co ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości??
        • Gość: anka a. Re: A tu parę przyładów, że spaślaki to źli ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:23
          aguirre_gniew_bozy napisał:

> Takie małe zestawienie dobry i chudy kontra gruby i zły,proszę bardzo:
          >
          > Wisława Szymborska - Andrzej Lepper
          > Święta Matka Teresa z Kalkuty - Ariel Sharon
          >
          > I co ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości??

No to są rzeczywiście argumenty.....
      • Gość: igła Re: TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 10:48
        Tak,zwłaszcza że lato i upały no i oni no po prostu strasznie śmierdzą nie
        ukrywajmy tego.
    • Gość: marta Re: Czy grubasy to złodzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 13:17
      A może by tak wszsytkich pasozytów do gazu? kalekie dzieci, grubasy, idiotów?
      Przeciez nic z nich nie będzie, szkoda kasy.
      Przeczytałam cały wątek i ręce mi opadły, w życiu nie czytala większego steku
      bzdur. A w ogóle powinna być może okręslona jakaś norma wg której powinni
      ludzie się stosować i jak nie przystają to płacą. A największy podatek powinien
      byc nałożony na głupcó bo to oni wyrządzają najwięcej szkody temu narodow.
      Autor tego atku poszedłby wówczas z torbami. Życzę więcej tolerancji i lecz się
      na nogi bo na głowę juz za późno!
      • aguirre_gniew_bozy Re: Czy grubasy to złodzieje? 02.04.04, 21:16
        Gość portalu: marta napisał(a):

> A może by tak wszsytkich pasozytów do gazu? kalekie dzieci, grubasy, idiotów?
        > Przeciez nic z nich nie będzie, szkoda kasy.

Podstawą obecności na forum powinna być umiejętność czytania ze zrozumieniem.Ty
        jej najwyraźniej nie posiadłaś.Wielokrotnie powtarzałem,że chodzi tylko o
        osoby,które z własnej winy i woli żrą bez opamiętania tak samo jak alkoholicy
        chleją a narkomani ćpają(z tym plusem dla 2 ostatnich grup,że chociaż wyglądają
        normalnie jak ludzie) a nie chodzi mi o osoby dotknięte przez los jak choćby
        wspomniane kalekie dzieci.
    • Gość: madbach Re: Czy grubasy to zlodzieje? IP: *.dial.de.easynet.net 02.04.04, 15:23
      ciesze sie, ze dbasz o swoje zdrowie,szkoda, ze zdrowiu psychicznym
      zapomniales. urodziles sie o jakies 70 lat za pozno i szkoda, ze nie w Reichu,
      tam tez usuwano chorych, niepelnosprawnych ,Zydow, Cyganow, matki karmiace
      piersia dzieci w parku, slowem wszystkich tych, ktorzy nie pasowali do
      idealnego wyobrazenia o spoleczenstwie powstalego w chorych lbach nazistow.Jako
      Goebels moglbys sie popisac swoja gorliwoscia i zrobic wielka kariere.
      to ciebie powinno sie usunac, bo nie nadajesz sie do zycia w spoleczenstwie z
      powodu twojej chorej nienawisci i urojen. jestes chorym, odrazajacym
      czlowieczkiem,nawez nie moge powiedziec, ze mi ciebie zal.
      • Gość: marta Re: Czy grubasy to zlodzieje? IP: *.visp.energis.pl 02.04.04, 19:45
        Tak, dołączam się do powyższej opinii. Ponadto wnioskuję o opodatkowanie
        chamów, prostaków i głupoli. Bedzie na leczenie grubasów. A bardziej szkodliwa
        spółecznie pozostanie jednak głupota, nadwagę zresztą można zrzucić a głupota
        zostanie...
      • aguirre_gniew_bozy Re: Czy grubasy to zlodzieje? 02.04.04, 21:19
        Gość portalu: madbach napisał(a):

> tam tez usuwano chorych, niepelnosprawnych ,Zydow, Cyganow, matki karmiace
        > piersia dzieci w parku, slowem wszystkich tych,

No i następna kretynka co czytać nie umie.Gdzie ja pisałem o chorych,kalekich
        itp. bezmózgowcu jeden.Nie wmawiaj mi rzeczy których nie pisałem.Naucz się
        czytać.
        • uri_ja Re: Czy grubasy to zlodzieje? 02.04.04, 23:05
          AGB, a skad wiesz,że kretynka?:-)
          stary dowcip, wiem...
          • Gość: radex Grubasy nie powinny mieć też katolickiego pogrzebu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 23:14
            Za to,że całe życie szkodzą sobie i innym.
            • Gość: antygrubas Re: Grubasy nie powinny mieć też katolickiego pog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 15:13
              Hahahahaaahaaaaaaa
              • Gość: nadobna i szczupła Re: Grubasy nie powinny mieć też katolickiego pog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 15:58
                Ja uważam, że te osoby które nie zgadzają się z AGB na pewno sa grube, albo mają
                grubego partnera/bliską osobę. W innych krajach już wyciągnięto wnioski, że Ci,
                którzy prowadzą niezdrowy tryb życia muszą płacić wyższe składki. I tak powinno
                być też w Polsce. Też uważam, że to jest niesprawiedliwe, żebym musiała płacić
                za operację by-passów dla jakiegoś spaślucha, który przez całe życie pił, palił
                i się obżerał bez umiaru. Z czasem, kiedy w Polsce rozpowszechni się
                wysokoprzetworzone jedzenie ten problem będzie narastał i będzie stanowił coraz
                większe obciążenie.
    • Gość: Rocco a kulomas bedzie mial cie w dupie :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 19:38
      ale rozumiem cie , mnie tez to wk........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka