suomi6 11.08.10, 22:00 ale mamy reprezentację piłki nożnej, śmiech na sali. Po 5 min odechciało się oglądać:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: 100 lat za Murzynami 11.08.10, 22:18 a chłopaki dziwili mi się, że już w podstawówce wolałem oglądać mecze koszykówki NBA niż naszych piłkarskich słabeuszy na boisku :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: 100 lat za Murzynami 12.08.10, 13:19 > a chłopaki dziwili mi się, że już w podstawówce wolałem oglądać mecze koszykówki NBA niż naszych piłkarskich słabeuszy na boisku :) Ale co, byles wtedy jasnowidzem i wiedziales, ze nic z tego i tak nie bedzie? Z tego, co wiem jak byles w podstawowce to reprezentacja Polski w pilce noznej jeszcze jakies tam nadzieje rokowala. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 100 lat za Murzynami 11.08.10, 22:21 heh,nawet ja nadaję się do reprezentacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally I Wszyscy razem!!!!!!!!!!! 12.08.10, 02:55 NIC SIĘ NIE STAŁO!!!!!!!!!!!!1 POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO!!!! NIC SIĘ NIE STAAAAAAAAAAŁOOOO!!!!!!!!1 POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO :)))))))))))00 EEEEEEEEEEHEHEHEHEHHEHEHEE Ja tam lubie jak przegrywamy :) powaznie! od 6ciu lat jezdze na niemal kazdy mecz Reprezentacji- kiedys tak sie dolowalam jak przegrywalismy, az odkrylam prawde! SUPER!!!! BOSKO, ze przegrywamy!!! przynajmniej pikniki nie jezdzą (sezonowi kibice od wygranych) i nie ma problemu z biletami dla normalnych kibicow :))) i na koniec jeszcze raz wszyscy!!!!!!!!! CZY WYGRYWAAAAAAAAAAASZ CZY NIEEEEEEEEEE!!!!!!!11 JA I TAK KOCHAM CIEEEEEEEEEEEEE W MOICH SERCU POLSKAAAAAAAAAAAAAA I NA DOBRE I NA ZŁE :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: I Wszyscy razem!!!!!!!!!!! 12.08.10, 03:03 niestety, na tym meczu Mnie nie bylo, bo mialam duzo obowiazkow po powrocie z wakacji :(((( ale... dostalam sms, ze byla fajna zadyma przed stadionem z ochroną, bo otworzyli tylko jedna bramke na 6 sektorow na pol godziny przed meczem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: 100 lat za Murzynami 12.08.10, 10:46 a kto by sobie marnował czas ogladaniem meczów??? trzeba korzystać z lata a nie siedzieć przed TV i się denerwować!!! Odpowiedz Link Zgłoś