cafem 19.08.10, 19:34 Ktora baba uwielbia wylegiwac sie w wannie w solach do kapieli? Ja sie przyznaje na pierwszy ogien - jestem od kolorowych pachnacych soli nad zycie uzalezniona:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Przyznac sie! 19.08.10, 19:38 przyznaj si co jest z Twoja poczta gazetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 19:42 Eh, Tubis. Ja nie mam poczty gazetowej. Czy to dlatego nigdy nie dostalam linka do Twoich cudnych wypraw? ;) Klikasz na moja wizytowke i tam jest takie cus: napisz do mnie. Klikasz na to i mejl sie wysyla:) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Sypiesz te sole do tej wanny... 19.08.10, 20:13 ...na hali? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Sypiesz te sole do tej wanny... 19.08.10, 20:28 Tam niestety musialam sie obejsc jedynie malym mydelkiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Przyznac sie! 19.08.10, 19:44 Przyznaje sie bez bicia, ze moge tak lezec godzinami. Z dobra kiazka, kawa itp. Ô! Tubis sie odnalazl :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 19:54 > Przyznaje sie bez bicia, ze moge tak lezec godzinami. Z dobra > kiazka, kawa itp. O, to to! Ja sobie herbatke czesto zaparzam i tak w wannie popijam. A z wanny wychodze, gdy woda jest juz zimna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:05 A z wanny wychodze, gdy woda jest juz zimna! :) To jeszcze nie opanowalas techniki regulowania przyplywu wody 'sluchawka' od prysznica, a odplywu wody pieta? W zimnej za cholere nie lezalabym ! brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:07 > To jeszcze nie opanowalas techniki regulowania przyplywu > wody 'sluchawka' od prysznica, a odplywu wody pieta? > W zimnej za cholere nie lezalabym ! brrrrrrr O! Na to nie wpadlam! Za chwile przetestuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Przyznac sie! 19.08.10, 19:47 Wiesz, mnie nawet zmusic nie mozna. Nudze sie strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 19:54 No bo ja w wannie to slucham polityki albo krzyzowki rozwiazuje. Albo stawiam lapka na kibelku i przez skype gadam:D Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:00 > a pokazujesz wtedy to i owo?? ;) Zalezy z kim rozmawiam:P Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:00 widocznie jestem prysznicowa dziewczyna. Naprawde probowalam, po prostu nie moge tam .... wytrzymac. Ostatnio dalam sobie ostatnia szanse aby wykorzystac jakuzzi w wielkiej lazience, z wielkim oknem, z ladnym widokiem na lasek. Doslownie dla normalnych ludzi to radocha. Ja wzielam do lazienki dobra ksiazke, kieliszek czeronego wina, troche przekasek, zrobilam duzo piany..... i po pol godziny juz nie moglam, bylam zmeczona tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:03 > widocznie jestem prysznicowa dziewczyna. > > Naprawde probowalam, po prostu nie moge tam .... wytrzymac. Kiedys tez nie lubilam. Do czasu, gdy nakupowalam sobe kilka slojow pachnacych soli:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Przyznac sie! 19.08.10, 19:53 srednio. zwykle do czasu az sie woda naleje do pelna:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Przyznac sie! 19.08.10, 19:58 Dla mnie kąpiel to moczenie się we własnym brudzie. Zdecydowanie wybieram prysznic, opcja deszczówka :D Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:00 Prysznic tez, jak najbardziej. Ale to rano albo jak mi sie spieszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Przyznac sie! 19.08.10, 19:59 uwielbiam,ale niestety nie posiadam wanny :P ostatnio odkryłam,że saunę uwielbiam też :P Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:01 W mojej wannie to czasem jak w saunie, szczegolnie jak za goraca temperature wody ustawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:03 Lubię sobie tak poleżeć w wannie jak zmarznę. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:08 Ja to niezaleznie od stopnia zmarzniecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:08 Do poidla dla bydla tez sobie wsypalas? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:35 Mialam racje, ze z Ciebie upierdliwa zawistna ci.a. Bedziesz teraz z watku do watku za mna lazic? Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:51 O, a koledze Autokracie umialas odpisac uprzejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurolandia cafem abstrahujac od tego powiedz.. 19.08.10, 20:14 ile ty kochana mierzysz i wazysz?albo podaj chociaz swe wymiarki .. moze zbyt intymne pytanie ale zachwycona jestem twą figurką ..patrząc na filmiki z twego linku:) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: cafem abstrahujac od tego powiedz.. 19.08.10, 20:33 Jakies 50 chyba waze;) Kolezanka powyzej za to kompletnie zachwycona nie jest. Wrecz przeciwnie - szczerze mnie za ow filmik nienawidzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
szczurolandia Re: cafem abstrahujac od tego powiedz.. 19.08.10, 20:36 a wzrost jaki?> po filmiku daje 168 cm :)chyba ,że wiecej :) super figura...naprawde..ty chyba sporo ćwiczysz bo ciało typowo smagane sportem:) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: cafem abstrahujac od tego powiedz.. 19.08.10, 20:51 Cwicze duzo, ale reszta wymiarow nieistotna;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:38 Mnie się nudzi za długo w wannie :D Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:40 > Mnie się nudzi za długo w wannie :D Koniaczku sobie do wanny wez;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:55 cafem napisała: > Koniaczku sobie do wanny wez;) No właśnie jakoś nie lubię:) Wzięłam prysznic. Posmarowałam olejem. Wytarłam. Koszulka i szklaneczka :D Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 21:04 Och! Ach! Olejki to moja druga milosc! :) Ja biore wino, lapka i wlaze do pachnacej wanny:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Przyznac sie! 19.08.10, 21:08 cafem napisała: > Och! Ach! > Olejki to moja druga milosc! :) Dzisiaj zmieszałam olej kokosowy z drzewem herbacianym :) > Ja biore wino, lapka i wlaze do pachnacej wanny:) I będziesz pisać taka nieubrana? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:40 Mnie też. Nawet jak wezmę książkę czy gazetę, to okazuje się, że wolę łóżko do wylegiwania się, a nie wannę. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:45 > Mnie też. Nawet jak wezmę książkę czy gazetę, to okazuje się, że wolę łóżko do > wylegiwania się, a nie wannę. Az zazdroszcze. Zdecydowanie za duzo czasu na te wanne trace. Ale jak tam pachnie! ;) -- cala ja dwa lata pozniej cala ja Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:56 sid.leniwiec napisała: > Mnie też. Nawet jak wezmę książkę czy gazetę O właśnie. Poza tym czuję dyskomfort, że coś mogłoby się z książką stać:) No i mój tyłek zdecydowanie woli łóżko od twardej wanny :D Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 20:58 Audiobooka sobie zalatw? Albo odsluchuj polityki, jak ja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Przyznac sie! 19.08.10, 21:07 cafem napisała: > Audiobooka sobie zalatw? Albo odsluchuj polityki, jak ja? ;) Ale ja lubię papierowe :) Komputera i czytania z ekranu mam dosyć w pracy :D Odpowiedz Link Zgłoś
szironna Re: Przyznac sie! 19.08.10, 21:00 nie daję rady, jestem prysznicowa i już. w wannie przeszkadza mi bezruch totalny i długie leżenie w wodzie raczej mnie denerwuje niż odpręża. jeśli już to wolę sobie poleżeć z książką pod kocem :). Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Przyznac sie! 19.08.10, 21:10 > w wannie przeszkadza mi bezruch totalny Alez w wannie mozna sie ruszac! Ja sobie tam na przyklad plumkam i sie taka wielka szczota szoruje:D Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Przyznac sie! 19.08.10, 21:09 mam nadpobudliwość wiec nigdy sie nie wyleguje, aczkolwiek krótkie aromatyczne kapiele uwielbiam... no ewentualnie ze z M... to wtedy moge dluzej no i nie musze sie wylegiwać:P Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki Re: Przyznac sie! 20.08.10, 09:28 owszem, owszem:) z herbatką albo lampką wina, z książką lub gazetką... ale za to miłości do gór nie rozumiem w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Przyznac sie! 20.08.10, 09:59 Lubię ale wyłącznie jak jest zizmno - czyli jesien, zima, wczesna wiosna, jak jest ciepło - duszę się w gorącej wodzie :) dlatego wanna nieużywana stoi :) Odpowiedz Link Zgłoś