hermina1984 30.08.10, 12:28 praca.gratka.pl/pracownik/szukaj/tresc/asystentka-1378456.html?utm_source=jobads&utm_content=1378456&utm_campaign=jobrapido&utm_medium=premium ciekawe jaki charakter ma ta dokładnie ta praca,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet_pink Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 12:32 Przeczytałam całość zachowując powagę. Ryknęłam śmiechem dopiero jak dotarłam do e-maila na który trzeba przesłać aplikację. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 12:36 A co do pytania, to moim zdaniem, ktoś zwyczajnie liczy na to, że dostanie zdjęcia i kontakty do ładnych i łatwych lasek (może nawet zdjęcia rozbierane się trafią). Później sobie taką laskę może poderwać choćby na omyłkowego sms'a. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 13:54 To samo... cute.assistant... padłam. I uważam dokładnie tak jak Ty–research do podrywania. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 12:33 Podobno jest sporo takich ogłoszeń. Dziwne, że nie może gość sobie szukać babki do sponsorowania tylko koniecznie chce ją zatrudnić na umowie o pracę. Chyba że chodzi o to, że zdradzać może tylko na delegacjach. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 12:34 a wiesz, że to niekoniecznie musi być tak jak się wydaje? taka panienka służy jako element dekoracyjny, najlepiej żeby się tylko i włyłącznie czarująco uśmiechała w momencie gdy biznesowy partner waha się przy podpisaniu ostatecznej umowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 12:36 no mam dziwne wrażenie,że prócz uśmiechania się,pan prezes oczekuje także szerokich,wiecznie zdziwionych usteczek :P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 12:39 wtedy udalby sie do sklepu zoologicznego i kupil zabe. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 12:42 albo stwierdziłby, że to nie jego rozmiar:D Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 12:41 i rozstawionych kolanek, niekoniecznie dla siebie ale dla partnera biznesowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 12:37 A to tez może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
szironna Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 12:45 a to Ci ogłoszenie dopiero ;-p patrzcie jaki rozstrzał - szuka partnerki biznesowej, zatem z założenia powinna być wykształcona, a tu nie :) wystarczy że się ładnie prezentuje. no ale ja rozumiem, że to praca dla osób z poziomu zaawansowanego dogłębnie, wszak i dolnośląskie przecież ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: cute.assistant@gmail.com - LOL n/t 30.08.10, 13:52 hermina! jesli ty nie bierzesz to ja biore ;) W koncu nie napisal ile ma miec lat, a wedlug tego co mi ostatnio powiedzialo kilka osob jak na moja grupe wiekowa jestem wyjatkowo atrakcyjna :) Oprocz tego jestem wyksztalcona, obyta, taktowna, wiele podrozowalam prywatnie i sluzbowo, znam jezyki i jestem dobra negocjatorka. A na dodatek jestm skromna jak cholera :D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: cute.assistant@gmail.com - LOL n/t 30.08.10, 13:56 hihihi,bierz ;) a później zdaj relacje,żebym żałowała ,czego nie zrobiłam :P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: cute.assistant@gmail.com - LOL n/t 30.08.10, 14:00 margju, nie nadajesz sie nie stety. Masz za wysokie kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: cute.assistant@gmail.com - LOL n/t 30.08.10, 14:03 no włacha,pan prezes nie chciał wykształcenia,ani znajomości języków ;) choć jeśli o zdolności językowe się rozchodzi,to sądzę,że oczekuje takowych :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 13:51 Moja koleżanka szuka kandydatki na recepcjonistkę. W wawie. Aczkolwiek nie wiem czy byłabyś skłonna do przeprowadzki. Poza tym to praca recepcjonistki, czyli nie od razu wysokie progi.:> Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 13:52 I nic nie mówią o byciu cute.:P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 13:57 progi jak progi :) ino ta Wawa mi nie pasi :( Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 14:02 Jak Warszawa może ci nie pasić? Warszawa da się lubić.:P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 14:04 Wrocław jeszcze bardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 14:17 też chce młodej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 14:30 No właśnie ma bardziej przyziemne oczekiwania. Nie padają wymiary. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 14:39 to ja zadam to kłopotliwe pytanie dobrze płącą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 14:42 Nie mam bladego pojęcia. W mojej fabryce co prawda recepcjonistek nie ma, są sekretarki i one zarabiają pirazyoko od 2000zł netto w górę. Sądzę, że rzeczona recepcjonistka zarabia co najmniej tyle samo. Fabryka koleżanki to inna para kaloszy (z dziedziny materiałów biurowych).;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 14:58 a mogę podesłać kogoś? jak ten ktos wyrazi ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 14:02 Mail kontaktowy zajebiaszczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter nierozumię 30.08.10, 14:18 jak moglyscie jeszcze nie powysylac swoich ofert temu panu prezesu. Na co czekacie? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: nierozumię 30.08.10, 14:33 mam za małe kwalifikacje- jakieś skromne B Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki Re: nierozumię 30.08.10, 17:27 ursyda napisała: > mam za małe kwalifikacje- jakieś skromne B do prowadzenia tego luksusowego auta ta kategoria wystarczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 14:18 jak dla mnie to jakis zart napalenca, co sobie chce pogladac zdjecia naiwnych dupeczek, ktore powysyłaja mu cv..ogłoszenie jest tragicznie sformułowane, np pełen socjal itd zero profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
anka_z_lasu eee, za dużo trzeba się narobić 30.08.10, 20:29 Tłuc się po jakichś targach i konferencjach oraz kiepskich hotelach zamiast siedzieć sobie w przytulnej garsonierze, chodzić na zakupy i okazyjnie dawać d..py Odpowiedz Link Zgłoś
wypedzonyzziemodzyskanych idealna kandydatka 30.08.10, 22:09 Ona od dawna szuka takiej pracy Jesteś przystojnym i zadbanym biznesmenem, szukasz atrakcyjnej i seksownej sekretarki/asystenki? Mogę spełnić te wymagania! Jestem wysoką, seksowną blondynką z długimi nogami i pełnymi piersiami, o figurze klepsydry. Posiadam idealnie biznesowy wygląd, mam doświadczenie w pracy, studiuję zaocznie i poszukuję atrakcyjnej pracy w Szczecinie. Za stałą posadę i atrakcyjne wynagrodzenie spełnię twoje (nie tylko zawodowe) wymagania. Stały układ z tylko jednym panem. Z mojej strony 100% dyskrecji i higieny. Nie toleruję zboczeń. Napisz a przekonasz się, że było warto;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 22:14 O, Herma ty w Wawce szukasz pracy? :D:D:D::D Ho no tu! ;P:D:D:D Ja pamiętam ogłoszenie o pracę, w którym podany był oczekiwany wzrost "asystentki". :P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: przeglądając ogłoszenia o pracę.... 30.08.10, 22:20 już wystarczy,że moja psiapsióła mi do Wawy nawiała :( moje miejsce jest w piastowskim grodzie-trzyma mnie tu paru ludków,poza tym...Wrocław jest piękny,a Warszawa ...no cóż <stara się być dyplomatyczna> tak trochy jakby mniej :P Odpowiedz Link Zgłoś