Dodaj do ulubionych

Męska muza

03.09.10, 00:09
Czego słuchają wasze samczurki, jeśli słuchają czegoś poza radiem i tym co
jest na topie?
Lubicie ich muzykę?
Obserwuj wątek
    • cafem Re: Męska muza 03.09.10, 00:12
      Moj slucha praktycznie tylko powaznej.
      Na ile jestem w stanie to zniesc - nie wiem. Dopiero za miesiac zaczynamy mieszkac razem:D
      • jan_hus_na_stosie Re: Męska muza 03.09.10, 00:16
        jak nie będziesz mogła znieść to kup mu wypasione słuchawki na uszy, może
        zrozumie aluzję ;)
        • cafem Re: Męska muza 03.09.10, 00:21
          > jak nie będziesz mogła znieść to kup mu wypasione słuchawki na uszy, może
          > zrozumie aluzję ;)

Mysle, ze sie dogadamy. Ja od czasu do czasu powazna zniose, a przeciez nie bedziemy czesto w
          domu siedziec;)

Ja pewnie bede chodzic do pracy (jak juz te prace znajde;), a on czasem pracuje na pozne zmiany,
          wiec bede miala ciche wieczory... A w domu zadne z nas nie lubi siedziec, wiec muza nie bedzie nam
          towarzyszyc non stop:)
          • ctryna Re: Męska muza 03.09.10, 14:10
            albo zabierz go na Sunrise Festival :D
            albo inne white sesnation czy jakoś tak :)
      • rzeka.chaosu Re: Męska muza 03.09.10, 00:16
        Ja się właśnie cieszę, że wynaleziono słuchawki. :D
        • cafem Re: Męska muza 03.09.10, 00:27
          > Ja się właśnie cieszę, że wynaleziono słuchawki. :D

Przyznawaj sie predko, czym Cie maltretuje? :D
          • rzeka.chaosu Re: Męska muza 05.09.10, 23:14
            Przyznawaj sie predko, czym Cie maltretuje? :D

Musiałam odkopać ten wątek: ucm ucm ucm mnie maltretował i teraz to samo tylko,
            że kto inny. Ech ;P
            • cafem8 Re: Męska muza 05.09.10, 23:21
              > Musiałam odkopać ten wątek: ucm ucm ucm mnie maltretował i teraz to samo tylko,
              > że kto inny. Ech ;P

Ratunku!
              To ja juz wole Mozarta i inne Straussy! ;)
              • rzeka.chaosu Re: Męska muza 05.09.10, 23:24
                też była przerażona. :D:D:D

Chiba armagjedon będzie. :D
                • cafem8 Re: Męska muza 05.09.10, 23:26
                  Armagedjedon mu zrob na calego! To sie nie godzi, umc umc u m c ...:)
    • jan_hus_na_stosie Re: Męska muza 03.09.10, 00:13
      idź spać!

;)
    • maly_zlosliwiec Re: Męska muza 03.09.10, 00:16
      Klasyka rocka, heavy metal, muzyka klasyczna.
      Najbardziej ulubiony - Zakk Wylde i Black Society.

• maly_zlosliwiec Re: Męska muza 03.09.10, 00:19
      Mnie się ostatnio Sabaton podoba. Oczywiście on go znalazł bo bez muzyki żyć nie
      może. Ja raczej nie mam w tym kierunku żadnych talentów.
    • ursyda Re: Męska muza 03.09.10, 12:41
      nie cierpię jego muzyki
    • sumire Re: Męska muza 03.09.10, 12:44
      blues, blues oraz dla odmiany blues. względnie klasyczny rock.
      tak, lubię, bardzo nawet.
    • hermina1984 Re: Męska muza 03.09.10, 12:46
      tego samego co ja-czyli wszystkiego ;)
      od metalu przez klasykę po techno :)
      z reguły mamy fazy na to samo-obecnie króluje u nas massive attack i royksopp :]
      na przemian z samael
      • i.nes Re: Męska muza 06.09.10, 15:25
        hermina1984 napisała:

> obecnie króluje u nas massive attack i royksopp :]

o, pacz! ja od wczoraj 'na pętli' mam Mezzanine z najnowszym Iron Maiden ;P
    • stephanie.plum Re: Męska muza 03.09.10, 14:08
      ja dzięki niemu poszerzam horyzonty, wszystkie moje fascynacje muzyczne zawdzięczam jemu.
      ostatnio - Beirut, Suffian Stevens
      ogólnie jest tego za dużo, by wymienić.
      od muzyki dawnej, np. zespoły Jordi'ego Savall'a, poprzez oldskulowy rock, po etno.

fajny wątek! :)
    • martishia7 Re: Męska muza 03.09.10, 14:12
      Lubię. W pewnych strefach mamy podobne zainteresowania - jeśli chodzi o metal.
      On bardziej gustuje i zna się na power-metalu tudzież rocku lat 80ych.
      Szczególną sympatią pała do Blind Guardiana i Queen, co też mi leży.
    • lacido Re: Męska muza 03.09.10, 19:24
      a już myślałam ze jakiś samiec Cie natchnął ;)
      • dziewczyna_rzeznika Re: Męska muza 03.09.10, 19:50
        Mój mnie ostatnio rozbroił tym kawałkiem :
        www.youtube.com/watch?v=-CcyLGh4Whw
        Zaczął to śpiewać, a było już koło drugiej w nocy . Tak nas 'rozruszał', że
        włączyliśmy płytkę Matt Bianco i ugotowaliśmy sobie jajka na twardo, o.

A u nas jest tak, że z racji dużej różnicy wieku, on pokazuje mi 'szlagiery'
        swoich szczeniackich czasów, ale nie tylko, np. jest zakochany w Kate Bush.
        Dzięki niemu odkryłam np. ELO czy Davida Bowiego, on 'dzięki' mnie Bajofondo
        Tango Club oraz inne 'nowinki' aczkolwiek muzyki tzw. popularnej raczej nie
        słucham bo mam dużo starsze rodzeństwo, także dorastałam w klimatach Urszuli,
        Jurksztowicz czy Hey :)
    • siekiera1166 Re: Męska muza 03.09.10, 22:01
      Hej! Mam wam do polecenia świetną stronkę. To republika kobiet. Wchodzcie na www.repka.pl Jest naprawde super i można tam poczytać o ciekawych rzeczach :) Sama nie mogę się od niej oderwać :)
      pozdrawiam wszystki kobietki :*
    • bombowa_zuzia Re: Męska muza 05.09.10, 23:23
      Mój słuchał głównie electro-industrialu i takich tam. Lubię :) Teraz słucha
      najczęściej MTV2 (też lubię).
    • figgin1 Re: Męska muza 06.09.10, 15:45
      Jazzu, trance, ambientu, rocka i tak dalej i tak dalej. Bardzo podzielamy nawzajem swoje gusta.
    • laracroft82 Re: Męska muza 06.09.10, 16:09
      mojego samczura ukochany zespół to Metallica,ale poza tym - pantera, s.o.a.d, slipknot. zz top...no i dobrze, bo ja raczej tez cos z tych klimatów :] i nie dlatego ze juz kupe lat z nim jestem, ale chyba od zawsze mam takie pociągi ;]
      • ultraviolet6 Re: Męska muza 06.09.10, 16:34
        Mój też KOCHA Metallikę.
        Poza tym słucha m.in. Dimmu Borgir, Bal-Sagoth, Running Wild, Samael, Cradle of Filth, Nightwish, Slayer, Behemoth, Benediction i wielu wielu innych mocnych brzmień (przed chwilą pobiegłam oblookać jego półkę z płytami ale długo by wymieniać te nazwy) :)
        Ja też lubię metal, ale niekoniecznie ulubione kawałki mojego faceta są też moimi ulubionymi (raczej mamy troszkę inne preferencje, jednym z moich ulubionych zespołów metalowych jest In Flames). Kocham klimat Within Temptation, mocniejszego rocka w wydaniu Evanescence, nastrojowe "niepokojąco-uspokajające" kawałki Massive Attack, a przede wszystkim mój ukochany Pink Floyd (choć to wszystko i tak jest małym procentem lubianych przeze mnie kapel).
        Ostatnio razem z małżonem powracamy do klasyki rocka, niezapomnianych rockowych hitów (ale też mniej znanych numerów) z lat 80-tych, lubimy po raz setny odkrywać te klimaty i oglądać stare klipy z łezką w oku ;)
    • twojabogini Re: Męska muza 06.09.10, 16:40
      Tego co ja w ogólnosci, fajnie bo razem sobie na koncerty możemy chodzić (punk, ska reagge) i lubi moje ostatnio ulubione manu chao, tylko ma już dośc bo ja wkółko.
      Tylko wczoraj mnie przeraził, bo przyniósł 3G techniawek. Techniawki w domu są nie do słuchania! Co on z tym zamierza zrobić? Pfff...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka