bijatyka 09.09.10, 00:15 na zęby. Nie za późno dla dojrzałej kobiety ? Śmielibyście się ze starej baby w aparacie na zębach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: Aparat... 09.09.10, 00:29 oj tam, może tylko trochę, ale bardzo złośliwy bym nie był ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Aparat... 09.09.10, 00:27 Nie, chyba, że byłby różowy, taki jak ma córka mojej przyjaciółki ;). Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Aparat... 09.09.10, 00:41 Ni mam żadnych różowych dodatków ! Odpada ! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Aparat... 09.09.10, 00:31 A ta pani Wam się podoba, bo mi nie: www.medicus.waw.pl/aparat_staly.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ankh_morkpork A dlaczego nie??? 09.09.10, 10:54 Nie widzę u niej nic oszpecajacego. Aparat bynajmniej nie rzuca sie mocno w oczy. No sorry, niewidzialnych aparatów nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Aparat... 09.09.10, 00:31 mozesz sobie zalozyc aparat wewnetrzny (taki od środka), nic nie widac :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Aparat... 09.09.10, 00:53 więc miłego lotu :))) mam nadzieje, ze Kijów się podobał :))) pamietaj o magnesiku :D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Aparat... 09.09.10, 08:40 marguyu napisała: > Taki sobie zaloz, z ozdupkami ;) Ale to nie są ozdupki - na dole są zwykłe gumki a u góry taki gumowy pasek. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Aparat... 09.09.10, 13:47 ale gumki mogą być kolorowe wtedy są ozdupkami :P Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Aparat... 09.09.10, 08:33 Nie. I jak masz kasę to zakładaj:). Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Aparat... 09.09.10, 09:19 OK, ale na spotkanie forumowe to ja nie przyjdę ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Aparat... 09.09.10, 09:42 Przepraszam jeśli kogoś urażę, ale dla mnie w dzisiejszych czasach krzywe zęby to patologia ( pomijam skomplikowane wady wymagające interwencji chirurgicznej), zdrowe, proste zęby to podstawa, ludzie biorą kredyty na nowe telewizory a szkoda im zainwestować w uzębienie. Aparat na zęby dla mnie świadczy o tym że ktoś dba o swój wygląd i o swoje zdrowie, absolutnie posiadanie jego mnie nie śmieszy ani nie dziwi niezależnie od wieku. Jeżeli moje dzieci będą potrzebowały aparatu to go będą nosić, nawet jeśli będzie to kosztem innych wyrzeczeń. Autorce wątku gratuluję rozsądku i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Aparat... 09.09.10, 09:46 dojrzałej? Dojrzała kobieta nie pyta o takie rzeczy, tylko sobie funduje. Bo tak! A ludziom g. do tego, zazdrośnikom pierońskim. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Aparat... 09.09.10, 09:49 Alpepe ! Ja kiedyś dojrzeję, na prawdę ! Obiecuję. Mam niewielką wadę, ale cóż z tego, jak dla jej korekty i tak trzeba będzie nosić dość długo aparat. Założę. Mam nadzieję, że mnie nie wystawiacie, aby mnie narazić na pośmiewisko u mnie na wsi ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Aparat... 09.09.10, 10:53 Olej wies! Co komu do twoich zebow. Niech pilnuja swoich pienkow. A dojrzejesz wtedy gdy spadniesz z drzewa dojrzalosci i juz nigdy nie przysni sie tobie, ze fruwasz jak ptak. Qrcze, najbardziej mi tego snu zal w ktorym latalam nad nieznanymi miastami i okolicami. Pozniej okazalo sie, ze to byly prawdziwe miasta. Mialam okazje je odwiedzic i poruszalam sie w nich tak jakbym znala je od zawsze. :( Odpowiedz Link Zgłoś
ankh_morkpork Eeee? Co za późno? 09.09.10, 10:51 Ja jestem w wieku 30+ i właśnie sobie założyłam. Uwierz mi, nikt na to nie zwraca uwagi. Jeden mój znajomy zauważył mój aparat po 3 tygodniach dopiero, skomentował "o, nosisz" i zmienił temat rozmowy. Nad okularami też byś sie tak zastanawiała? Lepiej się zastanawiać, czy aparat da jakieś konkretne efekty u dojrzałej kobiety, a nie nad tym, co o nim inni pomyslą. Odpowiedz Link Zgłoś
dziabdzik Re: Aparat... 09.09.10, 14:49 Mam 38 latek i to ciulstwo nosiłem na zębach prawie 3 lata bom stary był. Obśmiania bałbym się ćwierć wieku temu, a teraz to tylko temat do zagadnięcia i nic więcej. Zważ że jestem facet, azaliż nie był to widok egzotyczny? Przygotuj się natomiast na bolesne przeżycia. Dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Aparat... 09.09.10, 16:20 Żartujesz? Kolega nosił, a jest moim rówieśnikiem. Zazdrościłam mu, że go stać. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Aparat... 09.09.10, 17:51 Dobra, idę po ten aparat. Tylko nie wołajcie potem na mnie "brzydula" ! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Aparat... 09.09.10, 18:41 Niech będzie ! Tylko nie wołaj "sztanga"... Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Aparat... 09.09.10, 20:52 Ja założyłam w wieku 26l Zżyłam się z nim naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Aparat... 09.09.10, 20:56 Jak mnie w fabryce zobaczą z tym kagańcem, to będzie dopiero ! Odpowiedz Link Zgłoś