Gość: piksi IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 19:12 Zaczyna się u nas robić jak w dużych miastach Polski. W Poznaniu takich osiedlowych dróg dwujezdniowych jest bardzo dużo! Gdyby jeszcze ktoś pomyślał o rozbudowie sieci tramwajowej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agi Re: Druga nitka ul. Fieldorfa IP: 213.199.204.* 07.07.03, 23:43 No cóż, mam teraz przed blokiem "autostradę". Ja się cieszę, przynajmniej mam bliżej na przystanek, bo zatoczkę przeniesiono :) Zgadzam się z opinią iż linia tramwajowa powinna być rozbudowana. Moim marzeniem jest poprowadzenie jej do Wyczerp, to byłoby cudowne udogodnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTEK Re: Druga nitka ul. Fieldorfa 'Nila' otwarta IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 23:49 Kogo to obchodzi !!! Gazetka toaletowa perforowana canzuruje - to jest tu problemem ! -------- ------------------------------------------------------------------------------- - "gazetka toaletowa perforowana" - w Czestochowie ! Każda epoka ma "swoje sposoby walki z cenzurą" - pokazałem CI drobną próbkę, że wolności słowa się nie ominie i nie warto cenzurować - jeżeli będziesz dalej wycinać wspisy "wynalazczość wobec cenzury będzie niaograniczona" (zawsze w historii naszej narodowości wygrywaliśmy z cenzorami: pamiętaj o tym toaletowa gazetko perforowana ! Na cenzurę zawsze znajdzie się sposób !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Druga nitka ul. Fieldorfa 'Nila' otwarta IP: 80.51.236.* 08.07.03, 07:21 A teraz czekamy na nowe drogi w innych dzielnicach, jak Stradom, Lisiniec,Raków, Błeszno. Pan wrona już koło swojego bloku zrobił dwupasmówkę. Czekamy Panie wrona np na Radomską i Wejherowską do nowego cmentarza, bo cmentarz Pan otworzył tylko o drogach zapomniał. I nie pieprz przy okazji o połączeniu Północy z jedynką koło korony bo to jest naprawdę chory pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snowie Re: Druga nitka ul. Fieldorfa 'Nila' otwarta IP: *.pl 08.07.03, 12:47 Po co łączyć Fieldorfa z trasą?! Żeby całą dobę jeździły tędy TIR-y?! Wystarczy, że kierowcy z Północy robią sobie z niej autostradę, nie mówiąc już o przepuszczaniu pieszych na pasach. Jak nie przepuszczają to ich sprawa, ja mogę uruchomić światła, ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czejan Jest Bardzo Niebezpiecznie IP: 213.199.204.* 08.07.03, 08:11 Obecnie jest bardzo niebezpiecznie na skrzyżowaniu ul.Fieldorfa z ul.Wyzwolenia.Wcześniej,przy przejeżdzaniu jednej jezdni,było dużo wypadków i kolizji.Nie chcę myśleć co będzie obecnie, gdy kierowcy jadąc ulicą Wyzwolenia,przejeżdżać będą przez dwie jezdnie ul.Fieldorfa.W tym miejcu bezwzględnie potrzebne są "światła" i szkoda ,że nie pomyślano o tym wcześniej.Czy potrzeba, aby ktoś zginął,by urzednicy zrozumieli jak należy projektować skrzyżowania gdzie jest duże natężenie ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snowie Re: Jest Bardzo Niebezpiecznie IP: *.pl 08.07.03, 12:51 Po co tu światła? Wystarczy, że te przy Czecha i Gombrowicza filtrują ruch. Na Wyzwolenia trzeba wreszcie zrobić ten wiadukt i przedłużyć linię tramwajową do Kukuczki. I żadnych głupich połączeń z trasą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XKX Re: Jest Bardzo Niebezpiecznie IP: *.org.pl 10.07.03, 11:01 A kto za to zpłaci za budowe wiaduktu? To kosztuje sporo a budowa lini tramwajowej jeszcze wiecej dodajac jedno do drugiego wychodzi kwota moze nie astronomiczna a napewno zbyt wysoka jak na mozliwości Czestochowy. Wniosek mozna to włożyć miedzy bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm O ile sie nie mylę..... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 01:46 .... to druga nitke zaprojektował Maras - nic dziwnego że uciekł do Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwi Re: Druga nitka ul. Fieldorfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 09:17 A kiedy w tych okolicach był patrol drogówki z radarem? Przecież tu się jeździ jak na rajdach. A dlaczego w okolicy targowiska przy ulicy Sosabowskiego samochody zamiast w zatoczce parkują na trawniku (teraz byłym trawniku)? A dlaczego przy wjeździe na parking (teraz jest to trakt łączący Starzyńskiego 2 i 4 z ul. Sosabowskiego)przy Starzyńskiego 1 od ul. Sosabowskiego brak jest znaku "obszar zamieszkania". Niech policja lub dzielnicowy zaobserwuje z jaką szybkością przejeżdzają przez parking samochody. A dlaczego,........... Pytać można o wiele rzeczy. Może redaktorzy gazety pomogą znaleźć odpowiedzi. Bo coś mi się wydaje, że zrobiono dobrze tylko piratom drogowym, wandalom zieleni i tym podobnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snowie Re: Druga nitka ul. Fieldorfa IP: *.pl 08.07.03, 12:54 Gość portalu: adwi napisał(a): > A kiedy w tych okolicach był patrol drogówki z radarem? > Przecież tu się jeździ jak na rajdach. > A dlaczego w okolicy targowiska przy ulicy Sosabowskiego > samochody zamiast w zatoczce parkują na trawniku (teraz byłym > trawniku)? > A dlaczego przy wjeździe na parking (teraz jest to trakt > łączący Starzyńskiego 2 i 4 z ul. Sosabowskiego)przy > Starzyńskiego 1 od ul. Sosabowskiego brak jest znaku "obszar > zamieszkania". Niech policja lub dzielnicowy zaobserwuje z jaką > szybkością przejeżdzają przez parking samochody. > A dlaczego,........... Pytać można o wiele rzeczy. Może > redaktorzy gazety pomogą znaleźć odpowiedzi. Bo coś mi się > wydaje, że zrobiono dobrze tylko piratom drogowym, wandalom > zieleni i tym podobnym. To już jest problem naszego społeczeństwa. Proszę obejrzeć "Dzień Świra"! Odpowiedz Link Zgłoś