Dodaj do ulubionych

Cała Polska z zapartym tchem czeka na

09.09.10, 17:12
Megi!! Jak sie zakończy historia z chłopakiem ze stacji paliw???
Już wkrótce!
Obserwuj wątek
    • yoko0202 ee no właśnie:) 09.09.10, 17:23
      dzisiaj 09., megi miała jechać!! ja na razie muszę spadać, ale jak wrócę mam nadzieję, że relacja już będzie; kurde ja chyba powinnam częściej tankować, skoro z takimi atrakcjami to się może odbywać :)
      • ursyda Re: ee no właśnie:) 09.09.10, 17:34
        nic nie pisze
        albo jest na randce albo ryczy w poduchę
      • ind-ja Re: ee no właśnie:) 09.09.10, 17:55
        ursyda stresc bo mnie sie nie chce szukac watkow
    • hotally myślałam, że na Mnie.... 09.09.10, 17:38
      dlatego weszłam na ten wątek
      :(((
      • gocha033 Re: myślałam, że na Mnie.... 09.09.10, 17:42
        hotally napisała:

> dlatego weszłam na ten wątek.

masz chyba meza, vel kochanka
        nie wystarczy, ze czekaja?
        • hotally Re: myślałam, że na Mnie.... 09.09.10, 17:52
          nie mam męża ani kochanka :(
          Mnie nigdy nie wystarczy...
    • facettt tak. 09.09.10, 17:40
      czekamy z zapartym tchem
      na autostrady

PS. nie wiesz, gdzie smietniK?
      • ursyda Re: tak. 09.09.10, 17:49
        nie wiem
        na Forum Mężczyzna?
    • bijatyka Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 17:56
      To takie pasjonujące ? Czytałam tylko ciut-ciut. Dobra, idę nadrabiać zaległości !
      • hotally Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 17:59
        Ja Ci wątek napisałam!!!!!!
        • bijatyka Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 18:11
          :) właśnie zauważyłam !
    • lolcia-olcia Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 18:02
      ja to już normalnie nienormalnie wysiedzieć nie mogę...już wszystkie paznokcie obgryzłam;p
    • megi244 :( dlaczego sie naśmiewacie 09.09.10, 18:59
      nie bylam dzis...pojade jutro..choc zmieniam co chwile zdanie...
      • bijatyka Re: :( dlaczego sie naśmiewacie 09.09.10, 19:02
        To ja ci nakopię, jak nie pojedziesz. Przed chwilą przebrnęłam przez tego tasiemca !
        • megi244 Re: :( dlaczego sie naśmiewacie 09.09.10, 19:05
          Pada u nas jak nie wiem, zmokłam, wyglądalam okropnie, ee tam, taka nie pojade. ...
          • bijatyka Re: :( dlaczego sie naśmiewacie 09.09.10, 19:07
            Dlaczego nie ? Wiesz, ile jest znanych scen miłosnych w deszczu ? No chyba, że to orlen, to pewnie daszek mają !
            • megi244 Re: :( dlaczego sie naśmiewacie 09.09.10, 19:09
              Lotos
              Ale jak juz pojade i on bedzie to cokolwiek sie zdarzy, napisze wam na forum ale w osobnym wątku. Moze ktos skorzysta z mojego doświadczenia itd
              gdybym była facetem , nie bawilabym sie w podrywanie dla sportu.
            • aska844 megi! 09.09.10, 19:12
              ten deszcz to prawda - ja dzisiaj po 6 (!) tygodniach spotkałam na mieście swojego - idę sobie podczas ulewy, schowana szczelnie pod parasolką, i nagle widzę jego śmiejącą się twarz i machanie ;) wylookał mnie przez zalaną deszczem szybę samochodu i machał dopóki go nie zauważyłam...znowu się rozpłynęłam..echh
              • megi244 Re: megi! 09.09.10, 19:13
                pamiętam twoją historie. :)
                • aska844 Re: megi! 09.09.10, 19:27
                  co więcej, któregoś dnia się wkurzę, i powiem mu tak - idziemy na piwo, w końcu pogadać na spokojnie ;) bo On ciągle się śpieszy..
    • megi244 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 19:07
      Jednego dnia mysle,ze to nie ma sensu i nie chce sie wyglupic, a z 2 strony męczy mnie ciekawość, bo po ostatniej rozmowie czulam sie fajnie, itd te jego teksty (jak czytalas wątek, to wiesz) z 2 strony, boje sie wyjsc na idiotke,ze on podrywa tak kazda, a potem smieje sie z tego z kumplami z pracy ;(
      • yoko0202 megi dżizas 09.09.10, 19:38
        jakby się tak każda kobita zabierała do faceta to by populacja wymarła!!!
        nie naśmiewamy się, tylko serio ja np. jestem ciekawa okrutnie co z tego wyjdzie :)
        weź po prostu ja cię proszę napisz na karteczce swój nr tel., i po ewentualnej kolejnej miłej konwersacji odjeżdżając wsuń mu tą karteczkę do kieszeni, i po prostu bez słowa odjedź.
        • megi244 Re: megi dżizas 09.09.10, 20:32
          odpisze ci na bank jak wyszło, jezeli tam pojade
      • daniel.27 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 20:18
        Zagadaj wkońcu do niego bo jak nie, to za jakiś czas będziesz pluć w brodę, że jednak mogłaś wyjść z inicjatywą.
        Dlaczego miałabyś wyjść na idiotkę? Jeśli jest palantem i miałby potem śmiać się z kumplami to chyba raczej tego nie będziesz słyszeć (no bo jak:)
        W najgorszym przypadku zmienisz stację na inną..

No bierz sprawy w swoje ręce:) a my trzymamy kciuki;)
        • megi244 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 20:31
          :)
          ta akcja z numerem tel fajna, ale jak on ma dziewczyne? ma 28 lat, moze ma żone? A gdyby odmowil, i oddal karteczke....matko ale wstyd;)
          ok prześpie sie z tym i jak jutro nie bedzie lało to podjade..
          • alpepe Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 20:38
            może i fajna, ale to jak wiadomość o ciąży, powiesz jednej koleżance, że jesteś, to na drugi dzień całe miasto skompletuje wyprawkę, a tu nie wiadomo kto może do ciebie wydzwaniać.
            Ja bym spytała: Czemu zawsze, kiedy tu tankuję, a pan tu jest, mam wrażenie, że pan ma ochotę mnie poderwać?
            Można się subtelnie wycofać, np. Aha, więc to tylko ten uśmiech jest mimowolnie zalotny, etc. , a jeśli pan ochotę ma, to złapie haczyk.
            • megi244 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 20:42
              Już mu z 2 razy wspomnialam,ze fajnie tu tankować, bo miła atmosfera i fajnie sie z panem rozmawia " (tak, na pan i pani jestesmy) :)
              ale widzisz każdy wyczuwa troche jednak intuicyjnie,ze powinien dawno mnie gdzies zaprosic...
              Czy mężczyźnie moze podobac sie kobieta tylko troche? srednio? Czy albo, albo. Albo sie podoba, albo wcale? Moze wcale nie jestem w jego typie, tylko lubi ze mna porozmawiac, bo zadna rozmowa sie nie kleila, ciagle zadawal mi pytania itd.
              • daniel.27 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 20:48
                "Trochę" można się podobać:) to nie ciąża:P
                Co do numeru tel to nie wiem, ale zrób jakiś krok bo tylko niepotrzebnie tracisz energię na rozważania - co by było gdyby..
              • alpepe Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 20:52
                Ja o jednym, ty o drugim. To, co zaproponowałam, wymusza odpowiedź: tak, lub nie. Twoje wzmianki zaś były ogólnikowe.
          • miau_weglowy Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 22:04
            megi244 napisała:
            moze ma żone

o dzieciach zapomnialas
        • megi244 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 20:49
          jaka inicjatywa wg ciebie jako faceta nie jest nachalnoscią, lub desperacją jaką on mogły odebrac?
          a jaka jest fajna inicjatywa? Czytalam rady innych dziewczym ale one sa chyba odważniejsze niż ja
          • bijatyka Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 20:53
            Megi ! Teoria zeżre Ci praktykę i nici będą z facia ! Weź już jedź na tą stację ! Fajki można kupić, gazety, a Ty tylko to paliwo i ile masz w baku !!!!!
            • megi244 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 20:57
              no dooobra. Jade jutro, ale dopiero koło 16, po pracy. Więc odezwę sie na forum poźno wieczorem i napisze jak było.
          • daniel.27 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 20:58
            Jeśli do mnie podeszłaby kobieta i wprost zapytała czy niemiałbym ochoty pójść z nią na kawę, to na pewno nie uznałbym tego za desperację czy nachalność:)))

• megi244 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 21:02
              O kurcze..dla mnie pojechanie tam wogole kojarzylo sie z faktem iż on intuicyjnie wyczuwa,ze na niego poluje.
              Skad u mnie takie mysli? Nie cierpie ich, cięzko jest sie ich pozbyć
              • megi244 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 21:04
                Chodzi mi o to,ze czuje,ze on widzi,ze mam wypisane wrecz na twarzy: "Bardzo mi sie podobasz" ale on specjalnie nigdzie mnie nie zaprosi
                Kiedyś pewien facet tak mnie "kiwał" przez kilka miesiecy, moze nie wierze,ze ktos moze byc szczery i nie udawac?
                • daniel.27 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 21:14
                  Cokolwiek by on nie myslał, nie dowiesz sie dopóki go nie zaczepisz.
                  Teraz są takie opcje:
                  - zapraszasz na kawę - zgadza się,
                  - zapraszasz - nie zgadza się
                  - taankujesz tam i dalej piszesz na forum że facet Ci się podoba
                  - zmieniasz stację..
                • daniel.27 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 21:19
                  "kilka miesiący"?? masz nerwy ze stali..
                  Wiem jak się teraz czujesz, że w żołądku gniecie itp ale wiesz dobrze że musisz spróbować bo będzie Ci to życie zatruwać (przynajmniej na jakiś czas).
              • daniel.27 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 21:07
                Jak się za dużo o czymś myśli to się człowiek niepotrzebnie nakręca - przerabiałem nie raz:) Szkoda nerwów..
                Będzie Cię to gryźć, więc jedź jutro na tą stację:)
            • alpepe Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 21:04
              O, Danielu, a gdzież to w DG mieszkasz, jeśli wolno spytać?
              • daniel.27 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 21:09
                Na MANHATTANIE :P
                • alpepe Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 22:03
                  w życiu cię człowieku tam nie spotkałam :P, chyba, że ty z Długiej lub Leśnej, oni też się mają za Manhattan :-D
    • i.nes Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 21:08
      ursyda napisała:

> Już wkrótce!

zdążę ugotować jajka?
      aha, precyzuję: na twardo
      • ursyda Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 09.09.10, 21:39
        no nie mogę
        megi nie pojechała!!
        • megi244 daniel i ursyda 09.09.10, 22:08
          Jade jutro.
          I zrobie tak. Jak przywita mnie znow na "pani" to sama zaproponuje przejscie na ty, bla bla, poznam jego imie, i...............spytam, czy jest na naszej klasie, bo musze miec takiego fajnego znajomego u siebie.
          I potem sama zobacze co dalej, czy spyta i mnie o dane (moze zapomnial). Jak bedzie mial neta i konto ( w co nie watpie) i nie znajdzie mnie , nie zajarzy to poddaje sie i koncze watek.
          Moze byc?
          • megi244 Re: daniel i ursyda 09.09.10, 22:08
            moze skrobnie do mnie maila (skoro taki niesmialy) przez neta jakos sie przelamie? no kurcze..co?
          • daniel.27 Re: daniel i ursyda 09.09.10, 22:27
            a nie lepiej walić prosto z mostu w czym rzecz?:)
            • megi244 Re: daniel i ursyda 09.09.10, 22:39
              To powinno wystarczyc. Jak powie,ze ma konto itd i np nie napisze nic, nie znajdzie i nie zaprosi do znajomych no to lipa. Więcej sie tam nie pokaze.
              No albo..ja sama znajad jego dane (jak sie przedstawi) zaprosze go do znajomych i zobaczymy.
              No to do jutra wieczora. Dobranoc szczegolnie dla Ursydy:)
              P. S Daniel dzieki za wsparcie:)
            • aska844 Re: daniel i ursyda 09.09.10, 22:58
              dobra...mamy eksperta, więc skorzystam ;)
              facet ma mój numer telefonu ale się nie odzywa - jak połączyć to z żywiołowością Jego zachowań, kiedy się widzimy?
              mając próbkę na koleżance stwierdzam, że w stosunku do mnie jednak zachowuje się, hmm, bardziej 'angażująco' - i w rozmowę i kontakt fizyczny
              • aska844 oczywiście to pyt. do Daniela :) 09.09.10, 22:58
                jw.
              • daniel.27 Re: daniel i ursyda 10.09.10, 08:13
                Niestety nie jestem ekspertem:)
                Może sobie tak rozmawia, a że fajniej z Tobą to i może odbierasz to tak jak odbierasz. Z niektórymi ludźmi ma się lepszy kontakt i to może właśnie z Tobą tak ma?
                Nie sugeruj się co napisałem bo np przy ocenie faceta lekarza z wątku "Moj facet o mnie do kolegi - szok" zle oceniłem sytuację, więc specjalista ze mnie zaden.
                • aska844 Re: daniel i ursyda 10.09.10, 10:27
                  hah, zostaje więc jedno wyjście - zapytac wprost ;)
                  dzięki ;)
                  • aska844 Re: daniel i ursyda 10.09.10, 13:28
                    'mój' właśnie dostarczył do mojej koleżanki nasz obiad - po 15 minutach od zamówienia, a na jej zdziwienie, że tak szybko, odpowiedział - "przecież muszę o was dbać" :D
                    • daniel.27 Re: daniel i ursyda 10.09.10, 13:34
                      Fajnie. Może coś się rozkręci miedzy wami:)
                      • aska844 to jeszcze nie megi :D 10.09.10, 16:58
                        co do mnie: czas skończyć z tymi gierkami - spotkałam go znowu na mieście tylko, że tym razem na środku ulicy prawie zemdlałam - ot, taka reakcja na jego widok, prawie udar mózgu ;)
            • ursyda Re: daniel i ursyda 10.09.10, 00:10
              dobrze dziewczyna kombinuje:)
          • ursyda Re: daniel i ursyda 10.09.10, 00:11
            ale może nie mieć konta na NK, ja nie mam
            wymyśl plan B!!!
            • daniel.27 Re: daniel i ursyda 10.09.10, 08:21
              Dokładnie, może nie mieć (ja nie mam;).
              Dla mnie to trochę przekombinowane - przedstawię się, zapytam o n-k, może odpisze..
              Potem będzie wątek : facet ma moje namiary na n-k - dlaczego nie odpisuje??
              Po co utrudniać sobie życie?:)
          • nutka07 Re: daniel i ursyda 10.09.10, 17:11
            Megi ja proponuje ochlodzenie stosunkow z panem, moze sam sie ruszy i cos zaproponuje ;)
    • nutka07 Re: Cała Polska z zapartym tchem czeka na 10.09.10, 17:09
      Powie jej... yyyy sorry ale ja mam dziewczyne/ zone :p

A Megi bedzie miala poczucie straconego czasu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka